139
  • atlagember
    #139
    A TV2 nézettsége szerintem két dolog miatt kisebb:

    1. A neve miatt az emberek többsége a 2-es csatornája hangolja be, míg az egyesre az RTL-t, vagy a régi M1-et teszik, így eleve másodlagos csatornaként prognosztizálja magát a neve alapján.
    2. A kép minősége szinte az egész országban az RTL javára dől el, és azonos műsor esetén az emberek azt választják, amelyik képminősége jobb. Érdekes módon nálunk kábelTV van, de még itt is jobb az RTL minősége, mint a TV2-é.
  • totya4
    #138
    Kár volt idézned mert eléggé értelmetlen szöveg.
    Kezdjük ott hogy magyar film nincs olyan sok, szerintem az USA fél év (1 hónap?) alatt több filmet készít mint a magyarok egész történelmük során készítettek, tehát elve nonszensz azt elvárni hogy minden nap magyar film menjen - mert egyszerűen nincs annyi, vagy állandóan ismételgetni kellene őket.
    Magánvéleményem egyébként az, hogy a vh utáni magyar filmek többsége nézhetetlenül szar, tehát azt színvonalnak nevezni nehéz lenne. Én ami filmekre emlékszem mikor még neki mertem ülni egy-egy magyar filmnek arról szólt csak hogy Udvaros Dorottyát megbasszák és általában sokat basznak, sokat káromkodnak és általában be vannak baszva a szereplők. Ha ez színvonal, meg kultúra, akkor valami nagyon el van rontva.
    A wester műfajt szeretem, tehát amikor a tehánpásztoroknak megfelelő amerikaiak kaladokba keverednek. Viszont ld. mint feljebb, ebből sincs nagyon sok alkotás, és az emberek szarrá unnák ha minden nap ez menne.
    Az meg pláne nem igaz hogy a nézők "alacsony színvonalú" filmeket akarnak, mert mint kiderült attól akit idéztél az se tudja mi az alacsony színvonal, de mint fentebb mondtam pl a vh utáni magyar filmek azok. Röviden.
  • szimre
    #137
    Nem az ÉN találmányom sajna a szöveg, máshonnan nyúltam le, de nagyon találó:
    Nem tudom, miért kell a tévéket basztatni! Magyartalanok meg ilyesmi! Mintha nem emlékeznétek pölö a két kereskedelmi tévé indulására 10 évvel ezelőttről! Nézzük pl a filmkínálatot: RTL KLUB: Meseautó, Jávor Pál és Kabos tonnaszámra! Vagy TV2: Kísértet Lublón, Árvácska, Tizedes meg a többiek! Aztán igényesebb westernek: Félszemű seriff, El Dorado, Kis nagy ember! Aztán persze gyengült a filmkínálat színvonala… miért is? Első eset: nézői levelek, egyéb, váltani akartak, megtették meg minden! És a nézettség nem csökkent. Tehát bejött… a nézők tényleg az alacsony színvonalú, olcsó programokat akarják, ami a filmkínálatban is tükröződik. Második eset: a nézőnek rohadtul mindegy, mi megy, csak villogjon és szóljon az a doboz! Csökkentik a színvonalat, már-már elérik az MTV szintjét, de a nézettség még mindig tekintélyes számú. Tehát a néző az alacsony színvonalú, olcsó programokra is vevő. Akkor most ki is a hibás?
  • totya4
    #136
    Eddig a tv2-őt dícsértem, most hadd mondjak rosszat is. Történt ugyanis hogy tulajváltás volt, és a jelenlegi vezető(?) váltig hangoztatta hogy a nézők semmit nem fognak észrevenni, esetleg hogy több jó filmhez könnyebben jut hozzá a csatorna. Ezzel szemben az történt, hogy egy kurva film alatt most már nem 1 hanem 2(!) reklámot kell végigbámulnom. Rohadjanak meg, de tényleg ők is, és üdv az új tulajoknak.
  • winnie
    #135
    olyan bájosan naiv vagy, hogy magadból indulsz ki. nyilván azért nézik ilyen sokan a nagy tévéket (és nem az m1-et), mert mindenki utálja. nyilván azért veszik ennyivel többen a bulvármagazinokat, mert aaz rtl klubot, tv2-t mindenki utálja.
  • wanek
    #134
    "Miért szeretjük jobban az RTL Klubot?" - szereti a fene! Már a cikk címe is erősen megpróbálja befolyásolni az olvasót. A ratyi tévéket, mint a retek is, utálja mindenki.
  • Shodan
    #133
    Ja és azt ne felejtsük ki hogy csak az RTLen láthatunk Bud Spencert!
  • Shodan
    #132
    Nálam első discovery, national ,spektrum.
    TV2 reggel néha mokka, retek forma1,fábrynak az eleje.
    euro rally, poker, sport1 poker. kb ennyi.
  • Zoleeca
    #131
    A született feleségek pedig jó :)))))
  • braeburn
    #130
    Nincs szó sem összeesküvéselméletről, sem dedóról, ami szerinted rég elmúlt.
    Ha te naív vagy, az a te dolgod. Tiszta verseny ma már nem létezik egyetlen téren sem. Nem úgy működik a világ, amit maffiatörténetekben látunk, ok van valami közös bennük, de ha veszed a fáradtságot és gondolkodsz is az összefüggéseken, akkor még akár hasonló véleményen is lehetünk. Semmi baj azzal, amit írtál. Szerinted melyik munkaügyi központ lesz túlterhelve az általad említett, kirúgott médiapatkányok szerencsétlen serege által? Majd felszívja őket egy másik gagyesz csapat, hacsak pont nem a konkurrencia. Ez egy belterjes világ és ami velük történik, ők prezentálják a külvilág, azaz a plebs felé, mint "hírértéket". Ugye te sem képzeled, hogy valóban egymás torkának esnének a nézettség elsődlegessége miatt. Egy alomból származnak és egy az érdekük. Személy szerint nem érdekelnek a manipulációik, ha hozzászóltam is, azért tettem, mert éltem köztük eleget és ismerem a fajtájukat. Tőlem higgyetek nekik, szeressétek őket és drukkoljatok csak bambán, hogy ki lesz a legnézettebb, vagy a legnépszerűbb. Ők marha jókat röhögnek azon, hogy még mindíg ennyire béna egy nép vagyunk és ebből ők milyen kurva jól megélnek.
  • Yoshimitsu
    #129
    Úgy mondanám hogy a két szarbóla kevésbé szar az RTL klub. Azonban oka is van, a TV2-tő olyan hülye ötletekkel állt elő, hogy attól még az is érdekesebb lett volna ha engem kameráznak itt a melóhelyen ahogy ülök, és amennyit költöttek annak a feléért elvállaltma volna. :)

    De pl Született degeneráltakkal és hasonló szarral persze hogy nem jó a nézettség. Most is itt megy nekem valami rettentő szar az RTLen de inkább azt nézem mint a Megcsalós megsértődős faszságos született feleségeket (akiket nem mellesleg jégcsákánnyal kéne agyonverni) Mert egyszer kb 10 percig tanulmányi jelleggel belenéztem, hát enyhén felkúrtam az agyam hogy hogy lehet egy ilyen szar leadva.

    Azonban az RTL-en is vagy egy csomó szar. A cik író is ha jól számoltam három konkrét műsor példát hozott fel. Amiből pl a Heti Hetes egy gőgös szar öntömjénező, "mi vagyunk a zsenik, bölcsek, és okosok" műsor lett az idők során. Pedigcsa pár humorista egy f.sz Jáksó és kész is egy okoskodós faszságműsor. Régen tényleg jó volt csak elszálltak a szereplőik...

    De arról miért nincs szó, hogy mindkét csatorna kb délelőtt 10-től 1-ig a hülye TV shopot tolja? Azt minek kell? ha oda betenne pl a TV2-tő valami sorozatot mindjárt akkora nézettsége lenne abban az időszakban, mint még soha.
    A hülye telefonos játékaikról nem is beszélve.

    Jaj ha nekem TV csatornám lenne... :D
  • winnie
    #128
    viccesek az összeesküvés elméletek (az ember azt hinné, hogy a dedó már rég elmúlt, de mindig előjön valaki:), de nagyon nincs semmi zsír, a tv2 ugye most jelentette be, hogy a kudarcot kudarcre halmozó interaktívnak több tucat emberét rúgják ki. az rtl lubickol a sikerben.

    (bazz, de érdekelne, hogy hogy lehet zsírozni olyasmit, hogy mit mennyien nézzenek.)
  • braeburn
    #127
    Milyen versenynek nevezzük azt, ahol a helyezések előre lezsírozottak? Van aki elhiszi ezt a bugyuta vakítást, hogy éppen melyik "csatorna" (tök jó szó rájuk, gondoljunk csak kicsit bele, milyen is egy csatorna és kik a fő lakói) a nézettebb? Ha az örök második, harmadik, ezredik beleegyezik az örök első elsőbbségébe, akkor az az örök elsőnek sok pénzébe kerül. Amúgy meg jó dolog szerepelni egy kreált listán, mert mindenki nem lehet első és a sokadikról is elcseveg a nagyszerűen manipulált "közvélemény". :)
  • winnie
    #126
    én kitérek. tipikus. a tv2 összben, az rtl 18-49-ben nyer
  • Zoleeca
    #125
    Érdekes hogy a híradók nézettségére nem tért ki a cikk, pedig arra kíváncsi lettem volna...
  • Marc71
    #124
    A reklámjaik meg azért rövidebbek, mert ugye többször vannak, meg ugye az ilyen otthonkás-trikós tudomány csatornái drágább tévécsomagban vannak, ahol előfizetőként kapnak pénzt, nem csak reklámokból. Ezt is jó tudni. A kertévék meg bevallottan sohasem titkoltan a mosóporkrém-bifidusz-jóautókütyü reklámszentháromságból tudnak megélni. Sosem mondják, hogy gyere hozzánk, mi nem adunk reklámot. Míg ugye a tigristankéskabóca csatorna úgy reklámozza magát, mint aki tudományosan ismeretterjeszt neked, mert ő milyen igényes. Pedig te fizetsz érte külön, és még pluszreklámot is tol az arcodba.
  • Marc71
    #123
    Nyilván marhaságokat írtam. Meg nem is értek hozzá. Meg vitázni sem akarok senkivel.
    Csak annyit szeretnék, ha végre nem az sütne minden "én nem nézek tévét, csak..." hozzászólásból, hogy az illető jajjdenagyonigényesésmindenkimásigénytelentévénézőmertkertévéketnéz az úgymond "tudományos" csatornák helyett. Ugyanolyan gagyi atlétatrikós-pörköltszaftos-cirmoslábasos tudomány és ismeretterjesztés ez is mint amilyen hasonló pörköltes "szórakoztatás" a kertévéké. Ettől függetlenül mindenhol lehet magunknak szórakoztató/érdekes/netán tudományos műsorokat találni.
    Csak ne verjük a mellünket.
  • asdefge
    #122
    Meg marhaságokat is írtál. Mindenesetre mindenkinek az az igényes csatorna, amelyik az érdeklődésének megfelelő témában utazik. Lévén az SG elvileg tudományos oldal... Érted ugye :-)
    A reklámjaik rövidek. Nézd meg bármelyik "kereskedelmi" csatit: hajszálra 8 perc a reklám+ajánló ideje. Ettől se vagyok boldog...
  • Marc71
    #121
    ja, bocs a hibákért, gyorsan gépeltem be.
  • Marc71
    #120
    Agybajt kapok az ilyen hozzászólásoktól: "Én nem nézek tévét, max Doisc, AP, NGC, Spektrum..." Valami urban legend lehet, hogy ezek a csatorák "igényesebbek" mint a kertévék (miközben ezek is kereskedelmiek persze).
    Könyörgöm mennyivel "igényesebb" műsorok ezek:
    - a II. VH története, abból is a 32ezer126ésfeledik rész?? (ez több mint a BK 3ezerxedik..)
    - A kabócák nemi élete - valljuk be, remek vágásokkal, képpel- heti 812 részben, gagyi cliffhangerekkel, "a következő részben megtudjuk mit is tesznek az élővilág ezen fantasztikus teremtményei..blabla"...
    - a játszuk el, hogyan-smiért zuhant le a boeing 737es laosz felső és kambodzsa alsó között 1983. március13án reggel 6óra 24 perc 12 másodperckor - mindezt gagyi effektekkel, "színészekkel", magyarázatokkal... - ennél még egy heyszínlelők-fikció is izgisebb...
    - idióta horgászműsorok, hogyan induljunk a csattogó homkirájára 5és feles horoggal...
    - a tigristank/anyahajó/csillaghajó története 12ezer részben, melyből sulykolva megtudhatjuk, a lánctalp 8ezer bigyóból áll, ÉRTED 8000-BŐL!! Nahát...! Az anyahajó meg 1 millió csavarból... a Csillaghajó meg még nincs is, de már feltalálták, hogy lehetne... Bahh... És persze " a következő részben..."
    Mindez 5percenként 2 perc reklámmal, melyben az arcodba monják - mivel te ugye "IGÉNYES" tévénéző vagy, hogy vedd meg a 256 darabos ólsztár oldies cédéválogatást minden idők nagy slágereivel, vagy a maláj szimfonikusok (világhírűek, igényesek!!!) által elnyivákolt 342 darabos mozart-chopin-stb allstar klasszikuscédéválogatást....
    Na neeee...

    Szóval magát minősíti, - legalábbis számomra - az aki büszke és igényes, mivel "csak" ilyen adókat néz.

    Nincs ezekkel semmi baj, akár a kertévékkel, csak ne essünk már a lónak arra a másik oldalára, jó magyar szokás szerint. Mindegyik csatorna típuson nagyjából állandó az érdeke/hasznos - és a szemét/gagyi aránya, ideje lenne erre már rájönni. Egyik sem azért van hogy titeket/minket inygen és bérmentve neveljen, okosítson, műveljen, "igényességre" neveljen...
    Mindenki azt néz amit akar, senki se hülyébb attól hogy ezt is azt is néz, netán ez meg az tetszik is neki.

    peace

    uff :)
  • galedki
    #119
    de tényleg, miért nézik az emberek az rtl-t, meg a tv2-t, meg az m1-et? én tudom a tutit! nincs más!!! nyaralóban, ahol csak földi sugárzás van, és senki nem hekkeli az antennát, csak tv2 és m1 van. rtl nuku, vagy erősen nézhetetlen. ergo, tv2-ről informálódunk. kis hazánk jelentős részében modern távközlési módszerek nélkül a fenti három csatorna fogható, több-kevesebb sikerrel (plusz külföldi, környező csatornák... annó a Kisalföldön néha még a Bécs1 is bejött, a 2 már nem). Nem mindenkinek van kábele, meg műhold vevője... emiatt aztán a magyar nézettségi adatok (AEB Nielsen) csak e három csatorna adatait tekintve megbizhatóak... emiatt szegény újságírók csak ezekről írhatnak, mi meg ezekről vagyunk kénytelenek vitatkozni... én úgyan nem nézem egyiket se!!!
  • Tomalak
    #118
    Minél többször szakítják meg a reklámokkal annál több a pénz, mivel 3. 4. reklámokat már nem túl sokan nézik viszont az elsőt ami megszakítás után van szinte biztosan megnézik és ugye sokkal többet is ér az a hely.
  • pauly
    #117
    Azért nem mindegy hogy egy dokumentum,természet fimet szakítanak meg sokszor reklámmal,vagy egy mozifilmet.Bár lehet neked igen...Bár igaz hogy ott elég zavaró,de szvsz nem annyira...

    És unalmas már mindig ez a reklám akkor is kell szöveg,meg hogy te nem nézel tv-t,téged nem érdekel,(persze mégis követed),miért akarják elvenni mástól az élvezeted stb szöveged,elmondtad már százszor...

    És szerintem senki nem mondta hogy nem kell reklám,hanem csak azt hogy sok,és a műsorokat megszakítják vele.Bőven elég lenne ha a műsorok közé tennének...


    Te valameilyk tvcsatornánál dolgozol,vagy a reklámszakmában hogy mindig véded ezeket?

    Megnézném akkor mi lenne a véleményed ha nem tudnád letölteni a filmeket,sorozatokat...
  • winnie
    #116
    ez csak afféle sznobhatás, 100-an beírják, büszkék, hogy lenézik a pórnépet - aztán mennek xxx-site-okra megkönnyebbülni.
  • Marcell
    #115
    Tok jo, hogy az SG olvasoi kozul senki nem nez TV-t, senkinek nincs egyik kereskedelmi csarotna se behangolva. Ha megis leul a doboz ele, akkor Discoveryt meg Animal Planetet nez. Mennyi kis amator etolugus jar ide :)

    Csak tudnam akkor megis hogy jon ki az "az orszag 2/3-a ul este a TV elott" szamadat.
  • winnie
    #114
    ebben minden benne volt. itt kéne lezárni a topikot:) igaz.
  • azirafael
    #113
    Olyan internet gyíkok mint mi soha nem fognak a tv-s média geciknek számításba vehető véleményt nyújtani, egész egyszerűen azért mert aki folyton a neten lóg nem néz tévét. Aki meg egész nap a tv előtt tesped az nem netezik...

    Egyszóval nem vagyunk mérvadók.
  • who am I 7
    #112
    HA TÉVÉ ELÉ KERÜLÖK, mondom...Az utóbbi 5 évben 1 kezemen megtudnám számolni, hány órát ültem tv előtt "hasznosan"..Max filmeket nézek meg, azt meg letőltöm, vagy megveszem..mikor, hogy.De ha olyan a film, akkor egyértelmű a mozi.Elég sokat dolgozom gépen és azzal is tartom a kapcsolatot a barátaim/ismerőseimmel, hírek ugyanúgy vannak..lásd SG.LOL :D meg még 1001 oldal amin gond nélkül nézelődhet fórumozhat az ember.Sokkal interaktívabb és humánusabb (még) mint a TV.

    Amit utoljára láttam asszem ngc-n hogy x év múlva fellőnek egy teleszkópot és azzal majd megállapítják, h hol milyen élet van...persze, már itt sg-n is felröppent a dolog, meg, hogy miért halasztják ezt a dolgot még..Na mind1, szal ezzel csak annyit akartam, h attól, hogy nem csak annyi a különbség egy ngc és egy rtl klubb között hogy 1x10 perc reklám vagy 5x2....mónika só, 50x leadott terenszhilles fílmek, ótvar idióta brazil sorozatok stb stb...
  • totya4
    #111
    Nem látom hogy konkrétan milyen színekről beszélsz. Én mondtam hogy a saját gyártású műsorok, te...?
  • postmortem
    #110
    Nem kifejezetten a színösszeállításra gondoltam, ami persze egyéni probléma, hogy kinek mi tetszik, hanem kifejezetten arra, hogy a tv2 választhatna lágyabb színeket. Végülis mind1, de a cikkíró is bajban van a magyarázat adáskor, teljesen mítikus helyeken keresi a választ, mint pl az emberek melyik adót szeretik jobban... Azt mondom, hogy az RTL színtónusa jobb. Még a libafos züld is jobban néz ki, mint a másikon ;)
  • postmortem
    #109
    Vegyél fel az RTL-ről meg a Tv2-ről videokazettára LP beállítással és látni fogod a különbséget...
  • winnie
    #108
    az okádhatnék és a régi kor visszasírása nem ugyanaz - akinek van sütnivalója, az tudja, hogy nem ungyen kapja a tévécsatorna a filmeket, nem ingyen készíti a műsorait. a relám az kell, szükséges. azt hittem ma már senki nem sír ilyesmi miatt. aki tévét néz, az úgy néz tévét, hogy tudja, hogy reklámot is kap.

    "Te nézd a ratyi rtl klubbot, neked az jó, úgy látom, én meg nézem az NGC-t, abban is van reklám, de legalább 2 percesek, és nem minden f@szságot reklámoznak."

    kösz, én inább a géppel butítom magamat, a tévét hanyagolom pár éve, az NGC-féle szennyet meghagyom neked. (és igen, mindenki döntse el, hogy inkább 1*10 perc reklám vagy 5*2 perc.)
  • Darth Sith
    #107
    "Miért szeretjük jobban az RTL Klubot?"
    nem szeretjük jobban. :)
  • opeca
    #106
    Evidens, hogy van a nézők többsége utálja a reklámokat. Nem kell mindjárt vörös-csillagot vízionálni, mert a többségnek okádhatnékja van a reklámoktól.

    Te nézd a ratyi rtl klubbot, neked az jó, úgy látom, én meg nézem az NGC-t, abban is van reklám, de legalább 2 percesek, és nem minden f@szságot reklámoznak.
  • totya4
    #105
    Az rtl klub egy borzasztó szennyadó, eszembe jutott egy másik ocsmányság.
    Lehet venni ügyebár műsorújságot, de minek ha ott a teletext, ami ráadásul mindig friss. Tehát az ember fáradtan hazér és benyomja hogy text, meg 303. Na ne má hogy lássa mi lesz este, na nem. A XXI-edik században? Ugyan. Hanem kijön valami piros-fehér oldal, hogy valami baszott pénzügyi zrt gyorkölcsöne miatt itt meg itt lehet telefonálni. Könyörgöm. Kit érdekel?! És egyáltalán mi a fasznak teletext akkor, ha még a műsort sem lehet rajta megnézni?!
    Persze a következő alkalommal mikor újra ez az oldal kerül sugárzásra akkor megjelenik a műsor, nade az lenne az érdekes ha akkor se.

    Hogy ez miért az rtlkub kapcsán éjut eszembe? Egyszerű; a földi sugárzású tévék közül világosan emlékszem hogy az rtl kulb volt az első, ami ezt a fölöttébb undorító és nézőkizsákmányoló módszert alkalmazta. Komolyan mondom hülyék ezek, az rtl klub amúgy se jön be valami jól, tehát előfordul hogy második lapozásra se látom mi a műsor, ez esetben pedig elkapcsolok róla és nem nézem a műsorát! Ki járt jól? Arról nem beszélve hogy minden műsor előtt sőt közben is reklám van, ha pedig nem tudom a pénzügyi zrt miatt megnézni hogy mi lesz a műsor, akkor ezekről az értékes reklámokról is lemaradok...
  • RedRiot
    #104
    "az ember fáradtan hazaérve nekiáll kajálni erre mindenféle bénákat meg rokkantakat mutogatnak benne."

    Na ez meg a másik. Régebben tele volt velük a fikusz és a passzív. Nyomorék kisbaba, fűtetlen lakásban élő hatgyerekes család ----> hazajössz melóból, vacsiznál, erre mintha vki a hasadat bökdösné a mutatóujjával hogy "hatódj már meg Te bunkó!"

    Először még sajnáltam is az ilyen riportok alanyait de: a f@szért csinál vki tíz gyereket, ha nem tudja őket felnevelni? A segg/láb/orr nélkül született gyerek anyjának talán nem kellett volna végigbagózni a terhességet. Vagy ha kér normális felvételeket a gyerekről terhesség alatt, talán nyomhat egy abortot még időben. De gondolom kellett a péz pálinkára.
  • RedRiot
    #103
    "Persze azért 1x-2x már láttam ilyen fókuszos meg kapcsolatos okosságokat is, ahol vagy egy buzi műsorvezető, vagy egy "hányásul" felöltöztetett idióta nő tolja az okosságot,"

    Az a gáz, hogy a híradóik sem jobbak. A félórás híradóból 3 perc világpolitika, a többi meg általában:
    -2 napja nem találnak egy cigánygyereket Rásonysápberencsen
    -elverte a jég Novajidrányban az uborkát (riport dühös gazdákkal)
    -felújítják 'pesten az X utat, dugó van (riport dühös autósokkal)
    -3 seggű vízidisznóhatosikrek születtek Iszapszentmotoroson (az ilyeneket kiszorították a fókuszból a nyuszilány-riportok.)

    Igyekeznek olyan híreket válogatni amilyet a parasztok látni szeretnének. A paraszt elkapcsol ha csak öltönyös emberek magyaráznak a kamerába. Ha elkapcsol, ugrik a reklámbevétel. Csöcsök, dühös foghíjas óbégatás, jajdearanyosz riportok menjenek ezerrel.
  • winnie
    #102
    " nekem herótom van a kereskedelmi tvk-tő"

    másnak meg a maradéktól, a politikától átitatott, állami pénzből, a mi pénzünkből eltartott magyar tévétől és duna tévétől, de mindenki azt választja, ami szívének kedves.

    "Ha véletlen tv-t nézek akkor discovery,ngc, vagy fm."

    vagyis kereskedelmi tévéket, melyek ugyanúgy bevételcentrikusak, több rajtuk a reklámszünet és dettó populáris műsorokat adnak, amelyek az amerikaiaknak készültek. Oké, tény, vannak amerikafanatikusok. de akkor ez most skizofrénia?
  • who am I 7
    #101
    Na..a két fos.Egyébként nekem herótom van a kereskedelmi tvk-től.Nyugodtabban él az ember, ha inkább olvas vagy netezik.Mivel a kereskedelmi tv a populáris xarokból él meg (bigbrádör,valóvilág,különböző szánalom showk) + a reklámokból így eleve nem beszélhetünk, az ő esetükben MINŐSÉGRŐL.Tehát kizárja egymást.Jó, több az egyszerű kisember aki nem annyira kritikus, és attól még nézi a tvt.De én a kereskedelmi tvk agymosásátol pénzhajhászásától a falra mászok és legszívesebben leköpném őket.Ha véletlen tv-t nézek akkor discovery,ngc, vagy fm.

    Persze azért 1x-2x már láttam ilyen fókuszos meg kapcsolatos okosságokat is, ahol vagy egy buzi műsorvezető, vagy egy "hányásul" felöltöztetett idióta nő tolja az okosságot, az agyoniskolázott éppen levetkőző pléjmét ribiről, vagy hogy vmelyik hatalmas sztár (majka,dundika,etc) éppen mikor fosott hígat.Ez kell a népnek sajnos....
  • totya4
    #100
    Természetesen hogy én pl egyértelműen a TV2 mellé teszem le a voksom az nem azt jelenti hogy minden egyes műsoráért odáig vagyok, pl éppen a passziv az amit mindig is rühelltem, mert ügyebár az ember fáradtan hazaérve nekiáll kajálni erre mindenféle bénákat meg rokkantakat mutogatnak benne. Ezek az emberek épp elég segélyt kapnak az adómből, nem értem miért kéne még bámuljam is őket, ettől nekik nem lesz jobb, én pedig szeretnék nyugodtan ennni. Gondolom nekik se vetítenek gusztustalan műsorokat amikor esznek. Utóbbi időben azt hiszem erről leszoktak, de már késő.