Simtractor V4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robi11
full game gyerekek full game!!!!!!!!!!!YEEEEEEEEEE

robi11
mér írja ki h error??

robi11
nah telepítem

6milan6
Ezeket te tényleg komolyan kérdezed? Azért sajnálom a hozzád hasonlókat, akiknél a számítógép annyiban kimerül, hogy megnyomok egy gombot egy szürke dobozon és már megy is.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

nandorb
ne baztassal marhasagokkal

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
Vazze szt. a szamitogepet vegyel masikat

robi11
honnan ke törölni h jó legyen minden baja v ennek a szarnak<#falbav>
nandor bitos az nem cukorrépa és azért nekem az sts is levágta a lucernát de nem telt ve,amikor még nem volt jó a game most se jóXD

robi11
mi az a hdd??

nandorb
jo tudjuk,Eza nemtudod hogy kell szepen kiszedni kombajnal a cukorrepat mert en pl. rajottem hogy az csak nekem levagja a levelet es a tobbivel micsinal? benne hagyja hogy megrothadjon?

MEGVAN A LOGIN + KEY DE NEM LEHET MULTIZNI😞

nandorb
mien lemez nincs hely a hdd-n mit csinaljak most en vele

robi11
nandor mit csináljak akk ha aszt írja ki h megtelt a lemez?

Gergő1991
az egyik xerional tudsz és szerintem + kel venned a magtárban.

hy all!légyszi segitsetek nekm hogy mivel tudok cukorrépát vetni?és azt ugye a silóból tölti fel igaz?köszike!

6milan6
Olyannak teljesen felesleges segíteni, aki nem tud rapidról letölteni, vagy egy csomagolt cuccot kibontani. Ha ezt nem tudja, késõbb is csak kérdezni fog. Ami nem megy, nem kell erõltetni...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Én csak olvasom és röhögök.😄

A cukorrépa kombájn, ha jól emlékszem ott van, ahova leadod a gabonát és venni lehet vetõmagot. Egyszerûbb ha megveszed (ctrl+alt+b a pénzkód ennél is)és azt választod ki induló gépnek.

nandorb
milan segijje mar en nemtom tovabb magyarazni kesz faj man a fejem ettol

nandorb
de mire? nem a download managersba kell rakni a linket

nandorb
Na hol van eredetileg a cukorrepa kombajn???

azt irja ki hogy error
nandorb
van 2db mikor mind a kettot leszedted akkor az elsore ramesz hogy kicsomagolas(angolul ->extract)amikor keri a passt oda meg kisbetuvel:nandorb 100% muxik mashogy mar nem magyarazom mert nemtom es utoljara magyaraztam ezt tobbet nem lesz ilyesmi!!!

segítsetek légyszi.
robi11
csá a free re rámész ott fent számol a 60 másodperc visszafele és ott ha letelik kijön 1 körbe h download és letöltöd nekem is most magyarázta el nandorb

robi11
am és utánna mit kell csinálni ki kell csomagolni v mi??

sajna nem tudom a linkrõl leszedni. mi lehet a baj?
nandorb
kul. mindenki a rapidshare tolti a dolgokat mert azt hasznalja nagyjabol mindenki

robi11
kössz nándor isten vagy yeee most tölti le csak nem tudtam h az a 60 másodperc mér számol visszafele kössz nándor még1 csá!!

nandorb
en nem ertem mi nekeh ott a letoltesben
amikor berakod a linket a bongeszobe csak annyit kell csinalnod eloszor a Free re mesz utana meg kijonn 1kor amiben azt irja hogy DOWNLOAD mas is letudta szedni, onnet eddig nemtom miert nehez neked minden

robi11
de nekem sehogy se megy onnan a letöltés linkreld már be aszt az oldalt úgy h már csak annyira ke rámeni h letöltés elõre kössz

nandorb
spoilerbe bele basztam a kurva linket azt a 2leszeded es kisbetuvel a RARPass:nandorb

Vaaze ha ezek utan sem ertesz valamit akkor tenyleg nemtom

he öcskös elhiszem h neked egésznap a gép elõtt kell ülni h visszaolvass kb 10 hsz-t
oké most bebizonyítottad!!gratula<#taps><#taps>tapsot megérdemel!!

robi11
csá gery nekem is elküldenéd a simtractor v4 telepítõjét megköszönném a címem msn:[email protected]
elõre kösz ,csá

robi11
a kurva életbe mostmár valaki linkelje már be a v4.06 ot amihez jó a kód me a www.simtractor.com rólo nem jó me ott a v4.082 van amit nandorb adott linket onnan meg nem tom letöltenI!

patyesz18
konrad91 írta:
bazmeg ne idegesetits fel mi az isten faszáér nem lehet vissza olvasni az isten bassza má meg
sok geci(lámát)

azért kedves tanult barátom mert nem mindenkinak van ideje egész nap a faszát a számítógép elõtt lógatni

robi11
de én letöltöttem a 4.082 a www.simtractor.com ról
de ahoz nem jó a kód!!
azér kéne nekem nandorb-é a 4.06

robi11
valaki mongya már el h hogy lehet onnan letölteni amit nandorb belinkelt!!elõrre kössz

patyesz18
De te IQ harcos lenn van csak a 4.085ös vagy hányas vagy vmi ilyesmi! és amihez kód:2T4Q6XXFQUN NEM JÓ HOZZÁÁÁ!!!!!!
Ezért kértem érted????!!!!!

6milan6
Félelmetes mennyire sík vagy.<#idiota>

mi a regisztrációs kódja a 4.0-nak?
robi11
honnan töltötted le??

Hello probáljátok úgy telepíteni hogy letöröltétek a játékot és a keresõbe irjátok be simtractor v4 és még amit talál töröljétek ki mert az bezavarhat máskor én is igyjártam
robi11
nandor honnan tölcsem le???!

hello aki tud a játékhoz modot vagy skint az vegyen fel msn [email protected] amúgy nagyon köszönöm akik felrakták a kódot
zetor12145

Belarus 892;920,New Holland DT-Turbo 180-90,Claas Dominator 106!!

köszi ezzel mûködik

Asrock AliveXFire-e Sata2 alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+, 250Gb HDD, 2GB DDRII RAM, Gigabyte GeForce 8600GT 512MB VGA

Konrad 91!!

add meg az MSN címed ha kell a telepítõ ami mûködik is

csáresz!!
nandorb
HM. vazze most megyek ki dolgozni mert lebenulok a szamitogep mellett este leszek

bazki
töltsdd le még 1 x vagy próbáld meg ezzel a kóddal :: nandorb

bazmeg ne idegesetits fel mi az isten faszáér nem lehet vissza olvasni az isten bassza má meg
sok <#lama> geci

Hy! C:\dokumentumok és settings\rendszergazda\asztal\simtractor.part1.rar: CRC hibázott a titkosítot fájl Simtractor\simtractor v4ban.txt nekem ia ezt írja ki!

Asrock AliveXFire-e Sata2 alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+, 250Gb HDD, 2GB DDRII RAM, Gigabyte GeForce 8600GT 512MB VGA