425

Tereprali
  • PepsiMax
    újratetted azóta az XP-t?
  • Hoffi
    valaki tudna adni egy linket amivel ő töltötte le és müködött?

Előre is köszönöm!
  • Hoffi
    :((
    nem tudom kezd elegem lenni!

érdemes lenne még ppróbálkozni mert hát a demó sem indul el meg az az orosz verzió sem amivel régen hibátlanul játszottam :(((
  • Peetboy
    Azt jelenti CRC hibás az installod, nem lehet felinstallálni. Le is törölheted, szedd le máshonnan a gémet.
  • Hoffi
    [IMG][/IMG]

na ez a baj pontosan :'(((
  • Hoffi
    hát nem jó :(((

privibe elküldtem hogy mi a baj
  • Hoffi
    ja meg azt szeretném kérdezni hogy a letöltött fájlokkal mit kell csinálni?

bocs a hülye kérdésért!:D
  • Hoffi
    na má töltöm a fájlokat! köszönöm!:D
    de szerintem ez se lesz jó mert a régi orosz verzio amivel régen tudtam játszani az se megy :S
    mind1 eghy próbát megér

szurkoljatok:D:D
  • Béla9248
    Na megvan a map meg minden de versenyre még most sem tok menni! Nemtok rányomni fejlesztettem a verdát megtankoltam meg minden de nem engedi vmiért! Segítsetek légyszi hogy a picspe tom elkezdeni!
  • Hoffi
    én se magam raktam fel! elvittem a számitogépes boltba ahol muterom dolgozik aztán csak winchestert kellett volna cserélni erre még rárakták az SP3-at
  • zvaragabor
    Nekem SP3 mellett megy.
  • PepsiMax
    nah én ezért nem tettem rá SP3-ast :D
    Túl sok mindent nem javít XD
  • Hoffi
    de a demó se megy akkor a teljes se fog ha megveszem amugy eddig simán ment régen azt ujraraktam a windows-t mostmá SP3-asom van azon kívűl semmit nem csináltam és nem jó! :(((

#331: azt is unom má :DDD
  • PepsiMax
    vedd meg
  • Béla9248
    Menj TDUzni! :D
  • Hoffi
    játszani akarok!!!! xD
  • zvaragabor
    F2-vel lehet előhozni a mapet alapjáraton. Ha nincs beállítva, akkor állíts be neki valamit.
  • Attila889
    őszintén nemtudom.......mert rég játszottam vele...........oylannak kell lennie hogy GPRS vagy map vagy hasonló.....pedig ott van :)
    Vagy menj vándor útra és taláslz versenyeket :)
  • Béla9248
    Pedig nem jön elő semmivel sem! Opcióban nem találok mapot se hasonlót! Neked melyik billel jön elő?
  • Attila889
    ha nemtudod hogy melyikkel kell előhozni a térkéept akkor nézd meg az opcióban!!Olyan nincs hogy a térkéept nemtudod előhozni
  • Béla9248
    ???
  • Béla9248
    Nem amúgy!

De én nem állítottam sehova! Ahogy indul a game oda kell menni térképet elő sem tom hozni!
  • zvaragabor
    Nektek sem gyorsul az autó, ha álló helyzetből, kormányt teljesen elforgatva akartok gázt adni? Ha kicsit visszaengedem a kormányt, akkor elkezd gyorsulni, de ha nem, akkor mintha valami visszatartaná.
  • Attila889
    mert a garázsra állitottad a nyilat.Ha a térképnél rányomsz egy versenyre akkor egyből odaugorrhatsz vagy pedig a GPS(nyíl)mutatja hogy merre van a verseny
  • Béla9248
    Sziasztok! Volna egy kis gondom! Elindítom megy is rendesen semmi baj ezzel de viszont mutatja hogy menjek a garázsba ott teszek veszek kijövök és semmi! a nyíl még mindíg a garázsra mutat! Mit kell csinálnom? Hiába megyek akár hová nem történik semmi!
  • Attila889
    sztem pusztán nem foglalkoznka vele,vagy nemtudom.....van oylan játék oldal ami elég rég óta nincsen frissitve :D
  • zvaragabor
    Akkor meg még érdekesebb, hogy az említett oldalakon miért TBA van. :S
  • Attila889
    figyi......hivatalosan is megjelent,akkor nem lehetne kapni a boltokba,és warez verziója se lenne ha nem jelent vonla meg....... :)
  • zvaragabor
    Halálosan komolyan kérdeztem. :D

theeasyco, IGN, Gamespot, mindegyiken To Be Announced van kiírva.
  • Attila889
    úristen........ugye ezt nem gondoltad komolyan? :D
  • zvaragabor
    Na most ez a játék megjelent már hivatalosan? Mert gamespoton # Release: TBA 2009 van.
  • Hoffi
    amugy megprobáltam a demót azzal ugyanez a baj csak a demónál nem 72%-nál dob ki hanem 77%-nál :'(
  • sovatalevi
    Nagyon laggol(akadozik)nekem.miert?
  • Peetboy
    Olvass vissza, aztán megtudod.
  • Hoffi
    NEKED MI A BAJ VELE?
  • Hoffi
    nem azzal van a baj hogy tört mert régen törttel ugy játszottam hogy állandóan, mostmeg nem megy :S
  • Hoffi
    azzal se lenne jó :S
  • Peetboy
    Én odáig se jutottam el, hogy betöltené, mivel a menüig sem indul el semmi. Szerintem a Windowsommal lehet a gond, de ezért nem fogom újra telepíteni, annyit nem ér meg ez a játék.
  • Attila889
    lehet jobban jársz az eredetivel :)
  • Hoffi
    CSŐ

NA leszedtem de fel is húztam magam mert mikor töltené be a játékot 72%-nál kilép á faszom kivan !