Miért szeretjük jobban az RTL Klubot?

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atlagember
A TV2 nézettsége szerintem két dolog miatt kisebb:

1. A neve miatt az emberek többsége a 2-es csatornája hangolja be, míg az egyesre az RTL-t, vagy a régi M1-et teszik, így eleve másodlagos csatornaként prognosztizálja magát a neve alapján.
2. A kép minõsége szinte az egész országban az RTL javára dõl el, és azonos mûsor esetén az emberek azt választják, amelyik képminõsége jobb. Érdekes módon nálunk kábelTV van, de még itt is jobb az RTL minõsége, mint a TV2-é.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Kár volt idézned mert eléggé értelmetlen szöveg.
Kezdjük ott hogy magyar film nincs olyan sok, szerintem az USA fél év (1 hónap?) alatt több filmet készít mint a magyarok egész történelmük során készítettek, tehát elve nonszensz azt elvárni hogy minden nap magyar film menjen - mert egyszerûen nincs annyi, vagy állandóan ismételgetni kellene õket.
Magánvéleményem egyébként az, hogy a vh utáni magyar filmek többsége nézhetetlenül szar, tehát azt színvonalnak nevezni nehéz lenne. Én ami filmekre emlékszem mikor még neki mertem ülni egy-egy magyar filmnek arról szólt csak hogy Udvaros Dorottyát megbasszák és általában sokat basznak, sokat káromkodnak és általában be vannak baszva a szereplõk. Ha ez színvonal, meg kultúra, akkor valami nagyon el van rontva.
A wester mûfajt szeretem, tehát amikor a tehánpásztoroknak megfelelõ amerikaiak kaladokba keverednek. Viszont ld. mint feljebb, ebbõl sincs nagyon sok alkotás, és az emberek szarrá unnák ha minden nap ez menne.
Az meg pláne nem igaz hogy a nézõk "alacsony színvonalú" filmeket akarnak, mert mint kiderült attól akit idéztél az se tudja mi az alacsony színvonal, de mint fentebb mondtam pl a vh utáni magyar filmek azok. Röviden.
Nem az ÉN találmányom sajna a szöveg, máshonnan nyúltam le, de nagyon találó:
Nem tudom, miért kell a tévéket basztatni! Magyartalanok meg ilyesmi! Mintha nem emlékeznétek pölö a két kereskedelmi tévé indulására 10 évvel ezelõttrõl! Nézzük pl a filmkínálatot: RTL KLUB: Meseautó, Jávor Pál és Kabos tonnaszámra! Vagy TV2: Kísértet Lublón, Árvácska, Tizedes meg a többiek! Aztán igényesebb westernek: Félszemû seriff, El Dorado, Kis nagy ember! Aztán persze gyengült a filmkínálat színvonala… miért is? Elsõ eset: nézõi levelek, egyéb, váltani akartak, megtették meg minden! És a nézettség nem csökkent. Tehát bejött… a nézõk tényleg az alacsony színvonalú, olcsó programokat akarják, ami a filmkínálatban is tükrözõdik. Második eset: a nézõnek rohadtul mindegy, mi megy, csak villogjon és szóljon az a doboz! Csökkentik a színvonalat, már-már elérik az MTV szintjét, de a nézettség még mindig tekintélyes számú. Tehát a nézõ az alacsony színvonalú, olcsó programokra is vevõ. Akkor most ki is a hibás?
Eddig a tv2-õt dícsértem, most hadd mondjak rosszat is. Történt ugyanis hogy tulajváltás volt, és a jelenlegi vezetõ(?) váltig hangoztatta hogy a nézõk semmit nem fognak észrevenni, esetleg hogy több jó filmhez könnyebben jut hozzá a csatorna. Ezzel szemben az történt, hogy egy kurva film alatt most már nem 1 hanem 2(!) reklámot kell végigbámulnom. Rohadjanak meg, de tényleg õk is, és üdv az új tulajoknak.
olyan bájosan naiv vagy, hogy magadból indulsz ki. nyilván azért nézik ilyen sokan a nagy tévéket (és nem az m1-et), mert mindenki utálja. nyilván azért veszik ennyivel többen a bulvármagazinokat, mert aaz rtl klubot, tv2-t mindenki utálja.
"Miért szeretjük jobban az RTL Klubot?" - szereti a fene! Már a cikk címe is erõsen megpróbálja befolyásolni az olvasót. A ratyi tévéket, mint a retek is, utálja mindenki.
Shodan
Ja és azt ne felejtsük ki hogy csak az RTLen láthatunk Bud Spencert!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
Nálam elsõ discovery, national ,spektrum.
TV2 reggel néha mokka, retek forma1,fábrynak az eleje.
euro rally, poker, sport1 poker. kb ennyi.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

A született feleségek pedig jó 😊))))

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Nincs szó sem összeesküvéselméletrõl, sem dedóról, ami szerinted rég elmúlt.
Ha te naív vagy, az a te dolgod. Tiszta verseny ma már nem létezik egyetlen téren sem. Nem úgy mûködik a világ, amit maffiatörténetekben látunk, ok van valami közös bennük, de ha veszed a fáradtságot és gondolkodsz is az összefüggéseken, akkor még akár hasonló véleményen is lehetünk. Semmi baj azzal, amit írtál. Szerinted melyik munkaügyi központ lesz túlterhelve az általad említett, kirúgott médiapatkányok szerencsétlen serege által? Majd felszívja õket egy másik gagyesz csapat, hacsak pont nem a konkurrencia. Ez egy belterjes világ és ami velük történik, õk prezentálják a külvilág, azaz a plebs felé, mint "hírértéket". Ugye te sem képzeled, hogy valóban egymás torkának esnének a nézettség elsõdlegessége miatt. Egy alomból származnak és egy az érdekük. Személy szerint nem érdekelnek a manipulációik, ha hozzászóltam is, azért tettem, mert éltem köztük eleget és ismerem a fajtájukat. Tõlem higgyetek nekik, szeressétek õket és drukkoljatok csak bambán, hogy ki lesz a legnézettebb, vagy a legnépszerûbb. Õk marha jókat röhögnek azon, hogy még mindíg ennyire béna egy nép vagyunk és ebbõl õk milyen kurva jól megélnek.
Úgy mondanám hogy a két szarbóla kevésbé szar az RTL klub. Azonban oka is van, a TV2-tõ olyan hülye ötletekkel állt elõ, hogy attól még az is érdekesebb lett volna ha engem kameráznak itt a melóhelyen ahogy ülök, és amennyit költöttek annak a feléért elvállaltma volna. 😊

De pl Született degeneráltakkal és hasonló szarral persze hogy nem jó a nézettség. Most is itt megy nekem valami rettentõ szar az RTLen de inkább azt nézem mint a Megcsalós megsértõdõs faszságos született feleségeket (akiket nem mellesleg jégcsákánnyal kéne agyonverni) Mert egyszer kb 10 percig tanulmányi jelleggel belenéztem, hát enyhén felkúrtam az agyam hogy hogy lehet egy ilyen szar leadva.

Azonban az RTL-en is vagy egy csomó szar. A cik író is ha jól számoltam három konkrét mûsor példát hozott fel. Amibõl pl a Heti Hetes egy gõgös szar öntömjénezõ, "mi vagyunk a zsenik, bölcsek, és okosok" mûsor lett az idõk során. Pedigcsa pár humorista egy f.sz Jáksó és kész is egy okoskodós faszságmûsor. Régen tényleg jó volt csak elszálltak a szereplõik...

De arról miért nincs szó, hogy mindkét csatorna kb délelõtt 10-tõl 1-ig a hülye TV shopot tolja? Azt minek kell? ha oda betenne pl a TV2-tõ valami sorozatot mindjárt akkora nézettsége lenne abban az idõszakban, mint még soha.
A hülye telefonos játékaikról nem is beszélve.

Jaj ha nekem TV csatornám lenne... 😄
viccesek az összeesküvés elméletek (az ember azt hinné, hogy a dedó már rég elmúlt, de mindig elõjön valaki😊, de nagyon nincs semmi zsír, a tv2 ugye most jelentette be, hogy a kudarcot kudarcre halmozó interaktívnak több tucat emberét rúgják ki. az rtl lubickol a sikerben.

(bazz, de érdekelne, hogy hogy lehet zsírozni olyasmit, hogy mit mennyien nézzenek.)
Milyen versenynek nevezzük azt, ahol a helyezések elõre lezsírozottak? Van aki elhiszi ezt a bugyuta vakítást, hogy éppen melyik "csatorna" (tök jó szó rájuk, gondoljunk csak kicsit bele, milyen is egy csatorna és kik a fõ lakói) a nézettebb? Ha az örök második, harmadik, ezredik beleegyezik az örök elsõ elsõbbségébe, akkor az az örök elsõnek sok pénzébe kerül. Amúgy meg jó dolog szerepelni egy kreált listán, mert mindenki nem lehet elsõ és a sokadikról is elcseveg a nagyszerûen manipulált "közvélemény". 😊
én kitérek. tipikus. a tv2 összben, az rtl 18-49-ben nyer
Érdekes hogy a híradók nézettségére nem tért ki a cikk, pedig arra kíváncsi lettem volna...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

A reklámjaik meg azért rövidebbek, mert ugye többször vannak, meg ugye az ilyen otthonkás-trikós tudomány csatornái drágább tévécsomagban vannak, ahol elõfizetõként kapnak pénzt, nem csak reklámokból. Ezt is jó tudni. A kertévék meg bevallottan sohasem titkoltan a mosóporkrém-bifidusz-jóautókütyü reklámszentháromságból tudnak megélni. Sosem mondják, hogy gyere hozzánk, mi nem adunk reklámot. Míg ugye a tigristankéskabóca csatorna úgy reklámozza magát, mint aki tudományosan ismeretterjeszt neked, mert õ milyen igényes. Pedig te fizetsz érte külön, és még pluszreklámot is tol az arcodba.
Nyilván marhaságokat írtam. Meg nem is értek hozzá. Meg vitázni sem akarok senkivel.
Csak annyit szeretnék, ha végre nem az sütne minden "én nem nézek tévét, csak..." hozzászólásból, hogy az illetõ jajjdenagyonigényesésmindenkimásigénytelentévénézõmertkertévéketnéz az úgymond "tudományos" csatornák helyett. Ugyanolyan gagyi atlétatrikós-pörköltszaftos-cirmoslábasos tudomány és ismeretterjesztés ez is mint amilyen hasonló pörköltes "szórakoztatás" a kertévéké. Ettõl függetlenül mindenhol lehet magunknak szórakoztató/érdekes/netán tudományos mûsorokat találni.
Csak ne verjük a mellünket.
Meg marhaságokat is írtál. Mindenesetre mindenkinek az az igényes csatorna, amelyik az érdeklõdésének megfelelõ témában utazik. Lévén az SG elvileg tudományos oldal... Érted ugye :-)
A reklámjaik rövidek. Nézd meg bármelyik "kereskedelmi" csatit: hajszálra 8 perc a reklám+ajánló ideje. Ettõl se vagyok boldog...
ja, bocs a hibákért, gyorsan gépeltem be.
Agybajt kapok az ilyen hozzászólásoktól: "Én nem nézek tévét, max Doisc, AP, NGC, Spektrum..." Valami urban legend lehet, hogy ezek a csatorák "igényesebbek" mint a kertévék (miközben ezek is kereskedelmiek persze).
Könyörgöm mennyivel "igényesebb" mûsorok ezek:
- a II. VH története, abból is a 32ezer126ésfeledik rész?? (ez több mint a BK 3ezerxedik..)
- A kabócák nemi élete - valljuk be, remek vágásokkal, képpel- heti 812 részben, gagyi cliffhangerekkel, "a következõ részben megtudjuk mit is tesznek az élõvilág ezen fantasztikus teremtményei..blabla"...
- a játszuk el, hogyan-smiért zuhant le a boeing 737es laosz felsõ és kambodzsa alsó között 1983. március13án reggel 6óra 24 perc 12 másodperckor - mindezt gagyi effektekkel, "színészekkel", magyarázatokkal... - ennél még egy heyszínlelõk-fikció is izgisebb...
- idióta horgászmûsorok, hogyan induljunk a csattogó homkirájára 5és feles horoggal...
- a tigristank/anyahajó/csillaghajó története 12ezer részben, melybõl sulykolva megtudhatjuk, a lánctalp 8ezer bigyóból áll, ÉRTED 8000-BÕL!! Nahát...! Az anyahajó meg 1 millió csavarból... a Csillaghajó meg még nincs is, de már feltalálták, hogy lehetne... Bahh... És persze " a következõ részben..."
Mindez 5percenként 2 perc reklámmal, melyben az arcodba monják - mivel te ugye "IGÉNYES" tévénézõ vagy, hogy vedd meg a 256 darabos ólsztár oldies cédéválogatást minden idõk nagy slágereivel, vagy a maláj szimfonikusok (világhírûek, igényesek!!!) által elnyivákolt 342 darabos mozart-chopin-stb allstar klasszikuscédéválogatást....
Na neeee...

Szóval magát minõsíti, - legalábbis számomra - az aki büszke és igényes, mivel "csak" ilyen adókat néz.

Nincs ezekkel semmi baj, akár a kertévékkel, csak ne essünk már a lónak arra a másik oldalára, jó magyar szokás szerint. Mindegyik csatorna típuson nagyjából állandó az érdeke/hasznos - és a szemét/gagyi aránya, ideje lenne erre már rájönni. Egyik sem azért van hogy titeket/minket inygen és bérmentve neveljen, okosítson, mûveljen, "igényességre" neveljen...
Mindenki azt néz amit akar, senki se hülyébb attól hogy ezt is azt is néz, netán ez meg az tetszik is neki.

peace

uff 😊
de tényleg, miért nézik az emberek az rtl-t, meg a tv2-t, meg az m1-et? én tudom a tutit! nincs más!!! nyaralóban, ahol csak földi sugárzás van, és senki nem hekkeli az antennát, csak tv2 és m1 van. rtl nuku, vagy erõsen nézhetetlen. ergo, tv2-rõl informálódunk. kis hazánk jelentõs részében modern távközlési módszerek nélkül a fenti három csatorna fogható, több-kevesebb sikerrel (plusz külföldi, környezõ csatornák... annó a Kisalföldön néha még a Bécs1 is bejött, a 2 már nem). Nem mindenkinek van kábele, meg mûhold vevõje... emiatt aztán a magyar nézettségi adatok (AEB Nielsen) csak e három csatorna adatait tekintve megbizhatóak... emiatt szegény újságírók csak ezekrõl írhatnak, mi meg ezekrõl vagyunk kénytelenek vitatkozni... <#vigyor2> én úgyan nem nézem egyiket se!!!
Tomalak
Minél többször szakítják meg a reklámokkal annál több a pénz, mivel 3. 4. reklámokat már nem túl sokan nézik viszont az elsõt ami megszakítás után van szinte biztosan megnézik és ugye sokkal többet is ér az a hely.
Azért nem mindegy hogy egy dokumentum,természet fimet szakítanak meg sokszor reklámmal,vagy egy mozifilmet.Bár lehet neked igen...Bár igaz hogy ott elég zavaró,de szvsz nem annyira...

És unalmas már mindig ez a reklám akkor is kell szöveg,meg hogy te nem nézel tv-t,téged nem érdekel,(persze mégis követed),miért akarják elvenni mástól az élvezeted stb szöveged,elmondtad már százszor...

És szerintem senki nem mondta hogy nem kell reklám,hanem csak azt hogy sok,és a mûsorokat megszakítják vele.Bõven elég lenne ha a mûsorok közé tennének...

Te valameilyk tvcsatornánál dolgozol,vagy a reklámszakmában hogy mindig véded ezeket?

Megnézném akkor mi lenne a véleményed ha nem tudnád letölteni a filmeket,sorozatokat...

ez csak afféle sznobhatás, 100-an beírják, büszkék, hogy lenézik a pórnépet - aztán mennek xxx-site-okra megkönnyebbülni.
Marcell
Tok jo, hogy az SG olvasoi kozul senki nem nez TV-t, senkinek nincs egyik kereskedelmi csarotna se behangolva. Ha megis leul a doboz ele, akkor Discoveryt meg Animal Planetet nez. Mennyi kis amator etolugus jar ide 😊

Csak tudnam akkor megis hogy jon ki az "az orszag 2/3-a ul este a TV elott" szamadat.

ebben minden benne volt. itt kéne lezárni a topikot😊 igaz.
azirafael
Olyan internet gyíkok mint mi soha nem fognak a tv-s média geciknek számításba vehetõ véleményt nyújtani, egész egyszerûen azért mert aki folyton a neten lóg nem néz tévét. Aki meg egész nap a tv elõtt tesped az nem netezik...

Egyszóval nem vagyunk mérvadók.

HA TÉVÉ ELÉ KERÜLÖK, mondom...Az utóbbi 5 évben 1 kezemen megtudnám számolni, hány órát ültem tv elõtt "hasznosan"..Max filmeket nézek meg, azt meg letõltöm, vagy megveszem..mikor, hogy.De ha olyan a film, akkor egyértelmû a mozi.Elég sokat dolgozom gépen és azzal is tartom a kapcsolatot a barátaim/ismerõseimmel, hírek ugyanúgy vannak..lásd SG.LOL 😄 meg még 1001 oldal amin gond nélkül nézelõdhet fórumozhat az ember.Sokkal interaktívabb és humánusabb (még) mint a TV.

Amit utoljára láttam asszem ngc-n hogy x év múlva fellõnek egy teleszkópot és azzal majd megállapítják, h hol milyen élet van...persze, már itt sg-n is felröppent a dolog, meg, hogy miért halasztják ezt a dolgot még..Na mind1, szal ezzel csak annyit akartam, h attól, hogy nem csak annyi a különbség egy ngc és egy rtl klubb között hogy 1x10 perc reklám vagy 5x2....mónika só, 50x leadott terenszhilles fílmek, ótvar idióta brazil sorozatok stb stb...

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Nem látom hogy konkrétan milyen színekrõl beszélsz. Én mondtam hogy a saját gyártású mûsorok, te...?
Nem kifejezetten a színösszeállításra gondoltam, ami persze egyéni probléma, hogy kinek mi tetszik, hanem kifejezetten arra, hogy a tv2 választhatna lágyabb színeket. Végülis mind1, de a cikkíró is bajban van a magyarázat adáskor, teljesen mítikus helyeken keresi a választ, mint pl az emberek melyik adót szeretik jobban... Azt mondom, hogy az RTL színtónusa jobb. Még a libafos züld is jobban néz ki, mint a másikon 😉

One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways

Vegyél fel az RTL-rõl meg a Tv2-rõl videokazettára LP beállítással és látni fogod a különbséget...

One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways

az okádhatnék és a régi kor visszasírása nem ugyanaz - akinek van sütnivalója, az tudja, hogy nem ungyen kapja a tévécsatorna a filmeket, nem ingyen készíti a mûsorait. a relám az kell, szükséges. azt hittem ma már senki nem sír ilyesmi miatt. aki tévét néz, az úgy néz tévét, hogy tudja, hogy reklámot is kap.

"Te nézd a ratyi rtl klubbot, neked az jó, úgy látom, én meg nézem az NGC-t, abban is van reklám, de legalább 2 percesek, és nem minden f@szságot reklámoznak."

kösz, én inább a géppel butítom magamat, a tévét hanyagolom pár éve, az NGC-féle szennyet meghagyom neked. (és igen, mindenki döntse el, hogy inkább 1*10 perc reklám vagy 5*2 perc.)
Darth Sith
"Miért szeretjük jobban az RTL Klubot?"
nem szeretjük jobban. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Evidens, hogy van a nézõk többsége utálja a reklámokat. Nem kell mindjárt vörös-csillagot vízionálni, mert a többségnek okádhatnékja van a reklámoktól.

Te nézd a ratyi rtl klubbot, neked az jó, úgy látom, én meg nézem az NGC-t, abban is van reklám, de legalább 2 percesek, és nem minden f@szságot reklámoznak.
Az rtl klub egy borzasztó szennyadó, eszembe jutott egy másik ocsmányság.
Lehet venni ügyebár mûsorújságot, de minek ha ott a teletext, ami ráadásul mindig friss. Tehát az ember fáradtan hazér és benyomja hogy text, meg 303. Na ne má hogy lássa mi lesz este, na nem. A XXI-edik században? Ugyan. Hanem kijön valami piros-fehér oldal, hogy valami baszott pénzügyi zrt gyorkölcsöne miatt itt meg itt lehet telefonálni. Könyörgöm. Kit érdekel?! És egyáltalán mi a fasznak teletext akkor, ha még a mûsort sem lehet rajta megnézni?!
Persze a következõ alkalommal mikor újra ez az oldal kerül sugárzásra akkor megjelenik a mûsor, nade az lenne az érdekes ha akkor se.

Hogy ez miért az rtlkub kapcsán éjut eszembe? Egyszerû; a földi sugárzású tévék közül világosan emlékszem hogy az rtl kulb volt az elsõ, ami ezt a fölöttébb undorító és nézõkizsákmányoló módszert alkalmazta. Komolyan mondom hülyék ezek, az rtl klub amúgy se jön be valami jól, tehát elõfordul hogy második lapozásra se látom mi a mûsor, ez esetben pedig elkapcsolok róla és nem nézem a mûsorát! Ki járt jól? Arról nem beszélve hogy minden mûsor elõtt sõt közben is reklám van, ha pedig nem tudom a pénzügyi zrt miatt megnézni hogy mi lesz a mûsor, akkor ezekrõl az értékes reklámokról is lemaradok...
"az ember fáradtan hazaérve nekiáll kajálni erre mindenféle bénákat meg rokkantakat mutogatnak benne."

Na ez meg a másik. Régebben tele volt velük a fikusz és a passzív. Nyomorék kisbaba, fûtetlen lakásban élõ hatgyerekes család ----> hazajössz melóból, vacsiznál, erre mintha vki a hasadat bökdösné a mutatóujjával hogy "hatódj már meg Te bunkó!"

Elõször még sajnáltam is az ilyen riportok alanyait de: a f@szért csinál vki tíz gyereket, ha nem tudja õket felnevelni? A segg/láb/orr nélkül született gyerek anyjának talán nem kellett volna végigbagózni a terhességet. Vagy ha kér normális felvételeket a gyerekrõl terhesség alatt, talán nyomhat egy abortot még idõben. De gondolom kellett a péz pálinkára.

"Persze azért 1x-2x már láttam ilyen fókuszos meg kapcsolatos okosságokat is, ahol vagy egy buzi mûsorvezetõ, vagy egy "hányásul" felöltöztetett idióta nõ tolja az okosságot,"

Az a gáz, hogy a híradóik sem jobbak. A félórás híradóból 3 perc világpolitika, a többi meg általában:
-2 napja nem találnak egy cigánygyereket Rásonysápberencsen
-elverte a jég Novajidrányban az uborkát (riport dühös gazdákkal)
-felújítják 'pesten az X utat, dugó van (riport dühös autósokkal)
-3 seggû vízidisznóhatosikrek születtek Iszapszentmotoroson (az ilyeneket kiszorították a fókuszból a nyuszilány-riportok.)

Igyekeznek olyan híreket válogatni amilyet a parasztok látni szeretnének. A paraszt elkapcsol ha csak öltönyös emberek magyaráznak a kamerába. Ha elkapcsol, ugrik a reklámbevétel. Csöcsök, dühös foghíjas óbégatás, jajdearanyosz riportok menjenek ezerrel.

" nekem herótom van a kereskedelmi tvk-tõ"

másnak meg a maradéktól, a politikától átitatott, állami pénzbõl, a mi pénzünkbõl eltartott magyar tévétõl és duna tévétõl, de mindenki azt választja, ami szívének kedves.

"Ha véletlen tv-t nézek akkor discovery,ngc, vagy fm."

vagyis kereskedelmi tévéket, melyek ugyanúgy bevételcentrikusak, több rajtuk a reklámszünet és dettó populáris mûsorokat adnak, amelyek az amerikaiaknak készültek. Oké, tény, vannak amerikafanatikusok. de akkor ez most skizofrénia?
Na..a két fos.Egyébként nekem herótom van a kereskedelmi tvk-tõl.Nyugodtabban él az ember, ha inkább olvas vagy netezik.Mivel a kereskedelmi tv a populáris xarokból él meg (bigbrádör,valóvilág,különbözõ szánalom showk) + a reklámokból így eleve nem beszélhetünk, az õ esetükben MINÕSÉGRÕL.Tehát kizárja egymást.Jó, több az egyszerû kisember aki nem annyira kritikus, és attól még nézi a tvt.De én a kereskedelmi tvk agymosásátol pénzhajhászásától a falra mászok és legszívesebben leköpném õket.Ha véletlen tv-t nézek akkor discovery,ngc, vagy fm.

Persze azért 1x-2x már láttam ilyen fókuszos meg kapcsolatos okosságokat is, ahol vagy egy buzi mûsorvezetõ, vagy egy "hányásul" felöltöztetett idióta nõ tolja az okosságot, az agyoniskolázott éppen levetkõzõ pléjmét ribirõl, vagy hogy vmelyik hatalmas sztár (majka,dundika,etc) éppen mikor fosott hígat.Ez kell a népnek <#hehe> sajnos....

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Természetesen hogy én pl egyértelmûen a TV2 mellé teszem le a voksom az nem azt jelenti hogy minden egyes mûsoráért odáig vagyok, pl éppen a passziv az amit mindig is rühelltem, mert ügyebár az ember fáradtan hazaérve nekiáll kajálni erre mindenféle bénákat meg rokkantakat mutogatnak benne. Ezek az emberek épp elég segélyt kapnak az adómbõl, nem értem miért kéne még bámuljam is õket, ettõl nekik nem lesz jobb, én pedig szeretnék nyugodtan ennni. Gondolom nekik se vetítenek gusztustalan mûsorokat amikor esznek. Utóbbi idõben azt hiszem errõl leszoktak, de már késõ.
"a TV2 kevéssé kommersz, közönségbarát produkciókkal próbálkozik?"

Ugye ezt a cikkíró nem gondolta komolyan? 😊 Az "Aktív" aztán tényleg nem kommersz... A "Magellán" pedig nagyon tudományos -> a szilikonbetét behelyezésének titkai (mutatnak sok cicit), a melltartó története (mutatnak sok cicit), a bikini-történelem (mutatnak sok cicit).

Mindkét csatorna az átlag magyar paraszt értelmi szintjére lövi be a mûsorokat: a hálós atlétában izzadó, 70 forintos sörtõl zsibbadt agyú apucinak jó a hatvanadszor leadott Steven Seagal film, meg a mónikasó.

ilyen alapon elfelejthetnék már a magyar filmeket is...

Hiába vigyorogsz ha egyszer hihetetlenül nagy ellentét van a két tv mûsora között, ezt alant te is olvashattad...
akkor lerántom valamirõl a leplet. ha visszafejted a tévéket, akkor eleve 3 társasághoz jutsz. (szerintem ezzel a többség tisztában van) de attól, hogy 6-7 lépcsõben ugyanott köt ki az ember, az alsóbb szinten gyilkos a verseny.
Mókás kis vita de nem kell ahhoz nagyon médiakörben mozogni hogy azt az egyszerü tényt megtudjuk: a tv2 és az rtl fõ tulajdonosa egy és ugyan az a személy....😊
csumi😊)))

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Kornan
Ha bekapcsolom a tv-t valamikor(általában mikor kajálok) akkor disco,spektrum,ngc...
A híradót néha megnézem az említett adók valamelyikén ha épp nincs jobb dolgom.Vagy esetleg ha vmi jó film van amit már régen láttam,10-20 percet belenézek.Amúgy nem teszek külömséget a két adó között.
A tv2 emblémája jobban tetszik 😊Meg adják az egyik kedvenc sorozatomat a csillagkaput,de a reklámok másképp néztem meg 😊 Szal inkább tv2 ha mindenáron dönteni kéne.
Gerygrey
a telefonos nyerõjátékok ...stb Színvonalban alaposan rávernek a tv2 hasonló mûsoraira.

Telefonos nyerõjátékok, lol... Van-e értelme összehasonlítani hogy két kupac fos közül melyik a kevésbé büdös?

Nekem a két csatorna nagyjából azonos (nem túl magas) színvonalat képvisel, egyikre sem tudnám azt mondani hogy jó vagy hogy jobb mint a másik. Ugyanaz a kommersz hulladék mindkettõ, mindkettõn van egy-egy jobban sikerült nézhetõ mûsor a sok tömegbutító marhaság között. Filmeket és sorozatokat nem tévében nézek, úgyhogy ezek választéka alapján sem tudok dönteni.
utalom az osszes magyar adot
"Alapból a tv2 színvilága kicsit bántó, az RTL színvilága sokkal kellmesebb"

De jó hogy szóbahoztad. Jut eszembe az rtl klub színeitõl elokádom magam. Konkrétan a saját stúdióban felvett háttér színeire gondolok. Minden csupa vörös meg sárga, tiszta horror. Volt annó valami mûsor ami arról szólt hogy egy tucat magamutogató faszt bezártak egy házba és a kamera mutatta hogy produkálják magukat napról napra. Na ott is minden vörös meg sárga volt...nem csoda hogy hülyébbek lettek a szereplõk mint voltak, ami azért nem kis teljesítmény a kezdeti állapotot ismerve.

A TV2 színeivel meg nincs bajom...
ugyanabból a csomagból válogatnak, nem hiszem, hogy nagyon nagy eltérés lenne minõségben.

de nézzük a jövõ hetet. ez alapján valóban a tv2 nyer. több mozifilm, bár azokból is vannak gagyik, de 6 értelmes film van. míg az rtl-en max 4.

tv2: 36, halálos iramban, pelikán ügyirat, tehetséges mr. ripley, hukkle, mystery man, pénznyelõ, mandzsúriai jelölt, drogosztag + 3 b-film + 2 európai gagyi

rtl: gyûrûk ura 3, zorro álarca, tenebaum a háziátok, gyilkosok gyilkosa, kerge kacsák 3 + 8 b-film + 2 európai gagyi
Oldal 1 / 3Következő →