Bus Simulator 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wanna sniff? - http://blog.suexid.hu
1) 22 éves vagyok, sallert osztogatni jöhetsz, adok neked címet és telefonszámot.
2) Nem tudom a busz-szimulátor fórumról (gsmmedia.hu/vbusforum) többek között 2-3 hírt én fordítottam le a busdrivergame.nl-rõl, szóval tudom mit beszélek
3) A házigazdának nem az a feladata, hogy folyamatosan beszóljon mindenkinek aki nem az õ véleményén van
4) A házigazdának az sem a feladata, hogy a topikcímben szereplõ játék kiadóját ócsárolja, pocskondiázza, és hazugnak nevezze
5) Az Astragon és a Contendo azt ígérte, hogy dec. 7-én a neten elérhetõ lesz a játék, ez meg is történt, lásd gamesload.de internetes oldal és amazon.com. Továbbá azt is ígérték, hogy december 10-én a németországi boltok polcaira kerül. Ez is megtörtént.
6) Kifejezetten az olvasási nehézségekkel küszködõk kedvéért azt is közölte az Astragon, hogy a játék más nyelvû verziói (angol, holland, francia, stb.) majd egy kis idõvel a német változat után jelennek meg, tehát nem a német kiadással egy idõben. Nyilvánvaló, hogy Magyarországra nem a német változatot fogják behozni, hanem vagy lesz belõle magyar kiadás, vagy pedig az angolt fogják forgalmazni.
7) Mindezeket én leírtam pár hsz.-el lentebb, de az valahogy kitörlõdött. Érdekes, mert utána elkezdtél itt engem hülyének nevezni, holott én már elõtte is mondtam, hogy nem kell aggódni a játék idõben meg fog jelenni.
Valami normálisabb hangnemben nemlehetne válaszolni a kérdésekre???
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
én itt befejeztem, nekem erre se idõm, de energiám nincs.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A videó alapján azonban azt kell mondjam, hogy csak az utas mozgás fogott meg, a többi finoman szólva kezdeti stádiumban van. Az, hogy a felkelõ nap fénye megcsillan a busz szélvédõjént pont nem érdekel. Most nem sorolom fel a hibákat már többször le lett írva. Az idegesít, hogy miért szimulátor a játék neve? A Bus Driver után azt hittem ez egy teljesen más játék lesz okulva annak hibáiból.
De ennek köze nincs a szimulátorhoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hát, ez az elõzõ videóhoz képest nem lett jobb, úgyhogy az tényleg nem a Beta verzióból volt kivéve.. Sajnos! Elég tré ez az egész.. A sima kanyaroknál is rángatni kell a buszt..Menet közben gyorsításnál alapjárat hang van egyfolytában, csak elinduláskor egy kicsit hallani a motort utána semmi, csak alapjárat hang.. Egyetlen pozitívum számomra, a mozgó utas megoldás, dehát "1 fecske nem csinál nyarat".. Ez ellett cseszve elég rendesen... És még csodálkozik valaki ezen, hogy csak szídjuk... Ááááá übergagyi... <#guluszem1>#guluszem1>
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Ati
Ati
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Vlaki fordítsa le plz...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Suzuki Swift GL 1.3
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Release : 7-12-2007
Most mondjam, hogy a jó édes an... szivassák?
Tök jó 12-én meg majd kiírják, hogy 14. 14-én meg, hogy 16.
És majd 20 év múlva ki is adják.
Nem kellene vállalni valamit, ha nem tudják tartani, minek mindíg ez a 2-3 nap vagy egy hét halasztás?
Azalatt úgy sem váltják meg a világot..
Szánalmas idióták.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...