Ben 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Meg Ben-nek mért nem az volt a hangja mint a rajzfilmben,meg az idegeneinek sem?
amúgy 4 évad van + az Alien Force + a film (ha jól tudom)
Villámmanó... ezek a magyar fordítások... ez kész! hogy fogják majd fordítani big chill-t? Éjszakai pillangó? vagy mi? röhely komolyan
Lehet h ez is vmi klónozós idegen? Bár az úgy eléggé gyér lenne..
nah mind1, majd az új részben kiderül
a story érdkesebb. a karakterek jobbak. Az idegenek meg szerintem marha gyengék... nem túl fantázia dúsak
Gwennek eltitkolt gyereke van, húú! 😄
de az ötlet jó 😛
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
viszont ez a pokemonos dolog ez tényleg elég szar benne, az iszonyat nem tetszett benne hogy mind az omnitrix mind az idegenek tudnak beszélni, mert mondjuk amikor olyan maszk van rajtuk akkor még azt mondom hogy oké, de eddig azok sose beszéltek csak hörögtek meg csámcsogtak.
azért kíváncsi leszek erre a Kevin Gwen szállra nagyon, viszont mennyire igaza van Kevinnek 😄:
Meg mi ez a Pokemon style? Az Omnitrix átment poke-kódexbe, megmondja valamirõl hogy micsoda, Ben meg jól értem, hogy az idegene nevét mondja ki, amikor átváltozik? Hát tiszta pokemon. Azért ezt nem kéne.
Az írók viszont egyre jobban belejönnek, Kevin poén benyögései is jók 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
a 6. rész elég érdekesen alakult:
ami persze hülyeség szerintem, mert hát... régebbi részekbõl tudjuk hogy nem igaz
És szerintem eddig ez volt a legjobb rész az Alien Force-ból.
A negyedik rész viszont kaki volt, azon kívül, hogy találtak egy újabb üzenetet Max nagyapától.
Ja és ha Gwen képes volt Kevint megtalálni egy személyes tárgy által, akkor Max-et miért nem tudja? 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ergo amint átváltozik benyögi, hogy õ ezt a nevet adja neki.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Hát nem az elsõ gyerek lesz ez akinek szuper ereje van.
Amikor még csak tervben volt az Alien Force akkor az volt az alap story, hogy Ben és Gwen tanítják ki az ilyen Heatblast-szerû embereket, hogy együtt harcoljanak!
egyre jobban tetszik az új Ben 10, sokkal jobbak a karakterek (SwampFire is egyre használhatóbb lesz) viszont a többi idegen az elég gyöngécske még
Amúgy remélem nem lesz minden rész Scooby-Doohoz méltóan sötétben játszódó..:S Eddig legalábbis (az elsõ rész elejét leszámítva) csak sötétben történt minden.
mutattam mást:
EP07_Kevin_11 ezt még anno a Ben 10.net-rõl szedtme, és õk nevezték így
aztán: nézz meg csak egyetlen részt amiben Kevin 11 van (a legtöbben sajnos nincs a végén a stáblista) de a stáblistánál ott van hogy Kevin 11 hangja ki, és a Ben 10 szerkesztõk is így írták
innentõl kezdve nincs mirõl beszélni, nekem van igazam, Ben 10.net-en elírták, ennyit errõl
imdb-t jóformán a közönség szerkeszti szóval szart sem ér
mint mikor nem létezõ filmekrõl kerülnek fel infók rá...
sokáig nem hordta és nem "nõtt" vele most meg hirtelen "megnõtt"
De szerintem jobban néz ki. 😊