Ben 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
de mit gondoltak a cn-nél,h a gyerek egésznao tv-zzen?
nemtom lehet akkor azok a képek az omnitrix titkából valóak,mert másabbúl vannak megrajzolva,egyébként az húsvátkor lesz a cn-en csak nem tom mikor😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ez a Ken 10 a ben fia. kemény rész
am nem pontosan értem,de ha megvan a secret of the omnitrix az nekem kellene.
www. isohunt.com
2 a ben10.net oldalon található filmet pedig innen:
http://isohunt.com/torrents/ben+10?ihs1=2&iho1=d&iht=-1&ihp=3
3. Én megvettem az Omnitrixet, különösebb funkiója nincs, csak pittyeg meg villog.<#crazya>#crazya>
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
de akkor ti angolul néztétek? mondjuk igényeltem feliratot hozzá a feliratok.hu-n😊
másodszor, én a rajzfilmrõl beszéltem, nem a filmrõl!
(egyébként modenes: Broatka nem csak a filmbõl mondott részeket, hanem a rajzfilmbõl is)
pedig poén lenne, ha ropogósra sütné Ben-t! 😛
amúgy tényleg volt már vele vízben...
és mi van a szülõkkel? Ghostfreak zombikká változtatja a földet, anyu,apu nem aggódik. Lerombolódik egy egész város, anyu,apu nem aggódik. Ûrlények járnak közöttünk, szõrös állatok, gyémánt emberek, szürke kis pattanások, anyu,apu nem aggódik!
hmm, mi lenne ha... 😊
szerintem ez a mi lenne ha ez hülyeség...
egyébként szeretem a rajzfilmet 😊
ennél pedig az lenne szerintem amit Klemics mondott 😄
De ezek a "mi lenne ha" dolgok soha nem érdekeltek....mert sztem még a készítõk sem tudnák egybõl a választ...max csinálnának egy epizódot és kitalálnának valamit 😊
mondja az elején hogy többféle képpen lehet elmesélni egy sztorit
alternatív történet szál
alternatív befejezés is lehetne ennyi
wáh..
"Érdemes megemlíteni, hogy a Ben 10 vs. Negative 10 a Goodbye and Good Riddance c. rész elõtt játszódik.
Mivel elõbbiben még nyár van, az utóbbiban meg már elkezdõdik az iskola Ben számára."
ez a Goodbye and Good Riddance rész egy akkora filler rész volt, hogy csak na, vagyis nem zavart semmilyen vizet a fõszálban. Ez a rész tökéletesen hasonlítható a Gwen 10 címû részhez. Ez egy ilyen kis kiugró, ilyesmi, vagyis meg sem történt valójában, egy fikció volt (ugye mind2 rész eleje/vége képregényesen volt bemutatva)
a Negative 10-es részhez meg annyit, hogy én azt gondoltam a cím alapján, hogy majd lesz egy gonosz Ben 😄 😄 de így is jó volt 😊
tényleg eléggé nem úgy tûnt hogy lezárnák a sztorit, nem lenne rossz egy season 5 😊