MOTORM4X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetboy
Jááá, remélem nem kell az neki. Lejjebb olvastam valaki régebbi géppel is játszik rajta. Meg P4 3.0 Ghz-es géppel is nyomta valaki, és abban sincs SSE3 támogatás.
Az OpenAL32-t feltette a demó és külön is leszedtem mégsem indul.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

[HUN]FaTaL
Szerintem SSE3as proci kell neki.

http://goo.gl/gd6Zi5

Peetboy
Sziasztok!

Nem indul el a játék. A Demó van még csak meg, és ha rákkattintok az ikonjára bevillanik egy pillanatra egy fekete Dos-os ablak és utána semmi.
Mit kellene csinálni, hogy elinduljon???

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

abacss
Nekem nagyon tuti a játék!Igaz vannak nehéz pályák!

ezekkel nincs gond az biztos a játékban szar valami patch vagy valami kéne hozzá csak sehol se találok
passatgt
minden megvan és nálam sem hajlandó menni

M@TriX
driverek? hangk, vid driver? directx?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

már próbáltam és idáig sikertelen
Attila889
a warez keress hozzá cracket.

Hello!

Tud valaki segíteni?
Nekem játék közben bárhol vagyok bármit csinálok fogja magát és kilép a játék és egy windows hibaüzit dob /program hibát észlelt és leáll. MEgköszönném ha valaki használahtó megoldással álna élõ.

üdv pisti8905
Attila889
ez segítség volt 😄
Hidd el az eredeti nem lép ki....de ha neked ez nem segítség akkor bocs,bodloguljál a warezzal!

Ha nem tudsz segíteni, akkor inkább ne válaszolj! Köszi!
Attila889
megveszed eredetiben 😊
2790 nem nagy ár..asszem ennyi...de annyit tok hogy 2000-3000 között van 😊

Sziasztok!
Engem is kilök 72 %-nál 😞
tudna valaki priviben írni egy címet, ahonnan mûködõ cracket, vagy magát a mûködõ játékot le éehetne szedni?
Köszi
Sziasztok!Valaki küldene egy cracket?!?!!elõre is köszönöm<#worship>
Akad egykét szar verzió, én is összefutottam eggyel már!
Feltételezem neked se jogtisztán van meg, én azt ajánlom próbálj egy másikat leszedni, más helyrõl. Privátba küldök egy helyet ahol biztos jó!
VJP

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

miért ti milyen verziót használtok ?
Attila889
akkor milyen selejt verziót használsz? 😄
És ha új játékot kezdesz akkor se enged át?úgy hogy nem csináslz egy küldit se 😊

hiába nézem körbe a kocsit az elsõ hüvelykujj alatt, akkor sem történik semmi ....
passatgt
nálam betölt a pálya és kilép

ötletek?😊

hüvelykujjnál nézd végig a kocsit az "E"-vel
VJP

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

odamegyek az elsõ TASKhoz és nem történik semmi nem is írja hogy nyomjak ENTER-t, elötte elmegyek a garázsba is, meg tankolok is, de a TASK-nál nemtörténik semmi se... hogy kellene történni a dolognak ? 😊
Kicsizoli
privi küldd már át a linkket ahonnan leszedted...köszi..<#zavart1>

Készülget a gép lassan, de biztosan..

A fura azvolt, hogy a rossz játék csak a saját mentését fogadta el, mert próbáltam 100%-os mentést beilleszteni, de azzal nem indult... De szerencsére az jó játék elfogadta a rossz játék mentéseit.
De azt néztem, hogy az jó játék telepítõje teljesen másvolt mint a rossz játéké, úgyhogy azt gyanítom sikerült elõször valami szar tömörített verziót letöltenem :S
De a lényeg mostmár tudok továbbmenni, és azt gyanítom hogy a havas pályának is mindjárt vége! 😄 (Ha hasonló mennyiségû verseny van rajta, mint az elsõ pályán!)
Jóéjt!
VJP

Kicsizoli
na az jó..és régi mentésed tudod használni???

Na leszedtem máshonnan, és csodák csodájára rögtön áttudok menni, és még 2 új kocsim is lett hirtelen... mármint megtudom õket venni!
Kicsizoli azt ajánlom uninstal majd instal... lehet valamit hibásan telepített, sokszor megesik sajna :S
Köszönöm a segítségeket!
Üdv.: VJP

Kicsizoli
No jó kérdés akkor hogy mi lehet a baj<#fejvakaras>

én pl a havas pályáról nem tudok továbbmenni mert mikor kiválasztom a utolsó versenyt kilép...majd az ünnepek alatt szenvedek vele....

Eseteleg ha valaki járt már igy és talált rá gyógyír ossza már meg..köszi..

Hiába nyomom le az N betût nem reagál rá...
Átnéztem minden versenyt, mindegyik kész van, és 1. vagyok...
Bejártam az egész területet...
Megvan mindegyik kocsi...
Kell még valami?
Lehet megint annál a "hüvelykujjnál" kell valamit csinálni? (Próbáltam amúgy semmit nem csinált!)
Kifogytam az ötletekbõl! 😞
Bár volt a játék során egy hiba... az egyik gyorsulást nem nyertem meg azonnal, és a végén is 2.-nem írt, de elsõnek nyilvánított miután kiléptem és a mappon rámentem a versenyre, és a statisztika szerint a legjobb helyezésem 1., de utána megcsináltam megint és nyertem is benne...
Tényleg kifogytam az ötletbõl! :S

Kicsizoli
akkor vakami nem jól csináltál....nincs kész a pálya teljesen...

Attila889
az kemény 😄

Leszedem máshonnan, hátha a játék maga rossz!
Olyan falra gondolok, ami a NFS sorozatban a pályát különítették el a többi útszakasztól! 😄 Egyszerûen nekimegyek és nem kérdez semmit...

Attila889
falnak? 😄
Az úgy érdekes...nálam egybõl megkérdezte hogy átmegyek-e a másik részre....

Mintha falnak ütköztem volna nem enged tovább, bejártam mindent, minden verseny kész!
Megpróbálom újrarakni a játékot, hátha akkor...
Köszönöm az eddigi segítségeket!
Üdv.: VJP

Attila889
2000 Ft eredetiben ha neked nem ment.... 😊

Hoffi
de jó nektek hogy mûködik a játék

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Kicsizoli
Ha arra mentél amerra mondtam és ugy teszel mindha nem lenne ott lakat és továbbmennél akkor fel kell ajánlania a továblépes lehetõségét viszont az is lehet a probléma hogy nem csinéltál meg minden versenyt vagy nem jártad be teljesen a térképet....

Igazából aztsem tudom, hogy mit keressek...
Találtam egy lakatot, a folyó mellet út alagútjában, de szerintem az csak a pálya végét jelzi. És van az út másik végén is.
Mit keressek, egy olyan ikont mint amik a versenyeket jelzik?

Kicsizoli
Kövesd a folyó vonalát és meglesz, ha kijössz a garázsból forudlj jobbra(garázshoz képest)

Havas pálya jön...

Csak az elsõ pályán még, és átnéztem de nincsen semmilyen "lakat" (a jelmagyarázatban asszem az a jele a térképen) de semmi, és új verseny sincs mert az "n"-re is se reagál... Ha letudnád írni az elsõ pályán hol van a kijárat, elmennék oda, hátha csak a térkép nem jelzi.
Elõre is köszi!
VJP

Kicsizoli
Minde pályán van egy "kijárat" a következõ pályára...

elsõnek van hegyi vidék, utána a havas , utána a sivatagi...hol tartassz?

Csõ!
Kicsit elakadtam. Visszaolvastam de nem találtam rá megoldást. Az elsõ pályán megcsináltam minden versenyt, mindegyiken elsõ vagyok... ÉS MOST???
Nincs több pálya? ennyi volt? Próbáltam megint a "hüvelykujjhoz" menni de semmi!
Mit kéne csinálnom?
Elõre is köszi!

Ebben nincsen force feedback, mert én nem találom és így fogja motor a kormányt és beszarok tekerésnél. Olyan furán kezeli a G25-öt, a fékkel megyek, a gázzaL fékezek. Ha minden pedálról levettem a lábam akkor blokkol a kocsi és megáll. Valaki segítsen, mert amúgy jó játék.
Attila889
szerintem is nagyon jó játék 😊

M@TriX
huh, gratula a fejlesztõknek. Kib. szép és nem kell erõmû sem neki, mint a többi új játéknak.

Ezt nem nehéz játéknak hanem egy igazán finom terepes szimulátornak mondanám. Itt nem csak a gázt kell nyomni, szóval aki nem szereti a kihívásokat, annak más játék után kell néznie, ez nem az NFS.

Invictus mûvei után végre egy nagyon részletes játék, mindenféle kapcsolgatásokkal, felezõk, 4x4, manuális váltó....hmmm

finom játék az tuti.

Egy PIV3.0Ghz-es Gef6800GT-s gépen minden maxon, ahol a GTAIV 0.5 FPS-t produkál minimumon, szvsz no komment és mégegyszer nagy grat.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Attila889
mostmrá megvan,csak nagyon nehéz a játék 😄

hmm az openal miatt minek egy teljes demot feltenni? Le kell szedni az openaét, oszt azt a picit felbökni. google a barátod
Attila889
már megvan...játszottam vele 😄
De nagyon nehéz :S

passatgt
origo szofverbázis

Hoffi
isohunt mininova meg még sok helyrõl

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Attila889
demot honnan tudom leszedni? 😊