Simtractor V4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaja, az elõdjét is nyomtam, most félretettem az LS-t várok amíg lesz ott is valami változás (új mod és nemcsak búza lesz) addig jó ez is, mindenesetre kellemessebb, és szerintem jobb lett mint a 3.66 volt.
Nandor ha megkérnélek akor msnen nem kldenédel a direct x et vagynem likelnéd be mert valami szar ir ki
Hellosztok körül néztem mindenhol de az egész játékot nem találtam meg a torrentem nem jó szoval ha tudtok valami oldalt lécci linkeljétekbe ahonnan az egészjátékot lelehet töltteni.Köszi elöre is!
Idioták kiméljenek!!! :)
nah vegre,te is jatszol vele?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Mindenki mielõtt kérdezne, nézze meg a játék leírását (FARMERS MANUAL-ENG) levan írva a mit hogyan kell használni, mégha nem is tudtok angolul a képeket meg a betüket a képen felismeritek, ha nem akkor menthetetlenek vagytok és az alapok elsajátítását javaslom. Ha abban nem találtok valamit akkor kérdezzetek itt, különben ez a fórum is szeméttel lesz tele! Amúgy minden a régi simtractorra épül tehát a kezelés is, az új gépeké is!
DirectX 9c jun(08) as kiadasat szedd le telepitsd es muxik
csõ mikor inditom a játékot bejön az eetõkocsis ép meg beirja h simtractor onan tovább nem megy cssak 1 hibát ir ki( a simtractor game exe játékmhibátlan müködését mitomén mkiért megkel szitani avgy valami ijesmit irt ki) mi lehet a baj????( lehet h az h visám van??:S
valaki esetleg hasznalja a neted? ha igen akkor az szedi ha nem akkor meg lopjak
odajársz a tartájjal vagy a trágyaszóróval és í-t nyomsz!
h kell a tragyat kiszivatni mert nekem feltelt mar????
Your IP address 84.1.109.74 is already downloading a file. Please wait until the download is completed. ezt irja ki de nem töltök semmit.
hol lehet cukorrépát találni ha megkezdtem a játékot me én vetni akartam de az a cigány cukorrépa vetõmag nem akart belefojni:S
sajna ez sem jó de ujratelepitem a gépet és ugy sztem jó lesz!
de azért köszi nagyon rendes vagy
de azért köszi nagyon rendes vagy
h kell mgtölteni a permetezõt és vetõgépet a vetõgépbe h ke beleönteni a doboz tartalmát??
nekem is fix IP-m van, es mert nem engedi? free-t kivalasztod 60sec lemegy es ramesz a downloadra
nandor lécc tedd fel a simtractort (amit feltettél rapidra) máshova mert nekem fix ipem van és nem engedi tölteni.thx elõre is.
konrad a login:trex20freemail.h
keyGRN56SKQYV
keyGRN56SKQYV
nekem ok
de vki segitsen már a problémámon
de vki segitsen már a problémámon
pffff bazze elkezdi telepíteni ez a fostalicska és utána abba haggya most mi a faxom van má kibaxottul akarnák már v4-ezni de nem telepítí fel!!! kiírja hogy INSTALLSHIELD WIZARD BETÖLTI AZTÁN MEG KILÉP!!! MÉRT VAN EZ?
meg azt írja h extrating: simtractor 4.0.msi és utána neeeem megy!!!
meg azt írja h extrating: simtractor 4.0.msi és utána neeeem megy!!!
Hello ez a v4 már kijött ha igen akor honan tölthetõ le??
kockák lámák? most mért engem szidol? akkor se megy a telepítés legalább ha elmagyaráznád hogy mért nem megy!
ok a jelszó jó de nem indul el a telepítés mármint elindul de nemtelepíti fel! most mi van akkor?
RARpass(password) -hivjak jelszonak ne hibbanjatok meg a jelszo:nandorb
jah bocsi hogy írtam nem láttam hogy már vki kérdezte és kapott rá válazt!
help! amit leszedtem simtractort a rapidshar-rol az kér egy kódot miaz?
Sziasztok!
lenne egy olyan kérdésem hogy az istálló elött minden tiszta Fehér? ez miért lehet
elöre is köszi
lenne egy olyan kérdésem hogy az istálló elött minden tiszta Fehér? ez miért lehet
elöre is köszi
jó a kod meg a login is kösszi szépen 1000 hála
köszi
köszi
köszi szépen
ugy sem jóó<#rinya>#rinya><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
karipapa!! lécci add már meg a login + key-edet lécci!!!!!!!!!!
karipapa!! lécci add már meg a login + key-edet lécci!!!!!!!!!!
csá
LOGIN: mucha.mariayacho
KEY: 2T4Q6XXFQUN
LOGIN: mucha.mariayacho
KEY: 2T4Q6XXFQUN
Sziasztok!
valaki tud nekem mondani egy LOGINT ÉS EGY KEY-T?
elöre is köszi
valaki tud nekem mondani egy LOGINT ÉS EGY KEY-T?
elöre is köszi
helló kapcsold ki a netet és probáld ugy beirmi ugy jo lesz
helló kapcsold ki a netet és probáld ugy beirmi.
és 5 perc alatt ha kell neked vmi lejebb görgeted az egeret kb.10 HSZ-al akk ott a megoldás
nehéz visszaolvasni??
nehéz visszaolvasni??
de azért add már meg próbáljam ki jó e nekem mert nekem még mindig demo
nem fogadja el a másikat
lécci!!!
nem fogadja el a másikat
lécci!!!
valaki elküldené a kódot?
melyik vetõgéppel lehet cukorrépát vetni?help!köszi
hy all!az éjjel és a nappali üzemmódot nem lehet beállítani hogy egymás után jöljön?autómatikusan hogy nekem ne keljen rá figyelnem!köszi
Onnan ha a megfelelõ zsákból töltöd fel a vetõgépet. Minden zsákra rá van írva mit tartalmaz. Ha nem is értesz angolul, akkor is a képeket csak felismered. 4 zsák van egymás mellett a telepen azok a kukorica, c.répa, búza, fû, a különálló zsákba meg mûtrágya van. Használd a PDA-t (tab), azon bellül a map funkciót, ha rámutatsz az egérrel az egyik táblára az piros lesz és a 4 kis ikon közül az lesz világos amilyen növény van belevetve.
Csak elmondomneked szerényen,h néhe 5 percre jutoka gépemhez max este vok itt me délután reggel melózok....! Szall....!!:S
Te mekkora csicska vagy<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer> Ti meg nem veszitek észre hogy csak szórakozik a hülye kérdéseivel?Enyire ugyse lehet hülye<#vigyor5>#vigyor5>
Nem szeretem a lámákat és társaikat