Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
17,750,000 fegyver?
vagy fegyvernek látszó tárgy???

hogy volt számolva? ugyanabbol a tipusból van 12 szinben vagy mi?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

böröczk
Baszki Logan, haggyá má, összes tesztet elolvastam, összes videót, képet végignéztem már, JÁTSZANI SZERETNÉÉÉK : D

Kumiho #2179

bertino
hát ez elég konkrét

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jó hát úgy van benne 17 millió fegyver mint a diabloban, hogy van két egyforma kard de az egyik 5-10 tûzsebzést ad a másik meg 15-20at...

Why so serious?

Hát akárki is mondta ezt szerintem marhaság. Egy közös van ebben és a Far Cry 2ben, hogy fegyverekkel lehet lõni benne. AZ FC 2 azért volt unalmas mert miután beleuntál a gyönyörû látványba rájöttél, hogy az egész játék során ugyanazt kell csinálni mint az elsõ 10 percben. Elmenni valahova, megölni ott mindenkit, visszamenni ahhoz aki adta a küldetést. Ja és persze nem volt benne koop ami még a legszarabb játékot is szórakoztatóvá tudja tenni. Itt meg emellé még szintlépés meg egyéb nyalánkságok is járnak.

Why so serious?

TE JÓ ISTEN
utolsó fegyó számlálásnál-----> 17,750,000 BLOODYHELL!!!
Prince23
Lehet szemezgetni a tesztek között, érdemes.

TESZTEKÉRT KATT IDE

am sry h folyamat írok.... Hivatalos oldalon van a fotune hunter's ablak alatt egy skillezés is XD nem tom h érthetõ voltam -e
am a dlc -t, hogy kapjuk meg?
szentem inkább Fallout 3 típus wowwal keverve 😄
Nagylaci
Szerintem két játékos típus nem nagyon csalódhat ebben. Egyrészt az arcade FPS -eket kedvelõk másrészt a Diablo rajongók. Aki netán mindkét stílust szereti annak ez a Nirvána! 😄
Írom ezt úgy, hogy még én sem játszottam vele...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Rage47
legalább vmi demo lenne. ez elég újszerû játék, nem akarom csak úgy megvenni...

mondjuk vhol azt irták, hogy akinek tetszett a Far Cry2, annak ez is fog. Én utáltam a FC2-t😄
Nagylaci
Igen hivatalosan csak 30. -án lehet majd itt Európában megvásárolni szóval addig várnunk kell, hogy megvegyük. Viszont ha elõtte lesz jól mûködõ warez verzió attól még le lehet tölteni egy próbakörre.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

iiigy van (végre rokonlélek) azok a gamek amik jók multiban, azokat kell megvenni....akk majd coop? 😄
Rage47
pedig úgy az igazi
ja meg tök más lesz XD szentem a tört game egy ideig nem lesz coopos 😄
Rage47
annyi, hogy késõbb érkezik meg
Én eleve le se töltöm... megveszem, felrakom, play
am van vmi hátulütõje ennek a külföldi rendelésnek?
Nagylaci
Ez messze nem szokott ennyire egyszerûen mûködni! Általában ezt úgy oldják meg, hogy a dátumig amikor a játéknak hivatalosan aktiválódnia kell nem tudsz letölteni hozzá némi létfontosságú adatot a hivatalos szerverekrõl. Szóval a játék relatíve nem teljes, ahogyan feltelepíted elsõ induláskor letölt valami kis mennyiségû, de létfontosságú adatot a netrõl. Ha ez netán így van ennél a játéknál is akkor senki ne is számítson arra, hogy a PC verziók mûködni fognak akár eredeti akár kalóz példányról legyen szó a hivatalos dátumig.
Amúgy szerintem hivatalosan sehol sincs megerõsítve, hogy ilyen védelem lenne a játéknak.

Elõre állítod a dátumot a gépeden 😉

Nagylaci
Akkor asszem' értem. Szóval ha van valami ami megtetszik a listában akkor van még X idõm arra, hogy összeszedjem rá a lóvét nem az van, hogy amint kilépek a gép menüjébõl már változik is meg a lista. Jó ötletnek tûnik.

Emlékszem, a fallout 3nál is volt olyan, hogy beírt dühöngve valaki, hogy mekkora szar, nem halnak fejlövéstõl a népek. Neki is kedvesen elmagyaráztuk, hogy ez nem a CoD. 😊

Why so serious?

Hát amikor lejár a visszaszámlálás, megváltozik a cucc ami benne van.... addig tárolja a cuccokat a gép amig ott a számláló, ha lejár új cuccok
böröczk
Na ja, meg megfelelõ skill. Mennyenek haza a fikáskodók komolyan, inkább tegyétek össze kezeiteket, hogy a kakás ikszbokszotokon már játszhatjátok : D

Kumiho #2179

Rage47
Rage47
TF2 is FPS, mégsem döglik mindenki egy csipa fejlövéstõl 😊)
sztem sokat codoztál😄
Ez nem FPS hanem RPG. A Fallout 3ban is lõhetted fejbe a népeket, ott is kellett némelyiknek jópár fejlövés.

Why so serious?

Nagylaci
Az ilyen típusú játékokban ne várd, hogy egy headshot halálos lesz! Az is nagyon korrekt megoldás a készítõktõl, hogy az ilyen lövések azonnal "critical" -nak számítanak és nagyon sokat sebeznek. Kicsit késõbb egy ilyen ellenfelet majd egyetlen lövéssel kinyírhatsz ahogy fejlõdsz!

Rage47
nem mindegy, hová lõsz
Nagylaci
Nem a sebzésrendszerrel van ott a baj! Ez jellemzõ a Diablo típusú "loot hunting" játékokra. Lépsz pár szintet, valamelyik ellenfél eldob egy komolyabb csúzlit és megeszed õket reggelire. Addig viszont nehezebb egy kicsit.

Prince23
Egyébként nagyon szar sebzés rendszere van a gémnek😞 Bele õszülök míg leölök egy patkányt. abba is kell egy tár <#hehe>

Nagylaci
"Rifle"...
Mennyire utálom ha egy fórumban nem lehet alapjáraton szerkeszteni a hozzászólásokat. "Hálából" itt egy dupla.

Nagylaci
TESCO gazdaságos Combat Difle?! 😄

Seth
Addíg akciós egy termék

PSN ID.: Beegabor

Rage47
pedig annak is megvan a varázsa, ha ismeretlennel játszol 😄 Resi 5ben próbálkoztam így😄

Amúgy remélem tényleg jön majd egy Patch a PC-s verzióhoz. Elég gáz pl. a mikrofonos dolog.
Ismeretlenekkel sose játszom, már Diabloban se tettem, ha senki sem online majd várok. Vagy futok pár kört egyedül.

Why so serious?

Nagylaci
Azt meg tudjátok mondani, hogy mi a nyavalya az a visszaszámláló a "vending machine" -oknál?! Mit számol és mi lesz ha lejár? Kicsit fura...

Rage47
Csak a te játékodat fogja elcseszni. Bár ha csak ismerõsökkel játszol, akkor ez nem áll fel természetesen. De az ismerõsök sem mindig akkor online-ok, mikor kedved lenne játszani sztem.
Én úgy tudom hogy dátumhoz kötött aktiválással mûködik a játék. Ezért senki ne gondolja hogy 26.-ánál hamarabb lesz virágbolti verziója.
Hát csíteljen aki akar, ha ettõl jobban érzi magát.

Why so serious?

Azért én nem reménykednék különösebben abban, hogy ma még lesz is nekünk használható verziónk. Bár szép lenne.

Why so serious?

böröczk
egészségükre

Kumiho #2179

Rage47
Winyón tárolja a karaktered adatait.😞 Így majd könnyû lesz csítelni is. Remek.......
Solid Snake
Jó lesz ez!! <#eplus2>
böröczk
PostPosted: Wed, 21st Oct 2009 07:38 Post subject:

I know a few Australian stores have the PC version for sale already.

NFO-n

Kumiho #2179

Lehet hülye kérdés, de a mai no-LAN idõkben már muszáj:
lesz lehetõség LAN-on keresztül co-op játékra? Ha igen, akkor mindkét fél adatai megmaradnak (saját-saját gépen ofc), vagy csak a hosteré?
Elõre is köszönöm a választ!

Rage47
én is nagyon várom már
zrccik ez a graf
kicsit a XIII es idõket idézi
böröczk
Te ne játssz az idegeimmel, máskor csak azt írd felkiáltójellel, ha kijött.. : D

Kumiho #2179