3362
Simtractor V4
-
farmergyuluss #1322 üdv mindenkinek!
találtam egy key-login párost,nemtudom jó-e,nézzétek meg
login:mucha.mariayacho
key:2T4Q6XXFQUN
hátha jó lesz. próba cseresznye -
#1321 és milyen vetőmag azt nem tudod? -
#1320 dj norboo aszt mongya gyurka h neked megvan a key de nem akarod megadni, ez igaz????????????? -
#1319 bocsesz már 12 vok te farok -
dj norboo #1318 Az a vetőmag!!! -
#1317 helló ezt nézzétek + és mondja meg nekem valaki h mik azok a dobozok.
http://www.youtube.com/watch?v=DQx-fGV5Vko lőre is köszi. -
#1316 wao hol kerested?
robi11#
mit irjak ki a kocsog a 11eves kis f@*z mond nekem valamit? -
#1315 sziasztok.nah sikerült kodot szerezni??én probáltam hozá szerezni de nem sikerült -
#1314 ne pofázz inkább írjál mköcsög
-
bátyo #1313 sziasztok honan lehet letölteni a játékot -
#1312 neked mar reg lekellett volna hogy jarjon a bunti vagy nem?
hamar OFFolunk cracket kene csinalni a jatekhoz -
#1311 XD -
#1310 lehetne mar nyitni 1 Simtractor v5-os topikot:D -
#1309 -
#1308 köcsög buzi!-.-" -
Miky90 #1307 hát tele.mire lesz kód addigra majdnemhogy kéne nyitni egy újat ezt meg bezárni.habár azt is teleírnák baromságokkal a lámák. -
Miky90 #1306 akkor olvassál vissza!!! -
#1305 szevasztok! akk most v kód v nincs?,
me 1 kicsit lemaradtam?? -
#1304 hat hallode amikor mar megnyilt akkor tele lett gyurve marhasaggal -
viszügyel #1303 karipapa ha kell elküldöm a markolós játékot én már letöltöttem
-
Miky90 #1302 ezt légyszi oldjátok meg privátba.sztem nem erre van a topic.és mindenki aki el szeretné kérni karipapától a kódot az írjon neki privát üzit.mert különben azzal lesz tele a topic.igy is van elég felesleges hozzászólás már. -
#1301 ottvan a Landwirtscafst Simulator 2008,Bagger Simulator 2008 minegyiknek van sajat topikja -
#1300 szia karipapa én tudok szerezni másik trakis meg markolós játékot a kódért cserébe -
karipapa #1299 ezek nem kellenek nekm!módokat szerezzetek a stv4-hez vagy másik trakis játékot!ami engem érdekel még:targis trakis markolós játék!ha tudtok ilyet szerzni akkor tutti megadom a keyt meg a logint! -
traktormágus #1298 csak kódot kérnék cserébe -
traktormágus #1297 én is tudok adni meghívót a myvip-re is és az iwiw-re is -
#1296 meg ha lesz meghívóm az iwiwre -
#1295 meghívót a myvipre+skineket -
karipapa #1294 mit adsz érte zetor?
-
#1293 ha meg lesz a kód szeretném énis el kérni -
dj norboo #1292 figy!!vegyél fel [email protected]
és adok egy rar fájlt és elmondom mit csinálj vele és a 2 xeriont meg a opát ki tod próbálni..ennyi..majd várom h felvegyél! -
Dudu77 #1291 Lehet, hogy csak én vagyok ilyen pancser de még a beállítások opciót se találom -
karipapa #1290 hy fiuk!ha valaki segit nekem hogy hogyan tudom kiprobálni a gépeket akkor megadom neki a keyt mikor megjön!mert én megnyitottam a data vmo féjlt de minden fajta betük voltak benne:(nem tom mit kell és hogyan meg hogy merre vannak azok a visitorok
help
köszi!nem leszek hálátlan:)
-
karipapa #1289 joci te mit tudsz adni? -
#1288 ha meglesz a kód énis szeretném elkérni.mjad irj hogy mit kérsz cserébe. -
MTZ 50 #1287 Pénteken lett bekötve a net ugyh nenagyon tudok adni érte semmit, mert hülye vok ehhez az egészhez. :( -
konrad91 #1286 oksa
-
karipapa #1285 szevasztok!a héten márt meglesz a key!max majd pénteken oksika?
-
#1284 Bealitasoknal van a NickLogo helyere toltod fel a 8kb-os filet -
Dudu77 #1283 ZTM! engem is érdekelne,hogy tudok képet tenni a nevem helyére. Ha tudnál segíteni ebben megköszönném