Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
legelsõ post a bevásárlóhelyen? ez mi
offkorzreg
idáig tetszik,szerintem jó játék lesz 😊

The Protector
ne féljetek majd idejön mindenki ha észreveszi a szuper vásárló közösség a kedvenc bevásárlóhelyén a legelsõ postban a játékot.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bertino
hát ha kijön és bejön neked (<#idiota>) akkor ezzel elleszel egy darabig.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

offkorzreg
nagyon jöhetne már a játék,mert nincs sok fogyasztható termék.és nagyon unom magam 😞

Rage47
nemtom mibajod, de biztos...
Prince23
Na látom van banner... + 1 komment, növelve ezzel a hype veszélyét az sg-n 😊

The Protector
Majd beindul az élet ha lesz vmi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ééés megint kihalt a fórum xD ez amúgy tök vicces, 1-2 óránként kihal a szeró, aztán 6-7 üzi utána megint
Rage47
ja meg engem az is zavar, ha nem látszik a karakter lába, mikor lenézünk
böröczk
Én is, de fölösleges, ha megy gémszpáj onlájn is.

nyálcsorgásra: Borderlands lájvban

Kumiho #2179

Van. Legalábbis azt olvastam valahol, hogy van.

Why so serious?

böröczk
nekem kényelmes lesz itthonról is, nem viszem Erzsit sehova : D

Kumiho #2179

Rage47
van benne lan?
Prince23
Tipikus LAN party játékokra lesz alkalmas ez a gamma. Imerõsökkel, haverokkal.

Fúj. Meg se veszem ezt a szart. 😊

Why so serious?

böröczk
<#rinya>

Kumiho #2179

Rage47
észrevettétek, hogy gagyi az ugrás a játékban? mikor földre érkezik a karakter, nem érzõdik semmi
Nagylaci
Ha valakit érdekel itt vannak a fegyverkategóriák:

Repeaters: (automata pisztoly) a pisztoly kategóriába tartozik és rövid távra képes villámgyorsan rengeteg lövést leadni.

Revolvers: ez is pisztoly úgyhogy szintén rövid távon hatékony, de ez egy lassú jó nagyot sebzõ fajta.

Combat Rifles: (gépkarabély)közepes távolságra használható automata fegyver, nagy tûzerõ és sebesség.

SMGs: (submachine gun - géppisztoly)kis és közepes távolságra hatékony automata fegyver, nagy sebesség, de kis tûzerõ.

Shotguns: pontatlan de nagyon erõs közelharci fegyver, mivel nagy a szórása célozni csak mérsékelten szükséges vele...

Sniper Rifles: mesterlövész puskák, klasszikus. 😊

Launchers: nehézfegyverek tulajdonképpen rakétavetõk hatékonyak közepes és nagy távolságra. Lassú, de hatalmas tûzerõvel rendelkezik.

Eridian Weapons: ezek az idegen csúzlik, nagyon ritkák és különleges tulajdonságaik vannak általában nagyon erõsek.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Rage47
sztem sokkal érdekesebb a mostani cel shaded graffal
de fhos lett volna ha ilyen lett volna, az nem volt cartoony art style
Nagylaci
Hát én meg már csak jobban hiszek a saját szememnek mint a Rendi Picsfordnak... 😊 Valójában nem is értem mi volt az a nagy felhördülés a Gearbox -tól amikor felreppentek az elsõ hírek arról, hogy cel-shaded technológiát fog használni a játék. Én mondom neked, 😊 hogy ez bizony tényleg az! Egyébként itt egy video a 2008 -as E3-ról ahol ha nem is valami õrült jó minõségben, de meg lehet nézni, hogy milyen volt a régi grafikája a játéknak. Most sokkal jobban néz ki.

Borderlands E3

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

háát nekem nincs bajom a crysissal ebben... Borderlands -ban nagy súlyt fektettek a humorra, a rpg részre, a coopra, a fegyókra és a fegyókra (ja és ha a fegyókat kihagytam volna)
a crysis egy nagy szar
ráadásul ez teljesen más kategória lesz
egy nagylelkû furumostól sikerült beszerezni a Hellgate Londont
és mivel a Saw gyengeébb lett mint vártam lehet ez lesz a köv eredeti játék a polcon

(bár a DA -t még megvárom)
Rage47
jaja, a warezpistikék biztos idetalálnak majd.
Ez így van. De majd ide is jönnek olyanok amikor kijön a játék, akik majd így indítanak, hogy "mi ez a szar, a crysis sokkal szebb" 😊

Why so serious?

Rage47
sztem itt mindenki olyan mentalitású, aki a topikban van😊
gyártó írta, h nem cell-shaded batyesz
csokiturmix most megpuszilnálak, végre vki aki olyan mentalitású, mint én <#puszis><#beka2>
Nagylaci
Hát mondhat bárki bármit ez akkor is cel-shaded... 😊 Viszont nekem ettõl függetlenül, sõt talán pont ezért nagyon tetszik a kinézete!

böröczk
Tipikus parasztvakítós játékokra bukik a nép, amihez kizárólag az ATI HD 987345430 x 4 a minimum követelmény, és beirogathatják a jó öreg sg topicokba, hány fpst ad 1920 x 1080-as felbontáson super giga über high beállításokon a cucc.

Én a játékélményre, játszhatóságra, szavatosságra adok egy voksot.

Kumiho #2179

cartoony-art style am. asszem ebbe festés feeling van + rajz
Nagylaci
?!

ééés még mindig nem cell-shaded 😄
Nagylaci
Hát nekem nagyon tetszik a grafika. Igaz, hogy cell-shaded, de valahogy sikerült azért elég szépre és egyáltalán nem gyerekesre megcsinálni. Kicsit olyan mintha egy képregénnyel játszanál. A képregényeket meg elég sokan szeretik ha minden igaz...

Ebben van valami. 😄

Why so serious?

ja kb... kicsit szánalmas, nem vevõk az új dolgokra
Rage47
nálunk tuti nem lesz sikeres game. átlagmagyar ránéz a grafra, és gyerekesnek találja. "miezmár, nem is kodos"
Prince23
Engem annyira nem, csak itt az SG-n rohadt nagy a hype a game körül 😄D

böröczk
kit érdekel : D

Kumiho #2179

Rage47
Prince23
Na ezt is megéltük, hivatalosan tölthetõ a PC-s Borderlands a direct2driveon!

böröczk

Kumiho #2179

DarkSector
jah beszélsz most az x360 verzióról, azt azé tedd hozzá
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szuper a graf, a szín és az árnyék, játékmenet, ellenség és az ai. - kicsit mint egy fps - ezek szerint ez az rpg (lit up), valamint fegyverkezelés és az eszközöknél még kihívásokkal küszködök, de vélhetõen az én csõ-fps látásom vektora :£)
Jobboka knows everything my brotha! 😄
ha visszaolvastál volna, láttad volna, hogy senkinek nincs meg a játék, mind azt várjuk, csupán szerencséd volt hogy jobboka egy video alapján tudta
The Protector
4db fegyvert tudsz beletenni a slotodba.A többi az inventorydban van és onnan kell vmelyikre kicserélni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

huhh nemtom asszem ugy van mint fallout ba, egy megadott súlyig talán, v táska kapacitásig
grebber
Az csak olyan sötét van itt a szobában nem látom a billt meg nem is nagyon nézek le!

Next PC upgrade: 2022