3362
Simtractor V4
-
#1762 nemhinnem esetleg probald meg a DirectX 9c-t felrakni -
Szigi95 #1761 ezel akor nemlehet csinálni smemit?? -
Szigi95 #1760 már mindent végigpróbáltam s nemmindig de néha akadozik...... -
#1759 nemtom -
Szigi95 #1758 és ha felálitoma legnagyobra akor?? -
#1757 tul eros a geped meglehet hozza -
Szigi95 #1756 de most ezel a szgatásal mi lesz????
(amugy a régi simtrakival is csinálta ezt a szagatást) -
Szigi95 #1755 bele -
#1754 azt nemtom meglehet bele akadtal valamibe:D -
Szigi95 #1753 a kombájnt irányitanise lehet meugy szagat -
Szigi95 #1752 a kombájnálm meg csinálja...mivan ezzel??:@ -
#1751 Nalam medimuon van es nem szagat de alapbol szar a grafikaja ,de a realitasa az elegge jo, meg az is jo dolog benne hogy amikor megtelik a tartaly vagy a korbala kesz akkor azt hangal kijelzi -
Szigi95 #1750 a newholandnál meh nem ccsinálja..:S -
Szigi95 #1749 leálitotam a leegkisebbre a lowra de még a cukorépával próbáltam és még mindig csinálja.. -
Szigi95 #1748 nah megtaklátam csak nemtom h howa kell álitani -
case666 #1747 mondjuk én is az átlaghoz tartozom hogy sok mindent nem tudok de én legalább vissza olvasok és jobb is mert max minek meg kérdezzni csak ha télleg nem írtak róla vagy ha akkor se érti meg -
Szigi95 #1746 és ha véletlen megtalálom akor mienre álitsam??
és ha nemtalálom meg akor micsináljak??
-
case666 #1745 jó oké én nem akarok okoskodni csak én is láttam valahol azt a képet és érdekelne azt meg nem azért mondtam csak azt azért belehet ismerni hogy sok olyan le lett ugatva aki nem is kérdezzet rosszat csak az a baj hogy annyi hülye van hogy az már fáj -
gibic #1744 A játék elején kérdezte hogy milyen erős legyen a textúra ugye? volt low....medium.....hight...stb. azt kénéd megkeresni, bár szerintem nehéz lesz, esetleg az optionsba keresgélj, v a játék leírásában. Anno nekem a demonál volt hasonló gondom, legerőssebbre tettem, és vinni vitte de folyton ugrált úgyhogy a teljeset mikor feltettem akkor már csak mediumot jelöltem ki. -
gibic #1743 Persze hogy kért segítséget, nem is azzal van a baj, hanem olyat kérnek és kérdeznek amit 10hsz-el előtte már valaki megtett. Gondold el mi lenne ha mindenki ezt csinálná, egy szeméthegy. A másik a kép jó de szerintem az csak promóciós képnek készült, eddig olyan modot nem találtam.
Ja akit te most "nagyokosoknak" nevezel azok tesztelték a játékot, és végigpróbálták mielőtt feltettek egy kérdést. -
Szigi95 #1742 öö de a játékba álitsam ugye és aztt hol kell?? -
gibic #1741 Talán állítsd a géped teljesítményének megfelelőre a textúrát, az enyém megbírkózna a nagyobb felbontással is de úgy kevésbé lenne élvezetes a játék ezért csak közepesen van.
A FAQ-t is max mi olvasnánk, mert aki a többi fórumba is láma volt az itt se változik meg és ész nélkül kérdez mikor a válasz.........
De támogatom az ötletet, a 3.66 FAQ-ja alapnak jó is lenne, max beletenni az új dolgokat és modernizálni és majd folyamatosan frissítjük. -
case666 #1740 hello kérnék segítséget engem is érdekelne amit kitt2000 #1683 be tett képet hogy lehet meg csinálni hogy legyen olyan épületeim kérem valaki segítsen és ha mondhatok véleményt télleg kéne egy FAQ mert elég unalmas a sok hülye kérdés de amint látható én se tudok mindent és öszintén itt szerintem senki se a kis újjából szopta a dolgokat én mindig vissza olvasok és láttam olyan is kért segítséget aki most végülis már bocs de nagy okos -
Szigi95 #1739 inen kel letöleni -
Szigi95 #1738 nandor b mostmár elindul bele is tok ülni a gépbe caks 1 baj van a kép ojan minha szaggatna de nem mondható szaggatásnak hanem igy lüktet:S ere van megoldás???(am ha segit valamiben akor a régi simtraki is bentvolt és azom is ezt csinálta -
NORBIXY #1737 Szigi95 ez micsoda?? -
Szigi95 #1736 http://rapidshare.com/files/135713951/SimTractor.part2.rar
http://rapidshare.com/files/135713950/SimTractor.part1.rar -
NORBIXY #1735 BOCSI DE NEM TALÁLOM NEM LINKELNÉD BE HOGY HOL KERESSEM ??kÖSZI -
#1734 lejebb talalsz egyet amit en toltottem fel az Spoilerben van -
NORBIXY #1733 sZEVASZTOK Most töltöttem le a játékot és van hozzá egy kodom de nem jó linkelnétek egyet vagy beirnátok a forumba??Köszi szépen elöre is. -
#1732 mer nem vartad ki biztos a nevet most mar tenyleg kene csinalni FAQ-t -
adam0713 #1731 Hy! Az miért van hogy amikor rá kattintok a save-re akk tölt és utánna semmi szal nem lehet semmire kattintani. És ha legközelebb elindítom a játékot akk nincs meg a mentés. -
#1730 vard ki a veget nekem is neha lassu utana elkezd valtozni a hater es betolti lassan, mire raktad a grafikajat? biztos a legerossegre azert lassu -
Szigi95 #1729 háth mien képetrakjak??? moondom h ahowa a farmnevet ellbeirni adig eljutok beirom mninden de mikor rákatintok az okra onan nem megy tovább szal semijen hibát nem kir ki.. -
vargabalazs #1728 Szevasztok!!!! Valaki küldene nekem a simtractor v4-hez skineket????
Itt az msn címem: [email protected]
Előre is köszönöm mindenkinek -
axial1991 #1727 helló mindenkinek van valakinek skin-je a claas lexionhoz????
-
#1726 csinalj rola kepet es rakd be ha hibat ir es nemtudod mi az akkor hogy birunk segiteni? -
Szigi95 #1725 nemtudom amugy hibát azt nem ir ki csak az ok ra megyek akor nem csinál semit:S:@ -
#1724 na en atadtam akervenyt de hazigazda jogra de megnem kaptam semmit -
karipapa #1723 találd fel magad kiscody!keress vissza minden le van irva