425
-
#265 ez segítség volt :D
Hidd el az eredeti nem lép ki....de ha neked ez nem segítség akkor bocs,bodloguljál a warezzal! -
budzse #264 Ha nem tudsz segíteni, akkor inkább ne válaszolj! Köszi! -
#263 megveszed eredetiben :)
2790 nem nagy ár..asszem ennyi...de annyit tok hogy 2000-3000 között van :) -
budzse #262 Sziasztok!
Engem is kilök 72 %-nál :(
tudna valaki priviben írni egy címet, ahonnan működő cracket, vagy magát a működő játékot le éehetne szedni?
Köszi -
Case ih mx 150 #261 Sziasztok!Valaki küldene egy cracket?!?!!előre is köszönöm -
VJP #260 Akad egykét szar verzió, én is összefutottam eggyel már!
Feltételezem neked se jogtisztán van meg, én azt ajánlom próbálj egy másikat leszedni, más helyről. Privátba küldök egy helyet ahol biztos jó!
VJP -
szunyika #259 miért ti milyen verziót használtok ? -
#258 akkor milyen selejt verziót használsz? :D
És ha új játékot kezdesz akkor se enged át?úgy hogy nem csináslz egy küldit se :) -
szunyika #257 hiába nézem körbe a kocsit az első hüvelykujj alatt, akkor sem történik semmi .... -
#256 nálam betölt a pálya és kilép
ötletek?:) -
VJP #255 hüvelykujjnál nézd végig a kocsit az "E"-vel
VJP -
szunyika #254 odamegyek az első TASKhoz [hüvelykujj] és nem történik semmi nem is írja hogy nyomjak ENTER-t, elötte elmegyek a garázsba is, meg tankolok is, de a TASK-nál nemtörténik semmi se... hogy kellene történni a dolognak ? :) -
#253 privi küldd már át a linkket ahonnan leszedted...köszi.. -
VJP #252 A fura azvolt, hogy a rossz játék csak a saját mentését fogadta el, mert próbáltam 100%-os mentést beilleszteni, de azzal nem indult... De szerencsére az jó játék elfogadta a rossz játék mentéseit.
De azt néztem, hogy az jó játék telepítője teljesen másvolt mint a rossz játéké, úgyhogy azt gyanítom sikerült először valami szar tömörített verziót letöltenem :S
De a lényeg mostmár tudok továbbmenni, és azt gyanítom hogy a havas pályának is mindjárt vége! :D (Ha hasonló mennyiségű verseny van rajta, mint az első pályán!)
Jóéjt!
VJP
-
#251 na az jó..és régi mentésed tudod használni??? -
VJP #250 Na leszedtem máshonnan, és csodák csodájára rögtön áttudok menni, és még 2 új kocsim is lett hirtelen... mármint megtudom őket venni!
Kicsizoli azt ajánlom uninstal majd instal... lehet valamit hibásan telepített, sokszor megesik sajna :S
Köszönöm a segítségeket!
Üdv.: VJP -
#249 No jó kérdés akkor hogy mi lehet a baj
én pl a havas pályáról nem tudok továbbmenni mert mikor kiválasztom a utolsó versenyt kilép...majd az ünnepek alatt szenvedek vele....
Eseteleg ha valaki járt már igy és talált rá gyógyír ossza már meg..köszi.. -
VJP #248 Hiába nyomom le az N betűt nem reagál rá...
Átnéztem minden versenyt, mindegyik kész van, és 1. vagyok...
Bejártam az egész területet...
Megvan mindegyik kocsi...
Kell még valami?
Lehet megint annál a "hüvelykujjnál" kell valamit csinálni? (Próbáltam amúgy semmit nem csinált!)
Kifogytam az ötletekből! :(
Bár volt a játék során egy hiba... az egyik gyorsulást nem nyertem meg azonnal, és a végén is 2.-nem írt, de elsőnek nyilvánított miután kiléptem és a mappon rámentem a versenyre, és a statisztika szerint a legjobb helyezésem 1., de utána megcsináltam megint és nyertem is benne...
Tényleg kifogytam az ötletből! :S -
#247 akkor vakami nem jól csináltál....nincs kész a pálya teljesen... -
#246 az kemény :D -
VJP #245 Leszedem máshonnan, hátha a játék maga rossz!
Olyan falra gondolok, ami a NFS sorozatban a pályát különítették el a többi útszakasztól! :D Egyszerűen nekimegyek és nem kérdez semmit... -
#244 falnak? :D
Az úgy érdekes...nálam egyből megkérdezte hogy átmegyek-e a másik részre.... -
VJP #243 Mintha falnak ütköztem volna nem enged tovább, bejártam mindent, minden verseny kész!
Megpróbálom újrarakni a játékot, hátha akkor...
Köszönöm az eddigi segítségeket!
Üdv.: VJP -
#242 2000 Ft eredetiben ha neked nem ment.... :) -
#241 de jó nektek hogy működik a játék -
#240 Ha arra mentél amerra mondtam és ugy teszel mindha nem lenne ott lakat és továbbmennél akkor fel kell ajánlania a továblépes lehetőségét viszont az is lehet a probléma hogy nem csinéltál meg minden versenyt vagy nem jártad be teljesen a térképet.... -
VJP #239 Igazából aztsem tudom, hogy mit keressek...
Találtam egy lakatot, a folyó mellet út alagútjában, de szerintem az csak a pálya végét jelzi. És van az út másik végén is.
Mit keressek, egy olyan ikont mint amik a versenyeket jelzik?
-
#238 Kövesd a folyó vonalát és meglesz, ha kijössz a garázsból forudlj jobbra(garázshoz képest)
Havas pálya jön... -
VJP #237 Csak az első pályán még, és átnéztem de nincsen semmilyen "lakat" (a jelmagyarázatban asszem az a jele a térképen) de semmi, és új verseny sincs mert az "n"-re is se reagál... Ha letudnád írni az első pályán hol van a kijárat, elmennék oda, hátha csak a térkép nem jelzi.
Előre is köszi!
VJP -
#236 Minde pályán van egy "kijárat" a következő pályára...
elsőnek van hegyi vidék, utána a havas , utána a sivatagi...hol tartassz? -
VJP #235 Cső!
Kicsit elakadtam. Visszaolvastam de nem találtam rá megoldást. Az első pályán megcsináltam minden versenyt, mindegyiken első vagyok... ÉS MOST???
Nincs több pálya? ennyi volt? Próbáltam megint a "hüvelykujjhoz" menni de semmi!
Mit kéne csinálnom?
Előre is köszi! -
Streetwarrior #234 Ebben nincsen force feedback, mert én nem találom és így fogja motor a kormányt és beszarok tekerésnél. Olyan furán kezeli a G25-öt, a fékkel megyek, a gázzaL fékezek. Ha minden pedálról levettem a lábam akkor blokkol a kocsi és megáll. Valaki segítsen, mert amúgy jó játék. -
#233 szerintem is nagyon jó játék :) -
#232 huh, gratula a fejlesztőknek. Kib. szép és nem kell erőmű sem neki, mint a többi új játéknak.
Ezt nem nehéz játéknak hanem egy igazán finom terepes szimulátornak mondanám. Itt nem csak a gázt kell nyomni, szóval aki nem szereti a kihívásokat, annak más játék után kell néznie, ez nem az NFS.
Invictus művei után végre egy nagyon részletes játék, mindenféle kapcsolgatásokkal, felezők, 4x4, manuális váltó....hmmm
finom játék az tuti.
Egy PIV3.0Ghz-es Gef6800GT-s gépen minden maxon, ahol a GTAIV 0.5 FPS-t produkál minimumon, szvsz no komment és mégegyszer nagy grat. -
#231 mostmrá megvan,csak nagyon nehéz a játék :D -
XRV #230 hmm az openal miatt minek egy teljes demot feltenni? Le kell szedni az openaét, oszt azt a picit felbökni. google a barátod -
#229 már megvan...játszottam vele :D
De nagyon nehéz :S -
#228 origo szofverbázis -
#227 isohunt mininova meg még sok helyről -
#226 demot honnan tudom leszedni? :)