Simtractor V4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb 1 hónapja Olvass visza és megtalálod
Mivel lehet bekapcsolni, mert sehogy nem sikerül.
NanDor nemhiszem h lene e valami a gépen mert még ujj
de most a vegyszerezõt ö vel
v a vetõgépet?
am a doboznak mellé kell álni a vetõgépel és úgy nyomni a gombot??
me én tegnap búzát vetettem a kukorica,cukorrépa vetõgéppel XD
v a vetõgépet?
am a doboznak mellé kell álni a vetõgépel és úgy nyomni a gombot??
me én tegnap búzát vetettem a kukorica,cukorrépa vetõgéppel XD
hellosztok meg jelent a simtractor v4? és honnan lehet letolteni segitene valaki? meg kosszoném...!!
Company of Heroes
mert nem kapcsoltad azta reszet be
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
meg kul. adottak ezek a komandak a minden jatekhoz van leiras legjobb ottmegnezni
Köszi ne hari ha láma vok de én csak most kezdem ezt a gamét. Még ha kérhetnék annyi segítséget, hogy miért nem fújja a silózó a silót. levágni levágja.
helló mindenkinek van valakinek skin-je a claas lexionhoz
mindehy h mien??????
mindehy h mien??????
Nem fogok mindenkinek válaszolni külön úgyhogy egybe, és válogasatok:
-A silózó után ugyanúgy kötöd a pótot mint a tractor után magyarul odatolatsz és insert gomb.
-Minél gyorsabban mész az adott géppel annál nagyobbat ránt fordulásnál, tehát lassabban menj, munkavégzésnél meg javaslom a 10km/h-t ott szép kezes.
-Robi komolyan szánalmas vagy!! Meg szoktad nézni az elõzõ HSZ-t?? Vagy csak a címszavasokat? Karipapa az 1639es HSZ-ben épp ezekre írta le a megoldást!! A permetre meg a számok valók mint minden munkavégzésnél itt is azokkal kell írányítani!! amúgy asszem a 7-essel lehet pumpálni! De komolyan mi is végigpróbálgattuk a gombokat és tapasztalat utján jöttünk rá a megoldásra, ennyibe ti se haltok bele, és nem kell rögtön kérdezni!! Akinek nem inge...........
-A silózó után ugyanúgy kötöd a pótot mint a tractor után magyarul odatolatsz és insert gomb.
-Minél gyorsabban mész az adott géppel annál nagyobbat ránt fordulásnál, tehát lassabban menj, munkavégzésnél meg javaslom a 10km/h-t ott szép kezes.
-Robi komolyan szánalmas vagy!! Meg szoktad nézni az elõzõ HSZ-t?? Vagy csak a címszavasokat? Karipapa az 1639es HSZ-ben épp ezekre írta le a megoldást!! A permetre meg a számok valók mint minden munkavégzésnél itt is azokkal kell írányítani!! amúgy asszem a 7-essel lehet pumpálni! De komolyan mi is végigpróbálgattuk a gombokat és tapasztalat utján jöttünk rá a megoldásra, ennyibe ti se haltok bele, és nem kell rögtön kérdezni!! Akinek nem inge...........
olvass már vissza!!!
amugy meg ö-vel
de am 1x már megkérdezted és kaptál választ is ne piszkold már a forumot!!!!!!
amugy meg ö-vel
de am 1x már megkérdezted és kaptál választ is ne piszkold már a forumot!!!!!!
hali!
h lehet megtölteni a vegyszerezõt?
h jön ki a mag a dobozból a cukorrépa mert vetnék de nem tok me kipróbiznám már aropa tigert:)
elõre kössz
h lehet megtölteni a vegyszerezõt?
h jön ki a mag a dobozból a cukorrépa mert vetnék de nem tok me kipróbiznám már aropa tigert:)
elõre kössz
máshová nem tudjátok esetleg feltölteni?
mert akárhogy próbálom nem szedi le.
nagyon megköszönném
mert akárhogy próbálom nem szedi le.
nagyon megköszönném
Sziasztok! 1 kérdésem lenne. Mivel tudok pl. a silózó után pótkocsit akasztani. Köszönöm szépen ha segítetek.
Lenne egy kérdésem.
Lehet az irányítás érzékenységén állítani?
Mert nálam ha egy kicsit mozdítom jobbra vagy balra akkor nagyon fordul.
Másnál is így van vagy csak nálam?
A választ elõre is köszönöm!!!
Lehet az irányítás érzékenységén állítani?
Mert nálam ha egy kicsit mozdítom jobbra vagy balra akkor nagyon fordul.
Másnál is így van vagy csak nálam?
A választ elõre is köszönöm!!!
Case STX 4EVER Gépem: CPU: RAM: Videó kártya:
ha kiszálsz a gépbõl az elõre vagya hátra nyillal meg a hosszú ú egyszerrre való lenyomásával ülsz vissza a gépbe,a hátrafele nyillal tudsz futni,a kombájnal meg a pontos ö vel tudsz üritteni de ürittés elött nyomd meg a hosszú ó-t hogy kitolja a csigát!manteni ott tudsz ahol a busnies meg a machineri meg ilyenek vannak és allúlról a 2 a save az a mentés a játékból a menüben meg jó hosszan nyomd az esc-et és bedob a menüben!addig nyomd mig oda nem ugrik
ja és hogyan tudok visszalépni a játékból a a menübe ahol van a bussines meg ezek
bocsi a láma kérdésekér de simtractor terén kezdõ vagyok
bocsi a láma kérdésekér de simtractor terén kezdõ vagyok
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
sziasztok nagyon jó a game de lenne kérdésem 3:
1. ha kiszálok egy gépbõl hogy lehet abba visszaszállni?
2. hogy lehet gyorsabban sétálni
3. a kombájnal hogy tudok üríteni
segítségeteket elõre is köszönöm
1. ha kiszálok egy gépbõl hogy lehet abba visszaszállni?
2. hogy lehet gyorsabban sétálni
3. a kombájnal hogy tudok üríteni
segítségeteket elõre is köszönöm
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
fent van a k-lite codec ha mond valamit
ehez a game hez amugy neked kell flash player vagy ijesmi??
Ezt mondtam én is el.:D A különállóban meg mûtrágya van a vizes tartályba meg a permetlé. Én felszedtem õket és bevittem a farmra.:D
segitségeteket köszönöm elõre is
hy fiuk!megvan a silónál melyik mi és hogy kell feltölteni a kukoricavetõt cukorrépával!ami egymás mellett van zsákok az elsõ az kukorica a második az cukorrépa a harmadik az buza a negyedik meg fû és a hosszú õ-vel lehet elindítani a tankolást a tartályba és ha nézed a pda-t azon bellül a tractor ikonra és ott látod mit raksz bele
nah az a hejzet h elnditota be is jt mostmár nem regisztráltam mert csak kiakartam próbálni és ot ahol a newemt meg a farm nevét kell megadni ott ráakartam katintani az okra és onan nemmegy tovább sehowa...(miért van ez??
mi is csak most kezdtünk el játszani a v4el nekünk is rá kell jönni mert répa nem volt az elõzõbe.te is próbálgasd inkább mint itt kérdezõsködsz.
basszátok meg senki sem tud válaszolni arra hogy,hogy lehet normálisan kiönteni a dobozból a cukorrépa magot?
meglehet nem jo helyen toltod
na látom jól elvoltatok.de én vagyok a hülye hogy ezt a csomó hülyeséget végigolvasom:D:D(tisztelet a kivételnek).nem értem mért kell rögtön kérdezni.próbálgassa mindenki a játékot és tapsztalja ki.
cs nem tudja valaki h hogy a tökön be lehet kukoricát vetni vagy cukorépát vetni mer mindent ki próbáltam a dobozokat is de semmi ??????? valaki
ja és nem tudja vki hogy hol van cukorépa föld mer sehol se találom. vagy vetni kell mert alapból nincs ?
ki probaltam es nem megy ugy alltam de nem csinal semit csak egyet sipol..de mindegy
az ki van zárva de már nem is kell.nem tom ki mondta hogy az uj verzióval nem müxik a kód de nekem azzal is müxik.
szabika a hosszú í-t kell megnyomni és az ö vel meg kiveeted a földeden a tartályból
Ti honnan szabadultok most komolyan?? Muszály minden topikot végig szemetelni?? Elõtted kb 10 hsz-el kérdezte ugyanezt valaki, és kapott rá választ hogy be van linkelve spoilerbe!!! Vagyis nézz vissza max 3 oldalt és ott a link!(pontosabban az 1472es HSZ-ben van, ami az elõzõ oldalon van!!!) Ezuton kérek mindenkit, hogy olvasson vissza és azután kérdezzen, mert tiszta szemét lesz a topik, annek pedig nincs értelme!
A tartályból kiáll egy csõ, ahhoz állj úgy hogy a csõ beleérjen a trágyaszóróba és utánna nyomd meg az Í betüt (hosszú í).
Megnéztem:
A búzát õsszel tudod vetni, és rá 8 hónapra tudod aratni. Vagyis október-november a vetés, július aratás. Füvet: áprilisba veted, 2 hónappal késõbb júniusba vágod. Kukoricát: májusba veted, 6 hónap múlva novemberbe aratod. Cukorrépa: áprilisba veted, 7 hónap múlva novemberbe szeded.
A búzát õsszel tudod vetni, és rá 8 hónapra tudod aratni. Vagyis október-november a vetés, július aratás. Füvet: áprilisba veted, 2 hónappal késõbb júniusba vágod. Kukoricát: májusba veted, 6 hónap múlva novemberbe aratod. Cukorrépa: áprilisba veted, 7 hónap múlva novemberbe szeded.
csá mindenkinek hol toltöttétek le a simtractor 4 mert kéne
küldjétek már el a linket a msnenre [email protected] ra kösz szépen
küldjétek már el a linket a msnenre [email protected] ra kösz szépen
Nincs olyan kamion mint a 3.66-ban volt ha arra gondolsz, beülsz a tractorba+pótkocsi és kész a szállítójármû.
karipapa probaltam ugy ahogy mondtad megnyomtam az i betut es nem tolti fel
tudja valaki hogy lehet a v4-be szállító jármüvet kérni?
Laci78
Október szerintem, bár én még nem tartok a vetéseknél:D
a buzat eppen nem fall-t irja hogy kell ultetni es ra 8honapra lehet aratni meik honapra irja?