808
-
#488 ja,dömbfej,radacsta,csupatézilyeneket hallottam volt barátnőm öccsétől,mindig az omnitrixel a karján rohangált a lakásban mint egy állat -
ki mas #487 Mert ezt túl kicsi gyerekek is nézik, és azokat nem tudják kimondani. -
#486 mert erőszakos nemi pszichózisban szenvednek -
XLR8 #485 kössz:)
ien hülye nevet
nem értem mért nem tudják az angol neveket használni? -
#484 Hólyag a neve,de még nem olyan rég írtam le a neveket magyarul:) -
#483 Görgető.. -
XLR8 #482 am ki tudja hogy mi Goop magyar neve?
mert néztem de olan hülye a hangja hogy alig lehet érteni mit mond
am angolba nagyon tetszik a hangja:) -
Daza500 #481 Mese szarral. -
#480 mese az is,nem élő szereplős szar -
#479 nekem a CN mindig is meseadó marad ilyen szar élőszereplős geciket nem nézek benne -
Daza500 #478 De csak magyarul. Angolul 1000x jobb lehet. -
#477 valami szar sorozat lehet az fix -
Anonnim #476 A szombaték titkos világa hangokról esetleg valamelyikőtök, nem tud valamit? -
#475 ezt pont láttam énis,nagyot röhögtem :DDdd -
#474 A múltkori nevek felsorolásából kihagytam Alien-x-t,akinek a magyar neve x-lény.
de a mai részben egy olyan fajnév is szerepelt ami sztem még észlényt is felülmúlja:)Az a rész volt amikor csúcsvérrel kerül Ben egy sivatag bolygóra,és ott megtámadja őket 1 csapat erszényes padödő XD -
Daza500 #473 Jaj Sesztákot ne említsd, a Cobra 11-ben Semir hangjaként BORZALOM.
Lippai Lászlót csak azért b*szta ki a Retekklub, mert volt szegénynek képe pár ezer Ft-al többet kérni az új Cobra évad szinkronjáért. -
Daza500 #472 De azt nem értem, hogy lehet egy 30 éves ember egy 8 éves kisfiú szinkronhangja ?
Pl. a Robotboy első évadában még egész tűrhetőek voltak a hangok, aztán a másodikban már megint a "lerágottcsont" színészek kerültek a helyükre. :( -
XLR8 #471 van elég szinkronszínész, csak jóból van kevés:S -
#470 én már hányok markovics tamástól.. seszták szabolcsnak rohadtul erőltetett az artikulálása, szalay csongorka hát belőle régesrég elegem van.. -
Daza500 #469 Túl kevés a szinkronszínész... -
#468 báááááááááázze, most elcsíptem a cn-en a magyar alien force-t, és hát beszarok....én bírom markovics tamás hangját (pl. dexter laboratóriuma), de ez már sok lesz belőle, hogy a futó rajzfilmek felében őt hallom... amúgy sem jó választás sztem Bennek.... ja Gwen hangja meg egyenesen förtelmes.....bláhhh -
#467 minnyá kezdődik végre -
#466 az állat egy rajzfilm :) -
#465 néha kapcsolódok csak be, a chowder előtt megy :D -
#464 igen óriásszaurusz:)
Jetray-sugárrája
echo-az egyik részbe még visszhang volt,egy másikba már ekhó:)
spidermonkey-majompók
big chill-nagy fagy
chromastone-kromakő
és a két legjobb:P
goop-hólyag
és
brainstorm-észlény XD -
#463 talán óriás-szaurusz -
#462 hehe, Humangosur magyar nevére én is kíváncsi lennék.
sajna már rég nem nézem amúgy a rajzfilmet -
#461 Na nee! Lánglövő lett a neve Swampfire-nek?:D Höhöh! Még nem tudtam egy részt se megnézni magyarul. Úgyhogy aki unatkozik, nem írná le nekem, hogy a többi idegen milyen nevet kapott magyarul?^^ -
#460 Nekem a Ben 10 visszatér 1. részében tetszik mikor azt mondja lánglövő h "Hapsikáim,nyakig benne vagytok."
azt (a hangot) nemtod vhogy felvenni és átküldeni nekem?:P -
XLR8 #459 erre én is kiványcsi vagyok
am a magyarhagja mindegyiknek nagyon szar a rajzfilmben
még jó hogy megvan az összes rész gépen:P -
#458 Mivel az Alien force végén az omnitrix újraindult,akkor elvileg a filmben már új idegenek lesznek,nem? -
#457 nem mondtam hogy viziszörnyet akarok, csak ránézésre a tied inkább viziszörny mint szárazföldi.
Amúgy ajánlom figyelmedbe a Spore nevű játékot, ott mindenféle szörnyecskét lehet csinálni, a legvadabb szörnyfantáziádat is kiélheted! :) -
#456 Ja am gondolkoztam 1 béka szerűségen is,de ez jobban tetszett:)
és ha vízi szörnyet akarsz akk mérnem rajzoltál? -
#455 Az nem kockás:D hanem az Alienre akarna hasonlítani de úgy látom annyira mégse:P
Am nem kell meg ijedni mert sztem úgyse választják be...
meg normális képességet se tudtam neki kitalálni:P csak eszembe jutott pár és azok közül választottam 1et. -
#454 szerintem idétlenül néz ki hogy iylen kigyúrt felső teste van, meg kockás hasa...
mindenképpen valami viziszörny legyen akkor már. -
XLR8 #453 meg a büfit alapból lelőtték Upchuck-kal... sztem:D -
Daza500 #452 Ajánlom a szónikus-büfit. ;)
Bár azt már elsütötték a Foster's Home-ban... -
#451 ajzógázt böfög fel -
#450 Sztem nincs gond azzal, ha ilyeneket rajzol :)
Amúgy mi a képessége? -
#449 nekem is mondják hogy nőjjek föl :)
de azért szörnyeket, rajzfilmkaraktereket nem rajzolok :)
régen (5 éve kb) rajzoltam egy véres kardot! :D ez volt az ösz rajztehetségem, persze paintben
jah meg amikor unatkoztam az órákon, akkor Prince of Persiás rajzokat csináltam, még megvannak azok viccesek lettek! :D