3362
Simtractor V4
-
gzsolti111 #2962 Köszi, már jó. Nem tudom mi lehetett, reggel is ezt a kombinációt (is) megpróbáltam... No mind1, lényeg hogy most jó! -
dj norboo #2961 Próbáld az ö-gombbal vagy az 1es 2es gombbal! -
gzsolti111 #2960 Hali! Egy kis kihagyás után voltam.. És kérdeznék valamit: Permetezni hogy kell v4-ben??? :)))) Megtölteni meg tudom, kimentem a földre, de nem nyitja ki a "csapokat", szóval nem permetez, de a tartály telle van permetszerrel. -
#2959 sztm még igy se érti meg
-
gzsolti111 #2958 Jó! :) -
gzsolti111 #2957 Az udvaron! :D... Távolabb van egy telephely ott megtalálod!...
De be tudod állítani a menüben, hogy melyik géppel akarsz menni! Tudóód? :-) -
gzsolti111 #2956 www.simtractor.mlap.hu (!)
Műtrágyaszóró (SimTractor v4)
A műtrágyaszórót (fertiliser), pluszba kell betenni a játékba (V4)!!!
Először telepítsd vagy tedd be modként!!!
www.simtractor.com / addons menüpont. (http://www.simtractor.com/dload.php) Itt van a download exe, ez autómata telepítő, vagy a download zip, Te rakod be a machines mappába. Utánna pedig a kereskedés udvarán megtalálod! -
#2955 és h lehet betenni műtrágyaszórót ?? -
#2954 nagyon zsir :D meg a game is :D csak aztnem otm h megvettem azt a piros traktort pff nemtom mi a neve de hasonlit a Fiat és a Zetor Crystal-ra nah azt megvettem és nemtom, h hol találom meg... :( segitene vki? -
#2953 mijen lett a banner??:D -
#2952 azt ezt hát a skinekhez:) -
#2951 azt eszt hova kell bemásolni?
-
#2950 http://rapidshare.com/files/210677716/ker_kminta_skinek.rar.html
Akit érdekel, itt egy kerékminta skin csomag! Én alkottam a simtractor.net-en található csomag segitségével. Felülirtam 1-2 minta fájlját és kész. Mindentraktornak, kombájnak, trágyaszóróknak, átrakókocsinak, nagy pneumatikus vetőgépnek, teleszkópos rakodónak menetirány szerint álló traktormintás kereke lesz. Kivétel a Xerion és a Renault Ares, ezeknek nem tudtam megcsinálni. -
#2949 heló srácok!
remélem holnap berakják az új bannert:D(házi gyártmány:D)
és még lesznek itt 1-2 újítások:D vagy mit kellene pofásítani a topikon:D?? -
#2948 Nálunk még vágóasztal szállító kocsinak hívják:), de rakhatsz rá vetőgépet is(pl.:szemenkénti-t) mert széles -
Krapesz #2947 Nem találok linket!Ott van az üvegháznál amikor új játékot inditasz!Csövekböl van összerakva!Na,mind egy annyira nem vészes -
sztomi87 #2946 hali
nem lehet modokat csinálni bele,pl:mtz 80-ast
ugy mint a landwirtschaft-ba -
gzsolti111 #2945 Piros? Kép nincs róla? adj linket és akkor megmondom!... :-) -
Krapesz #2944 Köszi a segitséget!Most rakom fel ujra!Még 1 kérdés:az a piros tréler az mire van?A báláknak? -
gzsolti111 #2943 Töröld le teljesen, mappával együtt, és tedd fel megint... Ez a tippem!
Mert a répaszedéshez nincs köze ehhez, illetve a műtrágyaszórónak sincs... Saját tapasztalat. Nekem mindegyik működik...! -
gzsolti111 #2942 Én betettem azt a műtrágyaszórót és nincs semmi gond vele... -
gzsolti111 #2941 Igen tudjuk... Ez alap...
Egyébként a simtractoros változatnál yocho, nem yacho...
És amúgy: www.simtractor.mlap.hu -
fendt andrás #2940 hello
tudjátok a kódot?
ha nem akkor itt van:
LOGIN:mucha.mariayacho
KEY:2T4Q6XXFQUN -
Krapesz #2939 Csk a simtractor.com-rol letöltött műtrágyaszóró volt benne!Lehet,hogy az a hibás... Köszi a segitséget -
#2938 Error save = Hibás mentés lehet hogy valamien mod lehet a hibás vagy ha nincs mod akkor nem tom:D
-
Krapesz #2937 Hello mindenkinek!Tudja valaki,hogy miért irja ki amikor akarok menteni,hogy error save?Álltalában akkor csinálja amikor a répát szedem... -
#2936 JÓ TANÁCS!!!!!!!!!!!!!!!!
A JD 8530-ast aki beszeretné rakni, az játék elején tegye meg amikor új farmot hoz létre(nincs még mentés), mert ha közben rakjuk be akkor nem lehet a szimpla és az ikerkereket cserélgetni rajta és a menüje nem fog eltünni!!!!!! (nekem ezt csinálja)! Akinek nem az ne foglalkozzon vele. -
#2935 Nem lesz! Mert a második telepítő fájl csak a műhelyt csinálja meg a farmon+lesz disznyó telep a város mögött. Én nem raktam be mert a gépem már nem bírja el, szaggatna amikor megyek be a farmra valamivel, több megás mint az old style farm mint a többi famr mod, szerintem a 3-as a legjobb. -
jocesz87 #2934 Kösszi szépen!! És akkor nem lesz gond ha mind a ketőtt felteszem? -
#2933 cham. sprayer-permetező: 24m
kuhn venta-kuhn venta: 7m
cover crop-elvileg a tárcsa
row-crop planter-JD szemenkénti vetőgép: 8m
seed drill 1530-JD gabonavetőgép: 6.3m
1890 No-till air drill-JD pneumatikus vetőgép: 10m
big tiller-JD tiller(nagy kultivátor): 10m
Liquid/manure sprayer-trágyaszórók: 6.5m
disco mower-claas disco kasza: 8.5m
Cougar mower-Claas Cougar: 14m
STS combine/Lexion/ NH CR: 9m
MINERAL FERTILIZER-műtrágyaszóró: 24m
-
#2932 az old style-al egyben van, csak módosítva lett a gépműhellyel+hozzá van a sertés telep! -
jocesz87 #2931 És ha fent van az Old_Style_Farm mod azzal akkor gondolom össze ütközik a kettő??
Gps re nem tud senki segíteni hogy melyik gépre hány méter mert a manualba le van írva de nem tudom melyikhez érti a 10 ből ketőtt tudtam le fordítani csak -
djmadar #2930 hellotok nemtudja vki h honnan lehet lehúzni azokkat a cuccokat amiket ide fel van rakva képeken: simtractor -
kitt2000 #2929 Szeretném megosztani veletek ha nem halotátok hogy az én belinkelt farmra (2864 hsz-nál találtok)új modot adtak ki amely a következöket újit segitségnek még van pár kép hozzá!!!!
-egy új farm szerintem(disznó farm de állat nincs) álohelyel,tankolással.
-kialakit egy szerviz állást a farmon
Adom a linket:
http://www.simtractor.com/forum/viewtopic.php?t=11570
ime alink hozzá!!!
A here ikonra lelehet tölteni ami autómatikusan bemásolja a fájlokat!!
De mielött elkezditek a sav=(mentésbe)van három fálj amit át kell nevezni(az általad nevezet farmra és hanyadik mentés PL(YourFarm_1_) mert az új farm nem lesz aszfalt kinézete hanem föld kinézete lesz
higyétek el mert legaláb többször probáltam meg mig sikerűlt!!!!
Ha véletlenül tudtatok róla akor bocs! -
#2928 én mindent tudok
-
#2927 honan tudtad az msn címem
-
#2926 fellvettelek msn re -
#2925 neked multy player van
-
#2924 kérlek gyorsan írj vagy vegyélfel msn címre
-
#2923 ugy kell letőlteni?