Vízkő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eleve sómentes vízzel kell feltölteni a rendszert.
Létezik iszapleválasztó de az inkább csak mechanikus szûrõ és nem kémiai beavatkozás..
sótalan,megfelelõ vezetõképességû,keménységû,PH-jú...
😄
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Ezek a vízlágyítók a kalcium karbonátot nátrium karbonátra cserélik ,mellyel a kemény vízkõ képzõdése megszüntethetõ.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
itt van egy játék, ahol legyilkolhatjátok õket! 😄
14,1 az alacsony.
5 alatt nem fogyasztható
és 35 fölött
de 15 fölött kedz kiválni.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

----==== K A T T ====----
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
vagy az nem felderített terület ? esetleg sivatag? XD
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Vagy másik lehetõség nem kell ilyen baromságorokról írni házidogát.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?