Simtractor V4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, az elõdjét is nyomtam, most félretettem az LS-t várok amíg lesz ott is valami változás (új mod és nemcsak búza lesz) addig jó ez is, mindenesetre kellemessebb, és szerintem jobb lett mint a 3.66 volt.

Nandor ha megkérnélek akor msnen nem kldenédel a direct x et vagynem likelnéd be mert valami szar ir ki
nandorb
bevan linkelve spoilerben

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

krisztianp16
Hellosztok körül néztem mindenhol de az egész játékot nem találtam meg a torrentem nem jó szoval ha tudtok valami oldalt lécci linkeljétekbe ahonnan az egészjátékot lelehet töltteni.Köszi elöre is!

Idioták kiméljenek!!! :)

nandorb
nah vegre,te is jatszol vele?

Mindenki mielõtt kérdezne, nézze meg a játék leírását (FARMERS MANUAL-ENG) levan írva a mit hogyan kell használni, mégha nem is tudtok angolul a képeket meg a betüket a képen felismeritek, ha nem akkor menthetetlenek vagytok és az alapok elsajátítását javaslom. Ha abban nem találtok valamit akkor kérdezzetek itt, különben ez a fórum is szeméttel lesz tele! Amúgy minden a régi simtractorra épül tehát a kezelés is, az új gépeké is!

nandorb
DirectX 9c jun(08) as kiadasat szedd le telepitsd es muxik

csõ mikor inditom a játékot bejön az eetõkocsis ép meg beirja h simtractor onan tovább nem megy cssak 1 hibát ir ki( a simtractor game exe játékmhibátlan müködését mitomén mkiért megkel szitani avgy valami ijesmit irt ki) mi lehet a baj????( lehet h az h visám van??:S
nandorb
valaki esetleg hasznalja a neted? ha igen akkor az szedi ha nem akkor meg lopjak

odajársz a tartájjal vagy a trágyaszóróval és í-t nyomsz!

h kell a tragyat kiszivatni mert nekem feltelt mar????
joci14
Your IP address 84.1.109.74 is already downloading a file. Please wait until the download is completed. ezt irja ki de nem töltök semmit.

robi11
hol lehet cukorrépát találni ha megkezdtem a játékot me én vetni akartam de az a cigány cukorrépa vetõmag nem akart belefojni:S

sajna ez sem jó de ujratelepitem a gépet és ugy sztem jó lesz!
de azért köszi nagyon rendes vagy

robi11
h kell mgtölteni a permetezõt és vetõgépet a vetõgépbe h ke beleönteni a doboz tartalmát??

nandorb
nekem is fix IP-m van, es mert nem engedi? free-t kivalasztod 60sec lemegy es ramesz a downloadra

joci14
nandor lécc tedd fel a simtractort (amit feltettél rapidra) máshova mert nekem fix ipem van és nem engedi tölteni.thx elõre is.

robi11
hali!
hogy kell a dobozból a magot kiönteni a vetõgépbe?? kéne 1 faq

konrad a login:trex20freemail.h
keyGRN56SKQYV

nekem ok
de vki segitsen már a problémámon

robi11
köszi!

patyesz18
Jóvan hagyuk abba me ezt a végtelenségig mondatnánk ez az amaz!Ok?

pffff bazze elkezdi telepíteni ez a fostalicska és utána abba haggya most mi a faxom van má kibaxottul akarnák már v4-ezni de nem telepítí fel!!! kiírja hogy INSTALLSHIELD WIZARD BETÖLTI AZTÁN MEG KILÉP!!! MÉRT VAN EZ?
meg azt írja h extrating: simtractor 4.0.msi és utána neeeem megy!!!
Hello ez a v4 már kijött ha igen akor honan tölthetõ le??
Gergõ1991
fényképet hogyan lehet csinálni a játékról?

nandorb
Erre az a magyarazat hogy elleg volt,es en mindenkit aki nem kepes olvasni azt szidtam ne fecsegjetek itt nekem osszevissza hogy nem muxik mindenek megvan a sajat oka

kockák lámák? most mért engem szidol? akkor se megy a telepítés legalább ha elmagyaráznád hogy mért nem megy!
nandorb
Kockak vagytok vagy LAMAk hogy ennyit nem vagytok kepesek csinalni

ok a jelszó jó de nem indul el a telepítés mármint elindul de nemtelepíti fel! most mi van akkor?
nandorb
RARpass(password) -hivjak jelszonak ne hibbanjatok meg a jelszo:nandorb

jah bocsi hogy írtam nem láttam hogy már vki kérdezte és kapott rá válazt!
help! amit leszedtem simtractort a rapidshar-rol az kér egy kódot miaz?
Sziasztok!
lenne egy olyan kérdésem hogy az istálló elött minden tiszta Fehér? ez miért lehet
elöre is köszi
jó a kod meg a login is kösszi szépen 1000 hála
köszi
köszi szépen
ugy sem jóó<#rinya><#szomoru1><#szomoru1>
karipapa!! lécci add már meg a login + key-edet lécci!!!!!!!!!!

csá
LOGIN: mucha.mariayacho
KEY: 2T4Q6XXFQUN
Sziasztok!
valaki tud nekem mondani egy LOGINT ÉS EGY KEY-T?
elöre is köszi

helló kapcsold ki a netet és probáld ugy beirmi ugy jo lesz
helló kapcsold ki a netet és probáld ugy beirmi.
és 5 perc alatt ha kell neked vmi lejebb görgeted az egeret kb.10 HSZ-al akk ott a megoldás
nehéz visszaolvasni??

de azért add már meg próbáljam ki jó e nekem mert nekem még mindig demo
nem fogadja el a másikat
lécci!!!

valaki elküldené a kódot?
melyik vetõgéppel lehet cukorrépát vetni?help!köszi

bella11
Sziasztok
a marháknál az etetõkocsi hogy mûködik?

hy all!az éjjel és a nappali üzemmódot nem lehet beállítani hogy egymás után jöljön?autómatikusan hogy nekem ne keljen rá figyelnem!köszi

Onnan ha a megfelelõ zsákból töltöd fel a vetõgépet. Minden zsákra rá van írva mit tartalmaz. Ha nem is értesz angolul, akkor is a képeket csak felismered. 4 zsák van egymás mellett a telepen azok a kukorica, c.répa, búza, fû, a különálló zsákba meg mûtrágya van. Használd a PDA-t (tab), azon bellül a map funkciót, ha rámutatsz az egérrel az egyik táblára az piros lesz és a 4 kis ikon közül az lesz világos amilyen növény van belevetve.

robi11
am honnan lehet tudni h cukorrépát vetel me a dobozba nem tom mi van:P

patyesz18
Csak elmondomneked szerényen,h néhe 5 percre jutoka gépemhez max este vok itt me délután reggel melózok....! Szall....!!:S

Te mekkora csicska vagy<#boxer><#boxer><#boxer> Ti meg nem veszitek észre hogy csak szórakozik a hülye kérdéseivel?Enyire ugyse lehet hülye<#vigyor5>

Nem szeretem a lámákat és társaikat