3362
Simtractor V4
-
zsolti1991 #2402 sziasztok megtudnátok mondani hogy mivelszálok be a gépekbe és melyik billentyűvel mit csinálok köszi!!! -
zsolti1991 #2401 sziasztok megtudnátok mondani hogy mivelszálok be a gépekbe köszi!!! -
pecspapi #2400 ja asszem -
#2399 nemjo vrziot toltotted le nem azt kell ami most van fent az oldalon hanem amire kilett rakva a link,ha jol emlekszem spoilerben voltak a linkek -
pirosasz #2398 kb 10 oldalt olvastam vissza és nem találtam megoldást -
#2397 te se olvastal vissza par oldalt -
pirosasz #2396 helo mndenkinek letöltöttem a játékot és ha van net ha nincs net ak sem működik a kód. a név amit beirok az ben marad de a jelszó nem. ha valak tudja a megoldást vagy tud segiteni az irjon legyenszives vagy vegyen fel msnre fontos lenne. cimem [email protected] -
kitt2000 #2395 úgyan az vagyok! Aszt irtad hogy leiród privát űzenetbe de ilyet nem kaptam töled(2347 üzenet)Azért bocs! -
viszügyel #2394 üdv pecspapi. Felvettelek msn-re jelentkezz be ha tudsz
-
pecspapi #2393 te tudod mii már elmegyeráztuk.vagy te másik kitt vagy,?? -
pirosasz #2392 helo mindenkinek. most töltötem le a játékot agyon jo csakaz alap kombájnal tudok menni. a töbi gépbemiért nem tudok beülni?? aki tudsegiteni az irjon vagy vegyenfel msnre cimem: [email protected] -
kitt2000 #2391 Engem is érdekelne ezek a kérdések! -
pecspapi #2390 msn-nen segítek.vegyél feel
-
viszügyel #2389 üdv.:Meg tudná nekem valaki mondani hogy működik a Ropa Tiger? Valamiért nem viszi a tartályba a cukorrépát.
Amugy a cukorrépát a kukorica vetögéppel kell vetni
-
#2388 de itt nem lehet ki bontakozni.csak priviben de én nem zaklatni akarom -
pecspapi #2387 itt nem.priviben esetleg -
#2386 tóm de be csajozhatok. -
pecspapi #2385 csakhogy ahoz nem jó a kod.xdxd -
#2384 dicsak egy lány ilyen bunkók vagytok vele.Szia Gergő vagyok a http://simtractor.com le tudod tölteni de ha többet akarsz akkor privátba írhatsz nekem. -
pecspapi #2383 visszaolvasol megtalálod két link rapidos és alatt a jelszó -
hun violetta #2382 és hol tudok regisztrálni?
-
hun violetta #2381 hol tudom le tölteni a simtractort?tud tok nekem segiteni? -
pecspapi #2380 visszaolvasol itt fent van amihez jóóó -
viszügyel #2379 köszönöm -
FmdwE524 #2378 akkor kérlek írd már meg meik jó hozzá könyörgök. -
#2377 az 1ik hez se jo -
FmdwE524 #2376 De a kód az megvan de engem az érdekel hogy (login:mucha.mariayacha
Key:2T4Q6XXFQUN) jó SimTractor 4.082-höz is vagy csak a 4.081-el megy? -
pecspapi #2375 visszaolvasol van kod -
pecspapi #2374 privibe elküldöm -
FmdwE524 #2373 Hali. amit megadtatok kód az csak akkor a st 4.081hez jó vagy használható a 4.082-höz is? Mert nekem nem fogadja el.
Ha esetleg luinkelnétek egy ilyen igyen letöltés(4.081) akkor megköszönném. -
kitt2000 #2372 -A cukorrépa gépet valaki nem tudná leirni hogy melyik gombal kell használni mert az nincs benne a farm eng-be.
-Meg melyik vetögépel lehet vetni a cukorrépát?
-Van a cukorrépagép az eladónál mellete van egy doboz na az mi?(amelyik kűlön áll jobbra)
-TIPP-Ez sokkal jobb abol a szempotból hogy a vetömag dobozba van és lehet mozgatni és ha elindulsz vetni nem kell visza jönni feltölteni hanem ki viheted magadal a földre és onan töltöd meg.
-
pecspapi #2371 köszi.legalább én is tom használni
-
kitt2000 #2370 Az etetőkocsit vagy rátolatva felveszed vagy a könyeb a teleszkopal belerakni.Ha ez megvan akkor felkell venni az etetökocsit majd vid ki a karám alól hogy lásd belle felűlröl.AZ ö betűvel kell elinditani majd a 1 vagy 2 gombal elinditsa a bálát ha észre veszed akkor elindulhatsz elöre a 3 vagy a 4 gombal lehet fel,le álitani a szórását.Szerintem nem inditodtad el a fútó szalagót! -
viszügyel #2369 üdv. Tudja valaki hogy müködik az etetőkocsi? mert hiába rakok bele bálát meg elinditom a kardánt nem csinál semmit. ha tudtok segítsetek. KÖSZÖNÖM
-
#2368 jah hála istennek már lassan 1 hónapja nincs credit -
pecspapi #2367 akkor mek én is:D:D -
#2366 a simtractor.net-ről eltűntek a kreditek?me én nem látom és nyugottan töltök mindent. -
#2365 kihuzott nettel csinaltad ugy itad be ahogy a szovegben irta? szorol,szora beturol-beture -
#2364 nandorb nem tod mér nem reggeli aszt a játékot amit letöltöttem arrol az oldalrol amit te adtál? -
#2363 nandorb már mind1 már jó nem volt fe telepítve a videó kari.
most a v4-et bróbálom megcsinálni de nem jó a reggelés