5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • skyman14
    besetölti még a logótsem meg semmi
  • skyman14
    az mitől lehet h egy sima hiba üzivel leáll a game?
  • Fenrir
    Nah éjszaka unlock-olódott a játékom steamen, most reggel megpróbáltam belépni, hogy megnézzem, hogy működik-e. Naná, hogy nem indul el a játék, semmit sem csinál indításkor :)

GG Gearbox és Valve! Ezért megérte még 3 napot várnom!
  • DarkSector
    neked ez a véleményed.
    nekem meg az, hogy nem verem a játékra a fa...m minden nap, és még ígyse hinném, hogy végigviszem, cska belejátszogatok azt ennyi.
    izlések és pofonok.

pl valaki a nfs-re veri, én meg mindig letöltök egy 100%-os mentést, lenyomok néhány kört, azt uninstall.
    ennyi, tetszik vagy nem tetszik, de nem fogok 100orákat pötyögni a gépem előtt, mert te kényes vagy a csítre.
    gondolom ezt még ha nehéz is, de megérted.

amik meg nekem bejönnek, azokkal meg képes vagyok zúzni több időt (ha tellik rá), és kipörgetni fullra.
  • Richardix
    tökmind1 h dicsekvésnek vagy sem, a véleményem, hogy aki csítel, annak kuss!
  • DarkSector
    Miért gondolod, hogy ez a játék nyújt nekem akkora élményt, amit kihagynék így a trénerrel?
  • DarkSector
    Merlin amit mond, azért használtam csítet, mert nem izgat annyira a játék.
    csak ellövöldözgetek benne.

ami játékok nekem tetszenek, ott egyértelmű, hogy ezzel nem cseszem el a játékot, de a bökkenő az hogy itt nem is fontos nekem, az elején az első 35-40 küldit lenyomtam azt ennyi nincs ennyi időm játékra, pláne nem erre.

azt a 16ezres sebzést, meg gondolom te se vetted komolyan azt amit mondtál, hogy én ezt dicsekvésnek irtam le.

lol
    ennyire én se vagyok hülye...csak viccből irtam, nem azért, hogy én trénerrel 100x akkorát sebzek mint ti, és akkor én jobb vagyok.
    csak poén volt, ennyi.
  • DarkSector
    remélem senkit.
  • RedDevilsza
    Miért nem kezdted azzal hogy trainerrel szétbasztad az egész játékélményt? Én kérek elnézést
  • Richardix
    lekötelezel :)
  • MerlinW
    Oké, meg lettem győzve.
  • Richardix
    ha már csítelve játszik akkor ne irogassa be ide, hogy 15k-t sebzett a homárba a CSÍTELT SKILLJEIVEL!
    aki csítel az ne szerepeljen!
  • MerlinW
    Szingliben úgy játszik ahogy akar, miért zavar az téged. Az hogy hülyeségeket beszél/kérdez a trainer miatt az más kérdés. Online ne csíteljen az a lényeg. Minden egyéb az ő dolga.

Különben is prince-el egyetemben megjelenésig szapulta a játékot, azt sem tudom miért játszik vele egyáltalán :D
  • MerlinW
    Nekem most 174-es sniperem van és 117-es revolverem lvl 16-on. Nem is szeretik a srácok:)
  • Richardix
    és ez kit izgat, csíterkém?
  • Richardix
    tréner... na szép...
    mért hiszik egyesek azt h attól, hogy egyből eléri a max szintet, minden képességgel, attól jobban fogja élvezni a játékot? -.-
    Nincs időd játszani a játékkal, akkor nem játszol vele annyit.. mi itt a problem?
  • DarkSector
    bakker volt 1 142-es sniper-em, és a lila skorpiónak, vagy mifasznak sebzett CRITICAL-ba 15.874-et!!!
  • DarkSector
    tréner-rel, de nem az a lényeg, csak aszittem van több skill, de ahhogy elnézem még ez is sok.
  • Richardix
    annyi amennyit akarsz :)
  • Richardix
    pont ezaz... 110 szintet kéne fejlődni h mind max legyen, mikor 50 a max.
  • haxoror
    50-es szintig összesen 46 skillpontot lehet csak összeszedni, az összes skill kimaxolásához 106 pont kellene = normális esetben nem lehet minden skillt fullra fejleszteni.

valszeg bugos a mentésed
  • Calver
    elvileg annál magasabb szinten kellett volna leölnöd, szóval azért volt kemény a srác
    amúgy annyira nem nehéz, szép nagy a feje, könnyű rajta critelni

na akkor egy kérdés: milyen hosszú a játék? konkrétabban "Road Warriors: Bandit Apocalypse" küldit toljuk majd holnap komával, mennyi van még kb hátra?
  • Richardix
    ezt vmi cheattel sikerült elérned?
  • Richardix
    de ezt hogy maxoltad mind ki? ez lehetetlen!
    hanyas szintű vagy te? szintenként 1 Sp-t kapsz és 50 a max szint akkor hogy a tyúkanyó tollas valagába maxoltad mind ki?!
  • DarkSector
    nézd már meg.
    tudom mit beszélek ember...
  • DarkSector
    Akkor hogy ne legyen félreértés...
    KONKRÉTAN ezekitán van még más skill, amit tunningolhatok vagy ennyi van csak 1 karakterre?
  • RedDevilsza
    Te miről beszélsz? Nem lehet fullon mind3 ágad. Valamit félreérthettél...
  • DarkSector
    Oda is irtam, hogy ez már fullon van.
  • DarkSector
    jah ha nem szerzel több skill pöttyöt, akkor igen.
  • haxoror
    singleben a lövegtorony = vezetőülés

Szerintem az egeres kormányzás nem feature hanem egy bennmaradt bug, mintha az controll beállításnál láttam is volna hogy a fordulás az A/D gombokon van csak a játékban valamiért mégsem működik.

Ja és a kocsi rakétavetője pontosabb ha átülök a toronyba de a toronygéppuska átülés után nálam nem válik pontosabbá, ugyan olyan pontatlan marad mintha a vezetőülésből lövöldöznék.

Mindenesetre szórakoztató halomra gázolni a népet
  • haxoror
    Én 20-as szinten öltem meg, két tár az smg-ből és vége volt.
  • Richardix
    már armoryban is válaszoltam de ide is leírom.
    nem fejlődsz annyit, hogy mindet kimaxold, szóval csak nyugi.
  • Cat 02 #1470
    50 szint, sztem több van ott.
  • DarkSector
    Nah vannak ugye skillek, nekem a repkedő sasok vannak fellül, utána 3 vonalban megy tovább, és lehet skilleket fejleszteni.
    ha ezek megvannak, akkor ???
    kész ennyi?
  • Richardix
    am a claptrapről nekem mindig Wall-e jut eszembe, nektek nem? :P
  • offkorzreg
    nem baj :)
  • MURopi
    a szörny szintjétől szerintem, 1esen be mentem circle of deathezni pár emberrel el lőttem 4-5 tárat és fejlődött a fegyverem :D alig 2 perc alatt fejlődött :D
  • MURopi
    Skill-t multizás nem csesz el, a karit se! Ez az egész lényege, hogy fel mész netezni és meg kapod a küldiket, elég hülyén van megoldva meg elég bugos de ezvan :) amit már 1x meg csináltál nem csinálhatod meg újra szóval küldi szétcsesződés max abból állhat hogy már level 1en meg van a játék fellelhető összes küldije :D ha elég sok gamebe csatlakozhattál meg :D
  • Richardix
    jah lenne 1 kérdésem:
    a fegyver képzettség az a találatok számától, vagy az okozott sebzéstől függ h mennyit nő?
  • obe
    ez personal skill, neked más, soldiernek is más, ilyened nem lesz, nekem sem a teid