808
  • stargatelost
    1x05 is lement tagnap Alien Force-ból? Mert kinn van torrenten.
  • XLR8
    úgy értettem hogy eddig mindig a képeségek alapján kaptak nevet az idegenek, de most még egyszer sem változott át de már tudja mi lesz az idegen neve. érted?
  • Broafka
    ezek nem eredeti nevek, ezek oylan nevek amiket ő ad neki!
    Ergo amint átváltozik benyögi, hogy ő ezt a nevet adja neki.
  • Klemice
    mentalista ;)
  • XLR8
    lenne egy kérdésem.... ha Ben még nem tudja hogy mi az új idegen képessége akkor honnan veszi a nevét?
  • XLR8
    max akkor ha az Omnitrix kiadja mint új DNS-t mint pl: Cannonbolt-ét
  • Jrex
    amúgy a régi idegenekkel mi lett?azokat fogja még használni?
  • Broafka
    csak akkor ha az óra maga ér hozzá asszem, vagy ezt is baromira elfelejtették a szerkesztők :D de jó kérdés
  • Klemice
    nem szívja fel a heatblast DNS-t ben?
  • Broafka
    nah én is megnéztem az új részt.
    Hát nem az első gyerek lesz ez akinek szuper ereje van.

Amikor még csak tervben volt az Alien Force akkor az volt az alap story, hogy Ben és Gwen tanítják ki az ilyen Heatblast-szerű embereket, hogy együtt harcoljanak!

egyre jobban tetszik az új Ben 10, sokkal jobbak a karakterek (SwampFire is egyre használhatóbb lesz) viszont a többi idegen az elég gyöngécske még
  • DantszEE
    Wow, a harmadik alien force részben találkoznak egy gyerekkel, aki Heatblastté változik..:D
    Amúgy remélem nem lesz minden rész Scooby-Doohoz méltóan sötétben játszódó..:S Eddig legalábbis (az első rész elejét leszámítva) csak sötétben történt minden.
  • Broafka
    imdb igencsak hiteles forrás

mutattam mást:
    EP07_Kevin_11 ezt még anno a Ben 10.net-ről szedtme, és ők nevezték így

aztán: nézz meg csak egyetlen részt amiben Kevin 11 van (a legtöbben sajnos nincs a végén a stáblista) de a stáblistánál ott van hogy Kevin 11 hangja ki, és a Ben 10 szerkesztők is így írták

innentől kezdve nincs miről beszélni, nekem van igazam, Ben 10.net-en elírták, ennyit erről
  • Magoo
    imdb-nek hinni elég nagy vétek...mutass mást :D
    imdb-t jóformán a közönség szerkeszti szóval szart sem ér
    mint mikor nem létező filmekről kerülnek fel infók rá...
  • Klemice
    a kor előrehaladtával változik lásd ken 10 és ben10k más az órája bennek
    sokáig nem hordta és nem "nőtt" vele most meg hirtelen "megnőtt"
  • Daza500
    Hja, kicsit összement, mostmár tényleg karóra méretű.
    De szerintem jobban néz ki. :)
  • Jrex

most alkottam:D

én arra lennék kíváncsi,h az omnotrix mért változott meg?
  • Broafka
    Charlie Schlatter ... Kevin 11

IMDB szerint is

EP07_Kevin_11

mutathatok még...
  • Broafka
    a számból vetted ki a szót, tisztán kivehető hogy Kevin Ilevönt mond! :)
  • Klemice
    mivel az az utolsó rész és egy alternatív befejezés...
  • stargatelost
    Aham, akkor ok, azt hittem én nem emlékszem valamire....
  • Magoo
    Kár hogy nem hallod hogy "Levin"-t mond...pedig tisztán kivehető.
    na mindegy
  • Broafka
    valószínűleg később fog kiderülni, vagy soha, alapjáraton szerintem teljesen mind1 :)
    valszeg rájött hogy lehet levenni, vagy valami
  • Daza500
    Mégis az van utolsóként a hivatalos epizódlistán...
  • Klemice
    már volt korábban szó róla hoy a goodbye képregényes keretet kapott tehát egy komplett side-univerzumot kapott mint a gwen 10 :)
  • Daza500
    Hja, előtte.
    Az az utolsó nagy csata a sorozatban, gondolom épp ezért csinálták 2 részesre. :)
    A Goodbye pedig a finálé, amolyan levezető.
  • stargatelost
    Na, a hülye kérdésem túl nagy hülyeség, hogy válaszoljatok? :D
    Szóval mikor és hogyan került le Benről az 'óra', hogy aztán az Alien Force-ban visszavehesse?
    Tényleg nem emlékszek rá, annyi mindent néztem azóta....
  • Broafka
    kötekedek akkor mindenkivel, szerinted miért Ben 10 nem azért mert TENnyson, hanem mert 10 éves, Kevin akkor 11 éves volt, és hallgasd már meg párszor hogy hogy mondja Ben a mostnai részben: Kevin ilevön.
    szóval Kevin 11
  • Broafka
    kár hogy nem az az utsó asszem! :D
    utána jön még a Ben 10 vs Negatív 10 vagy nem? vagy az előtte van? :-/
  • Daza500
    Hát lezárult a Ben 10 széria.
    A Goodbye and Good Riddance tökéletes befejezése a történetnek. :)

Mostmár jöhet az Alien Force. ;)
  • Klemice
    jaja és így megmagyarázható lenne a dolog hogy kevin felcsinált valakit mielőtt bedobták a nullűrbe
  • stargatelost
    Nos, én is megtekintettem ezt az Alien Force nyitányt....

Amit Broafka írt, azzal én is egyetértek, hogy Kevin hogy rákba jött ki null űrből és hogy néz ki most normálisan....

Még egy kérdés: Az Omnitrix hogy került le Benről? Lehet az utolsó részben benne volt, csak már nem emlékszem rá, vagy nem tudom, ezt magyarázza el valaki....

Amúgy szerintem is sokkal hangulatosabb, tetszenek a karakterek új kinézetei is :)

Az meg egy kicsit szájbarágósra sikeredettt, hogy Kevin belezúgott Gwenben (lol)
    A jó oldalra kerülése meg jó húzás volt.

A történetről annyit, hogy szerintem ezt jól tették a készítők, hogy beraktak egy főszálat, és nem csak fillereznek össze vissza.

Az eddigi idegenek viszont überbénák, mind Ben és mind az ellenség részéről.... Azok a köpködő izék nevetségesek voltak, az a fehér lény is a végén nem volt valami húdenagy. Ben idegenei meg hát....nem értem miért kellett megint egy többszöröző idegen (bár ez a hanghullám nem volt rossz ötlet), azt az első lényt is eléggé összecsapták, meg az a dinoszaurusz megnövő lény sem tetszett....
    Jó végülis annyira rosszak nem voltak, de azért remélem lesz ennél jobb is :)

Összességében viszont faja!
  • Jrex
    Igaz én még nem láttam az új sorozatból,de a reklámok,meg hasonlók alapján a "régi" idegenek sokkal jobbnak tűnnek.Meg Gwen,nem is hasonlít magára:)
  • Magoo
    Broafka,
    kötekedhetsz, csak nem velem :D
    A csóka neve Kevin Levin.
    http://ben-10.net/series/ben10af/characters/
    minden hivatalos és nem hivatalos honlapon így írják.
  • Broafka
    Kevin Eleven! :P
    (csak kötözködik :P)

de most már Kevin sixteen vagy seventeen.

Egyébként ha az egész alien force végén Kevinnel összevesznének és bedobnák a null űrbe, akkor teljesen korrekt lenne a story a régihez!
  • Magoo
    Én rosszabbra számítottam...de kellemesen csalódtam.
    Bár alapsztoriban picit a SUPERNATURAL első évadára akar hajazni a sztori :D
    Na mindegy...szóval bejövős volt...érdekes hogy Kevin Levin a jó oldalon van most
    Na meg furi az új omnitrix...aminek ráadásul a hangja gyengék sajna. A régi effekteket megtarthatták volna. Na mindegy...lássuk hogyan alakul tovább :)
  • Broafka
    oké, a készítők magasról szarnak arra amit eddig csináltak!

Kevin 11 (most már kb úgy Kevin 16-17 lehet) kiszabadul a null űrből (hogyan? mivel? mitől? heh?) teljesen normálisan néz ki, kicsit gonosz beütéssel, de amúgy okés (mi? hogyan? hova tűntette a ronda külsejét?)
    Régebbi részekben, mikor a jövőben játszódott az epizód (lásd Ken 10) Kevin ott szabadul ki a nullűrből, és látványosan utál mindent és mindenkit, különösen Tennysonékat!

amúgy az új Ben 10 klasszisokkal hangulatosabb, legalábbis nekem. Sokkal logikusabb viselkedéseik vannak a karaktereknek.
    Természetesen Ben továbbra sem nőtt fel teljesen! :D

Szóval végeredményképpen, ez a Kevin kint a null űrből dolgon kívűl jónak néz ki, várjuk/várom a folytatást!
  • Jrex
    azt tom,csak azt nem tudtam h megvan-e neki akkor mindkettő-e,de mostmár akkor tudom:)
  • Broafka
    aztán később visszakapta... azóta nem meri használni VAAAAGY elfelejtették a készítők! :D
  • Klemice
    nem, kilépett az omnitrixből
  • Jrex
    de amikor különváltak akkor a dns-ét már nem tartalmazta az omnitrix?