3362
Simtractor V4
-
dj norboo #1282 ezt azért vittem igy mert pakoltam a gépeket
a xerionon mit vesztek észre? -
#1281 nem kell vip-tagnak lenni en nem vagyok az,ja es tobbet nem lehet kuldeni SMS-t mert a mobilszolgaltato tobbet vont le a kelletenel es az esge.hu keveset kapott igy hat megszunt -
#1280 ügyi vagy de minek 2 vágóasztal ha csak 1et használ?:S
-
#1279 ha arra gondolsz amien nekem van szólj mert took segíteni....(ehhez nem kell VIP-snek lenni) -
dj norboo #1278 -
dj norboo #1277 [IMG][/IMG] -
#1276 ugy hogy VIP tagnak kell lenni elkuldesz egy smst mit tom én hány pézé és akko tehetsz képet a neved elé -
dj norboo #1275 Én sokmindentxDxDxD -
karipapa #1274 mit tudsz érte adni MTZ 50?irj és holnap válaszolok -
MTZ 50 #1273 Üdv mindenkinek. Ha meglesz a kód akkor szeretném én is elkérni. -
karipapa #1272 hogy lehet a nevem elé képet tenni?
help -
karipapa #1271 majd holnap reggel leszek mert ma márt nem érek rá!csá -
karipapa #1270 -
karipapa #1269 figyi MTZ!meglesz a key max fizukor
max 1 hét kb és meglesz!oksa?csá -
#1268 de még senkinek sincs jó login meg key te bírka! -
#1267 hy all!Ha nem tul nagy kérés akko el tudnátok küldeni a v4keyt+logint ha meg lesz me má a **** kivan hogy sehol se találom!!előre is köszi -
#1266 má + újra kell rendelni azt a rohadt keyt ha most nem jött nem is fog szal amiko tudjátok én took várni -
konrad91 #1265 akárkinek ha kell skin a key+a loginért cserébe az vegyen fel msn-re [email protected] -
konrad91 #1264 énis tok skineket -
viszügyel #1263 üdv mindenkinek. Én már kétszer póruljártam a kód megvételével már két hónapja nem küldik a kódot. -
pecspapi #1262 sziii -
#1261 hello all ! letöltöttem ezt a játékot.kód nélkül csak a kombájnnal lehet menni ?
-
dj norboo #1260 bocs de véletlen case ih mx 150 re kattantam nem karipapára!!sorry!!siettem!!! -
dj norboo #1259 karipapa ha érdekel én tok rengetek skint meg modot is adni..és olyan trükköm van h beszarsz....V4 hez is!!!ha kell a fent emlitett dolgok irj privibe és megadom a msn cimem vagy keresőbe keresd meg met ott is ottvan és elárulok midnent!!!!! -
Case ih mx 150 #1258 Én is ha kell tok skineket!!!Csak majd a kódért cserébe!! -
#1257 ha majd lesz key+login privibe el lesz küldve...de még nincs ha most nem lesz akko se dől össze a világ..jövőhéten lesz +igérte papa...és hát én annak is örülök hogy má bizti lesz 1-2 hetet tudok várni...köszi karipapa...és gergő... -
#1256 szevasztok én tudnék bárkinek skineket meg modokat küldeni ha cserében oda tudná nekem adni a keyt+a logint akit érdekel vegyen fel msn-re:[email protected] -
traktormágus #1255 egyébként van már kód? -
traktormágus #1254 http://www.skintractor.fr/
itt azt írja hogy a v4-hez is jó.
nagyon jók vannak benne
érdemes megnézni
-
#1253 hova kell???ha ide akarsz képet beszúrni akkor a www.kepfeltolto.hu-ra feltöltöd(jpg.formátumú legyen)és amiko feltöltötte kiad 1 ablakot ott a DIREKT LINKET bemásolod a kép beszúrása opcióba...és kész... -
karipapa #1252 fiuk hogy tudok magamnak képet feltenni ? -
karipapa #1251 ha skint vagy jó modokat szerzel akkor kapsz
-
traktormágus #1250 ok! szerzek skineket meg ilyesmit. de cserébe kérnék én is kódot. -
karipapa #1249 engem nem érdekel torrent oldal!engem skin meg addonok érdekelnek a sim traki v4-hez!azt szerezzetek nekem és cseélhetünk!
MTZ,Dj norboo,Gyurka666,Gergő 1991-rátok nem vonatkozik ez de ha tudtok szerezni megköszönöm! -
traktormágus #1248 remélem el külditek nekem is: tudok cserébe meghívót adni torrent oldalakra -
Case ih mx 150 #1247 Hy all!Én is kerestem a keyt+a logint lenygyel meg egyéb oldalakon!!Ha meglesz a kód légyszi küldjétek majd el!!!Előre is köszi -
karipapa #1246 én megveszem a key mert nincs fent sehol sem!vágod? -
traktormágus #1245 hy! én is nagyon régen keresem a kódot.
remélem nektek sikerül. -
karipapa #1244 hy én megadom a kódot ham meglesz de cseében kérek skineket meg trakikat aki tud szerezni!5-en küldtek pm -et!azok bizhatnak bennem!na majd holnap irok még:)csá
-
konrad91 #1243 oké haver csak kérdeztem ne harbd le a fejem