Ben 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jrex
Mert Kevin Ben szülinapjára készítette volna a kocsit/ami már 2 hónapja elmúlt:)/
De h összetörte Kevin kocsiját,már nem akarta neki adni,de Ben megtartotta.

stargatelost
azt nem értettem elsõre angolban, és nem volt kedvem visszatekerni, hogy az új kocsit miért Ben vezette (kétszer is) ? :D

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jrex
Na,most néztem meg a filmet.Szerintem nézhetõ(sõtt az elsõ film nyomába se ér...)
A szereplõk is jók,kivéve Max-nagyapát/mind külsõre mind színészileg irritált/
Én is elnéztem volna még pár idegent,meg Óriásszaurusznak is lehetett volna kicsit hosszabb a szerepe/de hátha a következõ részekben:)/
Nanomech-en viszont meglepõdtem,de nem csalódtam.
Reméltem lesz vmi olyan zene hozzá ami a rajzfilm intróját tartalmazza,de hiába,a zenéje,hát nem a legjobb...
Talán még lehetett volna kicsit hosszabb,mert az nem igaz h "mozifilm hosszúságú",talán reklámmal együtt:)
Meg nem igazán lehet besorolni idõben a sorozat évadjai közé mint az elsõ részt.
Mindenesetre várom a következõ részt,v esetleg egy tényleges mozi filmet,Ben10kilo-val:P

Jrex
Én megvárom magyarul,addig nem olvasom el a spoileres részt:D
és majd én is leírom a véleményem

stargatelost
Ben 10 Alien Swarm

Hááát ez nagy ziccer volt...sokkal de sokkal jobb lehetett volna... Nem mondom, hogy rossz volt, simán nézhetõ, de mégis de....
Spoilerekkel tovább:

Szóval elõször is nem kellett volna bele egy plusz szereplõ (Elena). Egyszerûen zavaró volt az eddigi hármas felállás után... Vagy akkor legalább Julie-t rakták volna bele. És akkor lehetett volna bent Ship is (rá kíváncsi lettem volna "élõben").
Aztán.... Kev kocsiját végülis jól kihasználták, de sajna csak az elsõ feléig, hogy aztán apró darabokra zúzhassák....
Színészek.... Max szar volt, és Gwen is rossz választás volt. Ben még ok, egyértelmû nyertes pedig Kevin, õ adta legjobban vissza az Alien Force karaktert.
Aztán....oké hogy kis költségvetés de WTF??? Két alien?? Ennyivel kiszúrták a szemünket? Kettõ??? Jó, egy sima epizódban sem nagyon változik több idegenné Ben, de ez A film.... Ráadásul még egy új idegent benyomnak a végére....(ami amúgy nem volt rossz amúgy sem, meg ötletileg sem). De Minimum (!) egy Spidermonkey ugrándozást elnéztem volna, vagy egy Glue szétfröccsenést... Mert az effektek egyáltalán nem voltak gázak, sõt simán tûrhetõek.
Gondolom a pénz szólt közbe Kevin és Gwen képességeinek is, kiaknázatlanok maradtak. Fõleg Keviné, alig láttuk õt teljesen átváltozni. Gwen sem nagyon "varázsolta" a rózsaszín falakat. Viszont az tetszett, hogy berakták a kis lépcsõket :)

Egy szó, mint száz, ez sokkal jobb lehetett volna, ha több pénzt szánnak rá... és persze több idegent....

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jrex
Köszi az infót.
de én a dec.9.ét nem találom az oldalon,biztos akkor lesz?

Kedves mindenki! A Ben 10 Alien Swarm bemutatója december 9-én lesz a Cartoon Network csatornán, illetve a december 6-i premier vetítésre nyerhettek jegyeket. Info a www.cartoonnetwork.hu oldalon.
tuti hogy húzni fogják a határidõt
Jrex
Az 5. részben elérhetõ 1 új idegen Ledostar.

Jrex
KB. November második felében adja le a CN Amerikában.

A zenét meg sztem nem a filmhez írták,mert van 1 olyan videoklipje is aminek semmi köze a filmhez...sztem csak késõbb vették meg a jogait.

zoliii
Ben10 alien swarm film mikor jelenik meg? Ez gondolom nem lesz moziban.
A Ben 10 Harban az idõvel is csak TV-ben volt (Cartoon Network) :D
Ebben azért már jobb animációk vannak :D

sztem kicsit koppintani karták a Transformers 1-2 zenéjét
nekem az hallatszódik ki
Jrex
Ben10 alien swarm music
igaz nekem annyira nem tetszik.

Jrex
Az elsõ 2 a Vengeance of Vilgax a 3. meg az inferno, asszem.

A Vengeance of Vilgaxot én is megnéztem,tetszett hogy visszavettek pár dolgot a sima Ben10 bõl,de azér nagyobb harcot vártam a végére:P

meik a 3. rész?
Klemice
na ledaráltam az elsõ két évadot meg ugye a 3. évadból a 3 részt
közelébe nem ér a sima ben 10-nek

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

nem azt mondtam hogy felelõtlen hanem nagyképû
Jrex
Meg volt az oka h mért oldotta fel...

Klemice
<#idiota>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

stargatelost
hát akkor biztos bumm belének érzed, ha nem néztél meg minden részt <#wilting> ne csak az évadzárót szedd le, hanem mindet, nem olyan nagy cucc ledarálni....

Klemice
akkor le kéne szednem az évadzárót...
de amúgy csak így bumm bele hipp hopp sztori.. eléggé el van baszva

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Jrex
Ha az elsõ generációs alatt azt érted h a sima Ben10 idegenjeit,akk nem
csak a 2. évad utolsó/és azelõtti részben oldotta fel a kulcsot Azmus(nemtom hogy kell leírni:D)és bármely idegenné változhatott volna ami az órában van(1 millio 9száz valahány),de persze csak olyanokká alakult amit már ismetünk...:D(waybig,upchuk,cannonbolt)
A legvégén meg újraindult az omnitrix és 10 imeretlen idegent mutatott(konkrétan 1et mutattak)de Ben nem ismerte öket,
Ezért nem értem h mért vannak most a 3. évadbam,meg a készülõ filmben is a "régi"idegenek........

Klemice
eddig is tudott elsõ generációs idegeneket használni? mert csak az elsõ évad pár részét láttam meg most a 301-2-t
meg way big szökött ki az órából? nem az alien force alap 10bõl szökött el 4? na mindegy azért egy kicsit új kinézetet kaptak az elsõ generációs lények...

stargatelost
hááát nekem nem jött be az a 3x01
elõször is Kevinnek ultragáz volt a ruhája. Viszont ez a keverék képesség elég jó húzás volt.
aztán nekem egyáltalán nem jött be, hogy "visszaköszönt a 10 éves Ben", ez az Alien Force, ne legyen már megint annyira felelõtlen. Az sem tetszett, hogy világos volt. És Kevin kocsija? Igázán új lehetett volna, vagy valami említés, hogy megjavították.... Meg hol vannak az új idegenek? Második évados clifhangerre ennyire szarnak rá? Full új idegeneknek kellett volna lenni :/

Jrex
És kiderül benne h mért nem az új idegeneket használja?
a válasz jöhet privátba is:)

nah láttam a "The Vengeance of Vilgax"-ot
nem volt rossz
kicsit visszaköszön a 10 éves Ben de sztem jó lett
am mostmár használható idegen Way Big:)
Jrex
Új elõzetes
itt már Kevin képességét is lehet látni,+ kb 3 képkockára 1 új idegent.

Asszem ha jön ki több elõzetes akk nem fogom megnézni mert úgy járok mint az avp2 vel h nem marad semmi a filmre:P
(csak már nagyon kíváncsi vok rá:)

én azt olvastam hogy az a címe hogy "The Vengeance of Vilgax"
de ez csak sejtés
Jrex
Szept. 11. én lesz Amerikában a premier(érdekes...) a címét nemtom...

XLR8 én a hozzászólásoknál vmi olyat olvastam h az Deamondhead és Chromastone fúziója lesz v mi(mint a dragonball-ban:D)

Klemice
a normál ben10-t már végignéztem :D
még valamikor érettségi elõtt... szóval rég

Én megvárom, amíg befejezõdik, s majd akkor szedem le a normál Ben 10-el együtt, és végignézem mindkettõt. :)

meg van benne egy diamonhead és chromastone keverék... a 0:16-nál
ebbõl nem tom mi lesz
szerintetek?
http://www.youtube.com/watch?v=68Kz5LRxBps
ez az elõzõ vidi csak jobb a minõség és kicsit több van az elején :)
nem tudni mikor adják az elsõ részt? és hogy mi a címe?
Klemice
na akkor lerántom torrentrõl az elsõ két évadot

Jrex
Igen, Vilgax visszatér.

stargatelost
jeeeeeeeeeeee:D

az az idegen az elején az Vilgax?
Jrex
Jrex
Abból gondoltam h úgy lett vége az AF-nak hogy újraindult az omnitrix és Ben egy idegent se ismert belõle...

Broafka
nah, egy pár millióval többet kaptak a készítõk, de az elõzõ filmbõl ítélve, attól félek, hogy amiket láttunk, azok voltak a leglátványosabb elemek a filmben...
továbbra is alacsony költségvetésû szaga van...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

stargatelost
az élõszereplõs filmben miért lennének új idegenek? a harmadik évadban lesznek újak (ami lesz egyáltalán?)

Jrex
Várós:D
de nem úgy volt h új idegenei lesznek?

Szóval jövõre már ki is fullad az AF...

Jrex
Kicsit én is félek tõle mert én úgy képzeltem olyan 20-25 éves korába derül ki:D,de már 16 évesen?....mind1 nézni fogom:)

Broafka
végülis az alap Ben 10 jövõbeni részeinél már ismert volt, meg nagy sztár (Lásd: Ben 10 000)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

stargatelost
hááát ez végül is jó is, meg nem is... mert hát a sztoritól azért kicsit félek, hogy így mit hoznak ki, hogy ismertté válik... de nézni mindenképp fogom :D

Jrex
Jrex
Szerintetek ez az idegen is szerepelni fog a köv. részekben,v csak úgy berakták az Alien force utolsó epizódjának végén h legyen vmi?
Sztem az utóbbi