808
-
#528 a normál ben10-t már végignéztem :D
még valamikor érettségi előtt... szóval rég -
Daza500 #527 Én megvárom, amíg befejeződik, s majd akkor szedem le a normál Ben 10-el együtt, és végignézem mindkettőt. :) -
XLR8 #526 meg van benne egy diamonhead és chromastone keverék... a 0:16-nál
ebből nem tom mi lesz
szerintetek? -
XLR8 #525 http://www.youtube.com/watch?v=68Kz5LRxBps
ez az előző vidi csak jobb a minőség és kicsit több van az elején :) -
XLR8 #524 nem tudni mikor adják az első részt? és hogy mi a címe? -
#523 na akkor lerántom torrentről az első két évadot -
#522 Igen, Vilgax visszatér. -
#521 jeeeeeeeeeeee:D -
XLR8 #520 az az idegen az elején az Vilgax? -
#519 lesz. -
#518 Abból gondoltam h úgy lett vége az AF-nak hogy újraindult az omnitrix és Ben egy idegent se ismert belőle... -
#517 nah, egy pár millióval többet kaptak a készítők, de az előző filmből ítélve, attól félek, hogy amiket láttunk, azok voltak a leglátványosabb elemek a filmben...
továbbra is alacsony költségvetésű szaga van... -
#516 az élőszereplős filmben miért lennének új idegenek? a harmadik évadban lesznek újak (ami lesz egyáltalán?) -
#515 Várós:D
de nem úgy volt h új idegenei lesznek? -
Daza500 #514 Szóval jövőre már ki is fullad az AF... -
#513 Kicsit én is félek tőle mert én úgy képzeltem olyan 20-25 éves korába derül ki:D,de már 16 évesen?....mind1 nézni fogom:) -
#512 végülis az alap Ben 10 jövőbeni részeinél már ismert volt, meg nagy sztár (Lásd: Ben 10 000) -
#511 hááát ez végül is jó is, meg nem is... mert hát a sztoritól azért kicsit félek, hogy így mit hoznak ki, hogy ismertté válik... de nézni mindenképp fogom :D -
#510 Érdekes... -
#509 Szerintetek ez az idegen is szerepelni fog a köv. részekben,v csak úgy berakták az Alien force utolsó epizódjának végén h legyen vmi?
Sztem az utóbbi -
#508 az elsőre -
#507 Melyikre érted?:D -
#506 ööö, én ebből szart se látok, ez most mi?
Pixel hibás lény? -
#505 A román és a lengyel weboldalt még nem is láttátok:D
Am itt a 8. rajz az egyik ben10-es online játékból a Hero Matrixból van kimásolva.... -
#504 harmadik helyezett: pizzafutár
-
#503 Úristen! Ez is csak azt mutatja, hogy melyik korosztály nézi nagyrészt a Ben10-t.^^"
Bár ezt pont én mondom a lassan "twenty-ager" fejemmel..xD
Az első helyezett alkotására meg nem is tudom mit mondjak.-.-" -
#502 Bocs itt -
#501 http://www.cartoonnetwork.hu/events/ben10afcomp/index.jsp
Itt megnézhetitek melyik béna rajz nyert:D
Én 6. lettem,ahogy megálmodtam,de tényleg:P -
#500 ték :D -
#499 Látod még itt is megy a korrupció :D -
#498 Nem nyert a rajzom, hanem helyette 3 béna rajzot mutattak be ma az egyik reklámban:D -
#497 háááát... jah! :D
én már mondjuk rég nem nézem, néha végig nézem ha ép az megy a CN-en, de amúgy már nem izgat annyira -
#496 Úgy látszik csak engem izgat milyen idegenek lesznek a készülő filmben:D -
#495 Új idegen?? -
#494 hát énis kúrvajókat nevettem gondolhatod,amúgy igen az a zöld fekte szar:D -
#493 azért ezen a metisen most felröhögtem :D (meti az Upgrade ugye? vagyis az a zöld fekete szar) -
XLR8 #492 lehet hogy az:D de akk is szar:D -
#491 A hólyag pont szó szerinti fordítás:P -
#490 hát aranyos volt,meg mikor meti lett akkor így mászott végig rajtunk :DSA:SD
aranyos volt ő csak kicsit kúrvarossz gyerek és az idegekre ment,nővére mindig jól lebaszta,mondjuk ő azért is már ha éhes volt,én meg ezért őt.de ez már más történet -
#489 :D
szerintem az tök aranyos lehetett :D