Ben 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
jaaaah, oké!
jó nekem csak úgy nem esett le hogy a Plumber az vízvezeték szerelõt jelent! :)
azt hittem valami idegen faj nevérõl van szó! XD

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Magoo
Broafka akkor te mit néztél eddig?
A sorozat 90%-ban benne van a plubmer sztori...

stargatelost
akor nemtom te milyen rajzfilmet néztél :D :D
hát õk a (vízvezeték)szerelõk, a szerelõk, amit Max nagyapa csinált régebben...Mount Rushmore? hogy ezek az emberek harcolnak / állnak kapcsolatban az idegenekkel? ez már ez elsõ évad végén kiderült :D

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Broafka
tök mind1, akkor azok hol ovltak a rajzfilmben? :D
nekem úgy nem esett le hogy kik voltak azok...

stargatelost
oopsz, sorry ,elírtam :D plumber akart az lenni :D

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Broafka
mi ez a plummer dolog egyébként? rajzfilmben hol volt ez?

stargatelost
na én is csekkoltam a filmet :)
hát érdekes volt, bár azért egy két gyereknek lehetnek rémálmai tõle (összeaszott csávókára gondolok a székben, kicsit túlzás volt)
aztán alienek...hmm... alig láttunk valamit, összvissz 4-et, én még vártam volna legalább XLR8-at, vagy Fourarms-t, meg persze Stinkfly-t is megnéztem volna...túl rövid volt a film...alig egy óra...
effekteket én is hiányoltam (omnitrix hangjai, pl. lemerülés)
plummer témát tényleg eléggé túlerõltették
Max-en meg mi a rákot keresett az a sapka? még amikor meg voltak kötözve, akkor is ott figyelt :D

de úgy összességébe nem volt rossz, de mégis lehetett volna jobb :D

Broafka
egyáltalán nem kötök beléd!
jhaj, olyan nehéz olyan embert találni aki nem mindenben a rosszat látja, és nem mindig azt veszi észre hogy most fikázzák! könyörgöm, elmondtad a véleményed, én is, te vitatkozol, én is vitatkozom, ez egyáltalán nem belekötés. Próbáljuk megbeszélni a dolgokat!
Viszont EON gömbjei jól megvoltak csinálva.
lehet hogy sok hiba van a filmben, de én még mindig azt mondom, hogy nem kell szigorúan nézni a dolgokat, mert ez egy B vagy C kategóriás film! Ez nem fog moziba menni, nem lesz a videó tk-ban, és nem fogja leadni az RTL KLUB sem, ez egy csatorna álltal (hát meg nem mondom én ezt, hogy ez így van) fizetett filmecske volt.
És most ez egy gyerek adó, és a kisgyerek meg ámul és bámul amikor meglátja a kedvenc rajzfilmhõsét valóságosan (valóságosabban)

persze hogy mi kritikusan nézzük a dolgokat, de a 9-10 éves Marcikának ez egyfajta élmény, mert bár van TV-je moziba nem biztos hogy beülhet...

Magoo
na az tény, hogy nehéz a film szakma :)
A hangos témában nagyon alap vetõ bakikat követtek el... 80-as évekbeli klisé robbanás hangokat használni pl iszonyat hülyeség. Nagyon gyengus volt EON lövéseinek a hangja...pláne a lézerfegyverek "phiu-phiu" hangja. Manapság azért bõven lehet ütõs hangokt összedobni (akár még otthon is). Egyes helyeken nem is volt szinkronban a hangeffekt a látottakkal. Keverésben nem volt nagy hiba, de túl "átlagos" volt...amolyan összedobom és kész feeling. :) Nah...de ez a szakmai kritikus szem az tény. De profi oldalról nézve igazam van. Valószínüleg az átlag nézõ xarik bele az egészbe. :)
Wildmutt-nál pedig szörnyû volt az eldeformálódott és gyakran koordinálatlanul himbálózó állkapcsa. (amit mellesleg szintén nem jól követtek a hangeffektek) :)
De ilyen szempontból folytathatnám ítélet napig. Az átlagos nézõ csak nézze és élvezze!
Amúgy nem tudom miért kell belém kötnöd az egyéni véleményem miatt. :) mondtam hogy én senkire nem erõszakolok semmit. Sõt azt is mondtam, hogy egyszer mindenki nézze meg aki szereti a sorozatot. Nah részemrõl itt vége...nem ragozom tovább...ez a post megírása így is több idõmbe kerül mint valaha akartam volna :D

Broafka
ez a baj, hogy te túl kritikus szemmel nézed, mindenki a legszigorúbban nézi a dolgokat ha a szakmájából csinálnak valamit.
a hang efektes dolog még továbbra sem igaz szerintem! ne mondj olanokat hogy igaz vagy hamis, mert ez így túl tág, és túl egyoldalú, és miért gondolod hogy az igaz amit te mnodasz? :)
WildMutt meg megint a kritikus szem dolog, szerintem egy átlag nézõnek jól nézett ki egy ilyen B kategóriás filmben, szerintem iylen kevés pénzbõl te se tudnál sokkal többet kihozni!

a film szakma nehéz!

Magoo
Broafka: lehet neked nem tetszett a véleményem de ettõl még igaz. :)
És nekem azért volt szörnyû a hangeffektek hiánya, mert a filmes hangszakmában dolgozom magam is. :)
Régen meg vizuális trükköket csináltam...(ez pedig a Wildmutt-os részre és a CGI-os leszólásra magyarázat) :D

Broafka
szerintem nincs igazad!

azért vegyétek észre hogy ez egy B (vagy akár C) kategóriás film, ne várjatok tõle nagy durranásokat!
1, szerintem Wildmutt kurva jól meg lett csinálva, nekem az tetszett a legjobban, aztán heatbleast, aztán DiamondHead (egyébként DiamondHeadnek lett a legjobban megcsinálva az átalakulása szerintem) aztán meg Graymatter, az ne mtetszett annyira.
2, hangok: mint minden filmben, rajzfilmbõl film, játékból film, képregénybõl film (hehe, ott nincs is hang) szóval nem lehet ugyanazokat a hangokat beletenni, azért szerintem (ne haragudj hogy ezt mnodom) de ez volt a legnagyobb baromság amit mondtál, hogy ez nem tetszett benne!
A színész hangját rakják be ilyenkor, sõt az lett ovlna a kiábrándító, ha ugynaazok lettek ovlna a hangok (mellesleg a gyerek nagyon jól vissza adta az "ohhh MAAAN" kifejezést, Ben is így mondja a rajzfilmben :) )
Zene: A zenének én is örültem hogy megmaradt, és egy kicsit keményítettek az indító zenén, az is jó lett szerintem.
színészi teljesítmény: Valóban, ebben tényleg igazad van, helyenként lehetett érezni a tipikus B kategóriás filmérzést!

Összességében megkaptam azt amit vártam tõle, én egyáltalán nem csalódtam benne. Ilyen alacsony kölcségvetésû filmbõl kihpzták szerintem a maximálisat! Nylíván mindenre igaz, több pénzbõl jobbat...
én is oylan 7-8/10 adok a filmre. Aki szereti a rajzfilmet, úgy isten igazán, annak mindenképpen ajánlom.

U.i.: Gwen haja valami katasztrofális!!

Magoo
Sztem a film olyan volt mint egy egész jó sorozat rész...csak élõ szereplõkkel, szóval sztem elérték amit akartak. Bár jónéhány jelenetben a színészi képességek teljes hiányát véltem felfedezni. A CGI Wildmut pedig Qrva kiábrándító volt! :D
Egyébként nagyon sajnálom, hogy nem tartották meg a sorozat beli karakter hangokat. Idegesítõen xar volt mind Heatblast mind pedig GrayMatter hangja. Az átalakulásnál is hiányoltam a sorozatbeli hangokat...meg úgy túl éppen mindenhol. :) De így is úgy is hozta valamennyire a sorozat stílusát. Pláne a score-ral. Örülök hogy az eredeti zenei motívumok egyben megmaradtak...pláne a zenei stílusok egyes karaktereknél.
Azért inkább maradok a sorozatnál. :) Egyszeri nézésre volt elég ez a filmecske. Egy kicsit több pénzzel jobbat lehetne csinálni, de ezen már kár rágódni! :)
Aki szereti a sorozatot nézze meg, és ítélje meg maga...senkit nem fogok lebeszélni róla. :)

Klemice
ehh utorrent pl
csak belenéztem amugy de sztem nem nagy szám :S

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

de nekem nem tölti le onnan me valami program kéne hozá vagy mi.....tud nekem segíteni v.ki?
mit kell csinálni a torrentekel?
Broafka
annak a linkjét is belinkelhetnéd, mert a ben-10.net-en valami gebasz van :(

seriesfanatic
Na csekkoltam a filmet (Én innen szedtem le:http://www.mininova.org/tor/1007595)
Az az igazság hogy rosszabbra számítottam<#alien2>, elég sok pozitívuma van pl. szerintem jól meg voltak csinálva az alien-ek(Diamondhead különösen király volt kár hogy csak rövid ideig szerepelt), emellett a fõszereplõk is elég jók voltak, viszont ami nekem nem tetszett az az hogy nagyon eröltették ezt a plumber-es dolgot hogy még az igazgató meg a büfés néni meg mindenki az jóhogy nem már az egész város de ezt az egy dolgot meg néhány gyengébb effektet leszámítva egész jó kis film volt mondjuk adnék rá egy olyan 7,5/10-et a Ben10 skálán
És most megnézem a hátralévõ két részt a 4. évadból...<#crazya>

Magoo
az a baj hogy az élõszereplõs film iszonyat lassan csurog lefele :)

mért nem lehet regisztrálni a ben-10.net-re? és honnan töltitek le a részeket? a film már megvan vkinek?
Broafka
de most valami nem stimmel az oldallal, honnan töltöttétek ti le az új részt? :-/

és az hol van?
Klemice
most felújítás van torrenten fennvannak a részek

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

na oda valamiért nem tudok regisztrálni. az mért van?
Klemice
melyik is az a fan site ben-10.net vagy mi... ott fennvan minden

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Még nagyon új...pár naposak még csak.
Majd ha kész lesz az egész 4. évad, sztem biztos feltolják majd torrentre az egészet.

stargatelost
leadták már az évadzárót? hát akkor úgy látszik le vagyok maradva .... mert én még idõpontot sem láttam, hogy mikor adják...
torrenten sem látom fenn...

Magoo
Akkor faja :)

Érdemes megemlíteni, hogy a Ben 10 vs. Negative 10 a Goodbye and Good Riddance c. rész elõtt játszódik.

Mivel elõbbiben még nyár van, az utóbbiban meg már elkezdõdik az iskola Ben számára.

Amúgy egyelõre nincs lezárva a sorozat, még Returning Series állapotban van.

Magoo
A sorozat finálénak titulált "Ben 10 Vs Negative 10" dupla epizód szerintem marha jó volt...full of action!
Bár én valahogy kétlem, hogy ezzel zárnák le ezt a sorozatot és térnek át arra a bizonyos évekkel késõbb játszódó spin off-ra. Szerintem lesz 5. évad...de lehet tévedek.
Lehet hogy a 21-én levetített élõszereplõs filmmel zárják le az eredeti sorozat témáját...passz. Minden esetre marha sok potenciál maradt még az eredeti történetszálban.
Még nem láttam az élõszereplõs filmet, de kíváncsi leszek rá. Ti amúgy mit gondoltok a Negativ 10-rõl?

Broafka
és most? :D
marha jó, levetítik a CN-en, de mi mikor tölthetjük le? <#sir><#rinya>

JAJAJAJAJA, MÁR ALIG VÁROM <#worship><#szeret><#email><#taps><#eljen><#vigyor4><#smile>
HOLNAP LESZ A NAGY NAP !!! <#eljen> <#felkialtas>
egyébként tényleg szólni kéne azoknak akik szerkesztik a CN-t, hogy kicsit jobban oda figyeljenek oda, mert ez így elég ratyi: félbevágott reklámok, össze-vissza adott filmek... <#confused>
stargatelost
az új részeket (negyedik évad) angolul nézzük, magyaron ne nagyon számíts rá a közeljövõben...
dvd kiadás? LOL, itt M.o.-n ilyenrõl ne is álmodj
az meg hogy össze-vissza adják, az nem újdonság
ha nincs más, hát szedd le angolul

miért ismétel? ha nem ismételne, akkor akik lemaradtal róla, azok nem látánk, és lassan el is fogynának a mesék

Klemice
nekem meg kábeles jupiszi

berlinboy6329
Nem lengyel az.Nekem digim van és ha vmi lengyel,akkor megnyomom az options gombot,azt a nyelvet átálltom lengyelre(ami román!!)és magyar lesz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Klemice
azért mert kukik és az 5-6 éves gyerekeknek csak az kell hogy megkapják a napi adagjukat a mesékbõl
túlkorosak vagyunk ennyi a baj :D

Hali!
Engem az érdekelne ti hol nézitek a Ben 10 részeit?
Cartoon Networkon? mert amiket eddig láttam ott részeket azokat már ismétlik és sztem össze meg vissza adják...jó lene ha kiadnák egymás után dvd-n az évadokat....szeretném egyszer egymás után megnézni mident mert elég zûrzavaros így...volt még a nyáron Ben 10 nap akor is egész nap azt néztem de mindet láttam már amit a CN-n nyomatnak...ez a bajom a CN-el...miértnem képesek rendszerezetten egymás után 1-tõl 1000000-ig lenyomni az epizódokat minden mesének? és miért kell 50000-szer ismételni? ezé unja meg az ember a meséket...pedig engem sok mese érdekel me szeretek unalmamban mesézni!

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

max 5 év múlva...
stargatelost
nem valószínû...

MAGYARUL IS MEGFOG JELENNI A BEN10 FILM?

És nem lehet megmondani azoknak, akik a CN-t szikronizálják, hogy szikronizálják le a Ben 10 elsõ epizódját?
stargatelost
jah, sztem is lengyel...
ennyit a magyar CN-rõl..

macselek
Meglehet, de szerintem mindegy, a lényeg, hogy nem értjük:)

És a Ben 10 elsõ epizódja nem lengyelül van?
Nem lehet megmondani valahogyan azoknak akik szikronizálják a CN-t, hogy szikronizálják le a Ben 10 elsõ elizódját?
Klemice
elvileg nincs elérhetõség egy régi email meg nem biztos hogy már mûködik

Magoo
én meg tanuljak meg írni baxxus :)
Melyik emailcímre lehetne írni nekik?