425

Tereprali
  • malter
    Home-összkerék ki/be
    End-felezö
    Insert-elsö tengely difi zár
    Del-hátso tengely difi zár
  • csoola
    megvan, megcsinálod a trialt, aztán megnyomod ott az endet vay pageupot vagy valamit ott, szoval n a difit állitgasd hanem vlaami van ott, aztán már változik is a nyil a Task felé, ott meg ha odaérsz egyböl mutat 3 uj versenyt, most egyet már megcsináltam
    sok szerencsét hozzá :)
  • csoola
    én is már megcsináltam 3xa trialt fazán de nem mutat mást, billentyü nincs amivel tul lehet nyomni mert már ezerszer végigzongoráztam, de legalább annyira alapvetö tutorial lenne h megmutassa hogyan vállaloma versenyeket meg minden... ez azért gáz, bár igyis sokkal job mint a city interactive eddigi összes játéka együtt :)
  • szenyor89
    hát igen most végül kitudtam szállni és elmenni a trial-ra de most meg csak a trialt mutatja:D és ottis kiir valami tutorialt csak nemtom emgcsinnni! me ugye nemirja csak a hejét! most má eljutottam a versenyre addig ok de most csak azt irja:D uristen mivan ezzel a gémmel?:D valami tip? oldal letöltés patch? gigatorrentsről szedtem de ott nemir senki semit!
  • malter
    nem emlékszem már pontosan de garásznál addig szenvedj amig nem engedi probáld f2 aztán navival kijelölni garászt és utánna stb
  • szenyor89
    Nos köszi de ez a kiszálás sem jó:S kise enged szállni! mi a fenét kell vele tenni? hiába másolom csak azt a 2db fájlt akkorsemjo:S segitsen valaki! plz
  • akos1988
    Mit kell csinálni az elején? Elkezdtem a carrier módot odamegyek a garázshoz és utána semmisem történik, bejártam már a térképet de semmi, próbáltam f2 meg n de semmi. Meg a szürke csíkot hogyan kell rendbehozni?
  • malter
    garázsnál menj be/ki aztán E-vel szálj ki nézd körbe az autot,1-5ig nyomkodd végig a nézeteket közelités stb és elvileg akkor bead egy triál versenyt
    én triál után mentem a kézhez és ott adott még 3at
  • malter
    találtam egy "apro" bugot
    kentem a versenyeket jeepel aztán beadta a picupot megvettem azt és eladtam a jeepet
    késöbb kiderült ez nagyon borulékony ugyhogy visszavettem a jeepet gyári kopaszon,és mikor rámegyek a garázsomba ráteszi automatikusan amiket anno megvettem cuccokat hozzá
    viszont ha eladom ujra akkor beleszámolja a tuning dolgok árát is,igy gyakorlatilag bűrmennyi pénzt lehet bugolni hogy megveszed feltuningolod,eladod majd ujra megveszed és eladod:)
  • szenyor89
    Sziasztok énis lezuztam a gémet angol nyelvel és nekemse irkál semmit a szürkesávba pedig csináltam amit leirtatok! milehet a gond? valaki tudna valami okosságot akkor irja le plz vagy ha valamit küldeni kell akkor : [email protected]

carrierbe nincs verseny csak első dolog h menjek a garázshoz és utánna fojotn csak ezt irja h menja garázshoz nincs verseny! help
  • [HUN]FaTaL
    Szedd le az OpenAL-t, google a barátod :)
  • Donor17
    cső crakeld meg a játékot
  • leipsig
    sziasztok!

inditásnál OpenAL32 nem található ezért nem indul... milehet a problem? valaki?

köszi
  • Swy
    nekem sima angol van..
  • garaib
    Reggelre lejött az orosz vagy cseh változat.
    Azért köszi.
    Üdv,
  • cumfu
    adj valami emailcímet és elküldöm
  • garaib
    Igen a 149. én is figyelembe vettem, csak nekem olyan verzió van letöltve, amiben eleve benne vannak az angol xml fájlok, viszont a 149 ben pedig pont azt írták, hogy csak az első verseny után másoljuk be a az többi xml-t.
    Ezért kellenének az eredeti xml-ek.

Köszi
    Üdv,
  • cumfu
    a 149-es hozzászólásban le van írva mit hogy kell másolni h jó legyen az angol nyelv és ne legyen szürke sáv. sok sikert
  • garaib
    Sziasztok!

Közben meg van a nyíl alatti szürke sávban nem jelenik meg a szöveg.
    Valaki fel tudna rakni egy eredeti xml fájlt?

Köszönöm,

Üdv,
  • garaib
    Sziasztok!

Most kezdtem a carrier módban és nem tudok versenyt menni. A térképen csak három dolog található: garázs, tasks, petrol station.
    F2 és az N sem segített.

Mi lehet a baj?

Köszi.
  • Swy
    j köszi megvan most tudok menni egy versenyen, de azt már megnyertem sokszor. Már meg tudtam volna venni a jeep-et, ha nincs lezárva, de nem engedi. Feltuningoltam a mostani terepjárót ammi sztem subaru, de nem tudom biztosan, mert magas eléggé.
  • cumfu
    nyomd meg az F2-t és utána tudsz menni (esetleg nyomde meg az F2 után az N-t)
  • Swy
    na letöltöttem. Nem tom mit kell csinálni, csak free ride van a carrier módban. Nem nagyon értem.
  • Swy
    most szedem én is... Nagyon kiv vagyok már!
  • cumfu
    ez én is láttam. Rip és 1,12 giga, de nekem 9xxmb-os vrz van meg. Mi a külömbség?

más:
    ja és nem működik a belinkelt mentés hibaüzivel még be se lép a játékba valami ötlet?
  • grebber
    MotorM4X.Offroad.Extreme.DVDRIP.READNFO-Unleashed
  • Kicsizoli
    Simán...nevetve...nekem is hasonló van....de minimum grafikával...

• SötétBarom
    Elég répa..
  • Pate
    Menne ezen a gépen ???
    Celeron 2,6 Ghz
    1,5GB DDR RAM
    Connect 3D Radeon 9600 128MB AGP
  • Kicsizoli
    Tökéletes...nincs vele gond én a isohuntról szedtem...
  • grebber
    Ez a neten lévő orosz verzió megy tökéletesen?Nem lépked ki nem fagy le nincs baja és nem kell hozzá semmi + fájl stb?
  • ngcsnet
    http://motorm4x.ucoz.com/load/
    itt van save file és teljes text file is elvilekben, amúgy meg demo text fileket pakold át nem kell hozzá diploma:)
  • sonnenshein
    Most komolyan, nem is kellett volna nagyon visszaolvasnod, hanem csak a legutolsó kommentet, a #149-eset (tiéd a 150-es).
    Most kísérletezem a hangok cserélésével, hátha összejön az is:)
  • blackcalibra
  • Máté94
    nincs
  • rajkonnen92
    helloka!kellenne egy kis segitseg...meg van a teljes jatek és ugye orosz, amit nem nagyon értek..:S és lassan is tölt a jatek.....pedig a gépemnek siman vinnie kéne....NEM TUDNA VKI LINKELNI (HA VAN EGYALTALAN VMI UGY NEVEZETT "angolositas"vagy bar mi masik europai nyelv...:Dnagyon megköszömén....:)thx....
  • sonnenshein
    Köszi Waczkor a segítséget.
    Az volt a baj, hogy mivel az összes text fájlt átmásoltam, így az elején a nyíl alatti szürke sávban nem láttam semmit, így nem tudtam miket kell nyomkodni, és mivel nem nyomkodtam végig az "oktató" gombokat, így fel sem ajánlotta a versenyt.
    Első körben érdemes csak a texts_menu.xml és a texts_garage.xml fájlokat átmásolni, majd miután átestünk az első versenyen, és el is mentünk az OK jelhez, azután érdemes átmásolni a többit(én kihagytam a mission nevűeket, már csak méretük miatt is, szerintem a demó lévén azok nincsenek kitöltve).
    Remélem segítettem ezzel a gyors angolosítással, míg ki nem jön rendesen.
  • Waczkor
    Asszem az első versenyen lehet benyomni a 4 kerék meghajtást.Ott mutatja meg mit hogy
  • sonnenshein
    A gombokkal tisztában vagyok, csak dob egy szöveget, hogy unlockolni kéne (van egy pár órám a demóban), az Ok jelnél pedig nekem nem dob fel semmit, hiába enterezem, vagy vmit kéne venni a garagéban?
    Amúgy ha a teljes térképet bebarangolod kapcs egy kis lovettát érte (F2 képernyőjén nyomsz egy V-t, és ami nem zöld sraffozású, ott még nem jártál).
  • Waczkor
    Kösz a tippet.Insert,del,home stb billenytűkkel lehet kapcsolni az első-hátsó meghajtást,difit.Első pálya:simán követed amit mutat,elsőre elmész a garázshoz,majd egy kis okét mutató ikonhoz a térképen,majd első verseny ésatöbbi.Aztán adja majd az új versenyeket.Ne felejtsd el a benzint:)