425
-
#225 vagyis igy:
1.rakd fel a demót!
2.most rakd fel a teljest ugy hogy a demót nem törlöd le!
3. ennyi
nekem megoldotta a problémát!
sok sikert! -
#224 1.töröld le a teljest!
2.rakd fel a demót!
3.most rakd fel a teljest ugy hogy a demót nem törlöd le!
4. ennyi
sok sikert! -
GPx8 #223 Sziasztok! Nincs ehhez cheat? Vagy ha van valakinek 100%-os mentése, elküldhetné! Köszi! -
#222 értem,megpórbálom valahonnan leszedni a teljest...és a demo-t leis törölted utána?
-
#221 hát felraktam a demót aztán a teljest és jo volt mert a demo magától felrakta az openalt -
#220 télleg? :D
Nálad így ment? :) -
#219 rakd fel a demot azttán a teljest a demo felrakja magátol az openal-t (azzem) -
#218 de nemtudom hogy kell :S
és mit...Segíts éccy :)
OpelAL oldalról mit szedjek le? -
#217 rakd fel -
#216 hello...OpenAL_32-esel kidob...mit csináljak?
PLEASE SEGÍTSETEK! -
#215 Üdv!
Nálam minden minimumon van, mégis néha akadozik a játék, kilép stb...
Max grafikán szintén játszahtatlan, fenti okok miatt
Pedig min gépigény többszörösével rendelkezem, legfrissebb directx, ati driver fent van -
#214 EZT? csak egy párat kelett volna visszaolvasni kb 20 hsz... -
#213 hi
karrier módba mit kell csinálni? bemegyek a garázsba kicsit tuningolom a kocsit kijövök azt semmi küldetés vagy helyet nem ir hogy menjek, merre kell menni vagy mi a lényege?? -
#212 valaki megtudná mondani mit lehet avval csinálni hogy betöltésnél 77%-nál windows hibaüzenettel kilép a játékból?
ezt a demo csinálja ha pedig felrakom a teljest akkor meg 72%-nál csinálja ugyanezt!
ElŐrE iS kÖsZi! -
#211 Megéri az árát?
Érdemes mgvenni 3k? -
#210 Pont erre gondoltam én is :DD -
#209 mennyi volt?:D -
#208 G25-öd van??
mázlista:D -
Totya77 #207 Nagyon jó kis játék,már Alaszkában vagyok,és az első 6 kocsit már megtudtam venni fulltyuniggal :D:D
Egy gáz van a G25 gáz féket nemtudom beállítani nem szereti igy billel tolom ott meg az a gáz hogy ha kanyarodok és gázt nyomok nem akar menni az autocsak szenved :P -
#206 sziasztok! elindul a játék kb 10 másodpercet megyek benne az autóval és kilép windowsba hibaüzenettel, hogy hibát észlelt és leáll! tudja vki mi lehet a gond? előre is kösz! -
#205 sivesen
nekem sajnos nem jó :( -
trialkornel #204 Köszi most működik. Úgy néz ki ez volt a megoldás. A demo feltette magától az OpenAl-t meg a Visual C++-t. Valószínüleg ezeket hiányolta a teljes. -
#203 asszem maradok az UAZ 4x4-nél:D -
#202 na király!
felraktam a játékot mindent ugyanugy ahogy leirtam meg ahogy a multkor csináltam és mikor inditom a játékot 72%-nél kijön a hibajelentés -
#201 na nekem is ez volt a probléma!
1.töröld le a teljest!
2.rakd fel a demót!
3.most rakd fel a teljest ugy hogy a demót nem törlöd le!
4. ennyi
sok sikert! -
trialkornel #200 Nem tudom nekem sem segített pedig nem állítottam semmit a játékban.
Én is csak onnan jöttem rá hogy fórumokat olvastam. -
#199 köszi nem is gondoltam hogy f2-t kell nymoni :) lehet aztért van mert kikapcsoltam az arcade mosot és akk nem segí ilyenekben? -
trialkornel #198 Kijössz a garázsból nyomsz egy F2-t,kijelölöd a hüvelykujjat és elmész oda. Persze a kocsit előtte javítsd meg mert csak úgy működik. Amikor odaértél végignyomogatod a nézeteket 1-től 6-ig. 2 nézetbe az egérrel tudsz szórakozni azt kipróbálod. Utána elvileg már engedi használni az E betüt amivel "kiszállsz" és körbe tudod nézni a kocsit hogy van e sérülés. Ez után kapsz versenyt. Ha a versenyt megcsináltad visszamész oda és végignyomkodod a 4 kerék hajtást,a terepfelezőt meg a difiket és kapsz újabb versenyeket. Ennyi! -
trialkornel #197 DirectX-ből a 9.0c van fent. VGA driverből újabbat tettem fel mint ami volt előtte a gépen. Pontosabban azt írja ki indításkor hogy az alkalmazást nem sikerült elindítani mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát. Párszor már újratettem a játékot de így sem jó. -
#196 valaki írja már le érthetően hogy mit kell csináli az elején :) lerak a kocsival és a nyíl egy garázshoz vezet bemegyek kicsit tuningolom a kocsit kijövök és még mindig oda mutat a nyíl menüben instant race-nél meg locked mindkét verseny ami ottvan -
garaib #195 Szia!
DirectX?
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en
VGA driver? -
trialkornel #194 Csáó
Nekem olyan gondom van hogy tegnap újratettem a rendszert és nem indul a játék. Előtte ment minden hiba nélkül most meg ha elakarom indítani és azt írja ki hogy programfuttatási hiba. -
#193 aha magyarul? :D -
#192 same@here -
#191 csoki én most szereztem be a játékot de a legelején gonba vagyok :( elindítom a careert és egy garázshoz kell eljutno. odamegyek bemegyek a garázsba kicsit költök a kocsira addig semmi probléma. de miután kilépek a garázyból még mindig azt mutatja a nyíl hogy mennyek oda és nem tudok mit csinálni. ha a menüben az instant race-re megyek akk ott van két verseny de mindkettö locked :( pls help -
#190 Opsz, elfelejtettem...A demo gond nélkül ment. Az új, angol verziót szedtem le. -
#189 Openal32.dll hiányzik a játék számára, és így nemindul :S Hiába töltöttem le a dll, akkor sem megy :s
Van valami opengl program , ami szükséges az oprendszernek, vagy mi hiányzik a játékhoz? (Xp) -
#188 nyomsz egy R betüt és ott el tudod vontatni kutra -
cumfu #187 Tankolj, ill vegyél kannákat a verdára azt is tankold meg, és ha kifogy akkor onnan is tudsz tankolni, persze csak addig míg a kannákból ki nem fogy. -
akos1988 #186 Mivan akkor ha kifogyott a benzinem? Nemtoudok csinálni semmitse!