Ben 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magoo
Lehet meg kéne rohanni a magyar CN-t, hogy emailek hadával, hogy hogyan lehet ilyen pocsékul mûsort szerkeszteni! Össze vissza adott reklámok, felemás szinkronok, félbe hagyott epizódok, stb stb...
Mit gondoltok?

macselek
Szerintem szlovákul van.

A Ben 10 legelsõ epizódja milyen nyelven van? Jó lenne, ha a Ben 10 legelsõ epizódja magyar lenne, mert az érdekelne magyarul.
stargatelost
ez egy jó kérdés, nem tudni, ezt is elqrta a Cartoon Network :-/

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

A Ben 10 legelsõ évadának a legelsõ része miért nem magyarul van? Miért nem szikronizálták le?
Klemice
jó kérdés
nemtudni

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

A Ben 10-ben mikor lesznek új részek?
figy általában annyi gyergya van a szülinapi tortán ahány éves a szülinapos, nem? mert a Ken 10-ben megszámoltam a gyergyákat és 11 gyergya van pedig ken 10 éves, nem?
Klemice
volt vmi wolverines x-men game is az is ratykó fixkamerás volt

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

stargatelost
annyi ellenséggel küzdhetünk meg vagy nemtom...

ezen video láttán sztem hatalmas játék lesz...öhm, vagyis lenne, ha nem ilyen balfxul csinálták volna meg!!!!!!!!!!
könyörgöm! miért? miiért nem lehet normális 'kamerakövetõs' FPS játékot csinálni?(csak egy példa a sok száz és száz közül : GTA SA) ezt így rendesen elqrták, ezzel így nem lehet játszani normálisan, bakker, én látni akarom normálisan merre megyek, meg irányítani magam, nem itt össze vissza balfaxodni, hogy a kamera meg csak egy helybe van....jézusom...

nemtom ti hogy vagytok vele, de sztem ez egy idióta és balfax megoldás

(ez volta bajom a Shrek 3 és a HP 4-5 játékokkal is, nem játszottam velük... de ezzel azért fogok még így is...)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

csak azért mert van a videóban egy kép amikor zöld háttér rajta teljesen fekete Upgrade, Stynkfly, Grey Matter, Wildmutt és még sokan mások csak a szöveget nem értem, itt az a videó
Klemice
tegnap már kijött usában most nézem de sehol nincs fenn

Klemice
összesen miért már kijött?

srácok a Ben 10: Protector of Earth-ben az eléjén van 5 idegenünk vagy összesen van 5?
én is
Klemice
kemény mint a justice league --> unlimited 😄
remélem még idén leadják a maradék 3 részt

A Ben 10 a negyedik szériánál nem fog abbamaradni, hanem folytatják tovább, ám ekkor már Bent tinédzserként, vagyis 15 évesen mutatják be.
Az új Ben 10 sorozat várhatóan 2008 tavaszán indul el.
Klemice
mikor?😮

na skacok csak egy dolgot mondok: New Series: Ben 10: Alien Force
stargatelost
az biztos, hogy utána, én attól félek hogy eltolják jövõre 😞

Klemice
sajnos sztem nov 21 után

stargatelost
a tv.com meg még semmilyen dátumot nem ír arról, hogy mikor kerülnek adásba a maradék részek :S

Klemice
nov4 vasárnapig van tvmûsor a CN honlapján és nincs kiírva új rész

stargatelost
hmm? és nov. 4.-én mi lesz? mert én látom, hogy lenne akkor rész
csak majd 21.-én a film

Klemice
nov 4ig tuti nincs új rész

Klemice
mert egy öreg pedofil kis fütyi

Szerintetek mért van az hogy az Omnitrix készítõje csak nõi idegeneket munkáltat?
stargatelost
uwe boll játékadaptációkat rendez. LOL. amúgy ez oltári nagy marhaság volt, még ha poén is volt...

mama2
Ezt a jó rajzfilmet elrontják avval hogy csinálnak belõle filmet?:S. Remélem nem Uwe Boll rendezi, mert akkor besz*rok.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

stargatelost
biztos, méghozzá November 21.-én Race Against Time címmel

Jrex
sziasztok,már én is gondoltam rá hogy érdemes lenne ebbõl filmet is csinálni.biztos h lesz?

Klemice
4. évad is max jövõre lesz

stargatelost
jah, bár azt lehet benyomják egyszer majd a távoli jövõben CN moziba, de a rendes filmet biztos nem...(bár aztán ki tudja...)
scooby doo-t meg régebben is nyomattak 😊

Klemice
a fimet se fogja leadni a CN sztem secret of the omnitrix
bár mostanában nagyon nyomatják ahétvégénként a szkubidús filmeket

stargatelost
valszeg lesz annyi eszük, hogy megtartják az eredeti hangokat...bár...
meg ez még egy két évig biztos nem jön el M.o.-ra... (abban nem is reménykedek hogy a CN leadja....)

Szerintetek kik lesznek a szinkronhangok az élõszereplõsben? Mármint magyarban.
Az biztos.
stargatelost
majd az élõszereplõs után biztos lesz jópár hozzászólás 😊

Klemice
mivel nincsenek új részek

hát ahogy nézem eléggé elakadt ez a beszélgetés <#fejvakaras>
Klemice
up

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Broafka
de mi pénzeljük a sorozatot, azzal hogy engedjük béluskát nézni a CN-t! 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

stargatelost
igen , tudom, azért is írtam oda, hogy ez mind nem baj 😊

Klemice
ez mese mi túlkorosak vagyunk ezekhez emberek
10-12 éves béluka leül nézi csrogo a nyála
eredetileg erre van kitalálva
meg hogy rohajnaka omnitrixet venni a játékboltba

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

van benne valami...
stargatelost
jah, ezt én már megemésztettem, hogy egyáltalán nem foglalkoznak a világgal...igaz hogy megmentik Benék, de a készítõk le se szarják mi van vele, alig mutatnak belõle valamit...
pl a 2x05-ben (The Big Tick) volt az hogy ott volt az a bolygópusztító kukac vagy mi, aztán át nyomta világot ilyen sivár állípotúvá...na ott sem mutattak semmit a világból... (legalább a hadsereg biztos megjelent volna azért...)

(azt már meg sem említem, milyen általános dolog egy szörny, vagy egy földönkívüli megjelenése...nem is szoktak pánikolni 😊 )

persze ez mind nem baj, csak úgy megemlítettem 😊

Klemice
hát nemtudom majd meglátjuk mi lesz
de ha ez az uccsó évad akkor nem kéne nyitvahagyni a ghostfreak kérdést hogy most él-e vagy sem

Broafka
jó, de most akkor is, milyen már?
már így is állandóan megkérdem magamtól hogy és a szülei? miután GhostFreak az egész földet szörnyé varázsolja, meg elpusztul fél New York, akkor egyszer se hívná fel a fiát hogy jah amúgy kcisim, minden rendben?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

stargatelost
áhh, nem hiszem hogy végig ott lesz anyja, max csak az elején