Tollak, milyennel írsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha nem szar lapot veszel, akkor nem, tavalyi füzeteim spirál "college" féle, azon átütött, de az 180ft/füzet volt, az idei füzeteim 480/db. és ezen már nem üt át...
u dont have to listen anybody else but me
azis tollakról szóltXDDDD mennyit röhögtem a nevén😄
u dont have to listen anybody else but me
mellesleg mindig kifogom azokat a (golyós)tollakat, amikkel ha írok, és uj sorba kezdek bele, akkor kisujammal a tintát szétkenem, igy a füzet is csodaszép, és a kezem is kék lesz. ráadásul ha a kisujamat késõbb a füzetre nyomom, ott marad a nyoma<#szomoru1>#szomoru1>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
a másik meg a tolltartómban van, muter hozta, minnyá ,egnézem milyen

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
kétlem hogy ezen a fórumon megoldást találhatsz a problémáidra.
tollvásárlás?? milyen kell? vehetsz akár 200ezerért is, ami felismeri a kézírásodat is...
mellesleg #4
practitioner of the forbidden arts of death
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
2k kb egy jo parker, annyit böven megér 😛
egy mégjobb meg 4-6 meg mégdrágább, dehát elmész a boltba és megnézed. Régen sokat zsidoztam a tollakon, de akkoris megéri ezrekért venni.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
amugy a zebra toll, amit most fejbõl tudnám említeni (ami "neves"..)
az nálam bevált
parker tollat még nem láttam folyni...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Kellene egy toll ami nem folyik, ezreket nem akarok kiadni mert nem garantált az eredmény.
Van sok boltokban Parker utánzatok, zselés, de nekem az 50 és az 500 forintos is ugyanúgy folyt.
Egyszerûnek tûnõ probléma, de mégse az.