Simtractor V4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
az LS sokal egyszerüb xD
Segitenél de akkor msn-en ha igen akkor ird le hogyigen hanem akkor ird le hogy nem 😛
THX
addonsokat tettél bele?
Gépembe ezek vanak
3Gb ram 512-es videokari enyi elég lesz sztm
mész a downloads ba..ott megtalálod..skinek a kis képekre kattintva elérhetöek...
Erröl az oldalról feltudnátok tenni a:
John deere 5425,6330 V4 tractor modot mert nem sikerûl regisztrálásom!
Elöre is köszönöm!
<#conf>#conf>
Deh tod mé?!
Me elhuztak a picsába a lámák!!! <#hehe>#hehe>
Most tudnánk dumálni a játékról normálisan 😄
Csak jah... xD
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Egyszer fenn, Egyszer lent.
Megint megkérdem hogy lehetek-e Házigazda?
" - Hol lehet letölteni a játékot ?
A www.simtractor.com -ról tudod letölteni! A downloads menüpont alatt megtalálod a játékot! ( a SimTractor v4-et és a 3.66f verziót is innen tudod letölteni!) (azaz: http://www.simtractor.com/dlfiles.php) (Persze mind a kettõ DEMO verzió lesz, a teljes játék eléréséhez regisztrálni kell...! "
a farmon van 1 ien kör alaku nem tom mi ien trágya tartály féleség oda álsz azt asszem az ö-t megnyomod és tölti is az anyagot deh nem vok biztos az 'ö' -ben !!! A v4-et a simtractor.com -rol letod szedni! Nah azért már ezekkel a kérdésekkel haggyátok a topicot!<#mf1>#mf1> amúgy van 1 FAQ nevü dolog amit tudom megfogtok kérdezni hogy micsoda kicsoda deh titok ám! Szal azt az okos fejetekkel elolvassátok ha tudtok azt máris pár dolog világosabb lessz! Jah deh bocs nagybetükkel kiírva GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK ......... hmmm <#gunyos1>#gunyos1>
Nos nem egész nap ezzel játszok Én, sõt... Pár napig elõ se veszem... 😊 De azért néha-néha játszok vele! 😉
Trágyázni mindig kell, és fontos is! A terméshozam nagyon megnõ tõle! 😉 Szántani meg akkor kell, ha már learattad! 😊 Mindig kell(ene) szántani, ahogy élõbe is! 😊 Elõször mély szántás pl. decemberben, év elején pedig borona, aztán vetés...stb 😊
Hát csak élõben tudod mondani! 😊
Cukorrépa esetén: A vetésforgó 4-6 éves legyen. A cukorrépa lehetõleg õszi búza után kerüljön. Március végén és április elején kell vetni. Sokszor kell trágyázni, permetezni, öntözni. Fõleg nyáron. És õsszel aratják. Szetember végétõl--->december közepéig.
"a hazai viszonyok között a cukorrépa leggyakoribb elõveteményei az ôszi kalászosok, fõleg az ôszi búza. A helyes növényi sorrend összeállításánál arra is vigyázni kell, hogy a cukorrépa négy évnél korábban nem kerülhet ugyanarra a táblára. A cukorrépa elég késôn kerül le, ezért helyes, ha tavaszi növényeket vetünk a cukorrépa után. A cukorrépa legjobb utónövényei a tavaszi gabonák, a zab és a tavaszi árpa, fõleg a sörárpa."
Remélem segíthettem! 😊
AMD 6000+X2, 4GB DDR 800mhz, Leadtek 8800GT Kuplungot rúgj, kéziféket szakíccs!!!