MOTORM4X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.rakd fel a demót!
2.most rakd fel a teljest ugy hogy a demót nem törlöd le!
3. ennyi
nekem megoldotta a problémát!
sok sikert!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
2.rakd fel a demót!
3.most rakd fel a teljest ugy hogy a demót nem törlöd le!
4. ennyi
sok sikert!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nálam minden minimumon van, mégis néha akadozik a játék, kilép stb...
Max grafikán szintén játszahtatlan, fenti okok miatt
Pedig min gépigény többszörösével rendelkezem, legfrissebb directx, ati driver fent van
karrier módba mit kell csinálni? bemegyek a garázsba kicsit tuningolom a kocsit kijövök azt semmi küldetés vagy helyet nem ir hogy menjek, merre kell menni vagy mi a lényege??
hajrá,lilák!
ezt a demo csinálja ha pedig felrakom a teljest akkor meg 72%-nál csinálja ugyanezt!
ElÕrE iS kÖsZi!
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
mázlista😄
Egy gáz van a G25 gáz féket nemtudom beállítani nem szereti igy billel tolom ott meg az a gáz hogy ha kanyarodok és gázt nyomok nem akar menni az autocsak szenved 😛
nekem sajnos nem jó 😞
felraktam a játékot mindent ugyanugy ahogy leirtam meg ahogy a multkor csináltam és mikor inditom a játékot 72%-nél kijön a hibajelentés<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
1.töröld le a teljest!
2.rakd fel a demót!
3.most rakd fel a teljest ugy hogy a demót nem törlöd le!
4. ennyi
sok sikert!
Én is csak onnan jöttem rá hogy fórumokat olvastam.
DirectX?
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en
VGA driver?
Nekem olyan gondom van hogy tegnap újratettem a rendszert és nem indul a játék. Elõtte ment minden hiba nélkül most meg ha elakarom indítani és azt írja ki hogy programfuttatási hiba.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Van valami opengl program , ami szükséges az oprendszernek, vagy mi hiányzik a játékhoz? (Xp)
http://flickr.com/photos/zolika90/
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
sok szerencsét hozzá 😊
én triál után mentem a kézhez és ott adott még 3at
kentem a versenyeket jeepel aztán beadta a picupot megvettem azt és eladtam a jeepet
késöbb kiderült ez nagyon borulékony ugyhogy visszavettem a jeepet gyári kopaszon,és mikor rámegyek a garázsomba ráteszi automatikusan amiket anno megvettem cuccokat hozzá
viszont ha eladom ujra akkor beleszámolja a tuning dolgok árát is,igy gyakorlatilag bûrmennyi pénzt lehet bugolni hogy megveszed feltuningolod,eladod majd ujra megveszed és eladod😊
carrierbe nincs verseny csak elsõ dolog h menjek a garázshoz és utánna fojotn csak ezt irja h menja garázshoz nincs verseny! help