Simtractor V4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi a key és a login
Gergő1991
de má néztem és minden szar jött ki csak ez nem amit itt egyszer adott valaki utána is néztem de nem találtam.

ha hülleség neem válaszolúnk ráá

sziasztok
lehet egy kérdésem?
Tibóóótól mit ís vártál...várhattál...várhacc...

google a haverod

semmi baj.dee ienre nee válaszolj lécci

robi11
jah oké bocs.

Gergő1991
léci azt a linket a weblap fordítót léci

Gergő1991
ki tudja még h mi volt az az oldal cím ahol le fordította magyara a szöveget léci.

Bezzzd+ TIBÓÓÓ ien hülyeségekt kérdezel olvas már vissza Bezzzd+
hogy lehetnek ien balfaszok sokan ez kurvára felúz ez a sok láma<#lama><#lama><#lama><#lama>
neem kell megmondani.maajd vissza keres

robi11
login:mucha.mariayacho
key:2T4Q6XXFQUN

szevasztok.bocs hogy zavarok,de letöltöttem a V4et,és van 1 csomó skinem,de kéne a kód.esetleg valaki lenne olyan szives és megadná vagy leírná honnan lehet megtudni akkor megköszönném-tivábbá azt is megköszönöm ha csak annyit írtok,nem tudjuk a kódot.köszi elõre is a traktor legyen veletek...<#eljen><#eljen>

annyira azért nem akarom

nandorb
vedd meg arra is😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

hy all!nekem megy a játék semmi gondom nincs mert eredeti a key meg a login😊én megvettem😊van 1 alkum!ha valaki megszerzi nekem az eredeti kódot a TEST DRIVE UNLIMITED-hez annak odaadom cseében!de eredeti legyen a kód mert csak azzal lehet multizni!köszi!csá

ennél többet már nem hiszem hogy tud valaki segíteni.max ha elmegy hozzád és megcsinálja helyetted.be lett linkelve a setup meg a kód is nem tudom mi kéne még.

Hali!Tudnátok nekem segíteni abba h honnét tudom letölteni a játékot illetve h mi a gép igénye? mert eddig a 3.66f változattal nyomtam!de kipróbálnám ezt is! válaszotokat elõre is köszönöm!!!!
ezt a képet nem te csináltad.régebben volt belinkelve.akkor tesztelték de még a 3.66ba.nem tudom hogy lett-e belõle vmi mert azóta nem hallottam róla.

ez a V4-es kép???én is arattam régebben😄😄dee eladom a gépemet lehet akkor viszont csak cd-n fogom nézni a STV4-et😄😄

NEM
<#nevetes2><#nevetes2>
bele lehet halni.neem hallotátok???
<#nevetes1>

Erre nem válaszolunk!!!
Sok balfasz arra használja a forumot h kérdezen
milenne h vissza olvasnál bazzzeg<#lama><#lama><#lama>
nem mukszik nem tom mi ér be irtam vagy 6 szor és nem jó és ráadásul betunként irtam
akkor bééna vagy hozzzá vagy neked sem jó

a 4.0 nak mi a kej és a login mer a mucha aszta fajtát nem fogadta el
szerintem is

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Így már jó lett.
nem értem hogy mi olyan bonyolult benne.<#nemtudom>sztem meg vissza se olvasnak hanem a simtractor.comról töltik le és azzal lehet csináltak valamit és nem jó ez a kód hozzá.

nandorb
nagy a valoszinuseg hogy nemjo irtak be

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

és ez mindenkire vonatkozik akinek az a baja hogy nem fogadja el a kódot.

töltsd már le azt az installt amit nandorb tett fel!honnét?olvass vissza!

nekem ugyse jó vagy ötször be utötem
OK köszi akkor még megpróbálom így is!
Kössz a segítséget!
ha nemjo akor nem tudom. de a mucha.mariayacho és a 2T4Q6XXFQUN biztos jo
akor csináld ugy hogy letörlöd a játékot kihuzod a netet ujrainditod a gépet és felrakod a játékot.ha nemjo akor
nekem nem volt jó a 4.06-hoz az tuti.
mucha.mariayacho login nem jó a 4.0 hoz se a key:2T4Q6XXFQUN
Felraktam a 4.06-os verziót de nem fogadja el a kódot pedig még a netet is kihúztam. Ez miért van?
na kezd olyan lenni a topic mint a 3.66é.:S😞bátran olvassa el mindenki annak a FAQját mert az irányítás ugyan az maradt mint ott volt!!!

ne tegyél fel ien kérdéseket.ha megan a kod nyomd végig a billentyûket.de ha visszaolvasol lehet megtalálod mert fent van

mivel lehet beszálni a traktorba és hogy lehet felakasztani a pótokat és hogy lehet beinditani,
Én ugy csináltam hogy beirtam a googléba hogy simtractor v4 key rámentem hogy magyar oldalak és kiadta hogy Biga warez forum és ot van az elsõ oldalon. probálkoz
De tunál egy pontos elérési utat adni mert nem találom.
Én a Big warez forumrol szedtem le