Ben 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magoo
Kár hogy nem hallod hogy "Levin"-t mond...pedig tisztán kivehetõ.
na mindegy

Broafka
valószínûleg késõbb fog kiderülni, vagy soha, alapjáraton szerintem teljesen mind1 😊
valszeg rájött hogy lehet levenni, vagy valami

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Mégis az van utolsóként a hivatalos epizódlistán...

Klemice
már volt korábban szó róla hoy a goodbye képregényes keretet kapott tehát egy komplett side-univerzumot kapott mint a gwen 10 😊

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Hja, elõtte.
Az az utolsó nagy csata a sorozatban, gondolom épp ezért csinálták 2 részesre. 😊
A Goodbye pedig a finálé, amolyan levezetõ.

stargatelost
Na, a hülye kérdésem túl nagy hülyeség, hogy válaszoljatok? 😄
Szóval mikor és hogyan került le Benrõl az 'óra', hogy aztán az Alien Force-ban visszavehesse?
Tényleg nem emlékszek rá, annyi mindent néztem azóta....

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Broafka
kötekedek akkor mindenkivel, szerinted miért Ben 10 nem azért mert TENnyson, hanem mert 10 éves, Kevin akkor 11 éves volt, és hallgasd már meg párszor hogy hogy mondja Ben a mostnai részben: Kevin ilevön.
szóval Kevin 11

Broafka
kár hogy nem az az utsó asszem! 😄
utána jön még a Ben 10 vs Negatív 10 vagy nem? vagy az elõtte van? :-/

Hát lezárult a Ben 10 széria.
A Goodbye and Good Riddance tökéletes befejezése a történetnek. 😊

Mostmár jöhet az Alien Force. 😉

Klemice
jaja és így megmagyarázható lenne a dolog hogy kevin felcsinált valakit mielõtt bedobták a nullûrbe

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

stargatelost
Nos, én is megtekintettem ezt az Alien Force nyitányt....

Amit Broafka írt, azzal én is egyetértek, hogy Kevin hogy rákba jött ki null ûrbõl és hogy néz ki most normálisan....

Még egy kérdés: Az Omnitrix hogy került le Benrõl? Lehet az utolsó részben benne volt, csak már nem emlékszem rá, vagy nem tudom, ezt magyarázza el valaki....

Amúgy szerintem is sokkal hangulatosabb, tetszenek a karakterek új kinézetei is 😊

Az meg egy kicsit szájbarágósra sikeredettt, hogy Kevin belezúgott Gwenben (lol)
A jó oldalra kerülése meg jó húzás volt.

A történetrõl annyit, hogy szerintem ezt jól tették a készítõk, hogy beraktak egy fõszálat, és nem csak fillereznek össze vissza.

Az eddigi idegenek viszont überbénák, mind Ben és mind az ellenség részérõl.... Azok a köpködõ izék nevetségesek voltak, az a fehér lény is a végén nem volt valami húdenagy. Ben idegenei meg hát....nem értem miért kellett megint egy többszörözõ idegen (bár ez a hanghullám nem volt rossz ötlet), azt az elsõ lényt is eléggé összecsapták, meg az a dinoszaurusz megnövõ lény sem tetszett....
Jó végülis annyira rosszak nem voltak, de azért remélem lesz ennél jobb is 😊

Összességében viszont faja!

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jrex
Igaz én még nem láttam az új sorozatból,de a reklámok,meg hasonlók alapján a "régi" idegenek sokkal jobbnak tûnnek.Meg Gwen,nem is hasonlít magára😊

Magoo
Broafka,
kötekedhetsz, csak nem velem 😄
A csóka neve Kevin Levin.
http://ben-10.net/series/ben10af/characters/
minden hivatalos és nem hivatalos honlapon így írják.

Broafka
Kevin Eleven! 😛
(csak kötözködik 😛)

de most már Kevin sixteen vagy seventeen.

Egyébként ha az egész alien force végén Kevinnel összevesznének és bedobnák a null ûrbe, akkor teljesen korrekt lenne a story a régihez!

Magoo
Én rosszabbra számítottam...de kellemesen csalódtam.
Bár alapsztoriban picit a SUPERNATURAL elsõ évadára akar hajazni a sztori 😄
Na mindegy...szóval bejövõs volt...érdekes hogy Kevin Levin a jó oldalon van most
Na meg furi az új omnitrix...aminek ráadásul a hangja gyengék sajna. A régi effekteket megtarthatták volna. Na mindegy...lássuk hogyan alakul tovább 😊

Broafka
oké, a készítõk magasról szarnak arra amit eddig csináltak!

Kevin 11 (most már kb úgy Kevin 16-17 lehet) kiszabadul a null ûrbõl (hogyan? mivel? mitõl? heh?) teljesen normálisan néz ki, kicsit gonosz beütéssel, de amúgy okés (mi? hogyan? hova tûntette a ronda külsejét?)
Régebbi részekben, mikor a jövõben játszódott az epizód (lásd Ken 10) Kevin ott szabadul ki a nullûrbõl, és látványosan utál mindent és mindenkit, különösen Tennysonékat!

amúgy az új Ben 10 klasszisokkal hangulatosabb, legalábbis nekem. Sokkal logikusabb viselkedéseik vannak a karaktereknek.
Természetesen Ben továbbra sem nõtt fel teljesen! 😄

Szóval végeredményképpen, ez a Kevin kint a null ûrbõl dolgon kívûl jónak néz ki, várjuk/várom a folytatást!

Jrex
azt tom,csak azt nem tudtam h megvan-e neki akkor mindkettõ-e,de mostmár akkor tudom😊

Broafka
aztán késõbb visszakapta... azóta nem meri használni VAAAAGY elfelejtették a készítõk! 😄

Klemice
nem, kilépett az omnitrixbõl

Jrex
de amikor különváltak akkor a dns-ét már nem tartalmazta az omnitrix?

Broafka
pls... call him GhostFreak!

Klemice
csak gonosz szellem van

Jrex
egyébként a "régi"(nem azzal a gonosszal) szellemmel mi lett?

DantszEE
Nem okozott túl nagy meglepetést. -.- Egyáltalán mit tudnak normálisan leadni?:S

Jrex
Mi van a cn-nel,h ismétli a 4. évad elejét?

Sziasztok!

Sikerült valamit csinálnom: elindíjta meg minden, de aztán ezt írja ki:gta_liberty_city_stories_a.cbs, és sokszor le OK-olom, aztán eltûnik. Behoz a Ps-es memória kártyával kacsokatban valamit, ara rámék, hogy no, meg tovább, utána rámék a continue-ra, behoz vmi szöveget megint, azátn meg hibát észlel, és leáll. Nem tudom, hogy mit csináljak 😞
Üdv midnenkinek!

Nincs Ps2-õm 😞 , de szerettem volna kiprróbálni a Ben10 Protector of Earthot. Találtam a Pcsx nevû emulátort, biztos ismeritek, és úgy sem mûködik a játék, pedig mident úgy állítottam be, ahogy kell. Kérlek segítsetek.
Klemice
megkérdeztem hogy még mindig fut-e a szenny topicja 😊 erre visszavágott hogy menjek vissz a asaját topicomba ennyi 😊

Broafka
mi volt a story?

amúgy az a kiválasztott nagyon gyenge mûsor állítólag! 😊

Klemice
asszem ez az a gyerek aki a kiválasztottas beszólásomra rágott be erre bejött szidni a topicom ennyi történt az én hibám bocsánat mindenki 😊

ha nem tetszik nem kell írni.......
tudod mire áldozz idõt?
az akasztófára
Broafka
heh?

Fresh Duke
Nah, gondoltam idenézek, mert egy barátom ajánlotta, hogy nézzek fel ide.
Mostmár látom, hogy ez v.mi szenny, és sajnálom, hogy erre idõt áldoztam.
No mindegy.

A heavy cost. I pay it gladly.

Broafka

ahhhhhhhhhhhhhhha😄 XD
Klemice
a 4. évad?

most szombaton kezdik 10-tõl<#smile><#vigyor2><#vigyor4><#crazya><#eljen><#worship>
Jrex
De az új sorozat elõtt nem kellene leadniuk a 4. évadot,vagy azt már leadták?

Klemice
kösz!

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

DantszEE
Az új Ben10 sorozatról pár infó:
http://www.cartoonnetwork.com/tv_shows/promotion_landing_page/ben10/

És a kódok az új idegenekhez:
morph, shock, swing, freeze, rush, blast

Broafka
nem is, mert 10000 idegenje van az órában, ott alra utal

Klemice
ben10000 nem is 10000 éves 😮 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

stargatelost
sztem a készítõk elsõsorban a 10 alienre utalnak vele, de másodjelentésben sztem a TENnyson is benne van 😊

Broafka
azon gondolkoztam, hogy ez a ben 10 (Ten) hogy jöhet ki...

Ben 10, mert kezdésnek 10 szörnye volt
Ben 10, mert 10 éves (ami amúgy olyan hülyeség, mert ez a gyerek van vagy 14 is, csak kicsit kicsi)
Ben 10 (Ten), mert Ben TENnyson

bocsi, csak unatkoztam 😊

sziasztok
a ben10 magyar zenéjét honnan lehet letölteni?
vayg nincs meg valakinek?
köszönöm
Klemice
igen sorrendben heatblast xlr8 meg eyeguy

Jrex
De akkor a történet ugyan az,csak a kezdés másmilyen?

Klemice
soto márc 21 23 24 ha nézed a CN-t és figyelsz fel szokott jönni kis oldalcsíkban ez a 3 dátum

sziasztok. tudja vki, hogy hol lehet megnézni a 4. évad az utólsó 3 részét, mert azokat még mindig nem láttam ? <#szomoru1> amúgy a CN-en mikor fog menni a SOTO + a 4. évad magyarul? mert most ugyebár az alien force jön...
meg tudná valaki mondani hogy honnan lehet letölteni a magyar részeket vagy az angolhoz magyar feliratot????