808
-
#288 pls... call him GhostFreak! -
#287 csak gonosz szellem van -
#286 egyébként a "régi"(nem azzal a gonosszal) szellemmel mi lett? -
#285 Nem okozott túl nagy meglepetést. -.- Egyáltalán mit tudnak normálisan leadni?:S -
#284 Mi van a cn-nel,h ismétli a 4. évad elejét? -
vmisi94 #283 Sziasztok!
Sikerült valamit csinálnom: elindíjta meg minden, de aztán ezt írja ki:gta_liberty_city_stories_a.cbs, és sokszor le OK-olom, aztán eltűnik. Behoz a Ps-es memória kártyával kacsokatban valamit, ara rámék, hogy no, meg tovább, utána rámék a continue-ra, behoz vmi szöveget megint, azátn meg hibát észlel, és leáll. Nem tudom, hogy mit csináljak :( -
vmisi94 #282 Üdv midnenkinek!
Nincs Ps2-őm :( , de szerettem volna kiprróbálni a Ben10 Protector of Earthot. Találtam a Pcsx nevű emulátort, biztos ismeritek, és úgy sem működik a játék, pedig mident úgy állítottam be, ahogy kell. Kérlek segítsetek. -
#281 megkérdeztem hogy még mindig fut-e a szenny topicja :) erre visszavágott hogy menjek vissz a asaját topicomba ennyi :) -
#280 mi volt a story?
amúgy az a kiválasztott nagyon gyenge műsor állítólag! :) -
#279 asszem ez az a gyerek aki a kiválasztottas beszólásomra rágott be erre bejött szidni a topicom ennyi történt az én hibám bocsánat mindenki :) -
XLR8 #278 ha nem tetszik nem kell írni.......
tudod mire áldozz időt?
az akasztófára -
#277 heh? -
#276 Nah, gondoltam idenézek, mert egy barátom ajánlotta, hogy nézzek fel ide.
Mostmár látom, hogy ez v.mi szenny, és sajnálom, hogy erre időt áldoztam.
No mindegy. -
#275 Ben 10: Alien Force előzetes! -
XLR8 #274 ahhhhhhhhhhhhhhha:D XD -
#273 a 4. évad? -
XLR8 #272 most szombaton kezdik 10-től -
#271 De az új sorozat előtt nem kellene leadniuk a 4. évadot,vagy azt már leadták? -
#270 kösz! -
#269 Az új Ben10 sorozatról pár infó:
http://www.cartoonnetwork.com/tv_shows/promotion_landing_page/ben10/
És a kódok az új idegenekhez:
morph, shock, swing, freeze, rush, blast
-
#268 nem is, mert 10000 idegenje van az órában, ott alra utal -
#267 ben10000 nem is 10000 éves :O :D -
#266 sztem a készítők elsősorban a 10 alienre utalnak vele, de másodjelentésben sztem a TENnyson is benne van :) -
#265 azon gondolkoztam, hogy ez a ben 10 (Ten) hogy jöhet ki...
Ben 10, mert kezdésnek 10 szörnye volt
Ben 10, mert 10 éves (ami amúgy olyan hülyeség, mert ez a gyerek van vagy 14 is, csak kicsit kicsi)
Ben 10 (Ten), mert Ben TENnyson
bocsi, csak unatkoztam :) -
tb75 #264 sziasztok
a ben10 magyar zenéjét honnan lehet letölteni?
vayg nincs meg valakinek?
köszönöm -
#263 igen sorrendben heatblast xlr8 meg eyeguy -
#262 De akkor a történet ugyan az,csak a kezdés másmilyen? -
#261 soto márc 21 23 24 ha nézed a CN-t és figyelsz fel szokott jönni kis oldalcsíkban ez a 3 dátum -
Snowboarder12 #260 sziasztok. tudja vki, hogy hol lehet megnézni a 4. évad az utólsó 3 részét, mert azokat még mindig nem láttam ? amúgy a CN-en mikor fog menni a SOTO + a 4. évad magyarul? mert most ugyebár az alien force jön... -
tormasiadrienn #259 meg tudná valaki mondani hogy honnan lehet letölteni a magyar részeket vagy az angolhoz magyar feliratot???? -
XLR8 #258 Igen a SOTO és az Omnitrix titka egy és úgyanaz -
#257 je meg valaki nemtud belinkelni nekem 1 képet arrol(azokról) a lilás színű lényekről amelyek a Ellenséges játékok c. részben vannak,(hasonlítanak vadorzóra csak rovar lábai vannak)? -
#256 ez a SOTO az az omnitrix titka lenne? mert azt is 3 változatban reklámozza a csatorna -
XLR8 #255 láttam a SOTO-nak három kezdése van egy XLR8-tel, egy Heat Blast-tel és Eye Guy-jal -
#254 ami a port.hu-n meg még sok helyen van kép egy idióta, férevezető vagy fake, vagy egy kezdetleges kép, vagy nem tudom, de nem tudom megértemni miért adták ki és egyáltalán miért használják még mindig.... -
#253 ÁÁÁ nem újak voltak,csak ismételték,azt nemtom h volt e szinkronosan,mert azér nem kelek fel szombaton olyan korán:D,na de mind1 mert sikerült bepótolnom azokat amelyeket nem láttam,de a gombás elejéről csak lemaradtam így nem tom h került oda...
de mit gondoltak a cn-nél,h a gyerek egésznao tv-zzen?
nemtom lehet akkor azok a képek az omnitrix titkából valóak,mert másabbúl vannak megrajzolva,egyébként az húsvátkor lesz a cn-en csak nem tom mikor:) -
XLR8 #252 meg voltak kis rövid rajzfilmek is -
#251 szputnyik volt -
#250 és volt első rész magyarul vagy nem? :D -
XLR8 #249 Egyébként új vagy régi részek voltak?