808
-
#688 De az csak a "ruhája". Nem tartozik a DNS-éhez. Max úgy lehetett volna értelme, ha bescannelés után csinál vagy keres rá egy olyan védő páncélt. Ez egyértelmű hiba a készítők részéről, ez van. Ilyen szempontból az összes idegenen, amin van ruha, bele lehetne kötni :D :D. -
XLR8 #687 mert a páncél nélkül veszélyes a páncél nélküli formája -
#686 A képességei lehet jók,de ahogy kinéz....mint 1 beszélő kályha :D
Ráadásul azt sem értem,h az ultimátrix mikor bescannelte a DNS-ét,akk azt a páncélt hogy??? -
XLR8 #685 nekem tetszik NRG
am Brainstormot meg kenterbe veri Gray Matter :D
én nem szerettem Spidermonkey-t, de amióta psp-n megvan az Alien Force Vilgax Attaks azóta egyik kedvencemmé nőtte ki magát :) -
#684 Szerintem még mindig jobb mint Brainstorm vagy NRG... -
#683 Hát elég béna, de miért a kis Bennel csinálnak ilyet?
Amúgy azt sem vágom miért erőltetik állandóan azt az ultimate spidermonkey-t, kurva balfaszul néz ki az a gorilla a póklábakkal, meg a szájából lövi a cuccot Pedig a sima spidermonkey az baromi jó. -
#682 az uccsó részben át tudott alakulni ultimate spidermonkey-vá szal,sztem attol a dns-ük benne maradt az ultimátrixban.
Am lesz 1 cgi-s animáció,hát nem egy Pixar alkotás lesz :D -
XLR8 #681 télleg, am volt most az Ultimate Sacrifice rész amiben ugye kiszabadultak az Ultimate Formok
akk tehát Ben már nem lehet Ultimate Humangosaur és a többiek?
itt gy kis kedvcsináló harc :D -
#680 Hammertime-ot mond. -
#679 1:47-néljól hallom h a hülyegyerek azt mondja h Herotime? lopják a mottót! -
#678 Kár, hogy nem nézem a Generátor Rex-et, de azért ezt meglesem :)
Amúgy ja, az Attack the block-ban nekem is feltűnt, hogy hasonlítanak a lények :D -
#677 Am az Idegen arcok című filmben teljesen olyanok az idegenek mint Wildmutt,csak feketék és világít a foguk....
Idegen arcok -
#676 Ahogy észrevettem Generátorhoz látogat el Ben,de nem is baj,mert annak az animációs megoldása sokkal jobban tetszik.
BenvsGenerator -
#675 crossoveres rész lesz? melyikből? mármint melyik sorozatba látogat el melyik szereplő? :D -
XLR8 #674 nah lassan jön a Ben 10/Generátor Rex Heroes United című rész :D
már alig várom hogy lássam a Ben vs Rex harcot :D -
#673 Mekkora volt már a mostani 20-as részben az X-akták utalások? :D :D Meg Bolygó Kapitánya
Amúgy az is fasza, hogy mostanában 720p-ben is felkerülnek a részek, lehet nézni hd-ben :) -
XLR8 #672 tudom :D
de addig én nem reagálok amíg nem lesz rólla videó :D -
#671 Ja amúgy...
de a nagyobb érdeklődést az új mozifilmre értettem :D -
XLR8 #670 szerintem hülyeség volt még egy gyors idegen
nállam akk is XLR8 lesz a menő ien téren:D -
#669 Azthittem nagyobb érdeklődés fogja övezni...:D
Egyébként meg van a névtelen idege:Fastrack -
#668 Ideje volt,csak ne csesszék el. -
XLR8 #667 valaki tudja hogy lesz-e s02e13?
vagy már 3. évad lesz?
ki nézte a legutóbbi részt? -
XLR8 #666 :D
am ki játszik innen a Fusion Fall-al? -
#665 Oks,én valami x-es szavat kerestem :D -
XLR8 #664 Accelerate vagyis gyorsítás:) -
#663 Egyébként az XLR8 minek a rövidítése?Az NRG-t tudom,de erre még nem jöttem rá :) -
XLR8 #662 hát igeaz egy alternatív valóság mint ahogy mondtad és ahogy a Profeszor is mondta
azért megnéznék egy olyan részt is amikor Albido Alien X-é változik XD -
#661 nem arra gondolta, hanem hogy azokból a történésekből nem emlékezik később semmire... -
XLR8 #660 abban a részben bennek megmaradtak
szerinted akk mért lepődött meg hogy nincs rajta az Omnitrix? -
#659 amikor gwenre került az óra az alternatív valóság volt, és nem maradtak meg az emlékei -
XLR8 #658 itt is bejátszik hogy a jövő állandóan változik
a sima Ben 10,000 kiskorában nem vette le az omnitrixet
de ugye föl kellet vennie megint és ezáltal megváltozott a jövő
am a Doki megemlítette azt a részt amikor a 10 éves Bennek megmaradtak az emlékei de gwenre került az óra
ez halálos:D
a másik meg:
Doki: egy messzi messzi galaxisba kell mennünk
Kevin: ez mondták már egy filmben...
Doki: időutazó vagyok, honnan veszed hogy nem én mondtam előbb?XD
Paradox Profeszor Rules:D -
#657 Nem medúza hanem Madúza,bár nemtom mivel jobb...
Egyébként én is megnéztem a Ben 10000 returns-t,és kíváncsivá tett h akk vajon a sima Ben 10000 is csak egy alternatív Ben volt?
Akk a legutolsót a Moonstruckot is megnéztem,de az már teljesen összekuszálta a szálakat....
Először is,ugye voltak a szerelők,akik a sötét zsarukhoz hasonlóan a földet védték az idegenektől,és Maxnek titkolnia kellett a család elől,mert ők nem tudtak a létezésükről
Akkor jött az Alien force,ahol a szerelők már egy a zöld lámpásokhoz hasonlóan egy intergalaktikus szervezet,és Verdona egy idegen,csak Max nem tudott róla,azért kellett titkolnia.
és végül a mostani részben meg egyből kiderült h Verdona idegen és semmi titkolózás.... -
#656 én, meg a tegnapit is... -
XLR8 #655 am ki nézte meg a ben 10,000 return-t? -
XLR8 #654 am majdnem jó
Bivalvan=water hazard
Galapagos=Terraspin
P'andor=NRG
Andreas=Armadrillo
Ra'ad=AmpFiban
am emlékszem arra a részre a sima ben 10-ből amikor Gwen "vadorzót" a rendes nevén: Wildmutt-ként szólította
akkor kellet volna ezt továbbvinni
de nem tették sajnos:( -
#653 NAgyot nem tévedhetek, sztem így egyeznek
Bivalvan= Vizigót
Galapagos=Szélvész
P'andor=Erőgép
Andreas=Karófúró
Ra'ad=Medúza
Egyébként szánalmas az összes névadás, de ez kell, hogy a kisebbeknek is szórakoztató maradjon sajna... -
#652 Igen azok,de úgy gondoltam h szerintetek melyik melyik?:) -
XLR8 #651 bár nem értem mi volt a baj az eredeti nevükkel
de ők tudják -
XLR8 #650 picuri az nanomech
a többi meg szerintem is az az 5 idegen -
#649 annak az 5 idegennek akiket a csávókám elfog aztán magába olvaszt