Ben 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
hááát, most gondolj bele, ha ott van az anyja akkor kezdjük azzal hogy oda a nagy csapat (Gwen, Grandpa Max, és Ben) állandóan az lesz hogy jaj kicsim, ne változz át idegenné... vagy mi?
szerintem nem kéne oda...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

stargatelost
jah, mindenképp Ben anyjának kell lennie 😊
amúgy meg sztem ez egyáltalán nem illúzióromboló 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Broafka
gondoltam, most hogy a rajzfilm szünetel, és készülõdnek az élõszereplõsre, ideje inkább azt nyomon követni!
egy kis érdekességet találtam IMDB-n:
Ben 10: Race against time
a mellékszereplõkrõl most ne nagyon beszéljünk, inkább errõl a bizonyos Sandra Tennysons!

Errõl szerintem még nem volt infó a rajzfilmbõl. Ki lehet õ? Szerintem Ben anyja, viszont ez így illúzió romboló, hogy bejönnek Ben õsei is! 😊

köszi... hát azis még több mint 1 hónap --> az messze van <#szomoru1> <#falbav>
Klemice
tavasz?😊 annyi ideig nem húzzák el az fix
az elõszereplõs után lesznek szerintem mert októberben nem ír a CN új részt

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

stargatelost
hû, az még jó messze van :S

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

DantszEE
Majd tavasz fele..

egyébként tudja valaki, hogy a maradék 3 részt mikor adják le és mikor válik elérhetõvé?
macselek
Nem hülye ötlet

Klemice
hejjesírró szak kör-ra is lyárt nemde?😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Mondhatni õ is szépen ragozza magyartot.
Klemice
helyesírás?😊

am. nekem van egy ötletem hogy ki lehet Kenny anyja. Sz.tem Kai me látszok hogy kenny kicsit barnabõrü.😊
Klemice
a spin off-ok nem olyan jól sülnek el mint az eredetiek sajnos
na nembaj még 3 rész meg a mozifilm .)

Kössz. Akkor azt is nézni fogom
stargatelost
egy spin-off lesz , ami Bent és Gwent fogja bemutatni 15 évesen, ahogy olyan gyerekekkel foglalkoznak, akiknek hasonló az erejük Benéhez. Eddig ennyit lehet tudni...

Klemice: nem sajna 😞

Klemice
Klemice
2007. okt. 04. 20:43 #66
engem a negative 10 érdekel igazán és az hogy lesz-e több évad mert ugye vége a vakációnak

akkor nem lesz több évad mi :\

És mi az a Hero Generation?
stargatelost
hát nemtom...vége a nyári szünetnek...
ezt nekem egy angol gyerek írta meg az egyik fórumról , be is másolom:
"the regular Ben 10 will end with Season 4, with "Ben 10 VS The Negative 10" being the 2-part Season Finale. Then next year, the sequel to the show, will air. Called Ben 10: Alien Force (or Hero Generation) will show Ben and Gwen at age 15 mentoring little kids ( I think....) The sequel should air sometime next year"

Broafka
mert? miért nem lesz?

stargatelost
nem lesz season 5, ez biztos...sajnos...
viszont jövõre ugye jön a Hero Generation 😊

stargatelost
hát ezt így most mind összevetve hihetetlen sok hiba, paradoxon volt ebben a részben 😄 de attól még király volt 😄 de akkor is figyelhettek volna erre 😊 (legalább az anya dologra 😊 )

Klemice
micsoda kokszos keménycsávó lett már ben amugy 😄
csak nem értem hogy hogyha nonstop ûrlény 😛

Broafka
Engem is érdekelt amúgy kik az anyukák 😛

Egyébként nem tetszett hogy így megfiatalították Grandpa Max-et!

Azt nem értem még ebben a részben, hogy Devlin miért tudott úgy átváltozni mint az apja? olyan formává? (lehet hogy elmondták, csak nem kaptam el azt az angol mondatot)

Egyébként ki fog derülni szerintem így szép lassan hogy Vilgox, hogy került ki a Null ûrbõl

amúgy meg Kevinnek is ki kellett kerülnie egyszer a Null ûrbõl mert hát hogy lett akkor a Devlin, nyílván nem 11 évesen kapott el egy csajt! 😄

Broafka
jó, mondjuk ezt mindig is tudtuk hogy azért Ben nem az eszérõl volt híres! 😄

Klemice
hát gondolom ha lesz 5. évad akkor kapunk ott is jövõbeli részt

macselek
Fú, ez nagyon király egy rész volt! Ez a ken 10 folytatódni fog még?

stargatelost
jaja, ez is igaz 😄 😄

amúgy észrevette valaki, hogy Ken barátai közül az a narancssárga idegen az Billy-rõl lett mintázva a Billy és Mandy kalandjai a Kaszással címû rajzfilbõl? 😄 Csutt ugyanaz a ruha van rajtuk 😄

Magoo
apropó...Ben miért nem használja Graymatter eszét az omnitrix mastercode feltöréséhez? 😄 Bazz a fia rájön erre 10 évesen és õ nem???? 😊

stargatelost
jah, elõkaphatta volna legalább az egyik idegent Ken 😊

Klemice
engem pár dolog érdekelne a 10 ûrlény amit ken kapott
le volt írva sorrendben banyek de már módosították wikipedián a cikket azért bemásolok valamit

In the episode "Ben 10,000", set twenty years into a possible future, a thirty-year old version of Ben has access to 10,000 different aliens, of which he demonstrates three not yet accessible by the present Ben. Spitter is a large, blowfish-like alien with the power to spit slime at high pressures. Buzzshock is a green Megawhatt. Articguana is a blue lizard-like alien that can breathe freezing vapor.

A number of alien forms were mentioned in the episode "Ken 10", although none have made an onscreen appearance. Snakepit, Sandbox, and Shellhead were among Ken's starter aliens. Shellhead is a turtle-like alien that can hide its head in its shell. Snakepit and Sandbox's powers were never mentioned. Another of Ken's initial aliens was Toepick, until he was replaced by Grey Matter (Ken described him as "too gross even for "). Ken said that he would have liked to use Atomix.

tehát nem megawhatt hanem buzzshock 😊 valamint a 3 idegenrõl nem tudunk semmit

Magoo
Sztem is nagyon ütõs epizód volt...engem speciel marhára nem érdekel kik Devlin és Kenny anyukái...
Ben jól nyomta 😄 Viszont Max hogy le van fogyva...biztos olyan már mint Darth Vader...inkább gép mint ember 😊

stargatelost
jah és Devlin anyja vajon ki lehetett? necces a dolog 😄

stargatelost
hû, tényleg ütött a rész rendesen!
és normálisan követte a történetet (Kevin-Null Void-kiszabadulás....)a filmmel ellentétben...
amit viszont nagyon de nagyon hiányoltam, és egész végig vártam, az egy pár új idegen feltûnése....nem gondoltam volna, hogy egy ilyen lehetõséget csak így kihagynak, és csak a régi idegeneket használják...
másik kérdés: ki lehet Ken anyja ? 😄
Kevin tinenegyezer viszont naggyon durván nézett ki 😄

mindezt összevetve végülis jó kis filler epizód volt 😊

Klemice
hát ez nem semmi rész
eddigi legjobb

Klemice
ken10 online

Klemice
valszeg belekerül vilgax is meg eye guy is valamelyik részbe remélhetõleh

biztos az eddig még el nem készült részek egyikében benne lesz benne hogy miként szabadult ki. Eye Guy-t pedig tényleg egy másik részben kellett volna bemutatni, szerintem. no mind1, ez van <#vigyor>
stargatelost
ok, köszi
meg is néztem, tényleg ugyanaz, csak ugye az elején ....
ennek amúgy mi is volt az értelme? Ezt az Eye Guy-t egy külön epizódban is bemutathatták volna....

más: angol fórumon is megkérdeztem hogy került oda Vilgax és miért nem esett szó róla, hogy szabadult ki a Null Ûrbõl, de ott sem tudtak rá normális magyarázatot adni....

innen egyszerûbb: www.ben10omnitrix.mindenkilapja.hu
(de szinte ugyan az mint az 1-es verzió)
stargatelost
nah, most jöjjön egy hülye kérdés:
a ben-10.net-rõl hol lehet leszívni a SotO 2-es verzsönt? mert nem igazán találom...és mininován sincs fenn...

A mozifilmet hol lehet majd megnézni? És mirõl szól a Ken 10 és a Ben 10 vs. The Negative Ten?
Klemice
engem a negative 10 érdekel igazán és az hogy lesz-e több évad mert ugye vége a vakációnak

stargatelost
jaja, már én is várom 😊
és akkor utána nov. 21-én lesz megint csak Ben 10, és akkor is a Race against time!!! (bazz de kíváncsi vagyok már rá 😄)

többi epizód air dátumáról tud valaki valamit?

4x08 Goodbye and Good Riddance
4x09 Ben 10 vs. The Negative Ten (1)
4x10 Ben 10 vs. The Negative Ten (2)

Klemice
jeee fajin szombat este megint szedhetõ lesz az új rész ken 10

stargatelost
köszi szépen 😊

Kandurex
csökkentsd le a méretét, mert látod kilóg a téma rekordból!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Klemice
na valami ilyesmit akartam összehozni háttérbõl vagy protector of the earth borítóból csak a színek nem jöttek össze szerintem jó lesz

stargatelost
jaja, tényleg, Null Ûr. Nah, azt hittem csak én nem vágom ezt a Vilgax dolgot 😄

banner ügy: nemtom, mennyire lehet ilyet csinálni, de a ben-10.net-en találtam egy faja képet, ami elég jó lenne bannernak....
szal nem saját készítésû...vélemény?

Van a filmben egy baki. Az ûrálomáson a herekedõs résznél egy-két másodpercre üres Ben bal csuklója tehát nem volt ott az Omnitrix.