Ben 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valszeg rájött hogy lehet levenni, vagy valami
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Az az utolsó nagy csata a sorozatban, gondolom épp ezért csinálták 2 részesre. 😊
A Goodbye pedig a finálé, amolyan levezetõ.
Szóval mikor és hogyan került le Benrõl az 'óra', hogy aztán az Alien Force-ban visszavehesse?
Tényleg nem emlékszek rá, annyi mindent néztem azóta....
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
szóval Kevin 11
utána jön még a Ben 10 vs Negatív 10 vagy nem? vagy az elõtte van? :-/
A Goodbye and Good Riddance tökéletes befejezése a történetnek. 😊
Mostmár jöhet az Alien Force. 😉
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Amit Broafka írt, azzal én is egyetértek, hogy Kevin hogy rákba jött ki null ûrbõl és hogy néz ki most normálisan....
Még egy kérdés: Az Omnitrix hogy került le Benrõl? Lehet az utolsó részben benne volt, csak már nem emlékszem rá, vagy nem tudom, ezt magyarázza el valaki....
Amúgy szerintem is sokkal hangulatosabb, tetszenek a karakterek új kinézetei is 😊
Az meg egy kicsit szájbarágósra sikeredettt, hogy Kevin belezúgott Gwenben (lol)
A jó oldalra kerülése meg jó húzás volt.
A történetrõl annyit, hogy szerintem ezt jól tették a készítõk, hogy beraktak egy fõszálat, és nem csak fillereznek össze vissza.
Az eddigi idegenek viszont überbénák, mind Ben és mind az ellenség részérõl.... Azok a köpködõ izék nevetségesek voltak, az a fehér lény is a végén nem volt valami húdenagy. Ben idegenei meg hát....nem értem miért kellett megint egy többszörözõ idegen (bár ez a hanghullám nem volt rossz ötlet), azt az elsõ lényt is eléggé összecsapták, meg az a dinoszaurusz megnövõ lény sem tetszett....
Jó végülis annyira rosszak nem voltak, de azért remélem lesz ennél jobb is 😊
Összességében viszont faja!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
kötekedhetsz, csak nem velem 😄
A csóka neve Kevin Levin.
http://ben-10.net/series/ben10af/characters/
minden hivatalos és nem hivatalos honlapon így írják.
(csak kötözködik 😛)
de most már Kevin sixteen vagy seventeen.
Egyébként ha az egész alien force végén Kevinnel összevesznének és bedobnák a null ûrbe, akkor teljesen korrekt lenne a story a régihez!
Bár alapsztoriban picit a SUPERNATURAL elsõ évadára akar hajazni a sztori 😄
Na mindegy...szóval bejövõs volt...érdekes hogy Kevin Levin a jó oldalon van most
Na meg furi az új omnitrix...aminek ráadásul a hangja gyengék sajna. A régi effekteket megtarthatták volna. Na mindegy...lássuk hogyan alakul tovább 😊
Kevin 11 (most már kb úgy Kevin 16-17 lehet) kiszabadul a null ûrbõl (hogyan? mivel? mitõl? heh?) teljesen normálisan néz ki, kicsit gonosz beütéssel, de amúgy okés (mi? hogyan? hova tûntette a ronda külsejét?)
Régebbi részekben, mikor a jövõben játszódott az epizód (lásd Ken 10) Kevin ott szabadul ki a nullûrbõl, és látványosan utál mindent és mindenkit, különösen Tennysonékat!
amúgy az új Ben 10 klasszisokkal hangulatosabb, legalábbis nekem. Sokkal logikusabb viselkedéseik vannak a karaktereknek.
Természetesen Ben továbbra sem nõtt fel teljesen! 😄
Szóval végeredményképpen, ez a Kevin kint a null ûrbõl dolgon kívûl jónak néz ki, várjuk/várom a folytatást!
Sikerült valamit csinálnom: elindíjta meg minden, de aztán ezt írja ki:gta_liberty_city_stories_a.cbs, és sokszor le OK-olom, aztán eltûnik. Behoz a Ps-es memória kártyával kacsokatban valamit, ara rámék, hogy no, meg tovább, utána rámék a continue-ra, behoz vmi szöveget megint, azátn meg hibát észlel, és leáll. Nem tudom, hogy mit csináljak 😞
Nincs Ps2-õm 😞 , de szerettem volna kiprróbálni a Ben10 Protector of Earthot. Találtam a Pcsx nevû emulátort, biztos ismeritek, és úgy sem mûködik a játék, pedig mident úgy állítottam be, ahogy kell. Kérlek segítsetek.
amúgy az a kiválasztott nagyon gyenge mûsor állítólag! 😊
tudod mire áldozz idõt?
az akasztófára
Mostmár látom, hogy ez v.mi szenny, és sajnálom, hogy erre idõt áldoztam.
No mindegy.
A heavy cost. I pay it gladly.
http://www.cartoonnetwork.com/tv_shows/promotion_landing_page/ben10/
És a kódok az új idegenekhez:
morph, shock, swing, freeze, rush, blast
Ben 10, mert kezdésnek 10 szörnye volt
Ben 10, mert 10 éves (ami amúgy olyan hülyeség, mert ez a gyerek van vagy 14 is, csak kicsit kicsi)
Ben 10 (Ten), mert Ben TENnyson
bocsi, csak unatkoztam 😊
a ben10 magyar zenéjét honnan lehet letölteni?
vayg nincs meg valakinek?
köszönöm