425
-
#305 sztetek ez jó lesz?#303 -
#304 Ja hogy a 3. Skidrow verzió indult el nálad. De nálam a hivatalos Demó se indult el. Ahonnan én szedtem a teljes verzót annak jónak kell lennie. -
#303 én ezt szedem: Motorm4x Offroad Extreme[English][PCDVD]WwW.GamesTorrents.CoM] ez a neve :D -
#302 Én a harmadik skidrow verziót szedtem le, mire elindult.
sovatalevi: Belső nézet nincs, csak motorháztető nézet sajnos. -
#301 Nem igaz, nem rossz verzió. Skidrow verzió ennek működnie kell. -
#300 sztem rossz verziót szedtél le....... -
#299 aki azt mondta az hazudott :D -
#298 nalam nincs belulnezt.nalatok van?valaki azt mondta h kell legyen -
#297 Torrentről? Röhögök, én olyanról szedtem le, ahol maxon lejött 2 óra alatt 1 MB-al. Csak nem indul el sehogy sem. -
#296 pedig megéri az árát szerintem :) -
#295 na most szedem megint torrentről:D
holnap lejön!(remélem)
má nem birok magammal annyira tetszik ez a játék hogy nem igatz!!:D
de megvenni nem akarom...:S
-
#294 A Bin mappában levő Exe fájlal sem indul. Programfuttatási hibát ír ki.
A kurva életbe de felidegesít ez engem. -
#293 Miért ne futna egy batch fájl xpn?:D Csak utasításokat tartalmaz.. -
#292 Van .exe fájl is, a bin mappában. Krekkelni nem kell, annélkül megy.
Más: Amúgy van még 1-2 szembetűnő hiba a játékban. Elsősorban a motorfüst. Menet közben is csak egyenesen fölfele száll, mintha állna a jármű, nem pedig "elhagyja". Már a Screamer 4x4-ben is normális fizikája volt a füstnek. Akkor lestem egy magas szikláról, vagy inkább már hegyről, és a szikla peremén leestem a pálya alá a semmibe. Valamint egy teljesen alap, gyári autóval nehogy már feltudjak menni egy 60°-os, vagy akár meredekebb emelkedőn, amik motortér nagyságú sziklákből állnak. Oké, hogy4x4, meg difi, meg LO beállítás, de hát azért no. :)
Amúgy jó kis játék, ezelk ellenére simán eljátszogatok vele, élvezetes. -
#291 Megvan a teljes verzió is és nem indul ez sem. BAT fájl az indítója és tudtommal a BAT nem indul XP-n. Cracket se kaptam a Skidrow verzióhoz. -
#290 Lehet holnap én is leszedem a teljes verzót most néztem csak 1,2 GB, aztán kipróbálom. -
#289 Frissítetem a vidkari drivert, meg a directx-et, most mintha jobb lenne, élvezhető, csak verseny közben szaggat be egy kcicsit. -
#288 Teljes, skidrow-s verzió. Először kifagyott és újraindult a gép töltés közben, utánna már bejött, de hát élvezhetetlen, minimum grafon 800x600-on szaggat. -
#287 Akkor nálad is elindul. Melyiket próbáltad a Demót vagy a teljest? Lehet a teljes nálam is elindulna, de a Demó nem indul el még mindig. -
#286 Huh megnéztem közelebről, de már a betöltés is marhalassú, a játék meg legkisebb grafikán is szaggat. Általános probléma, vagy csak a gépem gyenge hozzá? 2,66Ghz cerka, radeon 9600 a leggyengébb gyártótól (Yuan), 1 giga ram. -
#285 Azt írja a parancsikonnál a Cél típusa: MS-DOS kötegfájl.
Ilyen tulajdonságai vannak, ez nem szokványos:
-
METESTO #284 Lehet a virtuális meghajtód nem tetszik neki(persze csak ha használszDD)...alcohol20al nekem nem ment daemon tools -al viszont igen..egyébként az is érdekes hogy egy régebbi ati kártyával ment aztán egy 9600gt-vel meg nem...hd4850el ami most van meg még nem próbáltamDDD -
#283 Feltettem a legújabb DirectX 9c Novemberi kiadását és azután sem indul. Nem jövök rá, mi hiányzik neki. -
#282 Jajj de jó, hogy megnyugtattál, akkor neked is ilyen procid is elfut rajta. Lehet mégis az OpenAL32.dll lesz a hibás, valamilyen módon fel kell rakni rá. -
#281 Valami más hiba van nálad..de hogy mi??? Jó kérdés.. -
#280 Most olvastam egy oldalon azt írják CPU Pentium III 1GHz is elég neki. Akkor mégsem kell szerintem hozzá SSE2.
Valami más lehet az oka, hogy nem indul. -
#279 AMD 2500+ Barton ha olyaod ba bőven elég, tökéletes fut evvel a procival:) Nekem is ez van...
(csak ugy halkan megsúgom hogy alapjáraton veri 2,4-3,0 Celeronokat) -
#278 Akkor sajnos procit kell cserélned :( Úgy látszik az intelek előbb kezdik el támogatni az SSE utasításokat, most is csak a wolfdalek tudják az SSE 4.1-et. -
#277 Celeron 2,6 Ghz-es géppel játszik valaki. Az a szívás még a szar Celeronokban is van SSE2 támogatás, az enyémben nincs. -
#276 SSE2-t akartam írni :) De azt hiszem a prescottokban már volt SSE3. -
#275 Jááá, remélem nem kell az neki. Lejjebb olvastam valaki régebbi géppel is játszik rajta. Meg P4 3.0 Ghz-es géppel is nyomta valaki, és abban sincs SSE3 támogatás.
Az OpenAL32-t feltette a demó és külön is leszedtem mégsem indul. -
#274 Szerintem SSE3as proci kell neki. -
#273 Sziasztok!
Nem indul el a játék. A Demó van még csak meg, és ha rákkattintok az ikonjára bevillanik egy pillanatra egy fekete Dos-os ablak és utána semmi.
Mit kellene csinálni, hogy elinduljon??? -
#272 Nekem nagyon tuti a játék!Igaz vannak nehéz pályák! -
pisti8905 #271 ezekkel nincs gond az biztos a játékban szar valami patch vagy valami kéne hozzá csak sehol se találok -
#270 minden megvan és nálam sem hajlandó menni -
#269 driverek? hangk, vid driver? directx? -
pisti8905 #268 már próbáltam és idáig sikertelen -
#267 a warez keress hozzá cracket. -
pisti8905 #266 Hello!
Tud valaki segíteni?
Nekem játék közben bárhol vagyok bármit csinálok fogja magát és kilép a játék és egy windows hibaüzit dob /program hibát észlelt és leáll. MEgköszönném ha valaki használahtó megoldással álna élő.
üdv pisti8905