Tollak, milyennel írsz?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csakis ONLINE toll! Golyós, de mégis tintapatronos! Egyszerûen imádom!!! Képet nem tudok mellékelni, (linket gondolom, nem szabad)de az Online Schreibgeräte Gmbh honlapján meg tudjátok nézni. Nekem a Young Line-on belül, a collage kategóriában található Wild and Free lila rolleretollam van. Kényelmes a fogása, mert gumis annál a résznél, ahol fogja az ember, és mégsem klasszikus töltõtoll formájú, hanem golyós. Nagyon könnyed, lazán lehet vele írni, és nem fáj tõle a kezem, pedig az egyetemen sokszor 10-15 A4-es oldalt írok egy nap. Még Ausztriából hozott nekem egyet a csoporttársam, de már két éve itthon is lehet kapni Budapesten. 😊))
zyppy

ugyanilyen csak 0.5ben

ZilogR
A középen látható narancs-fekete van nekem, jobbkezes és mostmár a kék tintapatron mellé van vörös és fekete színû tintám is! Jó, de nem egy szép vékony vonalat produkáló valami. Ráadásul hamar átfordul a kezemben a "hátára".

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

vettem egy Parkert de pár nap után folyik

n3whous3
Én vettem egy 30-as csomagot TESCOban azt add neki 😄DDDD

púúúúú

Benc16
vegyél ilyet: Zebra F-301
Nekem 3 évig bírta, míg elejtettemés faterom áthajtott kocsival rajta. 😄 de úrj avan és azóta azt használom

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Twetr0x
Majd teszek e képet a sajátomról, hogy hogy néz ki 2 év után. Megmutatom milyen idõtálló, örök stb... Villogok egy kicsit<#idiota>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Szintén zenész 😄 Az eldobható a beszt... 4 éve ezt használom.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

hunbasser
Signetta.én nem szeretem :\ viszont vannak elég jó fémtollak,amik nem márkásak

ReaL MaDRid x siempre

Aquir
asszem nekem olyan is van, az nem folyik hanem épphogy akadozik néha és kihagy kicsit 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zsolti9014
Zebra toll jó, de nekem a kék-fehér csíkos signettával sem volt semmi bajom, azon túl, hogy nem vmi kényelmes a fogása.

Most van egy parkerem, amit 1200-ért vettem (+betét is volt hozzá). Nem folyik, a füzetben nem maszatolódik, viszont a kisujjam már lett tõle dzsuvás.
Különben anyukám sok tollat hoz nekem, különbözõeket, de nem vmi drága típusokról van szó, mégis sok olyan van közte, amit szeretek.

Hajrá Magyarország!

nekem sima kék fehér csikos van 😄DD meg egy parker tollkészlet
meg van egy olyan ami fábol van 😊

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Christina13
én uni SA-S Fine-nal(#57) írok, jó toll, csak hamar ki fogy...

\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"

Sanyix
kékkel.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

CattiBrie
Á, ugyan ilyenem van, ami szép vékonyan fog, csak folyik. 😞
De az van ráírva, hogy ZEBRA new hard N-5200 japan C6

[/spam]&#8482;

szvsz egyik toll se folyik. max a tinta... -.-
én zebra tollal írok, az nem drága és bevállt.

ivjoe
Nekem szétfolyt benne egyszer egy betét, szal ki kellene mosnom benzinnel/alkohollal. 😊
ivjoe
signetta és rulz!
Twetr0x
Parker-Vector balról az elsõ. Decemberben két éve, hogy megvan. Azóta tökéletesen fog, annyi hibája van, hogy mivel töltõtoll, hetente-kéthetente kell tölteni. Csak ajánlani tudom.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Jaja, a fehér csíkos, fehér kupakkal az nagyon jó!
Régebben Parker-Vector tollam volt, de tönkrement, kifolyt benne egy betét :S
Mind1, azóta fehér csíkost használok és teljesen megbízható. Mindig van nálam 3, egy a padtársaknak, egy meg tarcsi, vizsgákon jól jön 😊
Ha meg elveszik, nincs semmi gond, veszek egy másikat.

RaZoK
hiszitek vagy sem az-az egyzerû 20 ft-os toll aminek a külseje egy színü (zöld, piros, kék) és fehér csíkos, fehér kupak...(nem tudom, hogy mi a márkája)...na mind1, az fog szerintem a legjobban és az a legmegbízhatóbb és egyáltalán nem folyik.

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

tigeroo
ott a pont.
Bucser
Ugyanaz😊

Elsõ képen balról a 3.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

shaba23
Nekem golyós Faber-Castell van (az esernyõm is F-C 😄 )
Olajzöld/fekete színû és van hozzá egy ogyan oylan stíléusú töltõceruza
DoctorJohnson
Az enyém:

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

zvaragabor
Én csórni nem szoktam, hanem inkább találni. Ilyen volt a #48 is.

Chaos Anno Domini

nekem az összes tollamat elcsórták,mert kedves voltam a kis pöcs osztálytársakkal-.-
azóta már én is csak kunyerálok mindenkitõl

Alexease
Parker-Frontier
ivjoe
JAh, van mégegy parkerem, az full fekete, csak kicsit defektes, meg kellene csinálnom már. :C

Képekben:

Parker-Jotter:
Balról a harmadik.

Parker-Vector:
Szintén balról a harmadik.
ivjoe
Acélszürke Parker, mellé még 2 acélszürke szép penna pótba, ezen kívül a rózsafa golyós és egy rózsafa töltõtoll, rózsafa tokban. Töltõtoll tetszik, csak kicsit körülményesebb, barátnõm viszont kisiskolás kora óta mindig töltõtollal ír. 😊
piros mogyi
olyanokkal amit a kollegáimtól csórtam és õk néha vissza csórnak.

Ne etesd a trollt!

A magadfajták nyelték be majdnem egy egész toltartónyi tollamat, mert jóhiszemü vagyok... <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

nyamiag
osztálytársaimtól lopom õket mindenestre.

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Dying Soul

uni sa-s fine

Sadist
Van egy sima fekete/króm Parker, vagy valami más színû, attól függ muter milyet hoz a munkahelyérõl, egy rózsafából készült töltõceruza és toll, rózsafa tokban, meg valami Senator márkájú gravírozott ezüstszínû vizsgaírós toll, bár utóbbi már eléggé megfeketedett, lehet, hogy valódi ezüst 😮

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Rockynhooo
Szentes feliratú tollal írok xD
városi rendezvényen osztották xD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Vasutasok Szakszervezetének a tollával, az a jó!
2XP
LINK

Csak feketében.

Sparos, olcsó, mert sok fogy gyorsan... 😄
Próbáltam drágával, zseléssel, (lúdtollal nem) de nem éri meg...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Barney Tech
A zigen.

Tinman
"Tollat keresek, ami nem folyik és nem túl drága"

Van egy Parkerem, ami anno 12 éve 20.000 felett volt. Több ezer oldal lehet már benne, ezüst az egész, aranyozott pereme van, visszafogott mégis elegáns, viszont nem egy könnyû darab.

Volt egy másik is ami csak 5000 volt, de az 3-4 év alatt megadta magát, egyszerûen elrepedt, majd végül teljesen eltört.

Hasznos link: KATT

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Barney Tech
Na ,ez egy fos az én kezmben ...

zvaragabor
Volt ilyenem, ez volt a kedvenc tollam, de eltört. 😞
Vékonyan fogott, nem fojt, és könnyen gurult a golyó. A fogása is nagyon jó volt.

Chaos Anno Domini

plas

MB

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

CzGobe
mostmár Stabilo Marathon-nak hívják, 5.5 km a reklámszövege, de eddig 2-t hagytam el és 1ik sem fogyott még ki nálam (a masodik 1 éves volt), nálam nem nagyon folyt, de nekem a designja jött be (a gumi cucc meg a gomb) nem is drága ~150, pláne h tovább bírja, mint 1 év (bár én ceruzát is használok, pl: matek)

A ceruzám pedig Faber-Castell TK-Fine Vario L 0.5, na ez megér 4000-t.

eom$

zvaragabor
#22 - Szõrös hát! De a csontjából faragják a toll testét.

#29 - képt!

Chaos Anno Domini

SpiritFire
golyóstollal

Voltam nyitás után!

Mincsi
nálunk a büfében nem árulnak tollat, mert egy kis csóró suli :\
ám, ha otthon felejteném a tollat, akkor ha jól emléxem, akkor van a táskám mélyén 1 cib bankos toll is <#fejvakaras>

Rush!

miilann
kergemarhatoll <#eljen>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

passatgt
ha otthonfelejtem akkor büfébe veszek 20Ft-os tollat, az is tökéletes, csak 2 nap alatt kifogy😊

Oldal 1 / 2Következő →