808
  • DantszEE
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak negyed részt alien.:P De akkor elvileg Ben is.
    Az autógombos rész tényleg jó volt.:D
  • stargatelost
    ez a rész most nekem annyira nem tetszett mint az előzőek
    biztos Julie-val maradt :D
    amúgy Gwen egy alien? hát ez kicsit lol :D
    az autó gomb kattogtató jelenet viszont mindent vitt :DDDD
  • DantszEE
    Jó rész volt a mostani is.:D
    A harc is egész jó volt Verdonával. Úgy látom ez a Jetray nagyon bejön Bennek. Amúgy úgy néz ki az a kis Upgrade-fajzat mégse csatlakozott hozzájuk.
  • stargatelost
    Lehet nem ért rá a szinkornszínész.
    Ha jól tudom Szalai Csongor a magyarhang és van egy zenekara.
  • Jrex
    Értem,de ez szinkron,mármint lehet az ottani Ben hangja nem néz ki Ben nek(pl nem zöld a szeme stb),de itt lehetett volna a hangja,Gwen-é meg Max-é is az volt.
  • stargatelost
    wow, 1x07 nagyon király rész volt :D

Kevin dumáján megint szakadtam :D
    Julie szál is nagyon rendben volt, remélem csatlakozik hozzájuk aztán kap valami képességet :D Meg az a kis zöld is remélem megamarad állandónak:D
  • macselek #362
    köszi:)
  • DantszEE
    Május 31: 07 - Pier Pressure
    Június 7: 08 - What Are Little Girls Made Of?
    Június 14: 09 - The Gauntlet
    ...
  • macselek #360
    Mikor lesz új alien force? Tudja valaki?
  • Broafka
    mármint, az angol verzióban úgy értem
  • Broafka
    a filmben sem úgy volt...
  • Jrex
    Azigen, nem gondoltam volna h a film zenéjét is leszinkronizálják:)
    Meg Ben-nek mért nem az volt a hangja mint a rajzfilmben,meg az idegeneinek sem?
  • macselek #356
    Kösz szépen!:)
  • Jrex
    + Az omnitrix titka
  • Daza500
    Az első évad már DVD-n is megjelent. (Az USA-ban)
  • Snowboarder12
    www.ben-10.net
    amúgy 4 évad van + az Alien Force + a film (ha jól tudom)
  • macselek #352
    Jelenleg hány évad van, és meg lehet-e szerezni valahogy torrenten kívül? Kösz a választ előre is.
  • Broafka
    úristen, ti ilyen hülyeségeken gondolkodtok?! :)

Villámmanó... ezek a magyar fordítások... ez kész! hogy fogják majd fordítani big chill-t? Éjszakai pillangó? vagy mi? röhely komolyan
  • XLR8
    szerintem mind a kettő, a fejével egybenőtt de azon a részen nem ahol van az "X"-es "bukóüveget"
  • XLR8
    Szerintem azzal tarja egyben a testét mert Goop instabil halmazálapotú életforma.
  • Jrex
    Mióta nézem a Ben10 et sosem tudtam rájönni h Villámmanó fején 1 bukósisak van, vagy olyan lenne a feje,vagy egybenőtt vagy mi?(az elhúzhatós x-alakús "maszk"-ra gondolok)Remélem értitek:)
  • DantszEE
    Áh, én is őt várom már az alien force kezdete óta!:D Amúgy mi a rák lehet az a kis csészealj a fejebúbján?:D
  • XLR8
    én igazából Goop-ra vagyok kiváncsi hogy mi az ő ereje, és főleg mien a hangja mert Big Chill-é nagyon cool
  • DantszEE
    Hmm.. Azon gondolkoztam, h ez a rejtélyes Alien X mit tudhat. Az első évad záróepizódjának címe: X = Ben + 2
    Lehet h ez is vmi klónozós idegen? Bár az úgy eléggé gyér lenne..
  • Broafka
    hát mert... nincs is nagyon erejük :)
    nah mind1, majd az új részben kiderül
  • DantszEE
    Hát úgy meg főleg gyengének tűnnek, ha lósz*rt se mutatnak az erejükből.
  • Broafka
    nem tudom, én igazából leszarom a lényeket! :D
    a story érdkesebb. a karakterek jobbak. Az idegenek meg szerintem marha gyengék... nem túl fantázia dúsak
  • DantszEE
    Hát én egyre kevésbé vagyok elragadtatva ettől az új sorozattól. Az Omnitrix idegenei is nagyon el vannak hanyagolva. Legtöbbször kevesebb mint 10 másodpercig vannak használva.
  • XLR8
    kössz :P
  • Broafka
    elég csúnya brazil szappanopera lenne akkor már belőle! :D
    Gwennek eltitkolt gyereke van, húú! :D
    de az ötlet jó :P
  • XLR8
    értem, de el is titkolhatja nem? hiszen ő akkor nem volt ott amikor medjelent Devlin.
  • Broafka
    én is úgy gondoltam, de a Ken 10 részben vagy melyik ilyen jövősben nem úgy nézett ki mitha Gwen baromira tudta volna hogy született neki egy kis Kevinje... ezt most leég hülyén fogalmaztam meg, de érted a lényeget!
  • Klemice
    úristen már a 6. rész megy? nagyon le vagyok maradva és le is leszek :)
  • XLR8
    nem úgy hogy most azzonal hanem majd akkor ha idősebbek lesznek úgy kb 25 évesek
  • Broafka
    és nem is tudnak róla mi? szerintem nem
  • XLR8
    nekem az is az eszembe juttot hogy mi van akkor ha Kevin gyerekének az anya Gwen?
  • Broafka
    nézzétek már meg az új részt mert unom a spoiler írást! :D

szerintem a null űr projektor még működött, szóval szerintem max nagyapa most a null űrben van.
    viszont ez a pokemonos dolog ez tényleg elég szar benne, az iszonyat nem tetszett benne hogy mind az omnitrix mind az idegenek tudnak beszélni, mert mondjuk amikor olyan maszk van rajtuk akkor még azt mondom hogy oké, de eddig azok sose beszéltek csak hörögtek meg csámcsogtak.

azért kíváncsi leszek erre a Kevin Gwen szállra nagyon, viszont mennyire igaza van Kevinnek :D:

Ben, Gwen, Ken??? LOL egyforma hangzású nevek? ez valami családi hülyeség? azt ott röhög rajtuk :D bár ha a Kevint rövidítjük akkor ő is Kev! :P de poén, hogy gyakorlatilag az írókat röhögi ki ezzel! :D
  • stargatelost
    1x06

Szerintem nem halt meg. Az azért durva lenne. Bár kitudja, azért azt a robbanást nem élhette túl, de elteleportálódhaott valahova :) Azért mégis csak egy meséről beszélünk :)
    Meg mi ez a Pokemon style? Az Omnitrix átment poke-kódexbe, megmondja valamiről hogy micsoda, Ben meg jól értem, hogy az idegene nevét mondja ki, amikor átváltozik? Hát tiszta pokemon. Azért ezt nem kéne.
    Az írók viszont egyre jobban belejönnek, Kevin poén benyögései is jók :D
  • Broafka
    a kérdés jó, de szerintem biztos kiderült már, csak mi vagyunk hülyék angolból! :D

a 6. rész elég érdekesen alakult:

Max nagyapa halálával

ami persze hülyeség szerintem, mert hát... régebbi részekből tudjuk hogy nem igaz
  • stargatelost
    igen, lement az ötödik rész is :D
    És szerintem eddig ez volt a legjobb rész az Alien Force-ból.
    Kevin Gwen szál kezd kibontakozni; a harc Morningstar és Ben-Kevin között is nagyon jól sikerült.
    A negyedik rész viszont kaki volt, azon kívül, hogy találtak egy újabb üzenetet Max nagyapától.
    Ja és ha Gwen képes volt Kevint megtalálni egy személyes tárgy által, akkor Max-et miért nem tudja? :)