Bus Simulator 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
nem..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

16gaborm
Hali skacok
Nem követem fyamatosan a fórum beszélgetéseket!

Csak annyit kérdeznék hogy KIJÖTT-E A JÁTÉK?
köcci

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Misi az ezredes
lol
és a 3-szögletü mûszerfal olyan sok helyet foglalna? lol

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Hd-dvd lesz az az szerintem és abból is 2, egyiken az utasok, másikon a buszok.
Azért írtam, hogy CD-n \ DVD-n, de írhattam volna hogy CD-n VAGY(\), DVD-n, és akkor mindenki megérti mire gondoltam... Amúgy valóban nem realitás a DVD, szóval akkor jöjjön CD-n, aztán kész<#smile>

DVD-n? Ezt? Ne viccelj.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Szerintem még idén kint lesz CD-n \ DVD-n, és ez a lényeg. Bár neten már tényleg meglehet venni, de inkább elmegyek a boltba és kifizetem, minthogy utalgassam a pénzt. Az oldal meg remélem ma kész lesz, az is elõre lépés...

Hát mit nem mondjak éjfélig még van idõ...
Akkor jelenik meg amikor akar, persze, persze, csak ott a gond, hogy mindig megdátumoznak valamit, aztán sohasem tudják tartani.
Akkor már inkább ne írkálnának dátumot. Irják azt, hogy még 2007-ben és késsz, de itt szórakoznak a napokkal, ez az egy marha idegesítõ tud lenni...
Én is így vagyok vele, hogy jön amikor jön, de azért az furcsán venné ki magát, ha a hivatalos idõpontkor sem nyitnák meg az oldalt <#smile> Eddig nem nagyon haladtak ahogy nézem, de még elöttük az este<#pias> Remélem egyúttal a demót is feldobják rá... Tudom, ezt már mondtam, de jó lenne <#hawaii>

ja már túlzottan várjuk! 😄 de engem már nem izgat jöjjön ki amikor akar.
én is várom már, hogy kijöjjön a game + sokan mások is.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Remélem még délután, vagy este elindul az oldal. Szerintem a demót is feltöltik, ha már az oldalt csinálják...Ezért tarthat eddig...

bepe79
Azert az szerintem dicseretes, hogy a textura-meretet legalabb lehet 1024x1024-re tenni, en remenykedem benne, hogy olyan texturak mellett nem lesz ocsmany semmi, sem az ut, sem a hazak, sem semmi mas. Az uj web-oldalt ma inditjak, gondolom keso delelott vagy pedig kora-delutan kornyeken. DEMO-ban en meg nem remenykedem, bar kellemesen csalodnek, ha mar ma fent lenne.

Suzuki Swift GL 1.3

majd holnap
jah jó. tök beleéltem magam hogy 12.e van :XD

hát igen. biztos kidolgozott lesz a vezetõállás is az Xbus-os modelleknek. 😄
Oda van írva, hogy Hivatalos indulás December 12, azaz holnap. Remélem a demót feldobják, ha már az oldal megvan. Már várom nagyon, remélem pozitívan csalódunk... <#pias>

Misi az ezredes
mi?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Elvileg ma indult el

Amivel nagyon-nagyot dobhattak volna a játékon, bármennyire is sok hiba van benne, az a multi része. Sajnálom, hogy ezen most sem gondolkodtak, és nem próbálták belerakni. Nagy fílingje lett volna, ha ezt megoldják, akkor az általános hibákon kívül nagyon jó lett volna a játék. Remélem ezt a dolgot 1-2 éven belül megoldják, és lehet multiban is buszozni...

bepe79
Jah, uj hir (legalabbis nekem), hogy fellottek az uj honlapjat a game-nek, itt erheto el:

http://www.bussimulatorgame.de/

Igazabol az uj web-lap holnap indul, azt irjak, elkepzelheto, hogy holnap vagy nemsokkal ra felkerul oda a DEMO is.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Igen, valoszinuleg az utasok animalasara es a grafikus engine-re nem lesz annyi panasz, annal inkabb a sok 90 fokos kanyarra, a fizikara, es a busz-modellek (beleertve a belso nezetuk) kidolgozottsagat. De ez utobbin valoszinuleg segiteni fog az X-Bus csapat kiegje es a buszaik, es remelhetoleg jol kidolgozott belso nezetet is gyartanak majd a kulsore jol kidolgozott buszaikhoz. Ha pedig patch-el orvosolja az Astragon a kormany+pedal temat, akkor egesz korrekt kis game lehet belole. Bar en meg ilyenrol nem hallottam oszinten megvallva, hogy utolag egy patch bele tudna rakni a jatekba a full kormany + pedal + gamepad tamogatast.

Suzuki Swift GL 1.3

Hát én még arra is rá jöttem hogy a játék végül is nem lesz rossz. Mert lesznek modellek amit be lehet rakni a játékba pl: XBus modellek stb... Sajnos szûk utak a kanyarodás ezen valahogy azért változtatni kell. 😄 De az emberek beszállása tetszik mert lehet látni hogy beszálnak és nem tünnek el! Szóval azért jó game lesz mégis csak! 😄
Megvárom a demót, aztán azalapján döntök, bár szerintem sokan vannak még így <#smile> De ha az alapján nem vészes, hanem elvagyok vele, akkor tuti, hogy megveszem majd, amint megjelenik valamelyik boltban. Nem mellékesen reménykedem benne, hogy magyar nyelven is ki jön.

U.i.: Tényleg jó lenne ha már normális topic lenne ez, és a témáról beszélgetnénk, bár sok újat már nem lehet elmondani, kb. minden elhangzott eddig, úgyhogy majd ha kijött a játék...

Igen igazad van! Sok tizen éves nagypfájú!!! Már én is egy kettõnek lecsapnék!! 😄
bepe79
Ez egy jo kerdes, en ugyan nem otthon vagyok, de en is erosen elgondolkodtam rajta, hogy akarmilyen is, ha a demo alapjan bejon majd nekem, akkor megveszem itt. Az amazon.co.uk-n neztem, merthogy onnan szoktam rendelni, de egyelore nem lattam ott. Egyebkent igertek a megjelenes utan demo-t, ami ugyebar nem fel evvel a jatek kijovetele utan szokott jonni, tehat szerintem nemsokara varhato.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Sziasztok! En is irtam az sg-nek, es atragadt ram a hazigazdai jogkor. Remelem, hogy ezutan nem fogjak torolni a topikot.. <#smile> Ezuton is koszonet Tomsteel forumtarsnak, ugyanis o intezte a dolgot, es kuldott tobb levelet is ez ugyben az SG-nek.

Itt huzzunk egy vonalat, peace, beke van, es felejtsuk el azt, hogy par posttal ezelott egymasnak estetek.
Innentol kezdve jojjenek az ONtopik postok, es beszeljunk a jatekrol, ha rossz, ha nem. Mindenki leirhatja a velemenyet, akar negativ az, akar pozitiv, de a megfelelo stilusban. Hisz ti is tudjatok: a hozzaszolas szabad, a hozzaszlas stilusa viszont nem. Ugyhogy konnyitsetek meg az en dolgomat is ezzel, ne kelljen gyomlalni a topikot.

------------------------------------------------------------------------

Suzuki Swift GL 1.3

akyyy
most akor lehet majd itthon kapni, vagy nem?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tomsteel
azért gondoltam meg magam mert az én gyerekes viselkedésem miatt nem szívhattok ti, meg amit szerettem volna azt elértem, nem én vagyok a hg. nem lenne idõm rá.

Üdvözöljük az új házigazdánkat !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Na akkor elsõként üdvözlöm az új Házigazdát -> Üdv bepe! <#vigyor><#pias><#pias><#pias>

Misi az ezredes
lol bocs de kiröhöglek (leo 1991) mert ha google-ba beírod 99% h rátalálsz bárhol XD

Máté94
Persze!Nem!
Leo 1991
cs
nem tudjátok itthon meg lehet majd vásárolni a gamet?
THX elõre is

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

akyyy
és akinek az a munkája?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Na hogy-hogy meggondoltad magad? <#eljen>

Tomsteel
nyugi nem lesz törölve

Tomsteel
azért ne én legyek már a mumus. túlreagálom ez tény, de én nem így keltem fel ma, hogy lebombázom a topikot.

Sajnálatos, hogy ilyeneken akadsz fent. Te a játék miatt csináltad a topicot, és nem a kötekedõk miatt, téged a játék érdekel, de sajnos beleestél abba a csapdába, hogy magadra vetted a negatív hozzászólásokat... Na ha már így alakult, remélem valaki nyit egyet megint ennek a játéknak...

Tomsteel
nem gondoltam volna, hogy idáig jut ez a topik, de hát ez van. és az a vicc, hogy páran el se olvassák miket írtunk, csak írják, hogy ne így tartsál rendet , meg sorolják a jogaimat, az ilyenek miatt nem érdekel már az egész

Kár, pedig most eltudtad volna intéztetni, hogy bepe legyen a Házigazda. Na mindegy, ha törlik, hát akkor törlik...<#finom>

Tomsteel
nem zártam be, hanem a képeket töröltem amit csináltam, de egyébként írtam a moderátoroknak, hogy töröljék ezt a fórumot.

Látom bezárattad a fórumot, úgyhogy el is köszönök! Helló! <#integet2><#wave><#pias>

Tomsteel
na látod, neked nem kellett volna beleszólnod, ugyanis befejeztük.

most az igazat megvalva minek irtok ide ha msnen vagy telefonon meg tudjak beszelni a gondjaitokat?mert szerintem senkit nem erdekel magamat is beleertve (marmint a vitatkozasaitok)! jo lenne befejezni ezt az ovodas szintet! ha te 22 eves vagy akkor neked legyen eszed hogy nem reagalsz ra..
Tomsteel
na látod, egyetértek veled. <#worship>

Akkor írok a játékkal kapcsolatban.

A játék ebben a jelenlegi állapotában gyermekbetegségekkel küzd, az irányítás és a hangok nem a legcsodásabbak. De fontos, hogy ezek gyermekbetegségek, tehát nincs kizárva, hogy ha jövõre csinálnak belõle új részt (illetve lehet, hogy az ígért patchekben ki lesznek ezek javítva), akkor megoldódnak a gondok.

Tetszik, hogy vannak utasok a játékban, és nem csak eltûnnek a megállóból, hanem felszállnak a buszra. Tetszik, hogy vannak autók és jó, hogy a város nem egy síkság, hanem azért vannak házak, lámpák.

Nem tetszik, hogy a busz úgy kanyarodik, mintha egy kockát tologatnék, nem tetszik a motorhang sem, ami a régi VBus-ra emlékeztet. Azért egy frekvencia emelést nyugodtan beletehettek volna, amikor gázt adok. Továbbá a szimulátorságot tönkreteszi, hogy berántja a buszt egyenesbe a megállóban, valamint leveszi a modell tetejét. Szerintem ezt kikapcsolható funkcióvá kellene alakítani.

wanna sniff? - http://blog.suexid.hu

Tomsteel
egyébként meg én nem vagyok a szerencsétlen apád.

Ha tényleg kijön magyar nyelven, tuti, hogy megveszem. Átgondolva, egy unalomûzõ játéknak tökéletes, és itt BOCCS mindenkitõl, de inkább ez, mint a VBus, próbáltam azt is, de inkább akkor már ez. Ha már nem túl drága egyszer kibírom, még a végén pozitívan fogok benne csalódni. Ha még az addonok is elkészülnek hozzá, már talán végképp elégedett leszek vele. Nahát akkor türelem Bus Simulator 2008-at terem, várok... <#smile>

Tomsteel
sõt már nem is vagyok adminisztrátor...innentõl kezdve engem ez nem érdekel.

Tomsteel
nos, kitõl indult az egész?

idézem magam(erre kaptat fel a "cukrot"): "hát de az egy dolog, hogy késik basszus, de egy rohadt mondatot írhatnának, hogy hülyék késik ne várjátok annyira. olyan nagy kérés ez? vagy egyáltalán valami konkrétumot. az is idegesít, hogy már pénteken vagy szombaton írtam az sg-nek, és nem csinálnak semmit. " erre te elkezdtél szemályeskedni, engem szídni. mégis mi a f@szt kellene írkálnom? hahh? írjam azt, hogy fiúk nyugi van jó lesz ez biztosan? vagy mi a francot? nem én kezdtem ezt az egészet, úgyhogy ne gyere itt a kötelességeimmel, ugyanis tisztában vagyok vele, csakhogy ez már nem a témához kapcsolódik, hanem engem kezdtél el szapulni, amit viszont jogomban áll saját elbírálásom szerint intézni !

amíg nem a témával kapcsolatban írsz a hozzászólásaid törölve lesznek !