MOTORM4X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hoffi
vagyis igy:

1.rakd fel a demót!
2.most rakd fel a teljest ugy hogy a demót nem törlöd le!

3. ennyi

nekem megoldotta a problémát!
sok sikert!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
1.töröld le a teljest!
2.rakd fel a demót!
3.most rakd fel a teljest ugy hogy a demót nem törlöd le!

4. ennyi

sok sikert!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Sziasztok! Nincs ehhez cheat? Vagy ha van valakinek 100%-os mentése, elküldhetné! Köszi!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Attila889
értem,megpórbálom valahonnan leszedni a teljest...és a demo-t leis törölted utána?

Hoffi
hát felraktam a demót aztán a teljest és jo volt mert a demo magától felrakta az openalt

Attila889
télleg? 😄
Nálad így ment? 😊

Hoffi
rakd fel a demot azttán a teljest a demo felrakja magátol az openal-t (azzem)<#idiota>

Attila889
de nemtudom hogy kell :S
és mit...Segíts éccy 😊
OpelAL oldalról mit szedjek le?

passatgt
rakd fel

Attila889
hello...OpenAL_32-esel kidob...mit csináljak?
PLEASE SEGÍTSETEK!

passatgt
Üdv!

Nálam minden minimumon van, mégis néha akadozik a játék, kilép stb...

Max grafikán szintén játszahtatlan, fenti okok miatt

Pedig min gépigény többszörösével rendelkezem, legfrissebb directx, ati driver fent van

kifli
EZT? csak egy párat kelett volna visszaolvasni kb 20 hsz...
totti10
hi

karrier módba mit kell csinálni? bemegyek a garázsba kicsit tuningolom a kocsit kijövök azt semmi küldetés vagy helyet nem ir hogy menjek, merre kell menni vagy mi a lényege??

hajrá,lilák!

Hoffi
valaki megtudná mondani mit lehet avval csinálni hogy betöltésnél 77%-nál windows hibaüzenettel kilép a játékból?
ezt a demo csinálja ha pedig felrakom a teljest akkor meg 72%-nál csinálja ugyanezt!
ElÕrE iS kÖsZi!

R3TR0
Megéri az árát?

Érdemes mgvenni 3k?

RoR zsozso
Pont erre gondoltam én is 😄D

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Hoffi
mennyi volt?😄

Hoffi
G25-öd van??

mázlista😄

Nagyon jó kis játék,már Alaszkában vagyok,és az elsõ 6 kocsit már megtudtam venni fulltyuniggal 😄😄
Egy gáz van a G25 gáz féket nemtudom beállítani nem szereti igy billel tolom ott meg az a gáz hogy ha kanyarodok és gázt nyomok nem akar menni az autocsak szenved 😛
KáZé
sziasztok! elindul a játék kb 10 másodpercet megyek benne az autóval és kilép windowsba hibaüzenettel, hogy hibát észlelt és leáll! tudja vki mi lehet a gond? elõre is kösz!

Hoffi
sivesen
nekem sajnos nem jó 😞

Köszi most mûködik. Úgy néz ki ez volt a megoldás. A demo feltette magától az OpenAl-t meg a Visual C++-t. Valószínüleg ezeket hiányolta a teljes.

Hoffi
asszem maradok az UAZ 4x4-nél😄

Hoffi
na király!

felraktam a játékot mindent ugyanugy ahogy leirtam meg ahogy a multkor csináltam és mikor inditom a játékot 72%-nél kijön a hibajelentés<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Hoffi
na nekem is ez volt a probléma!

1.töröld le a teljest!
2.rakd fel a demót!
3.most rakd fel a teljest ugy hogy a demót nem törlöd le!

4. ennyi

sok sikert!

Nem tudom nekem sem segített pedig nem állítottam semmit a játékban.
Én is csak onnan jöttem rá hogy fórumokat olvastam.

kifli
köszi nem is gondoltam hogy f2-t kell nymoni 😊 lehet aztért van mert kikapcsoltam az arcade mosot és akk nem segí ilyenekben?
Kijössz a garázsból nyomsz egy F2-t,kijelölöd a hüvelykujjat és elmész oda. Persze a kocsit elõtte javítsd meg mert csak úgy mûködik. Amikor odaértél végignyomogatod a nézeteket 1-tõl 6-ig. 2 nézetbe az egérrel tudsz szórakozni azt kipróbálod. Utána elvileg már engedi használni az E betüt amivel "kiszállsz" és körbe tudod nézni a kocsit hogy van e sérülés. Ez után kapsz versenyt. Ha a versenyt megcsináltad visszamész oda és végignyomkodod a 4 kerék hajtást,a terepfelezõt meg a difiket és kapsz újabb versenyeket. Ennyi!

DirectX-bõl a 9.0c van fent. VGA driverbõl újabbat tettem fel mint ami volt elõtte a gépen. Pontosabban azt írja ki indításkor hogy az alkalmazást nem sikerült elindítani mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát. Párszor már újratettem a játékot de így sem jó.

kifli
valaki írja már le érthetõen hogy mit kell csináli az elején 😊 lerak a kocsival és a nyíl egy garázshoz vezet bemegyek kicsit tuningolom a kocsit kijövök és még mindig oda mutat a nyíl menüben instant race-nél meg locked mindkét verseny ami ottvan
Csáó
Nekem olyan gondom van hogy tegnap újratettem a rendszert és nem indul a játék. Elõtte ment minden hiba nélkül most meg ha elakarom indítani és azt írja ki hogy programfuttatási hiba.

kifli
aha magyarul? 😄
ChuckyHUN
same@here

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

kifli
csoki én most szereztem be a játékot de a legelején gonba vagyok 😞 elindítom a careert és egy garázshoz kell eljutno. odamegyek bemegyek a garázsba kicsit költök a kocsira addig semmi probléma. de miután kilépek a garázyból még mindig azt mutatja a nyíl hogy mennyek oda és nem tudok mit csinálni. ha a menüben az instant race-re megyek akk ott van két verseny de mindkettö locked 😞 pls help
zolo
Opsz, elfelejtettem...A demo gond nélkül ment. Az új, angol verziót szedtem le.

http://flickr.com/photos/zolika90/

zolo
Openal32.dll hiányzik a játék számára, és így nemindul :S Hiába töltöttem le a dll, akkor sem megy :s

Van valami opengl program , ami szükséges az oprendszernek, vagy mi hiányzik a játékhoz? (Xp)

http://flickr.com/photos/zolika90/

malter
nyomsz egy R betüt és ott el tudod vontatni kutra
Tankolj, ill vegyél kannákat a verdára azt is tankold meg, és ha kifogy akkor onnan is tudsz tankolni, persze csak addig míg a kannákból ki nem fogy.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Mivan akkor ha kifogyott a benzinem? Nemtoudok csinálni semmitse!
malter
Home-összkerék ki/be
End-felezö
Insert-elsö tengely difi zár
Del-hátso tengely difi zár
megvan, megcsinálod a trialt, aztán megnyomod ott az endet vay pageupot vagy valamit ott, szoval n a difit állitgasd hanem vlaami van ott, aztán már változik is a nyil a Task felé, ott meg ha odaérsz egyböl mutat 3 uj versenyt, most egyet már megcsináltam
sok szerencsét hozzá 😊

én is már megcsináltam 3xa trialt fazán de nem mutat mást, billentyü nincs amivel tul lehet nyomni mert már ezerszer végigzongoráztam, de legalább annyira alapvetö tutorial lenne h megmutassa hogyan vállaloma versenyeket meg minden... ez azért gáz, bár igyis sokkal job mint a city interactive eddigi összes játéka együtt 😊

hát igen most végül kitudtam szállni és elmenni a trial-ra de most meg csak a trialt mutatja😄 és ottis kiir valami tutorialt csak nemtom emgcsinnni! me ugye nemirja csak a hejét! most má eljutottam a versenyre addig ok de most csak azt irja😄 uristen mivan ezzel a gémmel?😄 valami tip? oldal letöltés patch? gigatorrentsrõl szedtem de ott nemir senki semit!
malter
nem emlékszem már pontosan de garásznál addig szenvedj amig nem engedi probáld f2 aztán navival kijelölni garászt és utánna stb
Nos köszi de ez a kiszálás sem jó:S kise enged szállni! mi a fenét kell vele tenni? hiába másolom csak azt a 2db fájlt akkorsemjo:S segitsen valaki! plz
Mit kell csinálni az elején? Elkezdtem a carrier módot odamegyek a garázshoz és utána semmisem történik, bejártam már a térképet de semmi, próbáltam f2 meg n de semmi. Meg a szürke csíkot hogyan kell rendbehozni?
malter
garázsnál menj be/ki aztán E-vel szálj ki nézd körbe az autot,1-5ig nyomkodd végig a nézeteket közelités stb és elvileg akkor bead egy triál versenyt
én triál után mentem a kézhez és ott adott még 3at
malter
találtam egy "apro" bugot
kentem a versenyeket jeepel aztán beadta a picupot megvettem azt és eladtam a jeepet
késöbb kiderült ez nagyon borulékony ugyhogy visszavettem a jeepet gyári kopaszon,és mikor rámegyek a garázsomba ráteszi automatikusan amiket anno megvettem cuccokat hozzá
viszont ha eladom ujra akkor beleszámolja a tuning dolgok árát is,igy gyakorlatilag bûrmennyi pénzt lehet bugolni hogy megveszed feltuningolod,eladod majd ujra megveszed és eladod😊
Sziasztok énis lezuztam a gémet angol nyelvel és nekemse irkál semmit a szürkesávba pedig csináltam amit leirtatok! milehet a gond? valaki tudna valami okosságot akkor irja le plz vagy ha valamit küldeni kell akkor : [email protected]

carrierbe nincs verseny csak elsõ dolog h menjek a garázshoz és utánna fojotn csak ezt irja h menja garázshoz nincs verseny! help