Bus Simulator 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem követem fyamatosan a fórum beszélgetéseket!
Csak annyit kérdeznék hogy KIJÖTT-E A JÁTÉK?
köcci
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
és a 3-szögletü mûszerfal olyan sok helyet foglalna? lol
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Akkor jelenik meg amikor akar, persze, persze, csak ott a gond, hogy mindig megdátumoznak valamit, aztán sohasem tudják tartani.
Akkor már inkább ne írkálnának dátumot. Irják azt, hogy még 2007-ben és késsz, de itt szórakoznak a napokkal, ez az egy marha idegesítõ tud lenni...
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Suzuki Swift GL 1.3
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
http://www.bussimulatorgame.de/
Igazabol az uj web-lap holnap indul, azt irjak, elkepzelheto, hogy holnap vagy nemsokkal ra felkerul oda a DEMO is.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
U.i.: Tényleg jó lenne ha már normális topic lenne ez, és a témáról beszélgetnénk, bár sok újat már nem lehet elmondani, kb. minden elhangzott eddig, úgyhogy majd ha kijött a játék...
Suzuki Swift GL 1.3
Itt huzzunk egy vonalat, peace, beke van, es felejtsuk el azt, hogy par posttal ezelott egymasnak estetek.
Innentol kezdve jojjenek az ONtopik postok, es beszeljunk a jatekrol, ha rossz, ha nem. Mindenki leirhatja a velemenyet, akar negativ az, akar pozitiv, de a megfelelo stilusban. Hisz ti is tudjatok: a hozzaszolas szabad, a hozzaszlas stilusa viszont nem. Ugyhogy konnyitsetek meg az en dolgomat is ezzel, ne kelljen gyomlalni a topikot.
------------------------------------------------------------------------
Suzuki Swift GL 1.3
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Üdvözöljük az új házigazdánkat !
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
nem tudjátok itthon meg lehet majd vásárolni a gamet?
THX elõre is
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A játék ebben a jelenlegi állapotában gyermekbetegségekkel küzd, az irányítás és a hangok nem a legcsodásabbak. De fontos, hogy ezek gyermekbetegségek, tehát nincs kizárva, hogy ha jövõre csinálnak belõle új részt (illetve lehet, hogy az ígért patchekben ki lesznek ezek javítva), akkor megoldódnak a gondok.
Tetszik, hogy vannak utasok a játékban, és nem csak eltûnnek a megállóból, hanem felszállnak a buszra. Tetszik, hogy vannak autók és jó, hogy a város nem egy síkság, hanem azért vannak házak, lámpák.
Nem tetszik, hogy a busz úgy kanyarodik, mintha egy kockát tologatnék, nem tetszik a motorhang sem, ami a régi VBus-ra emlékeztet. Azért egy frekvencia emelést nyugodtan beletehettek volna, amikor gázt adok. Továbbá a szimulátorságot tönkreteszi, hogy berántja a buszt egyenesbe a megállóban, valamint leveszi a modell tetejét. Szerintem ezt kikapcsolható funkcióvá kellene alakítani.
wanna sniff? - http://blog.suexid.hu
idézem magam(erre kaptat fel a "cukrot"): "hát de az egy dolog, hogy késik basszus, de egy rohadt mondatot írhatnának, hogy hülyék késik ne várjátok annyira. olyan nagy kérés ez? vagy egyáltalán valami konkrétumot. az is idegesít, hogy már pénteken vagy szombaton írtam az sg-nek, és nem csinálnak semmit. " erre te elkezdtél szemályeskedni, engem szídni. mégis mi a f@szt kellene írkálnom? hahh? írjam azt, hogy fiúk nyugi van jó lesz ez biztosan? vagy mi a francot? nem én kezdtem ezt az egészet, úgyhogy ne gyere itt a kötelességeimmel, ugyanis tisztában vagyok vele, csakhogy ez már nem a témához kapcsolódik, hanem engem kezdtél el szapulni, amit viszont jogomban áll saját elbírálásom szerint intézni !
amíg nem a témával kapcsolatban írsz a hozzászólásaid törölve lesznek !