102
  • Z
    Azért ide gyűlt sötétség...
  • szasz85
    Az alapító tagok helyében én se vettem volna fel Magyarországot se senki mást aki akkor és főleg azóta csatlakozott. Az EU-nak nem segélyszervezetnek hanem elitklubnak kéne lennie, aki önerejéből képes megközelíteni a tagok szintjét az beléphet.

Viszont azért a törököket nem kéne egy lapon emliteni az európaiakkal, lehet hogy az egyik politikailag legfejletebb iszlám ország de azért....
    Amúgy sincs semmi keresnivalójuk az EURÓPAI unióban-ban, csináljanak maguknak saját iszlám vagy arab uniót.
    Pár évtized múlva majd felvesszük Egyiptomot, Líbiát, Tunéziát ?
  • tar86
    Kérdezzétek meg gyurcsányt, hogy törölné-e a You Tube-ot, ő a Kuruc.infó-t is le akarta tiltatni az internetről.
  • t0ma
    hmmm, kicsit mosolygok ezeken a "To. nem kell az EU-ba" hsz-eken.
    szerintetek az alapito orszagok mit gondoltak rolunk vagy a csehekrol???
    kicst nagy az arcunk....
  • tar86
    Kérdezzétek meg gyurcsányt, törölné,e a You Tube-ot? Mindenesetre a Kuruc.infó-t le akarta tiltani az internetről.
  • szasz85
    Mi az hogy Internetcenzúra meg Darwin elmélet tagadás???
    Ők a hiányzó láncszem az ember meg a majom között.
    Az ilyen primitív csőcseléknek semmi keresnivalója az unióban.
    Előbb tanulják meg elviselni a kritikát.
  • Chrisx
    De érzékeny mindenki, de amikor a robbantgatásokról van szó akkor nincs ilyen felháborodás.
  • LeonSilver
    Sajnos erről (sem) fognak megkérdezni minket.
  • rolika
    pont az ilyenekért semmi keresnivalója törökországnak az európai únióban.
    mi az, hogy nem lehet kifigurázni, meg karikatúrázni?!
    mi az, hogy betiltani, európában, a 21. században?!
  • Dany007
    mit nyafognak ezek :S Ennyire finnyás mindenki ? Arabok törökök :S
    Ennyire nem bírják a kritikát ?
    Hát inkább gondolkodjanak el miért készül róluk ilyen videó, nem az a megoldás hogy letiltani...Undorító egy hozzáállás. És semmiképpen sem demokratikus.
  • sgember
    Kicsit más kultúra. Atatürk mint a "modern" Törökország alapítóatyját imádják, talán nem véletlenül. Abban térségben meg pont hogy túl nyugatiasnak számít ez a, nem is kicsi, ország. Az itteni értelemben vett demokráciától azért még kicsit messze vannak.
  • Ronny
    Szerinted nem néztem meg előtte a Google Images-t? Azt akartam mondani, hogy Törökország és Afganisztán között csak Irán van és így csak egy országhatár választja majd el őket az EU-tól.
  • Asguzai
    De egyetertek..torokorszagnak semmi keresivaloja az euban...persze mar igy is van nem 1 amit en nem engedtem volna be...de ugye kellenek a piacok...
  • Asguzai
    meg torok terkepek:
    http://www.lib.utexas.edu/maps/turkey.html

(egyebkent az oldalon felelheto szinte "minden" terket a fold orszagairol)
  • Asguzai
    Khhm! Neztel te mostanaban a terkepre?! Milyen Afganisztanrol meg Pakisztanrol hadovalsz..az Iran tuloldalan van...kiba* messze a torok hatartol!

• Praetor
    Btw, a jenkik miért nem a törököket akarják lerohanni? Irán semmivel sem fasisztább. (Költői kérdés, nem kell válaszolni...)
  • echo
    majd a németekkel karöltve kiherélik az az egész webet...
  • St
    no way
  • Ronny
    már az alapfelvetés is szánalmas. Mi a frászt keresne egy olyan ország az Unióban aminek a lakossága 98% muzulmám és a területének csak 3 százaléka található Európában. Arról már ne is beszéljünk, hogy milyen országokkal határos(Szíria, Irak, Irán és)és Pakisztán, Afganisztán is csak egy országhatár messzségbe kerül).

• Ronny
    nem hát
  • Easy Rider
    Ez most kérdés?

Btw nem -.-
  • Cat #1
    Biztos akarjuk mi ezt az országot az EU-n belül látni?