MOTORM4X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az OpenAL32-t feltette a demó és külön is leszedtem mégsem indul.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Nem indul el a játék. A Demó van még csak meg, és ha rákkattintok az ikonjára bevillanik egy pillanatra egy fekete Dos-os ablak és utána semmi.
Mit kellene csinálni, hogy elinduljon???
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Tud valaki segíteni?
Nekem játék közben bárhol vagyok bármit csinálok fogja magát és kilép a játék és egy windows hibaüzit dob /program hibát észlelt és leáll. MEgköszönném ha valaki használahtó megoldással álna élõ.
üdv pisti8905
Hidd el az eredeti nem lép ki....de ha neked ez nem segítség akkor bocs,bodloguljál a warezzal!
2790 nem nagy ár..asszem ennyi...de annyit tok hogy 2000-3000 között van 😊
Engem is kilök 72 %-nál 😞
tudna valaki priviben írni egy címet, ahonnan mûködõ cracket, vagy magát a mûködõ játékot le éehetne szedni?
Köszi
Feltételezem neked se jogtisztán van meg, én azt ajánlom próbálj egy másikat leszedni, más helyrõl. Privátba küldök egy helyet ahol biztos jó!
VJP
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
És ha új játékot kezdesz akkor se enged át?úgy hogy nem csináslz egy küldit se 😊
VJP
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Készülget a gép lassan, de biztosan..
De azt néztem, hogy az jó játék telepítõje teljesen másvolt mint a rossz játéké, úgyhogy azt gyanítom sikerült elõször valami szar tömörített verziót letöltenem :S
De a lényeg mostmár tudok továbbmenni, és azt gyanítom hogy a havas pályának is mindjárt vége! 😄 (Ha hasonló mennyiségû verseny van rajta, mint az elsõ pályán!)
Jóéjt!
VJP
Kicsizoli azt ajánlom uninstal majd instal... lehet valamit hibásan telepített, sokszor megesik sajna :S
Köszönöm a segítségeket!
Üdv.: VJP
én pl a havas pályáról nem tudok továbbmenni mert mikor kiválasztom a utolsó versenyt kilép...majd az ünnepek alatt szenvedek vele....
Eseteleg ha valaki járt már igy és talált rá gyógyír ossza már meg..köszi..
Átnéztem minden versenyt, mindegyik kész van, és 1. vagyok...
Bejártam az egész területet...
Megvan mindegyik kocsi...
Kell még valami?
Lehet megint annál a "hüvelykujjnál" kell valamit csinálni? (Próbáltam amúgy semmit nem csinált!)
Kifogytam az ötletekbõl! 😞
Bár volt a játék során egy hiba... az egyik gyorsulást nem nyertem meg azonnal, és a végén is 2.-nem írt, de elsõnek nyilvánított miután kiléptem és a mappon rámentem a versenyre, és a statisztika szerint a legjobb helyezésem 1., de utána megcsináltam megint és nyertem is benne...
Tényleg kifogytam az ötletbõl! :S
Olyan falra gondolok, ami a NFS sorozatban a pályát különítették el a többi útszakasztól! 😄 Egyszerûen nekimegyek és nem kérdez semmit...
Megpróbálom újrarakni a játékot, hátha akkor...
Köszönöm az eddigi segítségeket!
Üdv.: VJP
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Találtam egy lakatot, a folyó mellet út alagútjában, de szerintem az csak a pálya végét jelzi. És van az út másik végén is.
Mit keressek, egy olyan ikont mint amik a versenyeket jelzik?
Havas pálya jön...
Elõre is köszi!
VJP
elsõnek van hegyi vidék, utána a havas , utána a sivatagi...hol tartassz?
Kicsit elakadtam. Visszaolvastam de nem találtam rá megoldást. Az elsõ pályán megcsináltam minden versenyt, mindegyiken elsõ vagyok... ÉS MOST???
Nincs több pálya? ennyi volt? Próbáltam megint a "hüvelykujjhoz" menni de semmi!
Mit kéne csinálnom?
Elõre is köszi!
Ezt nem nehéz játéknak hanem egy igazán finom terepes szimulátornak mondanám. Itt nem csak a gázt kell nyomni, szóval aki nem szereti a kihívásokat, annak más játék után kell néznie, ez nem az NFS.
Invictus mûvei után végre egy nagyon részletes játék, mindenféle kapcsolgatásokkal, felezõk, 4x4, manuális váltó....hmmm
finom játék az tuti.
Egy PIV3.0Ghz-es Gef6800GT-s gépen minden maxon, ahol a GTAIV 0.5 FPS-t produkál minimumon, szvsz no komment és mégegyszer nagy grat.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)