Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GB Twitter
Azért a warezolók bízhatnak benne, hogy egy másolat segítségével egy ügyes cracker feltöri az "idõzárat"... 😊
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Why so serious?
Why so serious?
Ice-T is játszik vele <#idiota>#idiota>
más:
http://img5.imageshack.us/img5/152/22102009027.jpg
ezt a képet egy bécsi srác csinálta ma, úgy tûnik hogy az osztrák és német Mediamarktokban és Saturnokban már kirakták a polcokra a játékot és egy csomóan már meg is vették <#vigyor2>#vigyor2>
DR_Bob84 wrote:
PhiXion23 wrote:
Quote:
shipping on the 23rd is not true - i got a retail pc-version in my car - my local gamesstore just got it today - and i know a couple of guys in different forums who have a pc-version as well - but for now the activation servers seem to be offline...
Shocked
http://img10.imageshack.us/i/borderlandsw.jpg/
Great! post that shit on the official forums so they'll unlock it!
it's already spreading on the official forums. Several posts/threads with people that have the game.
"
Kumiho #2179
Batman (szinte semmi értelme jó 1 db dlc-t innen lehet megszerezni)
Ezekbõl csak a Resi 5-öt használtam a Coop miatt és a Batmannél a DLC miatt, meg persze Flatout mivel az eredeti.A többi nem érdekel annyira.
Dirt2 és Bioshock 2ben bizok hogy ezek is még menni fognak majd
<#eplus2>#eplus2>ezeket fogom használni mint állat ha jó lesz.
Bár Dirt 2-öt szerintem a leendõ VGAhoz is kapom majd bár nem tudom nvidia mit fog csomagolni majd az új csodája mellé.
Next PC upgrade: 2022
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Why so serious?
Majd decemberben a Dirt 2-höz is remélem jó lesz<#worship>#worship>
Szal bõven jó és nem vettem meg a GTA4-et se minek ha 1990-ért ingyé van az összes többihez.Szal jó ez a live amíg rá nem jönnek hogy sokan kihasználják ezt a rendszert!
Next PC upgrade: 2022
Why so serious?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
fail.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ezt a gondolatmenetet továbbvíve szaladgálsz egy mesterlövész puskával addig amíg valamelyik ellenfél vagy láda stb. el nem hajít egy erõsebbet akkor cserélsz és azzal mész tovább. Azért ez öt percenként nem fog bekövetkezni, de extrém esetben néha megeshet az is.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ja és a fegyó tud level up-olni xD
vidibe lestem xD
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egyáltalán nem lehet semmivel felszerelni a fegyókat! Ahogy találod õket azok már úgy is maradnak amíg egy jobb kedvéért le nem cseréled. Egyébként kinézetre egy olyan technikát alkalmaztak a grafikusok, hogy minden fegyvertípusnál rajzoltak egy csomó alkatrészt ami kompatibilis egymással majd a program ezeknek a használatával véletlenszerûen rakja össze az éppen aktuálisat. Emiatt kinézetre is iszonyatosan sokféle lehetséges. Amúgy meg tényleg olyan a dolog mint a Diabloban, hogy a fegyver tulajdonságai (sebzés, tárkapacitás, újratöltési sebesség, bonusok) szintén véletlenszerûen vannak generálva és ez irgalmatlanul sokféle fegyvert tesz lehetõvé.