808
-
#208 jaaaah, oké!
jó nekem csak úgy nem esett le hogy a Plumber az vízvezeték szerelőt jelent! :)
azt hittem valami idegen faj nevéről van szó! XD -
#207 Broafka akkor te mit néztél eddig?
A sorozat 90%-ban benne van a plubmer sztori... -
#206 akor nemtom te milyen rajzfilmet néztél :D :D
hát ők a (vízvezeték)szerelők, a szerelők, amit Max nagyapa csinált régebben...Mount Rushmore? hogy ezek az emberek harcolnak / állnak kapcsolatban az idegenekkel? ez már ez első évad végén kiderült :D -
#205 tök mind1, akkor azok hol ovltak a rajzfilmben? :D
nekem úgy nem esett le hogy kik voltak azok... -
#204 oopsz, sorry ,elírtam :D plumber akart az lenni :D -
#203 mi ez a plummer dolog egyébként? rajzfilmben hol volt ez? -
#202 na én is csekkoltam a filmet :)
hát érdekes volt, bár azért egy két gyereknek lehetnek rémálmai tőle (összeaszott csávókára gondolok a székben, kicsit túlzás volt)
aztán alienek...hmm... alig láttunk valamit, összvissz 4-et, én még vártam volna legalább XLR8-at, vagy Fourarms-t, meg persze Stinkfly-t is megnéztem volna...túl rövid volt a film...alig egy óra...
effekteket én is hiányoltam (omnitrix hangjai, pl. lemerülés)
plummer témát tényleg eléggé túlerőltették
Max-en meg mi a rákot keresett az a sapka? még amikor meg voltak kötözve, akkor is ott figyelt :D
de úgy összességébe nem volt rossz, de mégis lehetett volna jobb :D -
#201 egyáltalán nem kötök beléd!
jhaj, olyan nehéz olyan embert találni aki nem mindenben a rosszat látja, és nem mindig azt veszi észre hogy most fikázzák! könyörgöm, elmondtad a véleményed, én is, te vitatkozol, én is vitatkozom, ez egyáltalán nem belekötés. Próbáljuk megbeszélni a dolgokat!
Viszont EON gömbjei jól megvoltak csinálva.
lehet hogy sok hiba van a filmben, de én még mindig azt mondom, hogy nem kell szigorúan nézni a dolgokat, mert ez egy B vagy C kategóriás film! Ez nem fog moziba menni, nem lesz a videó tk-ban, és nem fogja leadni az RTL KLUB sem, ez egy csatorna álltal (hát meg nem mondom én ezt, hogy ez így van) fizetett filmecske volt.
És most ez egy gyerek adó, és a kisgyerek meg ámul és bámul amikor meglátja a kedvenc rajzfilmhősét valóságosan (valóságosabban)
persze hogy mi kritikusan nézzük a dolgokat, de a 9-10 éves Marcikának ez egyfajta élmény, mert bár van TV-je moziba nem biztos hogy beülhet... -
#200 na az tény, hogy nehéz a film szakma :)
A hangos témában nagyon alap vető bakikat követtek el... 80-as évekbeli klisé robbanás hangokat használni pl iszonyat hülyeség. Nagyon gyengus volt EON lövéseinek a hangja...pláne a lézerfegyverek "phiu-phiu" hangja. Manapság azért bőven lehet ütős hangokt összedobni (akár még otthon is). Egyes helyeken nem is volt szinkronban a hangeffekt a látottakkal. Keverésben nem volt nagy hiba, de túl "átlagos" volt...amolyan összedobom és kész feeling. :) Nah...de ez a szakmai kritikus szem az tény. De profi oldalról nézve igazam van. Valószínüleg az átlag néző xarik bele az egészbe. :)
Wildmutt-nál pedig szörnyű volt az eldeformálódott és gyakran koordinálatlanul himbálózó állkapcsa. (amit mellesleg szintén nem jól követtek a hangeffektek) :)
De ilyen szempontból folytathatnám ítélet napig. Az átlagos néző csak nézze és élvezze!
Amúgy nem tudom miért kell belém kötnöd az egyéni véleményem miatt. :) mondtam hogy én senkire nem erőszakolok semmit. Sőt azt is mondtam, hogy egyszer mindenki nézze meg aki szereti a sorozatot. Nah részemről itt vége...nem ragozom tovább...ez a post megírása így is több időmbe kerül mint valaha akartam volna :D -
#199 ez a baj, hogy te túl kritikus szemmel nézed, mindenki a legszigorúbban nézi a dolgokat ha a szakmájából csinálnak valamit.
a hang efektes dolog még továbbra sem igaz szerintem! ne mondj olanokat hogy igaz vagy hamis, mert ez így túl tág, és túl egyoldalú, és miért gondolod hogy az igaz amit te mnodasz? :)
WildMutt meg megint a kritikus szem dolog, szerintem egy átlag nézőnek jól nézett ki egy ilyen B kategóriás filmben, szerintem iylen kevés pénzből te se tudnál sokkal többet kihozni!
a film szakma nehéz! -
#198 Broafka: lehet neked nem tetszett a véleményem de ettől még igaz. :)
És nekem azért volt szörnyű a hangeffektek hiánya, mert a filmes hangszakmában dolgozom magam is. :)
Régen meg vizuális trükköket csináltam...(ez pedig a Wildmutt-os részre és a CGI-os leszólásra magyarázat) :D -
#197 szerintem nincs igazad!
azért vegyétek észre hogy ez egy B (vagy akár C) kategóriás film, ne várjatok tőle nagy durranásokat!
1, szerintem Wildmutt kurva jól meg lett csinálva, nekem az tetszett a legjobban, aztán heatbleast, aztán DiamondHead (egyébként DiamondHeadnek lett a legjobban megcsinálva az átalakulása szerintem) aztán meg Graymatter, az ne mtetszett annyira.
2, hangok: mint minden filmben, rajzfilmből film, játékból film, képregényből film (hehe, ott nincs is hang) szóval nem lehet ugyanazokat a hangokat beletenni, azért szerintem (ne haragudj hogy ezt mnodom) de ez volt a legnagyobb baromság amit mondtál, hogy ez nem tetszett benne!
A színész hangját rakják be ilyenkor, sőt az lett ovlna a kiábrándító, ha ugynaazok lettek ovlna a hangok (mellesleg a gyerek nagyon jól vissza adta az "ohhh MAAAN" kifejezést, Ben is így mondja a rajzfilmben :) )
Zene: A zenének én is örültem hogy megmaradt, és egy kicsit keményítettek az indító zenén, az is jó lett szerintem.
színészi teljesítmény: Valóban, ebben tényleg igazad van, helyenként lehetett érezni a tipikus B kategóriás filmérzést!
Összességében megkaptam azt amit vártam tőle, én egyáltalán nem csalódtam benne. Ilyen alacsony kölcségvetésű filmből kihpzták szerintem a maximálisat! Nylíván mindenre igaz, több pénzből jobbat...
én is oylan 7-8/10 adok a filmre. Aki szereti a rajzfilmet, úgy isten igazán, annak mindenképpen ajánlom.
U.i.: Gwen haja valami katasztrofális!! -
#196 Sztem a film olyan volt mint egy egész jó sorozat rész...csak élő szereplőkkel, szóval sztem elérték amit akartak. Bár jónéhány jelenetben a színészi képességek teljes hiányát véltem felfedezni. A CGI Wildmut pedig Qrva kiábrándító volt! :D
Egyébként nagyon sajnálom, hogy nem tartották meg a sorozat beli karakter hangokat. Idegesítően xar volt mind Heatblast mind pedig GrayMatter hangja. Az átalakulásnál is hiányoltam a sorozatbeli hangokat...meg úgy túl éppen mindenhol. :) De így is úgy is hozta valamennyire a sorozat stílusát. Pláne a score-ral. Örülök hogy az eredeti zenei motívumok egyben megmaradtak...pláne a zenei stílusok egyes karaktereknél.
Azért inkább maradok a sorozatnál. :) Egyszeri nézésre volt elég ez a filmecske. Egy kicsit több pénzzel jobbat lehetne csinálni, de ezen már kár rágódni! :)
Aki szereti a sorozatot nézze meg, és ítélje meg maga...senkit nem fogok lebeszélni róla. :) -
#195 ehh utorrent pl
csak belenéztem amugy de sztem nem nagy szám :S -
zairin #194 de nekem nem tölti le onnan me valami program kéne hozá vagy mi.....tud nekem segíteni v.ki? -
XLR8 #193 mit kell csinálni a torrentekel?
-
-
#191 annak a linkjét is belinkelhetnéd, mert a ben-10.net-en valami gebasz van :( -
#190 Na csekkoltam a filmet (Én innen szedtem le:)
Az az igazság hogy rosszabbra számítottam, elég sok pozitívuma van pl. szerintem jól meg voltak csinálva az alien-ek(Diamondhead különösen király volt kár hogy csak rövid ideig szerepelt), emellett a főszereplők is elég jók voltak, viszont ami nekem nem tetszett az az hogy nagyon eröltették ezt a plumber-es dolgotSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de ezt az egy dolgot meg néhány gyengébb effektet leszámítva egész jó kis film volt mondjuk adnék rá egy olyan 7,5/10-et a Ben10 skálánhogy még az igazgató meg a büfés néni meg mindenki az jóhogy nem már az egész város
És most megnézem a hátralévő két részt a 4. évadból... -
#189 az a baj hogy az élőszereplős film iszonyat lassan csurog lefele :) -
Snowboarder12 #188 mért nem lehet regisztrálni a ben-10.net-re? és honnan töltitek le a részeket? a film már megvan vkinek? -
#187 de most valami nem stimmel az oldallal, honnan töltöttétek ti le az új részt? :-/ -
XLR8 #186 és az hol van?
-
#185 most felújítás van torrenten fennvannak a részek -
XLR8 #184 na oda valamiért nem tudok regisztrálni. az mért van? -
#183 melyik is az a fan site ben-10.net vagy mi... ott fennvan minden -
Daza500 #182 Még nagyon új...pár naposak még csak.
Majd ha kész lesz az egész 4. évad, sztem biztos feltolják majd torrentre az egészet. -
#181 leadták már az évadzárót? hát akkor úgy látszik le vagyok maradva .... mert én még időpontot sem láttam, hogy mikor adják...
torrenten sem látom fenn... -
#180 Akkor faja :) -
Daza500 #179 Érdemes megemlíteni, hogy a Ben 10 vs. Negative 10 a Goodbye and Good Riddance c. rész előtt játszódik.
Mivel előbbiben még nyár van, az utóbbiban meg már elkezdődik az iskola Ben számára.
Amúgy egyelőre nincs lezárva a sorozat, még Returning Series állapotban van. -
#178 A sorozat finálénak titulált "Ben 10 Vs Negative 10" dupla epizód szerintem marha jó volt...full of action!
Bár én valahogy kétlem, hogy ezzel zárnák le ezt a sorozatot és térnek át arra a bizonyos évekkel később játszódó spin off-ra. Szerintem lesz 5. évad...de lehet tévedek.
Lehet hogy a 21-én levetített élőszereplős filmmel zárják le az eredeti sorozat témáját...passz. Minden esetre marha sok potenciál maradt még az eredeti történetszálban.
Még nem láttam az élőszereplős filmet, de kíváncsi leszek rá. Ti amúgy mit gondoltok a Negativ 10-ről? -
#177 és most? :D
marha jó, levetítik a CN-en, de mi mikor tölthetjük le? -
XLR8 #176 JAJAJAJAJA, MÁR ALIG VÁROM -
Snowboarder12 #175 HOLNAP LESZ A NAGY NAP !!! -
Snowboarder12 #174 egyébként tényleg szólni kéne azoknak akik szerkesztik a CN-t, hogy kicsit jobban oda figyeljenek oda, mert ez így elég ratyi: félbevágott reklámok, össze-vissza adott filmek... -
#173 az új részeket (negyedik évad) angolul nézzük, magyaron ne nagyon számíts rá a közeljövőben...
dvd kiadás? LOL, itt M.o.-n ilyenről ne is álmodj
az meg hogy össze-vissza adják, az nem újdonság
ha nincs más, hát szedd le angolul
miért ismétel? ha nem ismételne, akkor akik lemaradtal róla, azok nem látánk, és lassan el is fogynának a mesék -
#172 nekem meg kábeles jupiszi -
#171 Nem lengyel az.Nekem digim van és ha vmi lengyel,akkor megnyomom az options gombot,azt a nyelvet átálltom lengyelre(ami román!!)és magyar lesz. -
#170 azért mert kukik és az 5-6 éves gyerekeknek csak az kell hogy megkapják a napi adagjukat a mesékből
túlkorosak vagyunk ennyi a baj :D -
Che #169 Hali!
Engem az érdekelne ti hol nézitek a Ben 10 részeit?
Cartoon Networkon? mert amiket eddig láttam ott részeket azokat már ismétlik és sztem össze meg vissza adják...jó lene ha kiadnák egymás után dvd-n az évadokat....szeretném egyszer egymás után megnézni mident mert elég zűrzavaros így...volt még a nyáron Ben 10 nap akor is egész nap azt néztem de mindet láttam már amit a CN-n nyomatnak...ez a bajom a CN-el...miértnem képesek rendszerezetten egymás után 1-től 1000000-ig lenyomni az epizódokat minden mesének? és miért kell 50000-szer ismételni? ezé unja meg az ember a meséket...pedig engem sok mese érdekel me szeretek unalmamban mesézni!