808
-
#608 meg is néztem mielőtt válaszoltál, de azért kösz :D -
#607 Az Alien force 3. évadjának asszem 10.része:) -
#606 az hanyadik évad -
#605 he -
#604 Ja,azt tom,de nekem tetszik a karakter:D
Csak azért kérdeztem mert nemtom akk az alien force-ban hogyan kerül egy "szuperbiztonságo" börtönbe,egy nap mellé....Biztos megint összerakta valaki a hanvaiból:) -
#603 ja kb de letárolta a csúnyábbik formáját az óra -
#602 Egyébként a sima Ben10-ben hogy is végeztek szellemmel?már nem emlékszem pontosan és lehet keverem,de nem úgy h kinyitották az űrben az űrsikló tetejét,a nap meg besütött és elporlasztotta szellemet?:D -
#601 Szíp:D -
XLR8 #600 1: ritkán merül le
2: ki lehet vele lépni egy bolygó légköréből
3: lehet vele utazni az űrben -
Wexy #599 gyűrű....pfff, minek az, ha ottvan az omnitrix v. ultimatrix... -
XLR8 #598 kicsit azért jobbak:D
a szereőknek járművek kellenek míg a lámpásoknak csak a gyűrűjük kell -
#597 Ja igen az a szervezet,azt kihagytam,pedig írni akartam hogy az meg olyan mint a szerelök...:D -
XLR8 #596 azért hatalmas külömbség van a Zöld Lámpás és Ben 10 között
először is azért van sok idegen mert ők egy szövetség tagjai
másodszor hogy néznének ki más színben?XD -
#595 A sok zöld szín,egy földönkívüli szerkezet,a sok idegen....
Sztem ez ichlette a Ben10-t:D -
XLR8 #594 jah a Zöld Lámpásra hasonlít XD -
#593 Csak szerintem hasonlít valamire?:D
Zöld Lámpás -
#592 Igen 3 évad,de én úgytom h 21 epizódós,mind1...Sztem azért lett hosszabb mert előkészítették az Ultimate Alient. -
Wexy #591 A másik kérdésem meg az, hogy az AF csak 3 évadból áll? És még azt nem értem hogya az AF season3 miért 20 epizódból áll... -
XLR8 #590 én is ott nézem:D -
#589 Azt nemtom,én youtubeon néztem:D -
Wexy #588 Helo új vagyok itt, de a Ben10-et eléggé ismerem. Máris eg kérdéssel kezdeném:
Hol lehet letölteni az Alien Force 3. évadát magyarul, vagy legalább felirattal? Már mindenhol kerestem de nem találom. Kérlek segítsetek. -
#587 Tom látta,csodálkoztam is h mér nem repül... -
XLR8 #586 hát most az egyik UA részben benne volt és csak annyit csinált hogy kitépkedett darabokat egy robot áramköreiből -
#585 Össze tud zsugorodni mikroszkópikus méretűre,tud repülni,és a filmben még benne volt h ilyen vezetékek jöttek ki belőle amiben (szerintem) áram van,vagy vmi hasonló szikrák jöttek belőle:D,bár nemhiszem h azokat a vezetékeket a rajzfilmben is használná majd. -
XLR8 #584 mert őt könnyebb volt mert nem kellet egy emberi arcot gondosan megrajzolni
am mi Nanomech képesége? nem néztem meg az új ben 10 filmet -
#583 De Nanomech-et tudták rajzfilmesíteni. -
XLR8 #582 ő valószínüleg azért nem volt rajta mert még nem rajzfilmesítették -
#581 De,de el akartam játszani ezt az áramszolgátatós:P
Eon -
XLR8 #580 így se tudom
megmondani nem lenne egszerűbb? -
#579 Pedig ő nincs ott:D
Segítek,ugyan az a neve mint az egyik Magyar áram szolgáltató cégnek :P -
XLR8 #578 meik az? én megnéztem és szerintem mind rajta van -
#577 Meg szerencsére inkább nappali jelenetek vannak.
Am az intrójában ahol bemutatják az összes idegenjét 1-et kihagytak.
Kitaláljátok?:D -
#576 Ben 10 UA 1x01
na hát elég jó kis bevezető rész volt :) mindenki ugyanúgy néz ki szerencsére :D
felvázolták nagyjából mi várható az évadban, Ben híres lett, de ez nem akadályozza a hőstetteket, csak más megközelítésbe helyezi, aztán lett egy cool kocsija :D meg a csapatnak egy vadászrepülője :D :D
Valamint meg kell találni négy szökött, elveszett idegent, vélhetően a fogva tartójuk előtt.
Szerintem a híres Ben-en kívül semmi sem változott az Alien Force-hoz képest, max az Ultimatrix.
De hogy Sidermonkey ultra kinézete mennyire gagyi volt, hát csak csóváltam a fejem.... -
#575 Nekem annyira nemtetszett,főleg h Vilgax átalakult...
inkább az első 2 epizód tetszett,mert jobban hasonlított az eredeti Ben10-re. -
#574 na az durva hogy máris itt van, pedig most lett vége az alien force-nak :D aminek mellesleg elég jó lett a zárása :) meg az évad második fele is jó, viszont az első fele nagyon szar -
Daza500 #573 Jaja, Április 23-án indul, csak győzzétek kivárni. ;) -
#572 Ja és a Ben 10 evolutions helyett valszeg Ben 10 Ultimate Alien lesz a köv. sorozat címe -
#571 Spoiler!!!:
Mivel a hétvégén jön a Szezon finálé,pár kép kiszivárgott az Ultimatrixról és az ú idegenekről.
Nagy a valószínűsége h ezek lesznek:itt,de nem sok kreativitást mutatnak az alkotók...
Három átalakított korábbi idegent lehet felfedezni köztük :(Cannonbolt,Big Chill és Humangrosaurt) -
XLR8 #570 tom
csak ha egy kicsit jobban megnézed hasonlít rá egy kicsit -
#569 Én a hologramját linkeltem be.