MOTORM4X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Béla9248
???

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Béla9248
Nem amúgy!

De én nem állítottam sehova! Ahogy indul a game oda kell menni térképet elõ sem tom hozni!

zvaragabor
Nektek sem gyorsul az autó, ha álló helyzetbõl, kormányt teljesen elforgatva akartok gázt adni? Ha kicsit visszaengedem a kormányt, akkor elkezd gyorsulni, de ha nem, akkor mintha valami visszatartaná.

Chaos Anno Domini

Attila889
mert a garázsra állitottad a nyilat.Ha a térképnél rányomsz egy versenyre akkor egybõl odaugorrhatsz vagy pedig a GPS(nyíl)mutatja hogy merre van a verseny

Béla9248
Sziasztok! Volna egy kis gondom! Elindítom megy is rendesen semmi baj ezzel de viszont mutatja hogy menjek a garázsba ott teszek veszek kijövök és semmi! a nyíl még mindíg a garázsra mutat! Mit kell csinálnom? Hiába megyek akár hová nem történik semmi!

Attila889
sztem pusztán nem foglalkoznka vele,vagy nemtudom.....van oylan játék oldal ami elég rég óta nincsen frissitve 😄

zvaragabor
Akkor meg még érdekesebb, hogy az említett oldalakon miért TBA van. :S

Chaos Anno Domini

Attila889
figyi......hivatalosan is megjelent,akkor nem lehetne kapni a boltokba,és warez verziója se lenne ha nem jelent vonla meg....... 😊

zvaragabor
Halálosan komolyan kérdeztem. 😄

theeasyco, IGN, Gamespot, mindegyiken To Be Announced van kiírva.

Chaos Anno Domini

Attila889
úristen........ugye ezt nem gondoltad komolyan? 😄

zvaragabor
Na most ez a játék megjelent már hivatalosan? Mert gamespoton # Release: TBA 2009 van.

Chaos Anno Domini

Hoffi
amugy megprobáltam a demót azzal ugyanez a baj csak a demónál nem 72%-nál dob ki hanem 77%-nál :'(

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

sovatalevi
Nagyon laggol(akadozik)nekem.miert?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Peetboy
Olvass vissza, aztán megtudod.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Hoffi
NEKED MI A BAJ VELE?

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
nem azzal van a baj hogy tört mert régen törttel ugy játszottam hogy állandóan, mostmeg nem megy :S

Hoffi
azzal se lenne jó :S

Peetboy
Én odáig se jutottam el, hogy betöltené, mivel a menüig sem indul el semmi. Szerintem a Windowsommal lehet a gond, de ezért nem fogom újra telepíteni, annyit nem ér meg ez a játék.

Attila889
lehet jobban jársz az eredetivel 😊

Hoffi
CSÕ

NA leszedtem de fel is húztam magam mert mikor töltené be a játékot 72%-nál kilép <#boxer><#boxer><#falbav><#falbav> á faszom kivan !

Hoffi
sztetek ez jó lesz?#303

Peetboy
Ja hogy a 3. Skidrow verzió indult el nálad. De nálam a hivatalos Demó se indult el. Ahonnan én szedtem a teljes verzót annak jónak kell lennie.

Hoffi
én ezt szedem: Motorm4x Offroad ExtremeWwW.GamesTorrents.CoM] ez a neve 😄

zvaragabor
Én a harmadik skidrow verziót szedtem le, mire elindult.

sovatalevi: Belsõ nézet nincs, csak motorháztetõ nézet sajnos.

Chaos Anno Domini

Peetboy
Nem igaz, nem rossz verzió. Skidrow verzió ennek mûködnie kell.

Attila889
sztem rossz verziót szedtél le.......

Attila889
aki azt mondta az hazudott 😄

sovatalevi
nalam nincs belulnezt.nalatok van?valaki azt mondta h kell legyen

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Peetboy
Torrentrõl? <#nyes><#nyes> Röhögök, én olyanról szedtem le, ahol maxon lejött 2 óra alatt 1 MB-al. Csak nem indul el sehogy sem.

Attila889
pedig megéri az árát szerintem 😊

Hoffi
na most szedem megint torrentrõl😄
holnap lejön!(remélem)
má nem birok magammal annyira tetszik ez a játék hogy nem igatz!!😄

de megvenni nem akarom...:S

Peetboy
A Bin mappában levõ Exe fájlal sem indul. Programfuttatási hibát ír ki.
A kurva életbe de felidegesít ez engem.

[HUN]FaTaL
Miért ne futna egy batch fájl xpn?😄 Csak utasításokat tartalmaz..

http://goo.gl/gd6Zi5

zvaragabor
Van .exe fájl is, a bin mappában. Krekkelni nem kell, annélkül megy.

Más: Amúgy van még 1-2 szembetûnõ hiba a játékban. Elsõsorban a motorfüst. Menet közben is csak egyenesen fölfele száll, mintha állna a jármû, nem pedig "elhagyja". Már a Screamer 4x4-ben is normális fizikája volt a füstnek. Akkor lestem egy magas szikláról, vagy inkább már hegyrõl, és a szikla peremén leestem a pálya alá a semmibe. Valamint egy teljesen alap, gyári autóval nehogy már feltudjak menni egy 60°-os, vagy akár meredekebb emelkedõn, amik motortér nagyságú sziklákbõl állnak. Oké, hogy4x4, meg difi, meg LO beállítás, de hát azért no. 😊

Amúgy jó kis játék, ezelk ellenére simán eljátszogatok vele, élvezetes.

Chaos Anno Domini

Peetboy
Megvan a teljes verzió is és nem indul ez sem. BAT fájl az indítója és tudtommal a BAT nem indul XP-n. Cracket se kaptam a Skidrow verzióhoz.

Peetboy
Lehet holnap én is leszedem a teljes verzót most néztem csak 1,2 GB, aztán kipróbálom.

zvaragabor
Frissítetem a vidkari drivert, meg a directx-et, most mintha jobb lenne, élvezhetõ, csak verseny közben szaggat be egy kcicsit.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Teljes, skidrow-s verzió. Elõször kifagyott és újraindult a gép töltés közben, utánna már bejött, de hát élvezhetetlen, minimum grafon 800x600-on szaggat.

Chaos Anno Domini

Peetboy
Akkor nálad is elindul. Melyiket próbáltad a Demót vagy a teljest? Lehet a teljes nálam is elindulna, de a Demó nem indul el még mindig.

zvaragabor
Huh megnéztem közelebrõl, de már a betöltés is marhalassú, a játék meg legkisebb grafikán is szaggat. Általános probléma, vagy csak a gépem gyenge hozzá? 2,66Ghz cerka, radeon 9600 a leggyengébb gyártótól (Yuan), 1 giga ram.

Chaos Anno Domini

Peetboy
Azt írja a parancsikonnál a Cél típusa: MS-DOS kötegfájl.
Ilyen tulajdonságai vannak, ez nem szokványos:

Lehet a virtuális meghajtód nem tetszik neki(persze csak ha használszDD)...alcohol20al nekem nem ment daemon tools -al viszont igen..egyébként az is érdekes hogy egy régebbi ati kártyával ment aztán egy 9600gt-vel meg nem...hd4850el ami most van meg még nem próbáltamDDD

Peetboy
Feltettem a legújabb DirectX 9c Novemberi kiadását és azután sem indul. <#confused> Nem jövök rá, mi hiányzik neki.

Peetboy
Jajj de jó, hogy megnyugtattál, akkor neked is ilyen procid is elfut rajta. Lehet mégis az OpenAL32.dll lesz a hibás, valamilyen módon fel kell rakni rá.

Kicsizoli
Valami más hiba van nálad..de hogy mi??? Jó kérdés..

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Peetboy
Most olvastam egy oldalon azt írják CPU Pentium III 1GHz is elég neki. Akkor mégsem kell szerintem hozzá SSE2.
Valami más lehet az oka, hogy nem indul.

Kicsizoli
AMD 2500+ Barton ha olyaod ba bõven elég, tökéletes fut evvel a procival😊 Nekem is ez van...

(csak ugy halkan megsúgom hogy alapjáraton veri 2,4-3,0 Celeronokat)<#awink>

Készülget a gép lassan, de biztosan..

[HUN]FaTaL
Akkor sajnos procit kell cserélned 😞 Úgy látszik az intelek elõbb kezdik el támogatni az SSE utasításokat, most is csak a wolfdalek tudják az SSE 4.1-et.

Peetboy
Celeron 2,6 Ghz-es géppel játszik valaki. Az a szívás még a szar Celeronokban is van SSE2 támogatás, az enyémben nincs.

[HUN]FaTaL
SSE2-t akartam írni 😊 De azt hiszem a prescottokban már volt SSE3.