3362
Simtractor V4
-
vargabalazs #1682 csá nem voltam itthol mer táborba voltam!!!!!! És valaki nem tudná nekem a kódot leírni nagyon szépen kérem!!!!! Előre is köszi -
kiscody #1681 sziasztok valaki nemtudna regisztrálós kódot küldeni privátba?a játékhoz!!köszönöm -
#1680 ha semmkisem ellenzi akkor igen az eleje ahol meg nem volt jatek torolve lesz -
Miky90 #1679 de az se ártana ha vki összedobna egy FAQot.lehetne az előző részét is alapul venni mert sok bennük a hasonlóság. -
Miky90 #1678 tőlem,ha sok időd van.:)(meg persze kedved a sok baromságot végigolvasni):D:D:D -
#1677 nandorb te jó lennél házigazdának
nandorb re szavazok! -
#1676 nah szavazzuk ki! En jelentkeem hazigazdanak
Ki szavazik ram? -
gibic #1675 Ahhoz kellene egy jó házigazda aki a sok szemetet kitörli mielőtt teljesen ellep minket! -
gibic #1674 Szerintem meg valamelyik szám lesz, 1 v 2.:D -
dj norboo #1673 Kéne csinálni a játékba uj gépeket..házi gyártásba...nem? -
#1672 ird le mien konfigod van -
#1671 ird le mien konfogod van -
Szigi95 #1670 CSŐ AKÁRMIT IS CSINÁLOK LETÖLTÖTEM EZT A PROGIT DE NEM MEGY AHOL A FARM NEWT KÉRI OTT RÁKATINTOK A ok RA DE NEM MEGY TOVÁBB(UNREGISTER MÓDBA) MI A FRANCOT CSINÁLJAK(AM MÁR AZT A PROGIT FELTELEPITEEM.
-
#1669 köszönöm szépen:) -
karipapa #1668 nem hiszem el hogy minden barom megtalálja ezt a forumot:(itt a mukikam és azt kérdezte hogy ki e adtálk márt a v4-et!ez 1 barom!ki kéne az ilyeneket tiltani az oldalról szerintem -
mukikam #1667 -
#1666 hat probald meg a googlenel keress ra K-lite Codec -
#1665 linkeltem de spoilerben van nezd meg -
#1664 probalgasad asszem a 0 vagy += plusz jel bill -
Szigi95 #1663 Nandor akor azt lekelene töltenem vagy mi??:A -
Szigi95 #1662 Kb 1 hónapja Olvass visza és megtalálod -
pezso79 #1661 Mivel lehet bekapcsolni, mert sehogy nem sikerül. -
Szigi95 #1660 NanDor nemhiszem h lene e valami a gépen mert még ujj -
#1659 de most a vegyszerezőt ö vel
v a vetőgépet?
am a doboznak mellé kell álni a vetőgépel és úgy nyomni a gombot??
me én tegnap búzát vetettem a kukorica,cukorrépa vetőgéppel XD -
mukikam #1658 hellosztok meg jelent a simtractor v4? és honnan lehet letolteni segitene valaki? meg kosszoném...!! -
#1657 mert nem kapcsoltad azta reszet be -
#1656 meg kul. adottak ezek a komandak a minden jatekhoz van leiras legjobb ottmegnezni -
pezso79 #1655 Köszi ne hari ha láma vok de én csak most kezdem ezt a gamét. Még ha kérhetnék annyi segítséget, hogy miért nem fújja a silózó a silót. levágni levágja. -
axial1991 #1654 helló mindenkinek van valakinek skin-je a claas lexionhoz
mindehy h mien?????? -
gibic #1653 Nem fogok mindenkinek válaszolni külön úgyhogy egybe, és válogasatok:
-A silózó után ugyanúgy kötöd a pótot mint a tractor után magyarul odatolatsz és insert gomb.
-Minél gyorsabban mész az adott géppel annál nagyobbat ránt fordulásnál, tehát lassabban menj, munkavégzésnél meg javaslom a 10km/h-t ott szép kezes.
-Robi komolyan szánalmas vagy!! Meg szoktad nézni az előző HSZ-t?? Vagy csak a címszavasokat? Karipapa az 1639es HSZ-ben épp ezekre írta le a megoldást!! A permetre meg a számok valók mint minden munkavégzésnél itt is azokkal kell írányítani!! amúgy asszem a 7-essel lehet pumpálni! De komolyan mi is végigpróbálgattuk a gombokat és tapasztalat utján jöttünk rá a megoldásra, ennyibe ti se haltok bele, és nem kell rögtön kérdezni!! Akinek nem inge........... -
konrad91 #1652 olvass már vissza!!!
amugy meg ö-vel
de am 1x már megkérdezted és kaptál választ is ne piszkold már a forumot!!!!!! -
#1651 hali!
h lehet megtölteni a vegyszerezőt?
h jön ki a mag a dobozból a cukorrépa mert vetnék de nem tok me kipróbiznám már aropa tigert:)
előre kössz -
traktormágus #1650 máshová nem tudjátok esetleg feltölteni?
mert akárhogy próbálom nem szedi le.
nagyon megköszönném -
pezso79 #1649 Sziasztok! 1 kérdésem lenne. Mivel tudok pl. a silózó után pótkocsit akasztani. Köszönöm szépen ha segítetek. -
#1648 Lenne egy kérdésem.
Lehet az irányítás érzékenységén állítani?
Mert nálam ha egy kicsit mozdítom jobbra vagy balra akkor nagyon fordul.
Másnál is így van vagy csak nálam?
A választ előre is köszönöm!!! -
karipapa #1647 ha kiszálsz a gépből az előre vagya hátra nyillal meg a hosszú ú egyszerrre való lenyomásával ülsz vissza a gépbe,a hátrafele nyillal tudsz futni,a kombájnal meg a pontos ö vel tudsz üritteni de ürittés elött nyomd meg a hosszú ó-t hogy kitolja a csigát!manteni ott tudsz ahol a busnies meg a machineri meg ilyenek vannak és allúlról a 2 a save az a mentés a játékból a menüben meg jó hosszan nyomd az esc-et és bedob a menüben!addig nyomd mig oda nem ugrik -
#1646 ja és hogyan tudok visszalépni a játékból a a menübe ahol van a bussines meg ezek
bocsi a láma kérdésekér de simtractor terén kezdő vagyok -
#1645 és még 1:
hogyan tudok menteni ? -
#1644 sziasztok nagyon jó a game de lenne kérdésem 3:
1. ha kiszálok egy gépből hogy lehet abba visszaszállni?
2. hogy lehet gyorsabban sétálni
3. a kombájnal hogy tudok üríteni
segítségeteket előre is köszönöm -
#1643 fent van a k-lite codec ha mond valamit