Ben 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
a filmben sem úgy volt...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Jrex
Azigen, nem gondoltam volna h a film zenéjét is leszinkronizálják😊
Meg Ben-nek mért nem az volt a hangja mint a rajzfilmben,meg az idegeneinek sem?

macselek
Kösz szépen!😊

Jrex
+ Az omnitrix titka

Az elsõ évad már DVD-n is megjelent. (Az USA-ban)

www.ben-10.net
amúgy 4 évad van + az Alien Force + a film (ha jól tudom)
macselek
Jelenleg hány évad van, és meg lehet-e szerezni valahogy torrenten kívül? Kösz a választ elõre is.

Broafka
úristen, ti ilyen hülyeségeken gondolkodtok?! 😊

Villámmanó... ezek a magyar fordítások... ez kész! hogy fogják majd fordítani big chill-t? Éjszakai pillangó? vagy mi? röhely komolyan

szerintem mind a kettõ, a fejével egybenõtt de azon a részen nem ahol van az "X"-es "bukóüveget"
Szerintem azzal tarja egyben a testét mert Goop instabil halmazálapotú életforma.
Jrex
Mióta nézem a Ben10 et sosem tudtam rájönni h Villámmanó fején 1 bukósisak van, vagy olyan lenne a feje,vagy egybenõtt vagy mi?(az elhúzhatós x-alakús "maszk"-ra gondolok)Remélem értitek😊

DantszEE
Áh, én is õt várom már az alien force kezdete óta!😄 Amúgy mi a rák lehet az a kis csészealj a fejebúbján?😄

én igazából Goop-ra vagyok kiváncsi hogy mi az õ ereje, és fõleg mien a hangja mert Big Chill-é nagyon cool<#nyes>
DantszEE
Hmm.. Azon gondolkoztam, h ez a rejtélyes Alien X mit tudhat. Az elsõ évad záróepizódjának címe: X = Ben + 2
Lehet h ez is vmi klónozós idegen? Bár az úgy eléggé gyér lenne..

Broafka
hát mert... nincs is nagyon erejük 😊
nah mind1, majd az új részben kiderül

DantszEE
Hát úgy meg fõleg gyengének tûnnek, ha lósz*rt se mutatnak az erejükbõl. <#lookaround><#bee1>

Broafka
nem tudom, én igazából leszarom a lényeket! 😄
a story érdkesebb. a karakterek jobbak. Az idegenek meg szerintem marha gyengék... nem túl fantázia dúsak

DantszEE
Hát én egyre kevésbé vagyok elragadtatva ettõl az új sorozattól. Az Omnitrix idegenei is nagyon el vannak hanyagolva. Legtöbbször kevesebb mint 10 másodpercig vannak használva.<#szomoru1><#levele>

kössz 😛
Broafka
elég csúnya brazil szappanopera lenne akkor már belõle! 😄
Gwennek eltitkolt gyereke van, húú! 😄
de az ötlet jó 😛

értem, de el is titkolhatja nem? hiszen õ akkor nem volt ott amikor medjelent Devlin.
Broafka
én is úgy gondoltam, de a Ken 10 részben vagy melyik ilyen jövõsben nem úgy nézett ki mitha Gwen baromira tudta volna hogy született neki egy kis Kevinje... ezt most leég hülyén fogalmaztam meg, de érted a lényeget!

Klemice
úristen már a 6. rész megy? nagyon le vagyok maradva és le is leszek 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

nem úgy hogy most azzonal hanem majd akkor ha idõsebbek lesznek úgy kb 25 évesek
Broafka
és nem is tudnak róla mi? szerintem nem

nekem az is az eszembe juttot hogy mi van akkor ha Kevin gyerekének az anya Gwen?
Broafka
nézzétek már meg az új részt mert unom a spoiler írást! 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem a null ûr projektor még mûködött, szóval szerintem max nagyapa most a null ûrben van.
viszont ez a pokemonos dolog ez tényleg elég szar benne, az iszonyat nem tetszett benne hogy mind az omnitrix mind az idegenek tudnak beszélni, mert mondjuk amikor olyan maszk van rajtuk akkor még azt mondom hogy oké, de eddig azok sose beszéltek csak hörögtek meg csámcsogtak.

azért kíváncsi leszek erre a Kevin Gwen szállra nagyon, viszont mennyire igaza van Kevinnek 😄:

Ben, Gwen, Ken??? LOL egyforma hangzású nevek? ez valami családi hülyeség? azt ott röhög rajtuk 😄 bár ha a Kevint rövidítjük akkor õ is Kev! 😛 de poén, hogy gyakorlatilag az írókat röhögi ki ezzel! 😄

stargatelost
1x06

Szerintem nem halt meg. Az azért durva lenne. Bár kitudja, azért azt a robbanást nem élhette túl, de elteleportálódhaott valahova 😊 Azért mégis csak egy mesérõl beszélünk 😊
Meg mi ez a Pokemon style? Az Omnitrix átment poke-kódexbe, megmondja valamirõl hogy micsoda, Ben meg jól értem, hogy az idegene nevét mondja ki, amikor átváltozik? Hát tiszta pokemon. Azért ezt nem kéne.
Az írók viszont egyre jobban belejönnek, Kevin poén benyögései is jók 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Broafka
a kérdés jó, de szerintem biztos kiderült már, csak mi vagyunk hülyék angolból! 😄

a 6. rész elég érdekesen alakult:

Max nagyapa halálával

ami persze hülyeség szerintem, mert hát... régebbi részekbõl tudjuk hogy nem igaz

stargatelost
igen, lement az ötödik rész is 😄
És szerintem eddig ez volt a legjobb rész az Alien Force-ból.
Kevin Gwen szál kezd kibontakozni; a harc Morningstar és Ben-Kevin között is nagyon jól sikerült.
A negyedik rész viszont kaki volt, azon kívül, hogy találtak egy újabb üzenetet Max nagyapától.
Ja és ha Gwen képes volt Kevint megtalálni egy személyes tárgy által, akkor Max-et miért nem tudja? 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
1x05 is lement tagnap Alien Force-ból? Mert kinn van torrenten.

úgy értettem hogy eddig mindig a képeségek alapján kaptak nevet az idegenek, de most még egyszer sem változott át de már tudja mi lesz az idegen neve. érted?
Broafka
ezek nem eredeti nevek, ezek oylan nevek amiket õ ad neki!
Ergo amint átváltozik benyögi, hogy õ ezt a nevet adja neki.

Klemice
mentalista 😉

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

lenne egy kérdésem.... ha Ben még nem tudja hogy mi az új idegen képessége akkor honnan veszi a nevét?
max akkor ha az Omnitrix kiadja mint új DNS-t mint pl: Cannonbolt-ét
Jrex
amúgy a régi idegenekkel mi lett?azokat fogja még használni?

Broafka
csak akkor ha az óra maga ér hozzá asszem, vagy ezt is baromira elfelejtették a szerkesztõk 😄 de jó kérdés

Klemice
nem szívja fel a heatblast DNS-t ben?

Broafka
nah én is megnéztem az új részt.
Hát nem az elsõ gyerek lesz ez akinek szuper ereje van.

Amikor még csak tervben volt az Alien Force akkor az volt az alap story, hogy Ben és Gwen tanítják ki az ilyen Heatblast-szerû embereket, hogy együtt harcoljanak!

egyre jobban tetszik az új Ben 10, sokkal jobbak a karakterek (SwampFire is egyre használhatóbb lesz) viszont a többi idegen az elég gyöngécske még

DantszEE
Wow, a harmadik alien force részben találkoznak egy gyerekkel, aki Heatblastté változik..😄
Amúgy remélem nem lesz minden rész Scooby-Doohoz méltóan sötétben játszódó..:S Eddig legalábbis (az elsõ rész elejét leszámítva) csak sötétben történt minden.

Broafka
imdb igencsak hiteles forrás

mutattam mást:
EP07_Kevin_11 ezt még anno a Ben 10.net-rõl szedtme, és õk nevezték így

aztán: nézz meg csak egyetlen részt amiben Kevin 11 van (a legtöbben sajnos nincs a végén a stáblista) de a stáblistánál ott van hogy Kevin 11 hangja ki, és a Ben 10 szerkesztõk is így írták

innentõl kezdve nincs mirõl beszélni, nekem van igazam, Ben 10.net-en elírták, ennyit errõl

Magoo
imdb-nek hinni elég nagy vétek...mutass mást 😄
imdb-t jóformán a közönség szerkeszti szóval szart sem ér
mint mikor nem létezõ filmekrõl kerülnek fel infók rá...

Klemice
a kor elõrehaladtával változik lásd ken 10 és ben10k más az órája bennek
sokáig nem hordta és nem "nõtt" vele most meg hirtelen "megnõtt"

Hja, kicsit összement, mostmár tényleg karóra méretû.
De szerintem jobban néz ki. 😊

Jrex

most alkottam😄

én arra lennék kíváncsi,h az omnotrix mért változott meg?

Broafka
Charlie Schlatter ... Kevin 11

IMDB szerint is

EP07_Kevin_11

mutathatok még...

Broafka
a számból vetted ki a szót, tisztán kivehetõ hogy Kevin Ilevönt mond! 😊

Klemice
mivel az az utolsó rész és egy alternatív befejezés...

stargatelost
Aham, akkor ok, azt hittem én nem emlékszem valamire....