5584
-
obe #1462 jav: én .... -
#1461 jó de én siren vagyok,kicsit más a helyzet :D
amúgy az is jó taktika csak nekem nem nagyon jött be -
#1460 az is jó lehet,nekem még nincs olyanom :) -
obe #1459 és vérsast küldözgetek - mordechai karakterét játszom - csak néha nem látja a célt, körülöttem kering, bár ilyenkor újra, egyből "elsüthetem" -
#1458 Ugye? :D
Szerintem kicsit imba :D Legalábbis ha egyedül van az ember :) Egyébként a társam lenyúlja a gyógyítóhatást :( -
obe #1457 húúú...az egyik leghasznosabb holmi a transfusion gránát, bemegyek egy ellencsorda kellős közepébe, azt leejtek egy ilyen gránátot...amit sebez én kapom healtbe..csodás holmi -
Richardix #1456 én azt a taktikát csináltam, hogy a 2 bejárati ajtó között ingáztam és közbe sniperrel lőttem... ha betöltött a képességem akkor a lőállást is odadobtam neki (Soldier vagyok). -
#1455 én 14-esen öltem meg,hát nem volt egyszerű,csak kétszer haltam meg :D
aztán úgy öltem meg hogy megsebezni sem tudott a gecie.aztán a kis mutáns genyókat is leaprítottam.^^
egy jó taktika volt Sledge ellen azthiszem :)
-
Richardix #1454 hu basszus ez a Sledge elég kemény csávó volt. Mondjuk nemtom, 16-os szinten öltem meg.. az sok vagy kevés? -
#1453 azt hol ellenőrizhetném? -
#1452 Lövegtoronyról jut eszembe:
Pálya szélén vannak ilyen baszott nagy tornyok, nagy ágyúkkal rajta... És ha kisétálunk a szélére, akkor becéloz, és ilyen női hang figyelmeztet, hogy ha jót akarunk jöjjünk vissza :D Nem mertem továbbmenni... valahogy az a hatalmas torony, meg ahogy becélzott, olyan félelemkeltő volt... nem tudom miért... -
Cat 02 #1451 Vazze, random fagyásokra és hangelmenésre van orvosság ? esetleg patch ? -
Gabee667 #1450 Hello. Mad mel es küdinél mit kell csinálni? Amokor egy nagyon nagy üst felett van egy csontvázon áll. -
#1449 persze, ez a játék egyik nagy feature-ja :D
de ahhoz ajánlott új karit indítani, mert ha a single-s karival mész online, elcseszheti a küldijeid, és a skilljeid (olvass vissza, sokan panaszkodnak) -
#1448 és meg lehet ilyen co-op szerűen is csinálni a küldiket? az tök jó lenne :D -
#1447 úgy tudom, hogy csak gamespy-on keresztül megy -
Cat 02 #1446 Lövegtorony != vezetőülés. -
TDantes #1445 De tényleg...egérrel lehet kormányozni. Hát, ez van, ezt elnéztem. De azért tényleg nem túl szerencsés, ez a egér +billentyűzet -
#1444 A járművek irányítását nagyon elrontották szvsz.
Sokkal jobb lett volna, ha úgy csinálják mint minden más játékban, mint pl a Mass Effectben: wasd-al mész, egérrel fogatod a lövegtornyot. -
TDantes #1443 Egérrel hogy lehetne már kanyarodni, azzal csak a rakétavetőt forgatja, legalábbis én így vettem észre, de mindjárt vissza lépek és megnézem. Ennyire csak nem lehetek figyelmetlen. -
#1442 Egér bácsival kormányozz. Simán jó. -
Cat 02 #1441 Egérrel kell kanyarodni -.-' a,d-vel nem is lehet :D -
TDantes #1440 Most kaptam járművet először. Nem tudom, csak nálam ilyen botrányos az irányítás? Alig lehet vele fordulni, kanyarodni. Majd ki szakad a D és A gomb, de ez csak egyenesen megy. Ez most nagyon idegesítő benne -
#1439 Nem más. Amit a routered kap a szolgáltatótól, az lehet más, amit ő ad a gépednek az marad ua. Már ha nem áramtalanitod a routert minden nap, de talán akkor is ugyanazt kapja a géped. -
#1438 De az mindig más és más naponta új.Akkor minden nap újból be kell állítgatni? -
gyuri12 #1437 Két 14. szintű Bruiser(olyan nagy állat,nem biztos,hogy ez a neve) jött az én kis 11. szintű Sirenemmel szembe. Azt hittem,hogy meghalok.
Ekkor(az utolsó táramat beléjük eresztve) felgyújtottam mindkettőt(mák volt, mert ritkán van olyan,hogy egy tárral két ellenfelet is felgyújtok) és végignéztem,ahogy az életük kb a negyedéig csökken. Lőszer nélkül még így is kurva nehéz volt(Phase walkoltam fel s alá) de sikerült.:D
Az a jó a játékban,hogy van benne mozgató rugó, a loot,ami hajtja a játékost akkor is amikor már az 500. ugyanolyan ellenfelet öli le.
Az egyetlen ami hiányzik az a dualwield. De ez nagyon. -
#1436 A saját géped IP-jét, amit a router osztott ki neki. Futtatás, cmd, ipconfig /all, hálókártya megkeres, IP address. -
#1435 Van az ip mezőbe oda mit kell írni a ROUTER alap ipjét amit a böngészőből elérek???? -
#1434 hmm
és xfire-n megy a multi? -
#1433 portforward.com, router kiválaszt, Borderlands kiválaszt, örül. annál részletesebben kétlem h bárki el tudná itt magyarázni. -
#1432 Nem, köze sincs hozzá :D
Open world FPS... olyasmi, mint a Diablo: különböző emberek adják a questeket, elmész a megadott helyre, kinyírsz millió ellenfelet, dobnak mindenféle kacatot. Hazamész, next quest :D
Addíktív mint az állat :D
-
#1431 Köze sincs ahhoz a témakörhöz.
-
#1430 ez ilyen nehéz kérdés? :D -
Halalos #1429 Légyszíves valaki eltudja magyarázni ezt a portos dolgot? Nem nagyon vágom és igazán ki szeretném próbálni a multit. Nagyon szépen megköszönném. -
#1428 Sehogy magától ment amikor a jelképet látod! -
#1427 Nem lehet menteni benne - de ez manapság már divat, hozzá kellene/kellett volna szoknod...
-
tibiszabo #1426 sziasztok
most kezdtem el játszani
biztos le volt irva de nem találom
hogy lehet menteni benne?? -
#1425 Ez valami olyasmi, mint a TF2? -
#1424 ó a népvakítás... szerintem ezen már szerintem túl vagyunk Borderlands-el kapcsolatban. tökéletes megy mind eredeti, mind warez verzióval a multiplayer. -
#1423 őőőő talán mert nem eredeti a játékod?