90
Tollat keresek, ami nem folyik és nem túl drága
-
Smallsock #90 Csakis ONLINE toll! Golyós, de mégis tintapatronos! Egyszerűen imádom!!! Képet nem tudok mellékelni, (linket gondolom, nem szabad)de az Online Schreibgeräte Gmbh honlapján meg tudjátok nézni. Nekem a Young Line-on belül, a collage kategóriában található Wild and Free lila rolleretollam van. Kényelmes a fogása, mert gumis annál a résznél, ahol fogja az ember, és mégsem klasszikus töltőtoll formájú, hanem golyós. Nagyon könnyed, lazán lehet vele írni, és nem fáj tőle a kezem, pedig az egyetemen sokszor 10-15 A4-es oldalt írok egy nap. Még Ausztriából hozott nekem egyet a csoporttársam, de már két éve itthon is lehet kapni Budapesten. :))) -
ugyanilyen csak 0.5ben -
#88 A középen látható narancs-fekete van nekem, jobbkezes és mostmár a kék tintapatron mellé van vörös és fekete színű tintám is! Jó, de nem egy szép vékony vonalat produkáló valami. Ráadásul hamar átfordul a kezemben a "hátára".
-
Wolfsnack #87 vettem egy Parkert de pár nap után folyik -
n3whous3 #86 Én vettem egy 30-as csomagot TESCOban azt add neki :DDDDD -
#85 vegyél ilyet: Zebra F-301
Nekem 3 évig bírta, míg elejtettemés faterom áthajtott kocsival rajta. :D de úrj avan és azóta azt használom
-
#84 Majd teszek e képet a sajátomról, hogy hogy néz ki 2 év után. Megmutatom milyen időtálló, örök stb... Villogok egy kicsit -
CseNo #83 Szintén zenész :D Az eldobható a beszt... 4 éve ezt használom. -
#82 Signetta.én nem szeretem :\ viszont vannak elég jó fémtollak,amik nem márkásak -
#81 asszem nekem olyan is van, az nem folyik hanem épphogy akadozik néha és kihagy kicsit :) -
#80 Zebra toll jó, de nekem a kék-fehér csíkos signettával sem volt semmi bajom, azon túl, hogy nem vmi kényelmes a fogása.
Most van egy parkerem, amit 1200-ért vettem (+betét is volt hozzá). Nem folyik, a füzetben nem maszatolódik, viszont a kisujjam már lett tőle dzsuvás.
Különben anyukám sok tollat hoz nekem, különbözőeket, de nem vmi drága típusokról van szó, mégis sok olyan van közte, amit szeretek. -
stream man #79 nekem sima kék fehér csikos van :DDD meg egy parker tollkészlet
meg van egy olyan ami fábol van :) -
#78 én uni SA-S Fine-nal(#57) írok, jó toll, csak hamar ki fogy... -
#77 kékkel. -
#76 Á, ugyan ilyenem van, ami szép vékonyan fog, csak folyik. :(
De az van ráírva, hogy ZEBRA new hard N-5200 japan C6 -
cucmalajmc #75 szvsz egyik toll se folyik. max a tinta... -.-
én zebra tollal írok, az nem drága és bevállt. -
#74 Nekem szétfolyt benne egyszer egy betét, szal ki kellene mosnom benzinnel/alkohollal. :) -
#73 signetta és rulz! -
#72 Parker-Vector balról az első. Decemberben két éve, hogy megvan. Azóta tökéletesen fog, annyi hibája van, hogy mivel töltőtoll, hetente-kéthetente kell tölteni. Csak ajánlani tudom. -
Szeszmester #71 Jaja, a fehér csíkos, fehér kupakkal az nagyon jó!
Régebben Parker-Vector tollam volt, de tönkrement, kifolyt benne egy betét :S
Mind1, azóta fehér csíkost használok és teljesen megbízható. Mindig van nálam 3, egy a padtársaknak, egy meg tarcsi, vizsgákon jól jön :)
Ha meg elveszik, nincs semmi gond, veszek egy másikat. -
#70 hiszitek vagy sem az-az egyzerű 20 ft-os toll aminek a külseje egy színü (zöld, piros, kék) és fehér csíkos, fehér kupak...(nem tudom, hogy mi a márkája)...na mind1, az fog szerintem a legjobban és az a legmegbízhatóbb és egyáltalán nem folyik. -
#69 ott a pont. -
#68 Ugyanaz:)
Első képen balról a 3. -
#67 Nekem golyós Faber-Castell van (az esernyőm is F-C :D )
Olajzöld/fekete színű és van hozzá egy ogyan oylan stíléusú töltőceruza -
#66 Az enyém:
-
#65 Én csórni nem szoktam, hanem inkább találni. Ilyen volt a #48 is. -
gyuri12 #64 nekem az összes tollamat elcsórták,mert kedves voltam a kis pöcs osztálytársakkal-.-
azóta már én is csak kunyerálok mindenkitől -
#63 Parker-Frontier -
#62 JAh, van mégegy parkerem, az full fekete, csak kicsit defektes, meg kellene csinálnom már. :C
Képekben:
Parker-Jotter:
Balról a harmadik.
Parker-Vector:
Szintén balról a harmadik.
-
#61 Acélszürke Parker, mellé még 2 acélszürke szép penna pótba, ezen kívül a rózsafa golyós és egy rózsafa töltőtoll, rózsafa tokban. Töltőtoll tetszik, csak kicsit körülményesebb, barátnőm viszont kisiskolás kora óta mindig töltőtollal ír. :) -
#60 olyanokkal amit a kollegáimtól csórtam és ők néha vissza csórnak. -
Nuki #59 A magadfajták nyelték be majdnem egy egész toltartónyi tollamat, mert jóhiszemü vagyok... -
#58 osztálytársaimtól lopom őket mindenestre. -
uni sa-s fine -
#56 Van egy sima fekete/króm Parker, vagy valami más színű, attól függ muter milyet hoz a munkahelyéről, egy rózsafából készült töltőceruza és toll, rózsafa tokban, meg valami Senator márkájú gravírozott ezüstszínű vizsgaírós toll, bár utóbbi már eléggé megfeketedett, lehet, hogy valódi ezüst :O -
#55 Szentes feliratú tollal írok xD
városi rendezvényen osztották xD -
Vardar #54 Vasutasok Szakszervezetének a tollával, az a jó! -
#53 LINK
Csak feketében. -
Nuki #52 Sparos, olcsó, mert sok fogy gyorsan... :D
Próbáltam drágával, zseléssel, (lúdtollal nem) de nem éri meg... -
#51 A zigen.