76
Fantasy Wars
  • Lacoka12
    #76
    a teljes vezio torrent jét hol tudom le szedni?lécci segitsetek
  • Prince23
    #75
    Jön a folytatása Elven legacy címmel
    Képek
  • rotator
    #74
    Tényleg? :) Hogy repül az idő, pedig mintha nem olyan rég játszottam volna a demójával. Na sebaj, csak beszerzem majd valahonnan.
  • Zóanagyvarázsló
    #73
    Van az kétszer olyan "öreg" is, tavaly jelent meg itthon, egy-két hónappal előbb, mint EU-ban.
  • rotator
    #72
    Köszi! Uhh, ez már azért elég baráti ár egy fél éves játékért!
  • Zóanagyvarázsló
    #71
    Nemrég ment le 2k-ra az ára, szerintem csak átmenetileg nem kapható néhány helyen. Próbálkozni azért lehet, valamelyik boltban akad, és a forgalmazónál is kapható még.
  • rotator
    #70
    Most, hogy felhoztad a témát, meg akartam nézni, lement-e már elfogadható szintre az ára, és azt látom, hogy már nem is lehet kapni. Marha jó...
  • Jocisan
    #69
    Nagyon f@sza kis játék ez. Persze kinek a pap, kinek a paplan. Nagyon kemény csaták voltak! Jó játék volt. Én végig toltam, persze nem sok arany küldim volt. A játékot az 1C Company adta ki. Igen igen aki a King's Bounty: The Legendet. Ennek fényében talán más kép nézzük a játékot. Nagyon nagy hangsúlyt kapott a hősök fejlesztése, mivel több hőssel indulunk egy egy hadjáratra (na nem a játék elején), akkor a megszerzett tárgyainkat a csaták kezdete előtt eloszthatjuk a hősök, vagy akár az egységek között. A megszerzett pénzmaggal is mi gazdálkodunk, ahogy halad előre a játék, úgy tudunk egyre táposabb egységeket venni. Ajánlom a repülő egységek beszerzését, iszonyú nagy pusztítást képesek csoportban végre hajtani. Egy kis HELP!!!!!
  • Zóanagyvarázsló
    #68
    Köszönöm a választ. Végülis ha bugba nem futok bele akkor megleszek patch nélkül, külön előny, hogy magyarítás használatát ehhez a játékhoz nem terveztem, hisz' az orosz játékokra amúgy is jellemző szokott lenni a már anyanyelvi szintű ékes angol, azt pedig nem hagynám ki :)

    (A lemez pörgetésén pedig túlteszem magam, végülis nem egy lemezgyilkos Tagesről van szó, bár a tudat, valamint az indításnál való majd egy perces ellenőrzés nem kellemes.)
  • Druzsba #67
    Eddigi tapasztalataim alapján a boltokban kapható verzióval nem működik semmilyen eddig megjelent patch (és ugyanígy egyelőre a magyarítás sem - ami elég nagy ciki, hiszen a fejlesztők segítségével készült )
    Viszont a netről "megrendelhető" két verzió is, ezek közül az egyik elfogadja a magyarítást és gyanítom a patch-cse(ke)t is.

    megjegyzés: Egy párszor már végig játszottam az egyszemélyes kampányt, egyetlen hibát sem találtam, ergo én nem nagyon erőltetném a patch-elést.
  • Zóanagyvarázsló
    #66
    A hazai - egyébként angol nyelvű - verzióhoz létezik patch? Mert alapból csak 1.0, és az angol patch nálam nem találja (ahogy az editor sem), ha pedig megadom neki a megfelelő könytárt, akkor utána eredeti lemezzel sem indul el, csak mini image-dzsel, de a feliratokat összebarmolja (egy "ui" tagot tesz midnen szó elé, és olykor egyéb scripteket vagy micsodákat is). Ha az 1.0-hoz tört indítófájlt használok, dettó.

    Tehát összefoglalva:

    1. A gyakorlatban mennyire hasznos/fontos a patch?
    2. Van-e olyan, amelyik a hazai kiadásra rámegy?
    3. A lemez kímélésére létezik-e egyszerű módszer hazai verzió esetén?

    Vagy marad az 1.0 és a lemez pörgetése...
  • Was
    #65
    Hamarosan jön a kieg! Tűkön ülök...
  • Echo73
    #64
    Anno a legnagyobb kedvencem volt a hexa stratégiák (lásd General széria az SSI-től) közül a Fantasy General, amelyet méltatlanul felejtenek ki állandóan, ha a vezérhajó Panzerről és a kiváló 5 General sorozatról beszélnek. Üdítő folt volt az akkor feltörekvő sok RTS között megbúvó RBS játék. Még ma is megvan, bár DOS alapú, a grafikája és zenéje tökéletes. Nos, játszván a Fantasy Wars-szal egyértelmű, hogy valaki elővette és leporolta ezt a játékot és néhány újítással és grafikai effekttel feldobva kiadta (áldassék a neve ezért) nem hiába telt el az a kb 11-12 év várakozás, mert eddig nem is értettem miért nem csinálja meg ezt valaki a kornak megfelelően. Megtörtént, nagyon tetszik, szerintem sem rohanós, csak jól kell "csapatépíteni". Kicsit talán sok az egyes egységekre rakható speciális perk, nem mindet lehet kihasználni jól, meg a sereg létszám limitjét is szenvedem, hogy melyik egységet hagyjam a kispadon. Egyébként jól súlyozott a játék, medium szinten sem mindig könnyű az arany fokozatot elérni.
  • Mester
    #63
    Nekem is nagyon bejön a game végre egy oldschool körökreosztott fantasy stratégia
  • Dexantreal
    #62
    Vkinek teccik, vkinek nem.
    Én is kipróbáltam, de talán egy órán át géjmeltem csak vele és töröltem, nemtom, nem jön be annyira :P.
  • Szeszmester
    #61
    Szerintem is nagyon jó, én játszom.
  • Dexantreal
    #60
    Nekem uncsi, szar, Heroes of Might and Magic V sztem jobb :P.
  • Nos
    #59
    senki nem játszik?
    pedig szerintem nagyon jó stratégia, itt tényleg kell a stratégiai gondolkodás
  • Dexantreal
    #58
    Akinek van esetleg olyan kódja bizonyos khm.... oldalon.... amit már nem használ, priviben pls dobjon meg vele.
    Thanks.
  • BladeW
    #57
    Segitokesz vagyok, ha latok valakiben affinitast...

    Egyebkent tegnap ota van UJRATOLTOTT verzio, azzal nincs sok baj.
  • janita
    #56
    Daemon 4.10,és elsöre mountolta,és install:-))))
  • janita
    #55
    Köszi minden segitönek:-))))
    SIKER:-)))))))
    Jol néz ki a game:-))
    Elsöre tetszik
  • Was
    #54
    Hát azért egy kicsit több önállóságot!

    Pl. a google-n fenn van

    De hát kb:
    daemon tools

    Egyébként az autoplay sem segített?
  • janita
    #53
    Hello
    4.10-st honnan lehet leszedni?
  • Was
    #52
    Nálam a következő a helyzet:
    Daemon tools 4.10 van fenn.
    Első kattintásra általában nekem se indul, de ilyenkor a bemountolt drive-ról elindítom az autoplay-t és onnan a menüből már mindig elindul (Play) a játék.
    Ha így se megy, akkor javaslom töltsd le a reloaded féle "javítást" ! (Most látom hogy már ilyen is van...)
  • steweee
    #51
    sztem kérdezd bladeW-től. igazán segítőkész fórumozó

    amúgy nekem is ez a bajom, úgyhogy ha van itt esetleg segítőkész ember, akkkor légyszi help !
  • janita
    #50
    Hello
    letöltöttem a játékot(torrent:mdf file,+ az itt javasolt mds image file)
    Probáltam mountolni,de nem indul:-((((
    Daemon V4.08HE van fenn,mert ezt javasolták
    HELP
  • BladeW
    #49
    Az angollal van a baj?
  • steweee
    #48
    hát nem bírom megcsinálni. vki elárulná hogyan kell?

    Anyway how to use this shizzle:

    unrar mds from different folder and mdf to same dir, mount with dt pro and play!

    Enjoy... i know u like my nfos the best =]

    procyon féle verzió
  • HaaS
    #47
    Na most már mind gold:)! Csak normálon, de hát... van még egy fokozat:)))! Vajh mit lehet még ezen nehezíteni:)?!
  • HaaS
    #46
    Bevégeztetett... ÜBER.

    Derrick nyomozónak meg részecskegyosítót műtöttek a lábába és én erről végig mit sem tudtam bahahahhaaa:))))!
  • Was
    #45
    Akkor köszönheted!
  • Solid Snake
    #44
    Küttemnekedaválaszot
  • stefan
    #43
    Hali!

    Írtam nektek privit, megköszönném ha valaki segítene!!
  • HaaS
    #42
    Fincsii? Fincsiii? Embertelenül durva! Félelmetes!

    Ezüsttel meg abszolúte semmi gondom nincs, félre ne értsd. Azért kezdtem el újra azokat amelyek nekem sem sikerültek elsőre goldra, mert érdekelt, milyen varázstárgyakat ad pluszba. Namost az elf kampány kicsit más, ott pofára estem párszor, volt egy küldetés (trollos), amit mellékkveszttel együtt aranyra befejezni valóban _nagyon_ nehéz... kábé tizedszerre csináltam meg, addig finomítottam a stratégiát... és... semmi. Csak lóvé. Püff.

    Bevallom az elején még tetszett az ork hörgéses duma, de aztán a végére beleuntam a gyakjunkmálémindenkit főhőst tologatni. De aztán jött az elf kampány és... esküszöm félelmetesen jó. Biztos észrevetted, hogy együtt halad az ork kampány a humánnal. Csak épp a másik oldal játsza az ember. Na kérlek, mikor harmadik szálként bejön az elf muri, na meg a sárkányok (játékindítás után mindig elnézegetem azt a buzi nagy vörös sárkányt a bejelentkező képernyőn) aztán ráadásul ugye találkoznak az emberekkel... hát nem lövöm le a poént, de emlékszel biztos, hogy egy elf csaj élesztette újra Derrick felügyelőt... na... szóval csak hajrá, nyomjad az orkokat, közel a játék lényege! Nemmondoktöbbet, pedigdenehéz:)!
  • Was
    #41
    Persze, folytatom. Az ork kampány 5. fejezeténél járok. Őszintén megmondom, az összes eddigi ork pályát "csak" ezüsttel csináltam meg. Szinte mindig 1 kör hiányozna az aranyhoz, de ha jobban errőltetném a támadást, akkor elveszítenék egy-egy egységet, újat meg nem akarok helyettük venni ugyebár level0-val... Azt csinálom inkább, hogy ha már úgyis bukom az aranyat, akkor kihasználom azt a pár kört még amivel az ezüst hosszab és portyázok az egységeimmel és legalább az XP-t gyüjtöm.
    Na, ezek szerint a harmadik kampány tele lesz új, fincsi egységekkel?
  • HaaS
    #40
    Bébisárkány akcióóós 550 aranyéér:)! Szuper a harmadik kampány, szuper.
    Mondjuk itt már az arany elsőre gyakorlatilag esélytelen... sokkal nehezebb.
    Orkokkal nem volt prob elsőre a gold, csak a vége volt nehéz, de ez... hát tudták mit kell még elvenni... mindenesetre a sztori, meg ahogy összefonódik a három kampány, az nagyon jó. Was nyomod még, vagy abbafejezted?

    És széép az a dragon heeej!
  • HaaS
    #39
    Az elején míg meg nem szokod az új egységeket biztosan fura lesz, de megszerethetőek... aztán majd a végefelé lesz egy kissé brutális küldetés, legalább is aranyra kemény.
    Lesznek szép meglepetések is... én igen pórul jártam tegnap, de nem lövöm le a poént. Nagy megnyugvásomra viszont az új küldetés nem időre megy. Na nem véletlenül hehe...

    Nem tudtam, hogy nem tudnak meghalni... mindig Derrick nyomozó barátunk feküdt le, ha baj volt, akkor meg ugye azonnal vége a küldetésnek. (Egyébként valami Derrig a neve tán...)

    Kilenc és fél körül járnak most a hőseim, szóval alószínűleg nemsokára jönnek a elfek+törpék... naagyon kíváncsi vagyok rájuk. Hát ha olyan seregeket adnak az elfek, mint amiket a humán kampány utolsó küldetésében láthattunk, akkor kegyetlen erősek lesznek.
  • Was
    #38
    Tegnap befejeztem az emberekkel, úgyhogy ma már én is elkezdem az orkokkal. De most kellemesen meglepődtem, hogy van egy harmadik kampány is (már nem emlékeztem, hogy a campaign menüben volt ilyen is, amikor elkezdtem). Végül is nem jutottam el a hősökkel a 10-es szintig, Derrick (ilyen nevet kitalálni egy főhősnek?!) 8-as volt, a varázsló meg 9-es a végén. Igazság szerint féltettem őket, így velük csak biztos harcba bonyolódtam bele, pedig nem is tudnak meghalni -ahogy kiderült-, csak az adott pályáról kerülnek ki "pihenőre".
    Szóval kiváncsi leszek az ork kampányra...
  • HaaS
    #37
    Viszont az Ork kampány _nagyon_ bedurvult a végére...