Tollak, milyennel írsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Nekem 3 évig bírta, míg elejtettemés faterom áthajtott kocsival rajta. 😄 de úrj avan és azóta azt használom

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
ReaL MaDRid x siempre
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Most van egy parkerem, amit 1200-ért vettem (+betét is volt hozzá). Nem folyik, a füzetben nem maszatolódik, viszont a kisujjam már lett tõle dzsuvás.
Különben anyukám sok tollat hoz nekem, különbözõeket, de nem vmi drága típusokról van szó, mégis sok olyan van közte, amit szeretek.
Hajrá Magyarország!
meg van egy olyan ami fábol van 😊
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De az van ráírva, hogy ZEBRA new hard N-5200 japan C6
[/spam]™
én zebra tollal írok, az nem drága és bevállt.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Régebben Parker-Vector tollam volt, de tönkrement, kifolyt benne egy betét :S
Mind1, azóta fehér csíkost használok és teljesen megbízható. Mindig van nálam 3, egy a padtársaknak, egy meg tarcsi, vizsgákon jól jön 😊
Ha meg elveszik, nincs semmi gond, veszek egy másikat.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Elsõ képen balról a 3.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Olajzöld/fekete színû és van hozzá egy ogyan oylan stíléusú töltõceruza
azóta már én is csak kunyerálok mindenkitõl
Képekben:
Parker-Jotter:
Balról a harmadik.
Parker-Vector:
Szintén balról a harmadik.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
városi rendezvényen osztották xD
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Próbáltam drágával, zseléssel, (lúdtollal nem) de nem éri meg...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Van egy Parkerem, ami anno 12 éve 20.000 felett volt. Több ezer oldal lehet már benne, ezüst az egész, aranyozott pereme van, visszafogott mégis elegáns, viszont nem egy könnyû darab.
Volt egy másik is ami csak 5000 volt, de az 3-4 év alatt megadta magát, egyszerûen elrepedt, majd végül teljesen eltört.
Hasznos link: KATT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vékonyan fogott, nem fojt, és könnyen gurult a golyó. A fogása is nagyon jó volt.

Chaos Anno Domini
A ceruzám pedig Faber-Castell TK-Fine Vario L 0.5, na ez megér 4000-t.
eom$
ám, ha otthon felejteném a tollat, akkor ha jól emléxem, akkor van a táskám mélyén 1 cib bankos toll is <#fejvakaras>#fejvakaras>
Rush!
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||