Ben 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen a SOTO és az Omnitrix titka egy és úgyanaz
Jrex
je meg valaki nemtud belinkelni nekem 1 képet arrol(azokról) a lilás színû lényekrõl amelyek a Ellenséges játékok c. részben vannak,(hasonlítanak vadorzóra csak rovar lábai vannak)?

Jrex
ez a SOTO az az omnitrix titka lenne? mert azt is 3 változatban reklámozza a csatorna

láttam a SOTO-nak három kezdése van egy XLR8-tel, egy Heat Blast-tel és Eye Guy-jal
stargatelost
ami a port.hu-n meg még sok helyen van kép egy idióta, férevezetõ vagy fake, vagy egy kezdetleges kép, vagy nem tudom, de nem tudom megértemni miért adták ki és egyáltalán miért használják még mindig....

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jrex
ÁÁÁ nem újak voltak,csak ismételték,azt nemtom h volt e szinkronosan,mert azér nem kelek fel szombaton olyan korán😄,na de mind1 mert sikerült bepótolnom azokat amelyeket nem láttam,de a gombás elejérõl csak lemaradtam így nem tom h került oda...
de mit gondoltak a cn-nél,h a gyerek egésznao tv-zzen?
nemtom lehet akkor azok a képek az omnitrix titkából valóak,mert másabbúl vannak megrajzolva,egyébként az húsvátkor lesz a cn-en csak nem tom mikor😊

meg voltak kis rövid rajzfilmek is
Klemice
szputnyik volt

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

stargatelost
és volt elsõ rész magyarul vagy nem? 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Egyébként új vagy régi részek voltak?
Jrex
a port.hu-n

azt te hol látad?<#confused>
Jrex
mi akar lenni holnap az a ben 10 maraton?új részek vagy a régiek?mert a képeken máshogy néznek ki 1 kicsit,pl Gwen hosszú hajú...

nekem már megvan elég hosszú ideje a gépen, de tényleg nagyon jó rész
http://www.videoplayer.hu/videos/play/101573
ez a Ken 10 a ben fia. kemény rész
Jrex
nekem nem jön be ez a isohunt-os oldal:S
am nem pontosan értem,de ha megvan a secret of the omnitrix az nekem kellene.

amugy ugye megvan nekem mind1 két fim, esetleg dc-n megosztom csak írjatok h kinek kell. MSN: [email protected]
1. A secret of the omnitrixet én torrentrõl töltötem le innen:
www. isohunt.com
2 a ben10.net oldalon található filmet pedig innen:
http://isohunt.com/torrents/ben+10?ihs1=2&iho1=d&iht=-1&ihp=3
3. Én megvettem az Omnitrixet, különösebb funkiója nincs, csak pittyeg meg villog.<#crazya>
Jrex
Sziasztok.a Ben 10:secret of the omnitrix-et le lehet valahol tölteni?mert torrent oldalakon nincs:S megnéztem ezen a ben-10.net-en is ott ott van valami,de 404 error...

Broafka
ez jó kérdés, engem is érdekel!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

figyu, tudna vki segíteni, mert elszállt a gépem és letörlõdött az összes Ben10 film, és a ben-10.net rõl pedig nem lehet leszedni. szóval honnan tudnám letölteni?
úúú srácok... eléggé elakadtunk, most mi legyen? <#conf>
Klemice
nem úgy volt hogy a protector of earth kijön pc-re is? :S

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

shacok, szerintetek mi lenne az legrosszabb idegen konbinácíó? szerintem az Eye Guy és Wildmutt keverék
És vajon az mi a fenét tud, ha már ennyit el mernek kérni érte...

jól van, bocs skacok. a felirat.hu-n már én is kértem feliratot, de szerintem nem lesz egy hamar. a ben 10-es cuccok meg tényleg sokba fájnak!
Ma láttam a boltban játék Omnitrixet. 7000 Ft volt. Egy kicsit drága szerintem.
Broafka
kaptam haveromtól karácsonyra WildMutt figurát, és beletöltesz a fejébe nyálat, és a száján kifolyik, és baromi gusztustalan! 😄D

Broafka
ha valaki lefordítja akkor szóljál nekünk is! 😊

Jrex
én meg nem Jurassic park vagyok hanem Jrex😄
de akkor ti angolul néztétek? mondjuk igényeltem feliratot hozzá a feliratok.hu-n😊

Broafka
elõször is nem Boratka vagyok hanem Broafka! 😄
másodszor, én a rajzfilmrõl beszéltem, nem a filmrõl!

hello Jurassic Park. ehhez filmhez szerintem nem lehet letölteni feliratot. <#szomoru1>
(egyébként modenes: Broatka nem csak a filmbõl mondott részeket, hanem a rajzfilmbõl is)
stargatelost
sztem magára a rajzfilmre utalt, hogy Ben szülei nem is aggódnak, meg kérdezõsködnek felõle, amikor ilyen dolgok történnek 😊

Boratka, hány fajtája van a Race Against Time-nek? Mert amit utoljára írtál, abban írtál olyant is, amit nem láttam a Race Against Time-ben.
Jrex
sziasztok.én is letöltöttem innen a belinkelt helyrõl a filmet,de feliratot nem tudtok honnan lehet letölteni,mert kerestem de nem találtam..kösz a segítséget😊

Magoo
A filmbõl kiderült, hogy Ben szülei a világ legnagyobb idiótái! 😄 Ennyi a válasz 😊

Broafka
szar ûrlény teknológia! 😄
pedig poén lenne, ha ropogósra sütné Ben-t! 😛
amúgy tényleg volt már vele vízben...

és mi van a szülõkkel? Ghostfreak zombikká változtatja a földet, anyu,apu nem aggódik. Lerombolódik egy egész város, anyu,apu nem aggódik. Ûrlények járnak közöttünk, szõrös állatok, gyémánt emberek, szürke kis pattanások, anyu,apu nem aggódik!
hmm, mi lenne ha... 😊

szerintem ez a mi lenne ha ez hülyeség...

Magoo
Ben jópárszor megfürdette már az Omnitrix-et és egyszer sem lett zárlatos...

azt a kérdést is én tettem fel <#vigyor2>
Broafka
és mi lenne ha Ben lefürödne egyszer az életében és zárlatos lenne az óra, és vége lenne a sorozatnak? 😄
egyébként szeretem a rajzfilmet 😊

ez tök jóóó XD! én mindig is szerettem a "mi lenne ha" dolgokat és érdekes dolgok születhetnek belõlle. (ilyen volt ez is: ha Ben eltörné a karját és úgy változna át akkor mi lenne)
ennél pedig az lenne szerintem amit Klemics mondott 😄
Klemice
ha dittoként változik át akkor összemegy az 5 ditto és lesz belõle egy stinkfly pl

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Magoo
Gondolom semmi... 😊 biztonsági mechanizmus vagy mittomén... 😊
De ezek a "mi lenne ha" dolgok soha nem érdekeltek....mert sztem még a készítõk sem tudnák egybõl a választ...max csinálnának egy epizódot és kitalálnának valamit 😊

figyeljetek, eszembe juttot egy kérdés. ha Ben beírja a Master Codot és Dittová változik és mondjuk 5 lessz bellõle és mindegyik Ditto másik Idegenre gondol akkor mi lessz?
stargatelost
lentebb van egy torrent link, onnan le lehet húzni

A Race Against Time címû Ben 10-es filmet mikor lehet valahol megnézni? És ha meglehet valahol, akkor hol?
ott a pont
Klemice
én meg erre olyan megjegyzést tennék hogy ugyanúgy képregényrészlettel kezdõdik a rész mint a gwen 10 tehát fikció
mondja az elején hogy többféle képpen lehet elmesélni egy sztorit
alternatív történet szál
alternatív befejezés is lehetne ennyi
wáh..

ehhez meg annyit fûznék neked stargate hogy lehet hogy csak rocc sorrenbe írták ki mert volt már olyan accem a season 2-ben hogy megcserélték a végét..... szóval lehet hogy a sulis rész a vége.... az jobb is lenne , mert majd jövõre a Ben10: Alien Force lesz és ott már tinik 😄
stargatelost
most erre az egy hetes hsz-re reagálnék :

"Érdemes megemlíteni, hogy a Ben 10 vs. Negative 10 a Goodbye and Good Riddance c. rész elõtt játszódik.
Mivel elõbbiben még nyár van, az utóbbiban meg már elkezdõdik az iskola Ben számára."

ez a Goodbye and Good Riddance rész egy akkora filler rész volt, hogy csak na, vagyis nem zavart semmilyen vizet a fõszálban. Ez a rész tökéletesen hasonlítható a Gwen 10 címû részhez. Ez egy ilyen kis kiugró, ilyesmi, vagyis meg sem történt valójában, egy fikció volt (ugye mind2 rész eleje/vége képregényesen volt bemutatva)

a Negative 10-es részhez meg annyit, hogy én azt gondoltam a cím alapján, hogy majd lesz egy gonosz Ben 😄 😄 de így is jó volt 😊
tényleg eléggé nem úgy tûnt hogy lezárnák a sztorit, nem lenne rossz egy season 5 😊