Simtractor V4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi, már jó. Nem tudom mi lehetett, reggel is ezt a kombinációt (is) megpróbáltam... No mind1, lényeg hogy most jó!
Próbáld az ö-gombbal vagy az 1es 2es gombbal!
Hali! Egy kis kihagyás után voltam.. És kérdeznék valamit: Permetezni hogy kell v4-ben??? 😊))) Megtölteni meg tudom, kimentem a földre, de nem nyitja ki a "csapokat", szóval nem permetez, de a tartály telle van permetszerrel.
Jó! 😊
Az udvaron! 😄... Távolabb van egy telephely ott megtalálod!...
De be tudod állítani a menüben, hogy melyik géppel akarsz menni! Tudóód? :-)
De be tudod állítani a menüben, hogy melyik géppel akarsz menni! Tudóód? :-)
www.simtractor.mlap.hu (!)
Mûtrágyaszóró (SimTractor v4)
A mûtrágyaszórót (fertiliser), pluszba kell betenni a játékba (V4)!!!
Elõször telepítsd vagy tedd be modként!!!
www.simtractor.com / addons menüpont. (http://www.simtractor.com/dload.php) Itt van a download exe, ez autómata telepítõ, vagy a download zip, Te rakod be a machines mappába. Utánna pedig a kereskedés udvarán megtalálod!
Mûtrágyaszóró (SimTractor v4)
A mûtrágyaszórót (fertiliser), pluszba kell betenni a játékba (V4)!!!
Elõször telepítsd vagy tedd be modként!!!
www.simtractor.com / addons menüpont. (http://www.simtractor.com/dload.php) Itt van a download exe, ez autómata telepítõ, vagy a download zip, Te rakod be a machines mappába. Utánna pedig a kereskedés udvarán megtalálod!
nagyon zsir 😄 meg a game is 😄 csak aztnem otm h megvettem azt a piros traktort pff nemtom mi a neve de hasonlit a Fiat és a Zetor Crystal-ra nah azt megvettem és nemtom, h hol találom meg... 😞 segitene vki?<#vigyor4>#vigyor4>
mijen lett a banner??😄
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
azt eszt hova kell bemásolni?
<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
Egyszer fenn, Egyszer lent.
http://rapidshare.com/files/210677716/ker_kminta_skinek.rar.html
Akit érdekel, itt egy kerékminta skin csomag! Én alkottam a simtractor.net-en található csomag segitségével. Felülirtam 1-2 minta fájlját és kész. Mindentraktornak, kombájnak, trágyaszóróknak, átrakókocsinak, nagy pneumatikus vetõgépnek, teleszkópos rakodónak menetirány szerint álló traktormintás kereke lesz. Kivétel a Xerion és a Renault Ares, ezeknek nem tudtam megcsinálni.
Akit érdekel, itt egy kerékminta skin csomag! Én alkottam a simtractor.net-en található csomag segitségével. Felülirtam 1-2 minta fájlját és kész. Mindentraktornak, kombájnak, trágyaszóróknak, átrakókocsinak, nagy pneumatikus vetõgépnek, teleszkópos rakodónak menetirány szerint álló traktormintás kereke lesz. Kivétel a Xerion és a Renault Ares, ezeknek nem tudtam megcsinálni.
heló srácok!<#integet2>#integet2>
remélem holnap berakják az új bannert😄(házi gyártmány😄)
és még lesznek itt 1-2 újítások😄 vagy mit kellene pofásítani a topikon😄??
remélem holnap berakják az új bannert😄(házi gyártmány😄)
és még lesznek itt 1-2 újítások😄 vagy mit kellene pofásítani a topikon😄??
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Nálunk még vágóasztal szállító kocsinak hívják😊, de rakhatsz rá vetõgépet is(pl.:szemenkénti-t) mert széles
Nem találok linket!Ott van az üvegháznál amikor új játékot inditasz!Csövekböl van összerakva!Na,mind egy annyira nem vészes
hali
nem lehet modokat csinálni bele,pl:mtz 80-ast
ugy mint a landwirtschaft-ba
nem lehet modokat csinálni bele,pl:mtz 80-ast
ugy mint a landwirtschaft-ba
Piros? Kép nincs róla? adj linket és akkor megmondom!... :-)
Köszi a segitséget!Most rakom fel ujra!Még 1 kérdés:az a piros tréler az mire van?A báláknak?
Töröld le teljesen, mappával együtt, és tedd fel megint... Ez a tippem!
Mert a répaszedéshez nincs köze ehhez, illetve a mûtrágyaszórónak sincs... Saját tapasztalat. Nekem mindegyik mûködik...!
Mert a répaszedéshez nincs köze ehhez, illetve a mûtrágyaszórónak sincs... Saját tapasztalat. Nekem mindegyik mûködik...!
Én betettem azt a mûtrágyaszórót és nincs semmi gond vele...
Igen tudjuk... Ez alap...
Egyébként a simtractoros változatnál yocho, nem yacho...
És amúgy: www.simtractor.mlap.hu
Egyébként a simtractoros változatnál yocho, nem yacho...
És amúgy: www.simtractor.mlap.hu
hello
tudjátok a kódot?
ha nem akkor itt van:
LOGIN:mucha.mariayacho
KEY:2T4Q6XXFQUN<#vigyor4>#vigyor4><#vigyor2>#vigyor2>
tudjátok a kódot?
ha nem akkor itt van:
LOGIN:mucha.mariayacho
KEY:2T4Q6XXFQUN<#vigyor4>#vigyor4><#vigyor2>#vigyor2>
Csk a simtractor.com-rol letöltött mûtrágyaszóró volt benne!Lehet,hogy az a hibás... Köszi a segitséget <#vigyor2>#vigyor2>
Error save = Hibás mentés lehet hogy valamien mod lehet a hibás vagy ha nincs mod akkor nem tom😄
Hello mindenkinek!Tudja valaki,hogy miért irja ki amikor akarok menteni,hogy error save?Álltalában akkor csinálja amikor a répát szedem...
JÓ TANÁCS!!!!!!!!!!!!!!!!
A JD 8530-ast aki beszeretné rakni, az játék elején tegye meg amikor új farmot hoz létre(nincs még mentés), mert ha közben rakjuk be akkor nem lehet a szimpla és az ikerkereket cserélgetni rajta és a menüje nem fog eltünni!!!!!! (nekem ezt csinálja)! Akinek nem az ne foglalkozzon vele.
A JD 8530-ast aki beszeretné rakni, az játék elején tegye meg amikor új farmot hoz létre(nincs még mentés), mert ha közben rakjuk be akkor nem lehet a szimpla és az ikerkereket cserélgetni rajta és a menüje nem fog eltünni!!!!!! (nekem ezt csinálja)! Akinek nem az ne foglalkozzon vele.
Nem lesz! Mert a második telepítõ fájl csak a mûhelyt csinálja meg a farmon+lesz disznyó telep a város mögött. Én nem raktam be mert a gépem már nem bírja el, szaggatna amikor megyek be a farmra valamivel, több megás mint az old style farm mint a többi famr mod, szerintem a 3-as a legjobb.
Kösszi szépen!! És akkor nem lesz gond ha mind a ketõtt felteszem?
cham. sprayer-permetezõ: 24m
kuhn venta-kuhn venta: 7m
cover crop-elvileg a tárcsa
row-crop planter-JD szemenkénti vetõgép: 8m
seed drill 1530-JD gabonavetõgép: 6.3m
1890 No-till air drill-JD pneumatikus vetõgép: 10m
big tiller-JD tiller(nagy kultivátor): 10m
Liquid/manure sprayer-trágyaszórók: 6.5m
disco mower-claas disco kasza: 8.5m
Cougar mower-Claas Cougar: 14m
STS combine/Lexion/ NH CR: 9m
MINERAL FERTILIZER-mûtrágyaszóró: 24m
kuhn venta-kuhn venta: 7m
cover crop-elvileg a tárcsa
row-crop planter-JD szemenkénti vetõgép: 8m
seed drill 1530-JD gabonavetõgép: 6.3m
1890 No-till air drill-JD pneumatikus vetõgép: 10m
big tiller-JD tiller(nagy kultivátor): 10m
Liquid/manure sprayer-trágyaszórók: 6.5m
disco mower-claas disco kasza: 8.5m
Cougar mower-Claas Cougar: 14m
STS combine/Lexion/ NH CR: 9m
MINERAL FERTILIZER-mûtrágyaszóró: 24m
És ha fent van az Old_Style_Farm mod azzal akkor gondolom össze ütközik a kettõ??
Gps re nem tud senki segíteni hogy melyik gépre hány méter mert a manualba le van írva de nem tudom melyikhez érti a 10 bõl ketõtt tudtam le fordítani csak
Gps re nem tud senki segíteni hogy melyik gépre hány méter mert a manualba le van írva de nem tudom melyikhez érti a 10 bõl ketõtt tudtam le fordítani csak
hellotok nemtudja vki h honnan lehet lehúzni azokkat a cuccokat amiket ide fel van rakva képeken: simtractor
Szeretném megosztani veletek ha nem halotátok hogy az én belinkelt farmra (2864 hsz-nál találtok)új modot adtak ki amely a következöket újit segitségnek még van pár kép hozzá!!!!
-egy új farm szerintem(disznó farm de állat nincs) álohelyel,tankolással.
-kialakit egy szerviz állást a farmon
Adom a linket:
http://www.simtractor.com/forum/viewtopic.php?t=11570
ime alink hozzá!!!
A here ikonra lelehet tölteni ami autómatikusan bemásolja a fájlokat!!
De mielött elkezditek a sav=(mentésbe)van három fálj amit át kell nevezni(az általad nevezet farmra és hanyadik mentés PL(YourFarm_1_) mert az új farm nem lesz aszfalt kinézete hanem föld kinézete lesz
higyétek el mert legaláb többször probáltam meg mig sikerûlt!!!!
Ha véletlenül tudtatok róla akor bocs!
-egy új farm szerintem(disznó farm de állat nincs) álohelyel,tankolással.
-kialakit egy szerviz állást a farmon
Adom a linket:
http://www.simtractor.com/forum/viewtopic.php?t=11570
ime alink hozzá!!!
A here ikonra lelehet tölteni ami autómatikusan bemásolja a fájlokat!!
De mielött elkezditek a sav=(mentésbe)van három fálj amit át kell nevezni(az általad nevezet farmra és hanyadik mentés PL(YourFarm_1_) mert az új farm nem lesz aszfalt kinézete hanem föld kinézete lesz
higyétek el mert legaláb többször probáltam meg mig sikerûlt!!!!
Ha véletlenül tudtatok róla akor bocs!
kérlek gyorsan írj vagy vegyélfel msn címre
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
látam multi playert csak nem tom leszedni a simtractor.com
csá látam miltiyt a simtractor.net
http://simtractor.com/forum/viewtopic.php?t=8981 ezen a fórumon a lan-t mondják el hogy hogy kell használni
www.simtractor.com/forum/Sticky: An interview with Ben erre a linkre nem ad semmit ki. egyszerûbben nem jo<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
Üdv. mindenkinek!!!
A Simtractor V5-bõl van 3db kép+ beszélgetés a készítõvel( Brabant Benoit) a simtractor.com-on!
a képeken csak az új tájat lehet látni sajnos😞 Aki tud angolul az olvassa el a beszélgetést😊
www.simtractor.com/forum/Sticky: An interview with Ben
A Simtractor V5-bõl van 3db kép+ beszélgetés a készítõvel( Brabant Benoit) a simtractor.com-on!
a képeken csak az új tájat lehet látni sajnos😞 Aki tud angolul az olvassa el a beszélgetést😊
www.simtractor.com/forum/Sticky: An interview with Ben
üdv engem olyan érdekelne hogy gps be mely gépekre mi a paraméter mert a le írásba néztem de csak kettõt tudtam értelmezni az összes többit nem tudom melyikre jó