425
-
erdisrac #385 szívjá le XD nem volt sehova írva, hogy demo XD -
#384 óóóó de szőke vagy -
erdisrac #383 lenne egy kérdésem: mikor jön ki a teljes game? mert 3 scenery után kaptam az üzit, hogy a sikeresen végigvittem a demo-t :-O -
erdisrac #382 Szerintem a gyorsulás az egyik legkönnyebb. Nem muszály se a legerősebbel ami fel van oldva, le se kell venni róla semmit! Kapcsold ki a driving asisstance-t meg az arcade mode-ot válts minnél jobban, négykerékkel difizár nélkül. Indulásnál is 6E-környékéről indulj! Valószínű, hogy nem elsőre vagy másodjára lehet 6x is próbálkoznod kell de sikerül. Asszem az olyan pálya amin kell egy kicsit kanyarodni. próbálj minnél finomabban használd az egész pályaszélt akár. és a bukkanókra, gödrökre is figyelj. Szerintem ez egy komoly hiányossága ennek a játéknak meg még egy két versenyfajta érthetetlenül nehéz vagy képtelen (az off formula és a baja az lehetetlen szinte a két "segétkező" opció nélkül. Amire készült (trial, esetleg pathfinder) Az nagyon jól meg van csinálva és segédek nélkül is, sőt úgy még jobb. de ez a végeredménye, ha egy fejlesztőcsapat kettéválik és a fele csinálja meg... XD -
#381 Olyan kocsival indulj mint az ellenfél, és minden kiegészítőt szedj le róla..
Nehéz verseny, de menni fog, kitartás... -
JamesRyan #380 Sziasztok,
a második térképen(havas rész) van egy gyorsulási verseny amit nem tudok semmilyen autóval(ami unlockolva van és már tuningolva) megnyerni.a többi mind kész van,de így nem enged tovább.
valami tippetek lenne,hogy kellene és milyen a utóval megcsinálni.
köszi
-
#379 én majd most rakom ujra...:) -
#378 Én nem tudok róla hogy adtak volna hozzá valamit is...Patch biztos nincs... -
erdisrac #377 csak én nem kapok választ de megbocsájtok, bekapcsoltam a drive assistance-t meg az arcade mode-ot és felmászik gyök2-vel. Az arcade mod mit csinál?! -
#376 ahhoz képest hogy már lemondtál a játékról még elég aktívan oprobálkozol :DDD -
erdisrac #375 unleashed-es Semmi baja nincs nálam se crack se semmi egyből megy! Meg is lepődtem mert elég buta összetétele van a 2 cdjének
Az egyiken a setup.exe meg egy másik 6XX megás fájl a másikon meg még egy 6xx-es fájl! /Az adatok tájékoztató jellegűek, nem fedik a valóságot/
-
#374 Neked milyen verziód van? Mármint mi a neve a tört játéknak? Skidrow féle verzió vagy másfajta? Neked hogy indult el, nem kellett crackelned vagy valamit buherálnod? -
erdisrac #373 Sziasztok!
Segítsetek légyszi! Nem lehet továbbjutni!!! XD A havas páján a hegymászós buggys ameik a tórol indul nem lehet megcsinálni, ha padlóval megyek rá felrobban a motor XD ha meg nem akkor nem tudok feljutni van valami trükkje? vagy dobtak már ki patch-et vagy kódokat hozzá?! -
#372 bélától kérjél linkeket én már kitöröltem azt az üzenetet :S :( -
#371 Akkor meg adj egy linket honnét lehet leszedni. Te honnét szedted le? -
#370 nem :((( még nem raktam fel az SP2-est -
#369 Na sikerült-e megcsinálni? -
#368 A magyar posta mindíg rendelkezésre áll! :D -
#367 hát megprobálhatjuk de nem hiszem hogy menni fog mert maga a 2 file eggyyüttesen 896 megabyte
esetleg ha tudsz valami megoldást az átküldésére szívesen átküldöm! -
#366 Azt a fájlt eltudnád küldeni nekem? Vagy honnét lehet leszedni? -
#365 hát ennyi volt
egyszerűen baszik betölteni
lekell hogy mondjak erről a játékról -
#364 na letöltöttem mindet de kicsomagolásnál kéri a jelszót! privibe ird le lécci! -
#363 mikor béla adott linkeket és azzal raktam fel (a képet is ekkor szúrtam be) nekem is ez volt aztán megszereztem a texture_low a texture_norm fált beraktam akkor már elindult a betöltésig! -
#362 Nálam sehogy se megy Skidrow verzió van meg és nincs hozzá semilyen Crack sem. Én nem szedek le több verziót. A kedvenc fizetős Game oldalamon csak ez az 1 verzió van rajta, tehát működnie kéne.
De nálam még betöltést sem látok, mint nálatok mert az Ikonra kattintva villanás van és vége. -
#361 ja atim van megvan az uj driver direct x ből 9.0 c-m van!ű
irigyelem őket is:DD -
#360 Megy itt még másnak is, őket is irigyelld. :)
DirectX Frissítve, Vidkari driver leújabb? -
#359 úgy irigyellek hogy neked megy -
#358 Igen, így volt. -
#357 és neked 1x ujraindult 70valahány %-nál és utánna mindig jó volt? -
#356 köszönöm!!! :D
isten vagy!! xDű
szurkoljatok pls!:D -
#355 Privát ment. -
#354 tudnál adni egy linket ahonnan leszedted?
ha azt csinálnám hogy 72%-nál lennt a gombnál ujrainditom és utána?:D
á nem tudom mit csináljak érdemes-e killódni vele de nagyon kellene a játék!!!
szerintetek? -
#353 Amiket legelősör töltöttem le, mind crc hibás volt. Aztán amikor normálisat szedtem le, amikor töltött be a játék, 75% körül (lehet nekem is 72 volt, már nem tudom) újraindult a gép. Utánna viszont már normálisan betöltött és mehetett a menet. -
#352 neked mi volt a baja? -
#351 na az első sima SKIDROW verzió lejött hát azis kidob 72%-nál :((((((((((( -
#350 na most 6 féle verziót töltök egyszerre különbözö formátumokkal meg egyebekkel!:D ezeknek a nevei:
Motorm4x offroad.extreme with crack - Skidrow
-motorm4x PL-
motorm4x offroad extreme-skidrow
[PC] motorm4x offroad extreme with crack
motorm4x offroad extreme readnfo-unleashed
motorm4x
jajj istenem add hogy működjön!!!:D
különben egy ember mondta nekem hogy neki is ugyanez volt a baja és valami XML formátumu fájlokat berakott/felülirt és ugy jó lett neki én ezeket beraktam de akkor már a betöltésig sem ment el hanem már inditáskor hibaüzenetet kaptam -
#349 nem volt semmi az XP-n kívűl csak annyi hogy az a fasz amelyik rárakta az SP3-assaat letörölte az AVASTOT és felrakta az avirát :S xD
azon kívül semmi változás nem volt!
#347: engem már cvsak azért is érdekel mert régen ment most meg nem meg én augy is offroad beteg vagyok és kell a játék nagyon nagyoon:DDD -
#348 azon kivül volt valami változás a rendszereden esetleg??Szerintem próbálj meg más letöltő oldalon szétnézni.Pl. a mininován.Ha ott sem megy akkor sztem valami oylan cucc van az XP-den ami megakadályozza hogy feltedd.Próbálj meg ISO formátumosat leszedni.Mást nemtudok ajánlani :S -
#347 Nekem se indul se a Demó se a teljes verzió. Én már nem próbálkozok. -
#346 igen!
régen SP2-esem volt mostmá SP3-asom van de itt irta egy kolléga hogy neki SP3-ason megy!