5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • IMYke2.0.0.0
    Bár, az ablak keret XP-re utal.
  • IMYke2.0.0.0
    Merek fogadni, hogy Windows 7-ed van...
  • skyman14
    Sziasztok! Problémám az ,hogy játék indítása után egy ilyen windowsos hibaüzi fogad engem rögtön:

A rendszerkövetelmény megvan, vga driverét frissítettem. Mi lehet a probléma akkor?
  • MURopi
    Berserk karakterrel találtam 1 egész jó bugot, be nyomod a berserket és be szállsz 1 kocsiba amint ki szállsz kb 2x gyorsabban tudsz futni :D
  • zooleeh
    Nalam is jol megy win 7-en ,igaz hogy most 32-es van fent ,....pedig belemasztam a jatek ini file-okba is ,vsync-t es azelsimitast bekapcsoltam
  • haxoror
    a MIRV a szétszórós, azt is imádom de most a sticky jön be a legjobban a játékstílusomhoz :)
  • triplet
    Na, akkor a májkrofos elmehet a g*cibe
  • Richardix
    én inkább a contact vagy a.. MIRV? nemtom ez-e a neve.. az amelyik felrobban aztán sok gránátot szór szét.
  • bertino
    igen és nálam is ez van.
  • Seth
    Párszor megjártam vele a dögök ellen. Rádobom,az meg rohan felém XD
  • haxoror
    gránátból csodákra képes a sticky fajta (ragadós), ha eltalálod vele akkor rátapad a gránát a testére így nem tud elfutni előle, főleg az a vicces ha sikerül fejbe dobni vele
  • triplet
    Na jó, elmehet a win7 a picsába
    Rakom vissza az XP-t-.-
  • haxoror
    /facepalm
  • Richardix
    én Boneheadet úgy intéztem el, hogy a táboruk elött van egy kis rész a sziklafalban ahova el lehet bújni fedezékként, kb 70 méterre.
    Onnan lőttem, ha a pajzsom alacsony, vagy újratöltök vissza a fedezékbe. gránátot akkor dobj rá ha viszonylag alacsony már a pajzsa mer akkor tuti megsebzi a hp-ját is.
  • haxoror
    5-ös szinten kapod az első skillpontodat és onnantól minden szintlépésnél kapsz egyet.
  • haxoror
    A fegyver nem számít, csak az számít nagyon sokat hogy hányas szintű vagy, ha csak 1-3 szinttel kevesebb vagy akkor már érezhetően nehezebb, ha te vagy nála magasabb pár szinttel akkor meg már gyerekjáték.
  • JackSparrow88
    a karakterem neve most nem jut eszembe, sorry :S
  • JackSparrow88
    Azt pontosan nemtom hanyas szinten vok de nemrég kezdtem csak el szal akkor még alacsony lehet.
    Ja am lőttem már sniper-rel, shotgun-nal, pisztollyal,smg-vel, sőt gránátot is dobtam rá de nem igen akart megdögleni,mivel pajzsa van és ugyanúgy visszamegy egy idő után mint nekem. Pedig az ugyanilyen "pajzsos" sima katonákkal nincs bajom de csak ezzel a csontossal...
  • Fehercsoki
    Forwardoltam minden portot ami kell neki,de akárhogy állítom csak a tcp portot forwardolja,ha sima udpre rakom azt akkor sem,ha mindkettőre akkoris csak a tcp működik:S MI lehet a baj?TP-Link WR541g/542g routerem vna.
  • Kizsde
    Hanyas szintű vagy, milyen karakterrel és fegyverrel lövöd?
  • JackSparrow88
    De tökre idegesítő h az a szemét Bone head állandóan kinyír.Akármilyen fegyverrel lövöm legjobb esetben is csak a pajzsát sikerül levinnem aztán vége. Van esetleg vmi speckó fegyver vagy trükk ellene?
  • Gunner
    a sok lökött (mint eleinte én is xD) úgy hostolt játékot hogy a portokat nem nyitották ki :) ezért timeout :P megoldás: akinek a legnagyobb a feltöltési sebessége az megcsinálja a portokat és rá csatlakoztok :)
  • roland14
    Sziasztok!
    Én szerettem volna haverokal neten játszani de egycsomo szerverre nem enged be és ha valahova sikerült is belépnem kidobott!
    (Nekem eredeti a game a haveroknak nem :D)
    Valaki tud erre valami megoldást?
    Köszönöm előre a segítséget!
  • Maxtreme
    Én azzal nyomom. Itt semmi gond a játékkal.
  • Murder3
    ez is befulladt.
    Igazából 1 marhaunalmas játék.
    Én azt hittem végre vmi jó kis fps-rpg keverék de ez...
  • rumkola
    csítelsz egy játékban?
    :DDDDDDDDD
    izgalmas lehet
  • Cat 02 #1516
    Amelyiknél megjelenik a csaj és magyaráz. Azért észre lehet venni.
  • Árnyvadász
    Ne ijedjetek meg! Indítsátok újra a steam-et, ha kell többször és indítsátok el a játékot. Ha kell többször, aztán egyszercsak elkezdi érvényesíteni a fájlokat. Ez egy 5 perc mondjuk és utána semmi gond.

L4D2 demóval is így volt.

Én még hajnalban megcsináltam aztán ki is próbáltam.
  • K kutya
    Hello!
    Nem tudja leirni vki,hogy melyek a fő küldetések!
    Mert nem akarok olyan,gyorsan végezni a gémel!
  • IMYke2.0.0.0
    Ami nem megy, azt nem szabad erőltetni.
    Én nem véletlenül nem tértem át Windows Seven vonalra: MINDEN játékom tökéletesen fut.
  • IMYke2.0.0.0
    A hullámvonal a legrosszabb döntés lenne...
    Jobb a sima. Hidd el, gyakorlat mondatja velem - ha hullámvonalat látok egy ékezetes betűn, kifejezetten rosszul vagyok.
    Mások kézírásában is utálom, de azon nem lehet változtatni.
  • triplet
    Van itt közületek valakinek 64 bites windows7-e? mert nekem az van és lefagy a játék kb 5 perc után mindig. aztán van amikor jó lesz, van amikor kikapcsol a monitor no signal input-going to sleep-el, és csak hang megy kép nincs.
    Ezt csinálja a fűrész játék is, illetve az Oblivion is. Csak a fifa10 nem. ötlet? rakjam vissza az XP-t?:S
  • Cat 02 #1510
    Olyan fura ő se fér bele ? Mikor hullámvonal van rajta.
  • IMYke2.0.0.0
    Észre sem veszed - elhiheted.
    Én csak 1280*1024-ben játszhatok otthon, de még ott sem vehető észre... hát akkor 1680*1050 / 1920*1080-ban!

A hosszú ékezet hiánya pedig ezekre vonatkozik: őŐ / űŰ.
    Helyettük: öÖ / üÜ

• Cat 02 #1508
    Hosszú ékezet nélkül érdekes lesz :o
  • IMYke2.0.0.0
    Valószínűleg sokan nem értik [angol], ezért van problémájuk vele.
    A fordításból szármaik, ezért rövid ékezetes:

[dlgCanCatchUp]
    Caption=Megjegyzés
    PromptOld=%s elötted jár a fö történeti vonalon. Szeretnéd utolérni? Ha így teszel, akkor minden, a játékgazda által elözöleg teljesített küldetésért Te is megkapod a jutalmakat.\nHa nem akarod utolérni, a játékotok során teljesített küldetések nem kerülnek mentésre a profilodban, hogy egyedül teljesíthesd majd öket.
    Prompt=A játékgazda elötted jár a fö történeti vonalon. Szeretnéd utolérni? Ha így teszel, akkor minden, a játékgazda által elözöleg teljesített küldetésért Te is megkapod a jutalmakat.\nHa nem akarod utolérni, a játékotok során teljesített küldetések nem kerülnek mentésre a profilodban, hogy egyedül teljesíthesd majd öket.
    Yes=Utolérés
    No=Mégse

[dlgCannotCatchUp]
    Caption=Megjegyzés
    PromptOld=%s nagyon elötted jár a fö történeti vonalon. Neked kellene a játékgazdának lenned, ha ezzel a játékossal akarsz küldetéseket teljesíteni!
    Prompt=A játékgazda nagyon elötted jár a fö történeti vonalon. Neked kellene a játékgazdának lenned, ha ezzel a játékossal akarsz küldetéseket teljesíteni!
    Yes=Folytatás

• IMYke2.0.0.0
    "Pálya szélén vannak ilyen baszott nagy tornyok, nagy ágyúkkal rajta... És ha kisétálunk a szélére, akkor becéloz, és ilyen női hang figyelmeztet, hogy ha jót akarunk jöjjünk vissza :D Nem mertem továbbmenni... valahogy az a hatalmas torony, meg ahogy becélzott, olyan félelemkeltő volt... nem tudom miért..."

Én simán továbbmentem. Jutalmam = halál :)
  • SovereignX
    Más! Nem hallotta vki, hogy mi a tökömért kellett ilyen képregény grafikát adni neki? Egy rendes grafikával behugyozna bárki a gyönyörtől.
  • SovereignX
    Üdv emberek!

Minden szinten ad skill pontot? Mert a töltés közbeni kis tippekben azt írja mint szintet lépek osszam el a pontjaim. Eddig keményen léptem 3 szintet de egy darab pontot nem adott.
    Előre is köszönöm a segítséget
  • skyman14
    akkor nálad is ez a gyíkság van :S mivel nekem is sztíííímes