Vízkő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
De k*rvajó géped van istenem....

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Amit én tudok, az az, hogy Békés megyében a legkisebb, úgyhogy én leszarom a vízkövet 😄DDDD
púúúúú
Illetve mivel porózus a baktériumoknak kiváló védelmet nyújt, biofolm alakulhat ki rajtuk.
Hívd fel õket és kérj tájékozatót tõlük.
http://www.vizko.hu/
Ca(HCO3)2 = CaCO3 + CO2 + H2O, illetve Mg(HCO3)2 = MgCO3 + CO2 + H2O
A szulfátok, kloridok ilyen módon nem küszöbölhetõk ki, így azok az ún. állandó keménységet adják.
A változó és az állandó vízkeménység együttesen adja az összkeménységet, mely a vízre jellemzõ, és szintén mérhetõ adat. Általában összes keménységre gondolunk, amikor a víz keménységérõl beszélünk. E jellemzõt általában keménységi fokokban adjuk meg. Többféle skála létezik, de többnyire a német keménységi skálát használjuk (°d).