Simtractor V4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a rapidon? addnál egy url-t ha megkérhettlek!
te norbó és te ezt hogy értelmezted!nem kell márt semmit sem csinálnom igaz?majd küldik a keyt ugye

nandorb
Holnapig fent lesz a rapidon a koddal egyutt a jatek ami muxik 100%-osan

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

robi11
inkább aszt mond meg mé nem jó a kód!!!!!!!

tessék karipapa..leforditottam

robi11
én is befejeztem

Tartja a Receipt Numberödet (mutatott fenti) jövõbeli referenciáért. Neked említened kell ezt a számot, ha neked vevõszolgálatra van szükséged St Diffusionsbõl vagy PayPalból.

Ha neked a vásárlásoddal, mint például azzal kapcsolatos, kérdéseid, hogy szállítsanak és haladjanak, vannak, biztatunk téged, hogy lépj kapcsolatba az eladóval, St Diffusionszel, [email protected]él.

Ha képtelen voltál, hogy a kereskedõvel megoldd a kérdéseidet, PayPal panaszhatározat-szolgáltatást, ami felajánl egy gyors, könnyû határozatot az aggodalmaidnak, ajánl fel egy szabad vevõnek. Ez testi áruvásárlásokat fed be, amiket csináltak PayPalon keresztül, és vádnál nem ajánlják, amikor feliratkozol egy szabad PayPal számláért. Feliratkozni egy számlára, kattanni az 'Save az Information kapcsolatom fent.

Köszönet azért, hogy használják PayPalt!
A PayPal csapat

robi11
landwir
vegyél már fe msn re ha v emesened és küld már el a v4 telepítõdet lécci elõre köszi
msn:[email protected]

zetor12145
karipapa jo lesz ide is vagy privibe küldjem a fordítást?

Belarus 892;920,New Holland DT-Turbo 180-90,Claas Dominator 106!!

robi11
nandor te meik kódot írtad be lécci válaszolj!

robi11
nekem elsõre nem volt jó most telepítem ujra!
ha nem lesz jó megõrülök!!!!!!!

zetor12145
hy psycho el tudnád küldeni nekem a te exédet+azt a steupot is? a cimem:[email protected]

Belarus 892;920,New Holland DT-Turbo 180-90,Claas Dominator 106!!

Keep your Receipt Number (shown above) for future reference. You will need to refer to this number if you need customer service from ST Diffusions or from PayPal.

If you have questions about your purchase, such as shipping and tracking, we encourage you to contact the seller, ST Diffusions at [email protected].

If you have been unable to resolve your questions with the merchant, PayPal offers a free buyer complaint resolution service that offers a quick, easy resolution to your concerns. It covers physical goods purchases made through PayPal, and is offered at no charge when you register for a free PayPal account. To sign up for an account, click on the 'Save My Information' link above.

Thank you for using PayPal!
The PayPal Team

hy all!valaki ezt le tudná nekem fordittaní?megköszünném

nandorb
alapbol 1john deer traktor meg 1john deer kombajn van leszamitva hogy van az a disz deer traktor, a balazo ottvan ahol van a tobbi gepezet is csak a garasba behajtasz, na megyek jatszani

milyen újról?ez a legújabb és errõl már van elég sok videó.hivatalos oldalon is találsz párat.

persze meg kell venni elötte de azt hiszem a xerion alapból már a tiéd.tehát nem kell külön megvenni.

krisztianp16
Új Simtractorrol van videó?Vagy még csak most készitik?

Idioták kiméljenek!!! :)

nandorb
jah te megvetted a xeriont ugye? mert en lattam sehol se

hát regisztráltal mert csak azzal tudsz menni a többi géppel.a nem regelbe csak a JD kombájnal lehet menni.

nandorb
free vagy regisztraltal?

a menüben azt töltöttem be.azzal indultam.

nandorb
hol talaltad a Xeriont?

á annyit még nem játszottam vele.csak a xeriont próbáltam ki.meg ráakasztottam a forgózsámolyos pótra mert az volt a közelbe.de ott volt még vmi vetõgép is meg a másik xerion vetõgépe is.(úgyhogy gondolom azt is oda teszi alapból)

nandorb
jap,
megtalaltad a balazot?
en nemtom hova kell cipelni a buzat meg tobbit

nálam is mûködik a kód.szerencsére még megvolt az az installja amit a megjelenés után szedtem le.de megilyedtem hogy mekkora a térkép és xerion teljesen máshol van mint a többi gép.de majd egy kis játék után belejön az ember.:)
(és még annyit hogy kis-nagybetû itt is számít sztem úgyhogy figyeljétek amikor írjátok be a kódot)

de én már nem birom ki

nandorb
Ha eddig tudtatok varni akor tudtok meg 1napot is:D

oks

nandorb
en feltoltom holnapra valahova a linket meg iderakom OK?

csak vicc.úgye???
én hoggyan fogok játszani??újra lesz téve a gép ha valaki újrateszi meert nekem semmi kedvem és a setup nincseen meg

rakd már fel a jót a data.hu ra vagy vhova lécci
v vki rakja már fel legyen oly kedves!

Gergõ1991
NEKEM IS JÓ AKINEK NEM J ADDIG TELEPÍTSE A MÉG JÓ NEM LESZ ÉN 3TELEPITETEM ÉS JÓ.

én is még akkor szedtem le mikor megjelent. beírom a kódot,ki is írja bal oldalt alul hogy registed licence vagy mi,de jobb oldalt továbbra is unregistred-et ír.de legalább van akinek jó,ez már valami :)

6milan6
Rájöttem mi a baja! Aki mostanába töltötte le a játékot a simtractor.com-ról, annak nem fogadja el a kódot. Nekem szerencsére még megvolt az a setup is, amit a játék megjelenésekor (kb. 1 hónapja) töltöttem le, ezzel mûködik a kód!

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

nandorb
nekem meg mindig jo

megoldás kéne!!!!!!
mia a fszér nem jóó a kód???

nandorb
273MB az egesz folder esetleg meg megnezzek par megoldast meg kiprobalom ujbol a jatekot hogy ma is muxik-e meg:D

nandorb
nincs olyan eros netem hogy csak ugy dobalgassak fol par MB

nandorb
registriben keresd ki ha tudod hogy kell torold a jatekot majd a registryben torold azokat a kulcsokat amiknek neve simtractor

az nem lenne ugy jó ha átküldenéd vagy eljuttatnád hozzám a X/program files/simtractor 4.0-mappáját????
szted??

6milan6
Próbáltam persze, de nekem nem fogadja el. Pedig a config.sim nálam is szinte ugyan azt tartalmazza,mint a tiéd. Uninstall, mappa törlés, csak config.sim törlés megvolt, de nem jó.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

nandorb
bocsi elirtam van ez igy: cedelm=vedelem

nandorb
sok kodal probaltad mi ez a cedelm hogy 1ido mulva barmit irsz be nem fogadja el ez normalis te is keszitesz pl. 1progit(ami sose lesz na de vegyuk peldanak)
akarsz rajta keresni de hogy ne legyen feltorve ezt talaltak ki megis jobb mintha maskepp tortenne a regisztracio(pl. interneten keresztul mint 1eseknel )

nekem sem

Gergõ1991
MI A FASZÉ JÓ NEKTEK A KÓD A FASZOM KI VAN NEKEM MÉG MINDIG NEM JÓ EZ CSALÁS!<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

nandorb
jaj elfelejtettem kerdezni te probaltad?

nandorb
megnyitottam jegyzetombel(notepad) al mint nagyjabol szokas

nandorb

tessek

6milan6
Arra megkérhetlek, hogy bemásolod azt a sort ide, ami a config.sim fájlodban van? A játék mappájában találod, abba van a login/key és még pár karakter. Kíváncsi vagyok, akinek elfogadta miben különbözik.

hol találtam? :D nem fogod elhinni :D youtube-on láttam egy videot és a hozzászólásokban volt.