Simtractor V4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziii

joci14
hello all ! letöltöttem ezt a játékot.kód nélkül csak a kombájnnal lehet menni ?

bocs de véletlen case ih mx 150 re kattantam nem karipapára!!sorry!!siettem!!!<#lookaround><#integet2>

karipapa ha érdekel én tok rengetek skint meg modot is adni..és olyan trükköm van h beszarsz....V4 hez is!!!ha kell a fent emlitett dolgok irj privibe és megadom a msn cimem vagy keresõbe keresd meg met ott is ottvan és elárulok midnent!!!!!

Én is ha kell tok skineket!!!Csak majd a kódért cserébe!!
ZTM
ha majd lesz key+login privibe el lesz küldve...de még nincs ha most nem lesz akko se dõl össze a világ..jövõhéten lesz +igérte papa...és hát én annak is örülök hogy má bizti lesz 1-2 hetet tudok várni...köszi karipapa...és gergõ...

gyurka666
szevasztok én tudnék bárkinek skineket meg modokat küldeni ha cserében oda tudná nekem adni a keyt+a logint akit érdekel vegyen fel msn-re:[email protected]

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

egyébként van már kód?
http://www.skintractor.fr/
itt azt írja hogy a v4-hez is jó.
nagyon jók vannak benne
érdemes megnézni
ZTM
hova kell???ha ide akarsz képet beszúrni akkor a www.kepfeltolto.hu-ra feltöltöd(jpg.formátumú legyen)és amiko feltöltötte kiad 1 ablakot ott a DIREKT LINKET bemásolod a kép beszúrása opcióba...és kész...

fiuk hogy tudok magamnak képet feltenni ?

ha skint vagy jó modokat szerzel akkor kapsz

ok! szerzek skineket meg ilyesmit. de cserébe kérnék én is kódot.
engem nem érdekel torrent oldal!engem skin meg addonok érdekelnek a sim traki v4-hez!azt szerezzetek nekem és cseélhetünk!
MTZ,Dj norboo,Gyurka666,Gergõ 1991-rátok nem vonatkozik ez de ha tudtok szerezni megköszönöm!

remélem el külditek nekem is: tudok cserébe meghívót adni torrent oldalakra
Hy all!Én is kerestem a keyt+a logint lenygyel meg egyéb oldalakon!!Ha meglesz a kód légyszi küldjétek majd el!!!Elõre is köszi
én megveszem a key mert nincs fent sehol sem!vágod?

hy! én is nagyon régen keresem a kódot.
remélem nektek sikerül.
hy én megadom a kódot ham meglesz de cseében kérek skineket meg trakikat aki tud szerezni!5-en küldtek pm -et!azok bizhatnak bennem!na majd holnap irok még😊csá

oké haver csak kérdeztem ne harbd le a fejem
<#vigyor4><#hamm><#nevetes1>

Gergő1991
MÉG NEM JÖTT SEMMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mikor lesz key+login??
már naon várom és ezer köszen aki megteszi azt h megveszi és megoosztja velünj<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps>

a hivatalos oldalon van egy csomó kép.
képek

ZTM
hüüü a graf az rosszabb még fizika sincs benne...a gépeden se biztos hogy gyorsabban fut majd a game...látod nem kellett kép(az attól függ kinek mit bír a gépe tud ez is jó lenni...)

krisztianp16
Hello léci tegyetekfel egykét képet milyen a grafika mert én most a farmer szimulátor 2008-cal jácom és kiváncsi vagyok rá.

Idioták kiméljenek!!! :)

Gergő1991
cs még várjunk mert lehet h megjön.

gyurka666
persze hogy kerestem még én irtam hogy a config.simben van valami key meg én is azon vagyok hogy mindenkinek jó legyen de egyszerûen nem találtam jó keyt meg logint

aki kereste a keyt meg a logint velem együtt az küldjön nekem privat üzit!köszi

kerested te is a key a neten mint a többi gyurka666?légyszi válaszolj erre a kérdésre !mert mi kerestük és elhatároztam hogy megveszem!de lehet hogy a pénz nem volt elég a kártyámon de max fizukor meg fogom venni ugyhogy tõlem kell mejd kérned!tehát te is kerested velünk együtt?

gyurka666
szevasztok fiúk lenne egy kérésem hogy aki megvette a keyt az majd oda tudná nekem adni? elöre is köszönöm

csé!gergõ mi a helyzet?ha nem érkezik meg akkor nem sikerült levenni a kártyámról annyi pénzt!mert kaptam tegnap 1 sms-t hogy levonták a biztosításim ami 6500 minden hónapban!ha nem sikerült akkor a jövõ héten csak😞!de addig meg márt kibirjuk valahogy

Szevasztok én kérem majd a kódot ha lehet!!!!És ezer hálám annak aki megvette😄 Köszi szépen!!!!!!!!

oks értem

nandorb
caseih a nagymamajanal van hamarosan jon vissza

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

fiuk de sztem választhatnánk más házigazdát nem??
szavazzuk meg ki a legjobb,mert caseih9400 már elaludt sztem

sokmindenki nem csak te

ok csak már várom nagyon

majd megoldják nyugi

hy all a kodot majd hogy küldöd el ide leírod vagy majd privibe

csákó fiuk!én vettem a kódot ha levonta a pénzt!ha nem akkor a jövõ héten lesz csak!én adok kódot persze de nem akarom hogy mindenki továbbadja ok?ezt miértünk vettem meg mert itt szoptunk mindannyian!ha másnak kell vegye meg!

ZTM
mindenki abban bízik hogy sikerült, aki kér az kap kódot
!!!a tulaj eldönti de sztem ne adjátok tovább MSN-n+sehol se Gergõ vagy papa eldönti!!!

Én megkapom a kódot ha lesz?

hát...bizok benne h sikerült...

Gergő1991
de az se biztos h sikerült venni.

ZTM
mondjatok vmit...

ZTM
aki kér az kap aki nem az nem...ilyen egyszerû...

én kérem ha lesztek oly kedvesek és megadjátok nekem..én nem szolok mele h ezt igy ezt meg ugy csináljáto ka kóddal kapcs.ba...örülök h egyáltalán lesz...

ZTM
ha itt van ez a key amit +vesztek azt ne adjátok akárkinek .... nehogy feldobjátok a forumra mert akko az egész világ fogja majd használni és nemtunk multizni(+ha lesz key és mindenki akinek +lesz más serveren játszik akko +szûnik a probléma ,és ki tudja lehet, 2 hónap és lesz hamis key azt akko 1 haverral tudunk játszani 1 serveren...)a simtractor topikon +nézhetitek mé...(a keyt sztem privibe küldjük el 1másnak aki kéri annak küldjük és így nem fogják azt mondani hogy csalunk + ilyenek...)

Gergő1991
jöhetne már az a kurva levél.

ZTM
mind1 annak is örülök majd hogy mindenet tok csinálni..( ha lenne bankártyám már +vettemvolna a kódot...)