5584
-
Richardix #1582 #1569 -re írtam hogy nem fegyver, hanem raktárslotot akartam írni. -
#1581 minden nőni fog. a tárolókapacitásod minden Claptrap rescue küldi után +3 (nekem most 21-esen van 18 helyem), és a fegyver slotok száma is. -
#1580 hát én most a sniperessel ujraprobáltam és vele már nem fagyott.
idáig. -
#1579 Nekem nagyon bejön a játék, haverokkal toljuk 3an, már mindenki lvl 25 és 28 között van, eléggé addiktív is, de kurvajó. :D -
Richardix #1578 kár h nincs sok jelentősége a fegyverslotoknak... bármikor emg tudod állítani a játékot és kicserélni. -
Richardix #1577 most esett le... nem fegyverslotot akartam mondnai hanem raktár slotot.. :S -
#1576 lvl 18asként kaptam meg a 4. fegyver slotot egy küldi által -
Richardix #1575 azistény :) -
Richardix #1574 bocsi tévedtem... tod nekem folyaamtosan töltött fel a lőszerem, mert volt egy mod ami adott 1 stocpile skillt. de nem attól ment föl hanem mert adott még +2 ammo regent.. akkor sry. -
#1573 Gyerekek, ne fossatok már KIPRÓBÁLNI a dolgokat. A respec szinte ingyé van. -
Noodlee #1572 "near the scorpio turret". tehát elvileg csak akkor él, ha van turret idézve. -
Richardix #1571 pár másodperc.. hát kb 10 mp... több semmiképp. -
Richardix #1570 a Supply ágon legfelső jobb oldali. -
Richardix #1569 Noodle, fegyver slotokat ált akkor kapsz ha megjavítod a sérült claptrap-ket amiket néha harc közben találhatsz. (Tod azok az izgő mozgó, locsi-fecsi kis robotok)
Azok szoktak cserébe storage ápgrédet adni -
Noodlee #1568 Rolandnál nem láttam ilyen skillt. -
Noodlee #1567 A "... for a few seconds" skillek mennyire életképesek, és kb. mit takar ez a pár másodperc?
Sry a sok hülye kérdésért -
Richardix #1566 őszintén szólva ammo regen van turret nélkül is, az sztem jobban megéri.
am sztem nem kell harcban lenni, bármikor ledobod a skorpiót és tölti. -
#1565 és 64 bites ? -
#1564 nekekm simán megy win7alatt :) -
ManoNegra #1563 passzolok. nekem minden játék fut rendesen. -
Noodlee #1562 Ezt kifejtenéd kicsit. Még a játék elején vagyok (lvl 7) de már most keveslem a 12+2 fegyver slotot :P
Gondolom a 2 fegyver slot alatti 2 zárolt slot 2 újabb fegyver slot lesz idővel, de mikor, és hogyan? -
ManoNegra #1561 Mordecai vagy mi a neve -
#1560 De ha nem azzal akkor mivel? és akkor a fifa10 miért nem fagy ki? -
#1559 melyik karakterrel nyomod ? hátha az a ludas! -
#1558 Hogy árnyaljam a képet:
Vélhetőleg, csatlakozáskor bukkan fel ez [angolul]:
"A játékgazda elötted jár a fö történeti vonalon. Szeretnéd utolérni? Ha így teszel, akkor minden, a játékgazda által elözöleg teljesített küldetésért Te is megkapod a jutalmakat.
Ha nem akarod utolérni, a játékotok során teljesített küldetések nem kerülnek mentésre a profilodban, hogy egyedül teljesíthesd majd öket."
"A játékgazda nagyon elötted jár a fö történeti vonalon. Neked kellene a játékgazdának lenned, ha ezzel a játékossal akarsz küldetéseket teljesíteni!"
-
Noodlee #1557 Hi!
Újabb keresztkérdések:
Rolandal játszom. Vannak olyan skilljei, amik akkor működnek, ha kreálok scorpio turretet, pl. gyógyulás, és ammo regenerálódás. Ezek csak akkor működnek, ha a turret lő is, vagy ellenfél nélkül is tápolhatom magam vele?
A turret sebzése, védelme, és időtartama nő, ahogy én is fejlődök, vagy megmarad az alapon? -
#1556 Működik a "kétkliensLANátadomasajátkarimnak" módszer. Csak mindig a lvl1-essel hostolj, akkor a küldik se barmolódnak be. -
#1555 az olvasót is kíméled :) -
#1554 nincs hát ^^ kár érte :S -
kanduhr #1553 Hát nincs, de az inventory helyeid számát lehet bőviteni. -
#1552 Én nem rendeltem még meg.
Én is szoktam NoDVD törést használni az eredeti játékaimhoz:
- kényelmesebb [és közben a lelkiismeretem is tiszta]
- nem mellesleg kímélem a lemez(eke)t.
Persze, nekem is van "csúnya" anyagom. -
kanduhr #1551 23-as szinten már van 267-et ütő sniperem és egy hasonlóan erős "elefánt-vadász" puskám. Nagyon komolyak. Skagzillánál kaptam meg az utóbbit(na ő egy rohadt erős boss) Plusz találtam egy végtelen muníciójú alien fegyót is:) iszonyat addiktív a cucc, este tíztől nyomtam reggelig:) -
#1550 Bennem csak most realizálódott, hogy itt semmilyen ládika vagy szekrény nincs ahova el lehetne pakolni az épp nem használt/használható cuccokat... -
xDDDD -
#1548 látod? nekem is volt már hogy megvettem eredeti játékocskámat, nem ment magától, rápattintottam RLD cracket és ment is szépen már ^^ ezeknek néha össze kéne fogni, v már összefogtak :D -
ManoNegra #1547 Win 7 64bit van és tökéletesen fut a játék... A gond nem az oprendszerrel van. -
#1546 am sima paraszt XP-m van. -
#1545 végső elekseredésemben az eredeti játékomat próbáltam megcrackelni és bejött... szóval műkődik, ezen b*szarok. Mi a halálért nem tudtákrendesen megcsinálni ezt a sz*rt?! -
SovereignX #1544 Kösz! -
Jobboka #1543 Ma megjön neked is a game?