808
-
#408 plumber? -
KIDDY11 #407 Sajna csak ennyit tudok.
A BEN 10 történetben van egy titkos szövetség, ami a Földet védelmezi.
A guglival már próbálkoztam, de nem találtam meg. -
#406 Írd körül, hogy miről beszélsz, mert így nem egyértelmű. Amúgy google csodákra képes, persze ha tudod, hogy keres rá a dolgokra :D -
KIDDY11 #405 Sziasztok, a segítségeteket kérem.
Tudja valaki, hogy kiről nevezték el a földet védelmező titkos szövetséget?????
Nagyon megköszönném a választ.
Akár privát e-mailben is: [email protected]
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! -
XLR8 #404 am nem tudja valaki hogy kijött-e már az Alien Force második széria 10 része? -
XLR8 #403 azokat én is
nagyon lol -
#402 dúrva hogy a játékboltok tele vannak ben 10 játékokkal, de amit ma láttam, az odavágott:
Ben 10 póló és nadrág (hozzá valami gagyi omnitrix utánzat, de az mind1) omg -
XLR8 #401 am lesz ugyan ien film az alien forceról is -
#400 nézd meg és megtudod
én nem tudtam rászánni magam
ték -
#399 vacsit end nóit -
XLR8 #398 kössz:D
és mien a film? -
Daza500 #397 1 éve fennt van torrenten. -
#396 :| vagy fél éve ha nem több.. -
XLR8 #395 már le lehet tölteni? -
#394 Ben 10: Race Against Time filmhez nincs magyar felirat? -
#393 Nah megnéztem a két részt :)
Szerintem fasza volt, hozta az első évad hangulatát :) Nem is tudok most így hirtelen rosszat felhozni.
Szóval eddig király az évad, csak el ne kúrják.... -
Daza500 #392 A hazájában nagy siker, már ki is jött a Ben 10: Alien Force Vol. 1 DVD-n. :) -
#391 Uuuu tényleg elfelejtettem!:S:S Bocsi..
Amúgy már én sem várok sokat tőle, csak megnézem. Sajna már korántsem vagyok akkora rajongója, mint az előző szériának.. -
#390 biztos nagy csattanót lőtt le vele :) -
#389 thx hogy szóltál, de a spoilert megtarthattad volna magadnak -
#388 nagyon elgagyult a sorozat sajnos, én már nem nézem :( -
#387 Nah, egy kicsit meghalt a fórum.:D
Amúgy időközben megjelent a Ben 10 - Alien Force 2. évadjából 2 rész!
Csak gondoltam, szólok..:D
Kis ízelítő:
Ben elvileg megint tudja használni a Master Code-ot. Gwen és Kevin MAJDNEM smárol.:D A főgonosz pedig összehaverkodik Bennel és "jófiú" lesz.-.- -
#386 az a baj ezzel, hogy mintha ezt az Alien Force-ot valami egészen más brigád csinálta volna vagy én nem tudom. tele van logikai bukfencekkel, szinte 0 kapcsolat a régi storykkal. Összecsapott, és semmi story!
Valóban, Grandpa Max kereséséig még ovlt valami dolog, de... áhh, nem tudom, nem tetszik (és az alien-ek is gagyik) -
#385 több mint egy hónap kihagyás volt most a legutóbbi 12-es és a mostani évadzáró rész között...
amúgy sztem nem volt rossz így összességében, tetszett ez a kicsit sötét hangulat
valamint Kevinen mindig lehetett szakadni, amilyen dumái voltak :D
szóval ha mondani kéne, melyik a jobb, én az alien forcera szavaznék :)
amúgy itt is volt valami story, az elején max nagyapa keresése meg azok az agyfejű zöldet köpő lények, de hát le se szarták így a végére az egészet -
#384 már itt tartunk? én már nem is nézem, szar az egész!
esküszöm, bár a régi karakterek gagyibbak, és gyerekesebbek voltak (pl ez a: "most fenékbe billentelek" ohh my god!) de azok szórakoztatóbbak voltak!
és volt valami story... asszem :D -
#383 1x13 vagyis évadzárás...
egy fos volt, bár másnapos vagyok mint a szar, szóval nem is értettem teljesen :D például a két zöld fej és Ben közötti beszélgetéseket rohadtul nem vágtam, szóval valaki felvilágosíthatna mi volt annak a lényege és miről beszélgettek.... de egyébként is mekkora bénán nézett ki az a két zöld fej...
de az mekkora poén volt amikor Kevin próbálja betuszkolni a csomagtartóba Bent
na mindegy, akkor elvileg ősszel jön a film -
XLR8 #382 kérdeznék valamit... hogy lehet az hogy a Plumber kölkök nagy része az a régi Omnitrix idegenyei közül van? -
XLR8 #381 arra én is -
#380 aztamindenit!
Most olvasom a junkien, hogy lesz élőszereplős Ben 10 Alien Force film novemberben!
Na hát erre nagyon kíváncsi leszek -
#379 jah, jól induló sorozat volt, és szar lett az egész szerintem, én már nem si várom a kövi részeket! :-/
Most az addig oké volt, hogy legelőször bemondta a neveket, jah, simán, hát mi se tudtuk az elején a neveket, de köszönöm szépen most már tudjuk (fogjuk rá, oylan kriksz-kraksz nevüek ezek) -
#378 1x12
Nah, ez egy jó rész volt :)
kivéve a végét:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vége egy oltári nagy WTF, mármint ezek hülyék, hogy csak úgy bemásznak a null-űrbe minden előkészület és felszerelés nélkül? És hogy a rákba jutnak ki? Hát ez egy akkora baromság volt hogy nem is hiszem el. Nevetséges komolyan... oké hogy vissza kell csinálniuk, amit elcsesztek, de akkor is ez egy oltári nagy ökörség volt... Ez jobb lett volna mondjuk egy dupla epizódnak, és a következő részben meg kihozzák a plumber gyerkőcöket, akik nem oda valók.... mert abban biztos vagyok, hogy most ez a történetszál is jegelve lesz jó ideig :S
ps: még az előző részek kapcsán akartam azt megemlíteni (újra), hogy ez a pokemon módra a saját nevét kimondani mindig amikor átváltozik rohadt idegesítő és gagyi, felhagyhatnának ezzel.... -
#377 hát jah, mind a kettődre...
Mindenesetre, eddig elég gyatra ez a sorozat.
Semmi nem történik benne. De SpiderMonkey vicces! :D -
#376 szerintem nem volt ezzel arésszel semmi gond, csak nagyon pofázós volt inkább. Kicsit keszekusza volt, szalangol tudás szükségeltetik -
#375 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Forever Knights-nak meg mióta a sárkány a létezésének az oka? Nem idegen technológiákkal kereskedtek a sima ben10-ben? amúgy sztem nem volt rossz ez a sárkány egy alien alapötlet :) de már kicsit sok a filler epizód, jöhetne egy kis főszál sztori is.... -
#374 11. rész is itt van...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy sárkány, aki igazából galaktikus térkép gyártó.. XD Érdekes.:D -
dezsi5 #373 ze a legjobb -
#372 nem volt ez rossz :) csak annyiban, hogy maga a rész volt egy nagy paradoxon :D -
#371 Kijött a 10. rész. És szerintem egy kalap szar.:D De azér nézzétek meg!;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kevin kapott egy vadonatúj kocsit.;) -
#370 1x09
[spoiler]
Hmm...az egész meg sem történt volna ha Kevin nem rakja be a kocsiba a robot kesztyűt. Na de ez szőrszálhasogatás, akkor nem lett volna sztori :P
Szóval elment a rész, de annyira nem tetszett. A két régi szereplő visszahozása erre a részre viszont nem volt rossz ötlet. Valamint Goop nagyon bejön, jó ez az alien :)[spoiler] -
#369 na jó, már eltelt egy kis idő, aki látta látta..., unom a spoilert.
Szóval a kattogtatós rész az tényleg nagyon ott ovlt! :D
A családba kicsit belezavarodtam mondjuk, de egy kicsit gondolkozva ki jön az! :D
Az hogy Gwen Alien az nem volt oylan rossz megoldás arra hogy miért van szuper ereje, de ugyanakkor elég gagyi, mert ugyekakor Bennek is annak kéne lennie.
És Grandpa Max nem is egy iylen lénnyel jött össze nem? Valami zöld 3 szemű csajjal... pff Pedig az alap ötlet nem lett volna rossz
Az a gyanúm hogy a készítők nem sokatfoglalkoznak a régi szálakkal, keverik a dolgokat nagyon
amúgy nem volt rossz rész ez