808
  • Jrex
    a port.hu-n
  • XLR8
    azt te hol látad?
  • Jrex
    mi akar lenni holnap az a ben 10 maraton?új részek vagy a régiek?mert a képeken máshogy néznek ki 1 kicsit,pl Gwen hosszú hajú...
  • XLR8
    nekem már megvan elég hosszú ideje a gépen, de tényleg nagyon jó rész
  • kosthee
    http://www.videoplayer.hu/videos/play/101573
    ez a Ken 10 a ben fia. kemény rész
  • Jrex
    nekem nem jön be ez a isohunt-os oldal:S
    am nem pontosan értem,de ha megvan a secret of the omnitrix az nekem kellene.
  • kosthee
    amugy ugye megvan nekem mind1 két fim, esetleg dc-n megosztom csak írjatok h kinek kell. MSN: [email protected]
  • kosthee
    1. A secret of the omnitrixet én torrentről töltötem le innen:
    www. isohunt.com
    2 a ben10.net oldalon található filmet pedig innen:
    http://isohunt.com/torrents/ben+10?ihs1=2&iho1=d&iht=-1&ihp=3
    3. Én megvettem az Omnitrixet, különösebb funkiója nincs, csak pittyeg meg villog.
  • Jrex
    Sziasztok.a Ben 10:secret of the omnitrix-et le lehet valahol tölteni?mert torrent oldalakon nincs:S megnéztem ezen a ben-10.net-en is ott ott van valami,de 404 error...
  • Broafka
    ez jó kérdés, engem is érdekel!
  • Snowboarder12
    figyu, tudna vki segíteni, mert elszállt a gépem és letörlődött az összes Ben10 film, és a ben-10.net ről pedig nem lehet leszedni. szóval honnan tudnám letölteni?
  • Snowboarder12
    úúú srácok... eléggé elakadtunk, most mi legyen?
  • Klemice
    nem úgy volt hogy a protector of earth kijön pc-re is? :S
  • XLR8
    shacok, szerintetek mi lenne az legrosszabb idegen konbinácíó? szerintem az Eye Guy és Wildmutt keverék
  • Daza500
    És vajon az mi a fenét tud, ha már ennyit el mernek kérni érte...
  • Snowboarder12
    jól van, bocs skacok. a felirat.hu-n már én is kértem feliratot, de szerintem nem lesz egy hamar. a ben 10-es cuccok meg tényleg sokba fájnak!
  • XLR8
    Ma láttam a boltban játék Omnitrixet. 7000 Ft volt. Egy kicsit drága szerintem.
  • Broafka
    kaptam haveromtól karácsonyra WildMutt figurát, és beletöltesz a fejébe nyálat, és a száján kifolyik, és baromi gusztustalan! :DD
  • Broafka
    ha valaki lefordítja akkor szóljál nekünk is! :)
  • Jrex
    én meg nem Jurassic park vagyok hanem Jrex:D
    de akkor ti angolul néztétek? mondjuk igényeltem feliratot hozzá a feliratok.hu-n:)
  • Broafka
    először is nem Boratka vagyok hanem Broafka! :D
    másodszor, én a rajzfilmről beszéltem, nem a filmről!
  • Snowboarder12
    hello Jurassic Park. ehhez filmhez szerintem nem lehet letölteni feliratot.
    (egyébként modenes: Broatka nem csak a filmből mondott részeket, hanem a rajzfilmből is)
  • stargatelost
    sztem magára a rajzfilmre utalt, hogy Ben szülei nem is aggódnak, meg kérdezősködnek felőle, amikor ilyen dolgok történnek :)
  • modenes
    Boratka, hány fajtája van a Race Against Time-nek? Mert amit utoljára írtál, abban írtál olyant is, amit nem láttam a Race Against Time-ben.
  • Jrex
    sziasztok.én is letöltöttem innen a belinkelt helyről a filmet,de feliratot nem tudtok honnan lehet letölteni,mert kerestem de nem találtam..kösz a segítséget:)
  • Magoo
    A filmből kiderült, hogy Ben szülei a világ legnagyobb idiótái! :D Ennyi a válasz :)
  • Broafka
    szar űrlény teknológia! :D
    pedig poén lenne, ha ropogósra sütné Ben-t! :P
    amúgy tényleg volt már vele vízben...

és mi van a szülőkkel? Ghostfreak zombikká változtatja a földet, anyu,apu nem aggódik. Lerombolódik egy egész város, anyu,apu nem aggódik. Űrlények járnak közöttünk, szőrös állatok, gyémánt emberek, szürke kis pattanások, anyu,apu nem aggódik!
    hmm, mi lenne ha... :)

szerintem ez a mi lenne ha ez hülyeség...
  • Magoo
    Ben jópárszor megfürdette már az Omnitrix-et és egyszer sem lett zárlatos...
  • XLR8
    azt a kérdést is én tettem fel
  • Broafka
    és mi lenne ha Ben lefürödne egyszer az életében és zárlatos lenne az óra, és vége lenne a sorozatnak? :D
    egyébként szeretem a rajzfilmet :)
  • Snowboarder12
    ez tök jóóó XD! én mindig is szerettem a "mi lenne ha" dolgokat és érdekes dolgok születhetnek belőlle. (ilyen volt ez is: ha Ben eltörné a karját és úgy változna át akkor mi lenne)
    ennél pedig az lenne szerintem amit Klemics mondott :D
  • Klemice
    ha dittoként változik át akkor összemegy az 5 ditto és lesz belőle egy stinkfly pl
  • Magoo
    Gondolom semmi... :) biztonsági mechanizmus vagy mittomén... :)
    De ezek a "mi lenne ha" dolgok soha nem érdekeltek....mert sztem még a készítők sem tudnák egyből a választ...max csinálnának egy epizódot és kitalálnának valamit :)
  • XLR8
    figyeljetek, eszembe juttot egy kérdés. ha Ben beírja a Master Codot és Dittová változik és mondjuk 5 lessz bellőle és mindegyik Ditto másik Idegenre gondol akkor mi lessz?
  • stargatelost
    lentebb van egy torrent link, onnan le lehet húzni
  • modenes
    A Race Against Time című Ben 10-es filmet mikor lehet valahol megnézni? És ha meglehet valahol, akkor hol?
  • XLR8
    ott a pont
  • Klemice
    én meg erre olyan megjegyzést tennék hogy ugyanúgy képregényrészlettel kezdődik a rész mint a gwen 10 tehát fikció
    mondja az elején hogy többféle képpen lehet elmesélni egy sztorit
    alternatív történet szál
    alternatív befejezés is lehetne ennyi
    wáh..
  • zairin
    ehhez meg annyit fűznék neked stargate hogy lehet hogy csak rocc sorrenbe írták ki mert volt már olyan accem a season 2-ben hogy megcserélték a végét..... szóval lehet hogy a sulis rész a vége.... az jobb is lenne , mert majd jövőre a Ben10: Alien Force lesz és ott már tinik :D
  • stargatelost
    most erre az egy hetes hsz-re reagálnék :

"Érdemes megemlíteni, hogy a Ben 10 vs. Negative 10 a Goodbye and Good Riddance c. rész előtt játszódik.
    Mivel előbbiben még nyár van, az utóbbiban meg már elkezdődik az iskola Ben számára."

ez a Goodbye and Good Riddance rész egy akkora filler rész volt, hogy csak na, vagyis nem zavart semmilyen vizet a főszálban. Ez a rész tökéletesen hasonlítható a Gwen 10 című részhez. Ez egy ilyen kis kiugró, ilyesmi, vagyis meg sem történt valójában, egy fikció volt (ugye mind2 rész eleje/vége képregényesen volt bemutatva)

a Negative 10-es részhez meg annyit, hogy én azt gondoltam a cím alapján, hogy majd lesz egy gonosz Ben :D :D de így is jó volt :)
    tényleg eléggé nem úgy tűnt hogy lezárnák a sztorit, nem lenne rossz egy season 5 :)