808
-
#448 igen rá gondoltam csak én magyarul szeretem:)
és nem kifejezetten rajzfilmkaraktereket szoktam rajzolni,hanem szörnyeket,de ha már van lehetőség h az én karakteremet használják fel és az láthassák az egész világon akk miért ne?
egyébként mások is mondták már h fel kéne már nőnöm:P csak ha akk nem rajzolhatok,és nem csinálhatom azt amit szeretnék akk minek? -
XLR8 #447 sztem Ripjaws-re gondol:D -
#446 nem, arra értem, hogy az adatlapod szerint 18 év fölött vagy.
Nem kéne rajzfilm karaktereket rajzolnod... nőjjél föl
én imádom a rajzfilmeket, de azért ennyire nem...
btw: ki az a penge? -
#445 Egyébként ha arra érted,sztem is túl "szörnyes" 1 kicsit,de sztem Penge is az volt, azért tetszett :) -
#444 pedig kellett volna! :) -
#443 ez nem jött át:P -
#442 18-25
emberek ne vicceljetek már, ez egy gyermek mese!
imádom a rajzfilmeket, ha tehetem mindig nézem a CN-t, de ez azért túlzás -
#441 [IMG][/IMG]-hát most ilyen lett,nem volt sok időm jobban kidolgozni,mert tanulnom kellett
de már csak al kell küldeni:) -
XLR8 #440 sztem is jó lenne:)
kiváncsi vagyok:) -
#439 Ha kész van, akkor mindnképp mutasd majd meg, milyen lett :) -
#438 ja már találtam,tényleg van ilyen
akk igyekszek:P -
#437 Tegnap meg ma néztem a cn-en az idegen erőket(nem szeretem letölteni mert ha angolul nézem nem nagyon értem ezért inkább megszoktam várni a szinkront),de nekem ezek az új idegenek eléggé erőltetettnek tűnnek,meg az is hülyeség h nem ismeri az új idegenjeit,de már nevet is ad nekik mikor átváltouik,pedig azt a képességeik után kapják többnyire,amiket szintén nem ismer de már képes használni őket.............
Uncsim azt mondta(és szeretnék érdeklődni h tényleg így van e,mert nem találok róla semmit)h van 1 ilyen idegen rajzpályázat,h küldjünk be általunk kitalált idegent és lehet h kiválasztják,és szerepelni fog az új részekben,ha tényleg van ilyen akk olyat rajzolok nekik,h megszólal:D,lehet h jobb lenne ezeknél....mert szeretek és szoktam is szörnyeket rajzolni. -
#436 félreértés elkerülése végett: Alien Force-ról beszélek -
#435 hahó, rég jártam errefelé.
Beakarom pótolni a lemaradásaimat. Első évad 11. résznél hagytam abba.
honnan tölthetném le a maradékot?
köszi -
XLR8 #434 na megnéztem az utsó két rész
egy baj van vele, mégpedig az hogy a régiek közül össz-vissz 3 került megint elő:S
de am az két egyik legjobb rész volt:D -
XLR8 #433 én már olyat is találtam amin talán Ken-nek az idegenjei vannak -
XLR8 #432 az már igaz:) -
#431 én is ezt a képet találtam:)
am ennek van 1 másik változata amin még a sima ben 10 idegenek vannak,azok közt sincs kitalált,persze hiányzik róla 1-2...
ezaz -
Daza500 #430 Hja, fanwork. De azért jól néz ki. :) -
XLR8 #429 sztem azokat csak valaki rajzolta poénból -
XLR8 #428 kössz:) -
#427 ezen a képen még több ismeretlen idegen, valszeg s 3-ban lesznek benn vagy nemtom -
#426 az évadzáró? 2x12 és 2x13 War of the Worlds
http://epguides.com/Ben10AlienForce/
-
#425 Találtam 1 képet a googleban amin olyan idegenek is vannak amiről nem találtam semmit,ilyen pl: drillbit
ezek tényleg benne lesznek v csak hülyeség? -
XLR8 #424 am az hanyadik rész volt? és mi a címe? -
Daza500 #423 Lehet, hogy majd összejön Kevinnel. :) -
#422 It's hero time!
Nah, valaki még kitartott? Nemrég lett vége a második évadnak, és hát meg kell mondjam, odatették magukat így a végére. Az évadzáró kurva jó lett, összeszedtek mindenkit, aki az évad során feltűnt, marha jó volt. Bár a végét sztem elkapkodták, de akkor is fasza volt.
Meg úgy nekem az egész évad is bejött, sztem jó volt az irány is, Kevin beszólásai mindig ütöttek, a darkos hangulat is jó volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És ami a legjobb, a harmadik évadban FULL ÚJ IDEGENEKKÉ TUD ÁTVÁLTOZNI BEN!!!! Meg ugye Kevinnek gondolom lesz új kocsija xD Meg Darkstart is el kell kapni megint. Szal kíváncsian várom :) -
XLR8 #421 az se rossz de sztem az Alien Force-os jobb:D -
#420 Szerintem a Ben 10000-ben jobban néz ki felnőttként :) -
XLR8 #419 az már igaz
sokkal jobb esztétikai élménynek is -
Anonnim #418 Le a kalappal az animátorok előtt, Gwenből egy idegestítő kiscsajból, dögös bombázót varázsoltak!!!!! -
Anonnim #417 Ti is állati szexinek találjátok az Alien Forceban szereplő új Gwent? -
Gery1111 #416 Hali! Tudna nekem valaki segítgeni??? A Ben 10 ps2-ben nem tudok tovább jutni egy pályán, ez a pálya amikor már a szellemet is legyőztem még utánna jön, vas hidakon kell átugrálni, alul láva és ahogy ugrálsz le is szakad, mjd gazzal föl ugrani föntre, ahol két kockára lépve kellene kinyitni az ajtót, de sehogy se tudok rájönni, hogy hogy tudok mind a kettőre rálépni. Ha tud valaki segítsen, mert már napok óta próbálkozok, de nem jövök rá. Köszi!
-
Gery1111 #415 :)
-
XLR8 #414 hát sokkal jobb mint a sima Ben 10ben XD -
Anonnim #413 Szerintem az Alien Force-ban szereplő új Gwen bikavadítóan szexi!!!! -
#412 sajnálom, hogy már rég nem nézem az alien force-t, valahogy elszállt a varázsa -
#411 ez betegebb! :) -
#410 Gondolom már mindenki hallotta h készül,de már itt az előzetese,azért remélem ennek nagyobb lesz a költségvetése 1 kicsivel:D -
KIDDY11 #409 Hát..nem tudom ez mit jelent de a gugliban nem tudtam összehozni a plumbert és a Föld védelmezésére létrejött titkos szövetség fogalmát.
De köszönöm, ettől még simán lehet, hogy ez a nevük