3362
Simtractor V4
-
szabikka #1602 h kell a tragyat kiszivatni mert nekem feltelt mar???? -
#1601 Your IP address 84.1.109.74 is already downloading a file. Please wait until the download is completed. ezt irja ki de nem töltök semmit. -
#1600 hol lehet cukorrépát találni ha megkezdtem a játékot me én vetni akartam de az a cigány cukorrépa vetőmag nem akart belefojni:S -
konrad91 #1599 sajna ez sem jó de ujratelepitem a gépet és ugy sztem jó lesz!
de azért köszi nagyon rendes vagy -
#1598 h kell mgtölteni a permetezőt és vetőgépet a vetőgépbe h ke beleönteni a doboz tartalmát?? -
#1597 nekem is fix IP-m van, es mert nem engedi? free-t kivalasztod 60sec lemegy es ramesz a downloadra -
#1596 nandor lécc tedd fel a simtractort (amit feltettél rapidra) máshova mert nekem fix ipem van és nem engedi tölteni.thx előre is. -
#1595 hali!
hogy kell a dobozból a magot kiönteni a vetőgépbe?? kéne 1 faq -
karipapa #1594 konrad a login:trex20freemail.h
keyGRN56SKQYV -
konrad91 #1593 nekem ok
de vki segitsen már a problémámon -
#1592 köszi! -
#1591 Jóvan hagyuk abba me ezt a végtelenségig mondatnánk ez az amaz!Ok? -
farkasjos #1590 pffff bazze elkezdi telepíteni ez a fostalicska és utána abba haggya most mi a faxom van má kibaxottul akarnák már v4-ezni de nem telepítí fel!!! kiírja hogy INSTALLSHIELD WIZARD BETÖLTI AZTÁN MEG KILÉP!!! MÉRT VAN EZ?
meg azt írja h extrating: simtractor 4.0.msi és utána neeeem megy!!! -
Szigi95 #1589 Hello ez a v4 már kijött ha igen akor honan tölthető le?? -
#1588 fényképet hogyan lehet csinálni a játékról? -
#1587 Erre az a magyarazat hogy elleg volt,es en mindenkit aki nem kepes olvasni azt szidtam ne fecsegjetek itt nekem osszevissza hogy nem muxik mindenek megvan a sajat oka -
farkasjos #1586 kockák lámák? most mért engem szidol? akkor se megy a telepítés legalább ha elmagyaráznád hogy mért nem megy! -
#1585 Kockak vagytok vagy LAMAk hogy ennyit nem vagytok kepesek csinalni -
farkasjos #1584 ok a jelszó jó de nem indul el a telepítés mármint elindul de nemtelepíti fel! most mi van akkor? -
#1583 RARpass(password) -hivjak jelszonak ne hibbanjatok meg a jelszo:nandorb -
farkasjos #1582 jah bocsi hogy írtam nem láttam hogy már vki kérdezte és kapott rá válazt! -
farkasjos #1581 help! amit leszedtem simtractort a rapidshar-rol az kér egy kódot miaz? -
kovi9999 #1580 Sziasztok!
lenne egy olyan kérdésem hogy az istálló elött minden tiszta Fehér? ez miért lehet
elöre is köszi -
kovi9999 #1579 jó a kod meg a login is kösszi szépen 1000 hála
köszi -
kovi9999 #1578 köszi szépen -
konrad91 #1577 ugy sem jóó
karipapa!! lécci add már meg a login + key-edet lécci!!!!!!!!!! -
axial1991 #1576 csá
LOGIN: mucha.mariayacho
KEY: 2T4Q6XXFQUN -
kovi9999 #1575 Sziasztok!
valaki tud nekem mondani egy LOGINT ÉS EGY KEY-T?
elöre is köszi -
axial1991 #1574
helló kapcsold ki a netet és probáld ugy beirmi ugy jo lesz -
axial1991 #1573 helló kapcsold ki a netet és probáld ugy beirmi. -
konrad91 #1572 és 5 perc alatt ha kell neked vmi lejebb görgeted az egeret kb.10 HSZ-al akk ott a megoldás
nehéz visszaolvasni?? -
konrad91 #1571 de azért add már meg próbáljam ki jó e nekem mert nekem még mindig demo
nem fogadja el a másikat
lécci!!! -
traktormágus #1570 valaki elküldené a kódot? -
karipapa #1569 melyik vetőgéppel lehet cukorrépát vetni?help!köszi -
#1568 Sziasztok
a marháknál az etetőkocsi hogy működik? -
karipapa #1567 hy all!az éjjel és a nappali üzemmódot nem lehet beállítani hogy egymás után jöljön?autómatikusan hogy nekem ne keljen rá figyelnem!köszi -
gibic #1566 Onnan ha a megfelelő zsákból töltöd fel a vetőgépet. Minden zsákra rá van írva mit tartalmaz. Ha nem is értesz angolul, akkor is a képeket csak felismered. 4 zsák van egymás mellett a telepen azok a kukorica, c.répa, búza, fű, a különálló zsákba meg műtrágya van. Használd a PDA-t (tab), azon bellül a map funkciót, ha rámutatsz az egérrel az egyik táblára az piros lesz és a 4 kis ikon közül az lesz világos amilyen növény van belevetve. -
#1565 am honnan lehet tudni h cukorrépát vetel me a dobozba nem tom mi van:P -
#1564 Csak elmondomneked szerényen,h néhe 5 percre jutoka gépemhez max este vok itt me délután reggel melózok....! Szall....!!:S -
Joel2 #1563 Te mekkora csicska vagy Ti meg nem veszitek észre hogy csak szórakozik a hülye kérdéseivel?Enyire ugyse lehet hülye