3362
Simtractor V4
-
#2642 Jézusom milyen szar játék ez hogy ki kell húzni a netet hogy regisztrálhass meg hogy egyálltalán regisztrálni kell? -
CB Csipi #2641 Ja és még EGY hülye kérdésem lenne... A műtrágyaszórót hol lehet megtölteni??? -
CB Csipi #2640 Valaki leírja nekem hogy hol kell tankolni a permetezésnél ha gyomírtózni akarok??? -
CB Csipi #2639 Szia! Nekem nagyon tetszik a honlapod attól eltekintve hogymég nincs 100%-ig elkészülve... :D:D:D -
CB Csipi #2638 Először regisztrálnod kell a játékban de ahoz hogy regisztrálni tudjál kikell húznod az internetet!
LOGIN: mucha.mariayacho
KEY: 2T4Q6XXFQUN
Ezután Betudsz szállni az összes gépbe: Vagy a játék menüjében kiválasztod melyikkel akarsz menni, vagy hamár bentvagy a játékban akkor az enter+ú-val tudsz beszállni... Kb így bár nembiztos hogy megérted ahogy én magyaráztam... XD -
thugya #2637 bocs a láma kerdésért de én először játszok SimTractor-on (egyébként király)de enm tom meikkel ül be e pali a tractorba meg ilyesmibe
segítenétek?
ekőre is köszi
-
#2636 KÉSZ A honlap!!ITT VAN + fórum + faq -
#2635 FIGYELEM!! a fansite+ faq készül énáltalam!! ma este lehet meglessz -
#2634 erre több megoldás is lehet!
1.frissitsd a videókártyád
2.ved le a grafot minimumra -
#2633 Valaki, kérem adjon nekem tanácsot!
Több hónapja simán ment a V4, tegnap pedig gondold egyet és elkezdett akadni de rendesen. Azóta többször újra telepítettem, még a gépet is újra raktam, de semmi változás. Mindegy, hogy a 4.06-ot vagy 4.082-tőt rakom fel.
Ha van valakinek ötlete, megkösszöném!
Üdv.!!! -
Gaben87 #2632 Köszönöm Martinez! -
#2631 Simtractor DOWNLOAD -
Gaben87 #2630 Kössz!Jó elintézted! -
ZetorMaci #2629 Hello, nem tudnátok segíteni abban hogy hol találhatok a V4-hez új épületeket??? Eddig sehol nem találtam sem a simtractor.net sem sehol...
Köszi -
p910211 #2628 Olvass vissza!!!!! -
Gaben87 #2627 Jah és mikor lesz kész a FAQ? -
Gaben87 #2626 Csövi!Honnan tudom letölteni a játékot ami jó is?Köszi előre is! -
#2625 hy! van a SIMTRACTOR V4-nek magyar fansite ja? mert ha nincs készítek eggyet fórummal -
#2624 Hello!
Rajtam kivül van valakinek még problémája a 8530-as John Deere-ral(by FLD)?,
Mert nekem az egész játék átment tőle lassított felvételbe. -
CB Csipi #2623 Kössz a választ több mint a semmi, lehet hogy a videókari a szar de multkor meg pedig jóvolt minden... :S :D -
FmdwE524 #2622 Nah a cukorrépát felszedtem azzal a nagy batárral prizmába raktam. És utána a prizmával mit csináljak????? -
farkasjos #2621 Szar A videó kártyád!XD Milyened van ha nincs 256 akkor sztem akkor jönnek elő ezek a problémák! -
CB Csipi #2620 Sziasztok! Az miért van, hogy a szántóföldek teljesen hófehérek és egykét szfaltos útszakasz full szürke??? Legyen szives valaki válaszoljon! Előre is köszönöm... :) -
#2619 megint mondom ne zzz eddig ezekre a hulye kerdesekre adtak mar 100x valaszt keressed csak ki!!!!!! -
pappmilan8 #2618 hogyan lehet elmenteni a játékot???
-
#2617 ne z itt a megoldas ittvan csak korul kene nezned -
pappmilan8 #2616 melyik gombal tudok lucernát tölteni a vetögépbe???
-
pappmilan8 #2615 melyi kgombal tölthetem meg a mütrágya szorot?mi a kod?hajo a kod akor mért nemtudok beülni a traktorba?!!!
-
pecspapi #2614 DC456FF
ez a st v3.66-é:D:D -
farkasjos #2613 ez nem a v4 kódja hanem a 3.66 a login: mucha.mariayacho
Key : 2T4Q6XXFQUN
És ez tuti jó!!! de a játékot is úgy rakd fel hogy nem megy a net
meg jól írd be!!! -
#2612 www.mttu.com
DC456FF -
#2611 ezt már probáltam+ ki is húztam a netet de nem jó -
farkasjos #2610 Login:mucha.mariayacho
Key:2T4Q6XXFQUN
Olvass vissza! -
farkasjos #2609 A duple kereket hol tom rá szerelni a tractorra??? -
#2608 LOGIN: ?
KEY: ? -
#2607 csá valaki segítsen
LOGIN:
KEY: -
farkasjos #2606 MTZ Hát sztem nincs deh belarus jó lessz a john deere 7810 helyett??
mer itt van : http://www.simtractor.net/skins/20/2/John+Deere+7810 itt kb 5-ik vagy 6-ik skin az deh ki van írva + kép is van! -
p910211 #2605 Ott vannak a zsákok a leadó helyen a fal mellett!!
És azzal a gombal töltöd meg amelyikkel a telepen elinditod a gabonát a siloból -
#2604 Egyébbként a Simtractor V4-be nem lehet MTZ betenni(mindegy miet)??? -
farkasjos #2603 Én sem tom milyen gombokkal! deh a boltba vannak fehér dobozok és ott! olyanok mint egy hűtőszekrény:D deh lehet hogy azzal kell a cukorrépát!
deh amúgy próbáld végig a gombokat azt amikor tellik akkor már tod a választ!