Simtractor V4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pctroger
bazmeg olvassmr vissza láma gyerek istenem loool LÁMA LÁMA LÁMA LÁMA

A hülyeség nem pók,mégis behálózza az egész világot:)

tóthjózsef
<#nezze><#nezze><#nemtudom><#nemtudom><#help><#help><#help><#help><#help><#nezze>

tóthjózsef
Szevasztok hogy kell tudjátok bejelentkezni login key.

pctroger
nandorb ha nem tetszik hogy leirom annak aki nem tudja akkor ne nézd én dolgom nem sztem téged senki nem szólitott név szerint hogy válaszolj rá ennyi nem kell háborogni!!hogyha válaszolok márpedig amit tudom azt le fogom irni és klész nem akadályoz meg senki ez egy fórum lehet kérdezni nah csá

Gergő1991
nekem is ez volt a bajom és én az óta próbálkozom mtz is tudja igazolni de nem jó valami ért.

Hát sztem próbálkozz még! tedd fel megint! És megint és megint ! hátha sikerül!
Lenne egy problémám!
A simtractor v4-et délelõtt feltettem (kihúztam a netet;login:mucha.mariayacha;pass:2T4Q6XXFQUN) Minden passzol "full game" Játszotam elmentettem és leállítottam a gépet.
Most játszanák és elfelejtettem kihúzni a netet így ellenõrizték a key-t visszaváltott demora.
Próbálnám ujra feltenni, mindent ugyan úgy ahogy délelõtt csináltam és nem fogadja a key-t. Nem tom mi lehet vele! Valami tipp? Nagyon megköszöném ha tudnátok segíteni! Nagyon jó game!
hy all
gabikamionos
Mék betüvel kel megtölteni a permetezõt!!!!!!!!!

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

OK. de én még ott vok hogy nemengedi felrakni!<#szomoru1>! #2474!!!
kodnál lesz baj szerintem

Az baj hogy fenn van a 3.66 amikor telepítem a v4-et??
ZTM
Lehet visszaakom a gamet😄
Nem használtam ki,szinte nem is játszottam vele me laggolt😄
De az új gépemen.......meglátom

nandorb
Tanulj meg egy ertelmes kerdo mondatot ossze allitani mert kul. nem kapsz ra valaszt!!!Hiaba van neked ekezzeted es nekem nincs ha nemtudsz ertelmes mondatot szerkeszteni mielott rakatintasz a MEHET-re nezd meg mit irtal!!!

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

pctroger
lol
áhh láma

gabikamionos
de én most nem értek semit kihuztam az internetett beirtam a kodot a hogy kérte ujra fel telepitettem és nem egedi a traktorokat?

nandorb
jelszo is mellekelve volt: nandorb

jó de nekem ezek titkosítotfájba jönnek le és nem tok hozzá jelszót h megtudjam nyitni a fájt!
nandorb
ugy laccik rossz helyen olvasgattal

Sziasztok!ideáig azért nem írtam semmit mert visszaolvastam!De 1 kérédsem lenne a simtractor.com on kivül hol lehet letölteni a v4 et!olvasgattam de nem találtam rá!Én a simtractoról töltöttem le de nem akarja elfogadni nekem se a kódot!köszi a választ!
Gergő1991
de nem érted h ne akarja el fogadni a kódot még ha ki is van húzva a gépbõl de akkor se akarja el fogadni ott villog h nincs regisztrálva.különben is mindenkinek ugyan az a kódja?

Hali! Bocs ha már volt témán, visszaolvastam és nem találtam rá választ, hogy hol tudom megtölteni a trágyaszórókat. A PDA-n a tehenek száma mögött sincs zárójelbe a trágya, pedig raktam be nekik szalmát a behordóval. A hígtrágyát tudom, az ott van elõtte.

szerinted één mire gondoltam??😄😄

nandorb
most mit kell ezt meg 100x leirni

pctroger
20 emberbõl 19 nek jó nem igaz hogy neked nem!!!loool

pctroger
úr isten nem igaz ennyit nem lehet megérteni hogy kihuzod a netet a gépbõl elég csak abból kihuzni és ugy telepited fel a játékot aztán ha kész nem dugod issza a netet hanem gy elinditod logont keyt beirod és elvleg kész nem igaz ennyit nem lehet megérteni ha valamit még nem tudsz olvass vissza jah és ha jáccani akarsz akkor mindig a játék inditása elõt huzd ki a netet a gépedbõl de csak onan!!!!!!!

Gergő1991
má én se tudom h mit csináljak.

én nem mondok már semmit

Gergő1991
most mi van bekapcsoljam a netet és úgy próbáljam?

kódot internet nélkûl (ne legyen bekapcsolva)irjátok be mert akkor nem fógadja el.Ha bekapcsolva irtátok be akkor törölni kell és újból fel kell teni!Én is igy jártam beirtam a kódót elfogata a következö játék napon már be se kelett irni már egyböl aszt irta ki hogy regisztrált verzió:

Gergő1991
jó van meg untam.életembe nem szórakoztam ennyit egy játékkal mint ezzel faszom.meg untam majd még nézegetlek titeket azt ha tudtok valami normális kódot majd írjátok le.

Gergő1991
jó van még próbál álom.

Gergő1991
ki húztam a netet mer a ruter se osztotta és mindenki engem szidott h mit csináltam. de most a key kis betûvel írjam?

pctroger
ha azt irja ki hogy az email cim registrálva van akkor nincs kihuzva a net mert valahonnnan meg kel tudnia nem??

pctroger
hát nem tom nekem jó volt!!rosszul irtál be valamit nem
???próbáld ujra login:mucha.mariayacha vagy a végén o betüvel próbáld meg net nélkül key 2t4q6xxfqun

Gergő1991
na ez nem jött õsze ki próbáltam úgy h be van kapcsolva ki van kapcsolva de nem fogadja el a kódot valakinek valami más ötlete.

Lehet nem jó a key! Deh vki nkem is segítsen már:S
gabikamionos
Registration Error.

The email address given is already registered.

Please go back and correct the problem.segitsetek milehet a baj kérlek szépen titeket

Csátok van egy kérdésem ha nem baj! Amikor telepítem a gamet ki írja hogy (Error 2855.The radio button group RadioGroup on dialog SetupType has than 2 buttons.) ez most mi is akar lenni? mért nem telepít?<#szomoru1> Pedig már két helyrõl letöltöttem de ugyan az a helyzet! Lécci segítsetek. Köcc
nandorb
otthagyod szaradni es pda-val adod el

hello all.ha a cukorrépát kiszedtem a ropa-val és kiszórtam eg helyre onnantól fogva mit kell vele csinálni hpénz legyen belõle?pótra rakjam ?de hogyan?
pctroger
akitõl kérdezhetek privibe az irjon nem akarok mást terhelni a saját nem tudásommal xD ha valakitõl kérdezhetek a játéktõl privibe megirom az pls irjo thx!!😊

Gergő1991
ok köszi meg próbálom azt meg írom.

pctroger
hát nálam jó volt de mior inditod a játékot az elõtt és ugy is telepitsd fel net nélkül nálam legalábbis bejött😊

Gergő1991
ahol van a tartály a magtárnál. és ez menyire hatásos ha ki húzom a netet végre jó lesz?

pctroger
hol lehet egyébként megtölteni a permetezõt boccs nem tom xD

pctroger
nem lehet onlineba jaccani!!!!mert nem vetted meg az eredeti keyt ha jáccani akarsz vele akkor töröld le a játékot huzd ki a netet a gépedbõl telepitsd ujra belépsz a játékba login:mucha.mariayacho key:2T4Q6XXFQUN amikor el akarod inditani a játékot elõtte mindig huzd ki a netet a gépedbõl és ugy jó lessz!!!Legalábbis nekem jó és ha valaamit nem tudsz elõször olvass vissza és ha nincs rá válasz csak akkor kérdezd meg😊hali

gabikamionos
miért nem engedi a reget ezt irja ki mi lehet a baj Registration Error.

The email address given is already registered.

Please go back and correct the problem.

gabikamionos
lehet olinébe játszani

gabikamionos
adig nem tok meni a traktoral mig nem regisztrálok és valami ilyesmit irki UNREGISTER DEMO GAMES MÉKET TÖLTSEM LE