Simtractor V4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1GB RAM VISTA 1.86 GHZ
a cinfig az az hogy mi van a gépedbe!vga ram proci

MERT EZ A SZAR NEM MEGY:@
de a segitségét értem nandorbnakés azt irta h mondjam h mien a configom vagy mim és nem tom h mi az a config és ara kdeztem h mit irjak..
szigi te semmit mivel nem vagy törzs teg<#falbav><#falbav><#falbav>

nandor akor mit mondjak??
meg a robi 11 és ha lehet más ne küldjön nekem pm-et mert úgy sem mondom el neki csak ennek a 4 embernek

én a nandor,miky90 meg max a konrád jelentkezését várom hisz így vagyunk tagok!a többi márt megvan nekem

xD...igaz ami igaz!!Meg olyat h hogy kell megtölteni a vetõgépet??Barom állatok..LÁMÁK....<#lama>aki egyetért velünk szoljon!

konrád nem a norboo vette a key + a logint hanem én!de nem legyetek márt ennyire barmok!a kurva isten faszáért nem tudtok visszaolvasni?ott van minden leirva csak olvassatok vissza!1 normális hozzászólás nincs miattatok!mert mindig login+kéy,telepítés,skinek meg ilyen dolgokat kérdeztek!le lett márt 1x2x irva!olvassatok vissza a kurva életbe

az 1általán mi is???:S😄
Az nem jó..akik törzstagok azok irjanak pm-be 2õnknek és irunk nekik valamit...és amit irunk vagy beleegyeznek vagy nem..ennyi.

én benne vok norboo!a törsztagok komunkiálnak pm-ben és kész

inkûbb sztrájkolni kéne 3 napig..mekkora felfordulás lenne itt...ki van benne?

elösször teszteljétek a játékot próbálgassatok mindent ki és utána tegyétek fel a kérdéseket ha márt tényleg nem megy!a telepítéssel meg a skinekkel meg a modokkal meg ne zaklassatok minket mert ha nem megy így jártatok!a sok barom miatt megy tönkre ez a topik!csak azt olvasom mindig hogy segits meg help meg ez mi az mi!jöjjetek rá magatoktól!mi is úgy jöttünk rá

kiscody tanulj meg visszaolvasni és ott lesz a key meg a login
a faszom hogy mindig mindenki ugyanazt kérdezi !key login meg hogy mit hogy kell csinálni!olvassatok vissza és minden le van irva minimum 3x

Ezaz karipapa..aggy bele mindent..huzzá belééé...óccsad õket..így tovább...

a faszom ki van!a 3.66 az nem ez a forum!nem tudsz olvasni bazdmeg?mi a faszért ide teszed fel ezeket a kérdéseket!te meg kit2000 kezdj márt magaddal valamit mert nem akarom a te nyavajgásodat olvasni hogy ezt hogyan azt hogyan!a faszom televan márt veletek!próbálgasd!ennyi!ha meg nem értesz hozzá akkor meg hagyd a gecibe vagy kérdezz pm-ben

nandorb
oda kell az eredeti kod

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Bocs h ide irom de most ha már ennél a témánál vagyunk az 3.6 nál lehet vagy oda kell eredeti kód?
a hivatalos oldalon is le lehet tölteni egy packot.bent van a mûtrágyaszóró meg vmi ami a farmon változtat.
itt van

nandorb
de nem lehet vele,mert nincs olyan opcio

nandorb
C:\Program Files\SimTractor 4.0 ide kell berakni es felulirni a meglevot

Hello!
Azt szeretném kérdezni h ha lanba szeretnénkjáccani ahhoz is kell eredeti kod?
Elõre is kössz!
Én is onnan szedtem le egyet beraktam oda ahova mondtad és nincs a játékba a farmon.Ekkor mi van ?Valaki kitrobált már ilyet?

nandorb
www.simtractor.net-en talasz es a X:\Program Files\Simtractor 4.0\ mapaba felulirni a meglevot

Jaja, tényleg jók, milyen oldalon találtad a képet? Mondjuk a bálákat én nem tudom úgy felrakni a kocsira mint a képen😄

csá
valaki mondja már meg valaki a linket hogy csak rákelljen kattintani és letölti jó vagy küldje el az msnemre [email protected] ra kösz
mer nagyon akarnák játszani a játékkal
NH G240
Én rád szavazok.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Szeretnék kérdezni valamit hogy néhány képeken látható a farmon tároló épûletek van kialakitva.Most azzokat honnan lehet letölteni és hova kell betenni a fájlokat.Aki tud ijet az belinkelné.
ilyenre gondoltam itt a kép
Tudtok valamit rólla?

csá nem voltam itthol mer táborba voltam!!!!!! És valaki nem tudná nekem a kódot leírni nagyon szépen kérem!!!!! Elõre is köszi

sziasztok valaki nemtudna regisztrálós kódot küldeni privátba?a játékhoz!!köszönöm
nandorb
ha semmkisem ellenzi akkor igen az eleje ahol meg nem volt jatek torolve lesz

de az se ártana ha vki összedobna egy FAQot.lehetne az elõzõ részét is alapul venni mert sok bennük a hasonlóság.

tõlem,ha sok idõd van.😊(meg persze kedved a sok baromságot végigolvasni)😄😄😄

robi11
nandorb te jó lennél házigazdának
nandorb re szavazok!

nandorb
nah szavazzuk ki! En jelentkeem hazigazdanak
Ki szavazik ram?

Ahhoz kellene egy jó házigazda aki a sok szemetet kitörli mielõtt teljesen ellep minket!

Szerintem meg valamelyik szám lesz, 1 v 2.😄

Kéne csinálni a játékba uj gépeket..házi gyártásba...nem?

nandorb
ird le mien konfigod van

nandorb
ird le mien konfogod van

CSÕ AKÁRMIT IS CSINÁLOK LETÖLTÖTEM EZT A PROGIT DE NEM MEGY AHOL A FARM NEWT KÉRI OTT RÁKATINTOK A ok RA DE NEM MEGY TOVÁBB(UNREGISTER MÓDBA) MI A FRANCOT CSINÁLJAK(AM MÁR AZT A PROGIT FELTELEPITEEM.
DJKonya
köszönöm szépen😊

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

nem hiszem el hogy minden barom megtalálja ezt a forumot😞itt a mukikam és azt kérdezte hogy ki e adtálk márt a v4-et!ez 1 barom!ki kéne az ilyeneket tiltani az oldalról szerintem

<#falbav>

Company of Heroes

nandorb
hat probald meg a googlenel keress ra K-lite Codec

nandorb
linkeltem de spoilerben van nezd meg

nandorb
probalgasad asszem a 0 vagy += plusz jel bill

Nandor akor azt lekelene töltenem vagy mi??:A