2313
Bus Simulator 2008
-
Gibor #1749 megis kell javítani a buszodat... -
#1748 Hy valakinek meg van a végigjátszás csak mert kéne mert ezzel a ...-al a 2-3 busznál tovább nem tudok jutni mert belém jön 1 gyalogos és nem enged utánna azzal a busszal menni se a többivel és egyik mapon sem :@
köszi :D -
Gibor #1747 van... -
Djemba #1746 belső nézet van a játékban? -
TottiZsolt #1745 Üdv!
Ha kicsit feljebb nézel, ott van egy gomb, hogy KÉPEK. Igaz nem mi csináltuk, de ugyanazt látod, mintha mi csináltuk volna... -
Scharnhorst #1744 üdv
vki rakna be képeket belső nézetekről, meg buszokról?
előre is köszi -
dmtuning #1743 sziasztok nekem nem innen van meg a játék de amikor töltene be a játék játékra akor a negyedénél megál és hibát észlelt ezért leáll. -
#1742 sehonnan nekünk eredetiben van meg -
TottiZsolt #1741 Fenébe... Pont a végállomásra mentem volna az utolsó megállóból mikor indulok el a lámpától és lelépett elém egy gyalogos... Mondjuk ez így tényleg realisztikus, hogy mindig figyelni kell, de sehol egy zebra, így nem is számíthattam rá.. Kezdhetem majd elölről.. -
#1740 Csinálok 1 kommentet majd a gameről amit belinkelek majd ! -
olinolin #1739 A másik gépen ezt írja ki: can't open video device. Try W3D command line option. MIÉRT?? Köszi -
dud271 #1738 a wbforditas.hu-n le tudod fordítani. :) -
dud271 #1737 honnan lehet ezt letölteni INGYEN ?
-
#1736 Ha teljes szöveget adtok, akkor lehet megpróbálok kezdeni valamit vele, elvileg van nyelvizsgám :D
Csak légyszi tegyétek fel valahova egybe a játékot, mert nem tudom sehogysem leszdeni a Sendspace -ről :(( -
TottiZsolt #1735 A Microsoft szerintem ha csinál is, akkor is majd 4-5 év múlva. Sajnos. Gondolom nem lenne rá nagyon nagy kereslet, ezért nemis éri meg nekik. Megint azt mondom, hogy sajnos. Bízom benne, hogy ehhez jön majd sok jó kiegészítő. Bár még odébb lesz, hiszen alig lett publikus pár napja... -
#1734 Majd ha a Májkroszoft csinál bus simulatort akkor az talán jó lesz :D -
TottiZsolt #1733 Dejóis lenne, ha nemsokára megjelenne hozzá egy angol nyelvi fájl, vagy jobb esetben egy magyar... Mert van egy pár dolog amit nem értek németül, pedig valami karrier, meg fejlesztés lehet... Reménykedem az érthető nyelvben, addig is jó játékot mindenkinek, és sok utast, sok pénzt! -
PcBalu #1732 na végre már játszani is lehet vele :D -
#1731 lol mert pl venni kell XD -
dzoli93 #1730 ez nem igaz.a rapidshare miért írja ki ezt "no premium..." -
Gibor #1729 Hát én már nézegettem... kellene vlami amivel kilehet tömöríteni a nemtom mien kiterjesztésü fájloktaés én rácuppanák :D -
#1728 Kérem a moddoláshoz értőket, hogy elöször az irányításon próbáljanak meg dolgozni. Hogy lehet ennyire igénytelen,összecsapott irányítással játékot kiadni??? 20 éves játékoknak sokkal élvezhetőbb az irányítása.. -
TottiZsolt #1727 Ez a játék csak annak sz*r, aki sokat várt tőle, és azt hitte egy űberbrutál jó játék lesz, nagy eladással. Én elvagyok vele, unaloműzőnek jó, ha lesz angol nyelvű belőle, mégjobb lesz. Meg még kiegészítők hozzá idővel aztán kész. Amíg egy valóban nagy cég nem kezd el egy busz szimulátort csinálni, addig nem lesz mindenkinek megfelelő ilyen játék... -
bajusza #1726 Feltelepítettem a game-t, elsőre nem rossz. Az irányítás kicsit fura, de biztosan lehet majd még javítani rajta. -
Sumi70 #1725 Hali!
Aki már játszik vele, segíthetne egy kicsit, hogy kell evvel játszani, mert nem tudok németül. Köszi. -
VL67 #1724 No comment...
Viszonyításképpen talán mégis; ehhez képest a bányászbéka feneke toronymagasan... -
#1723 Nah ezért fizettem majdnem? hát ez 1 vicc már bocsánat sztem nagyon rossz a minősége. -
#1722 wááá végre gamelek nem kell help :D -
Szabi1991 #1721 ahogy elnézem a neveket,a licenszeket nem vették meg :S
és angolul meg se jelenik ? :S -
TottiZsolt #1720 City buses
- MAN Lion's City M
- NEOPLAN Centroliner
Long-distance buses
- MAN Lion's Regio
- Volvo 8700
Articulated buses
- VAN HOOL AGG300
- VAN HOOL AG 300
- Mercedes CapaCity
Double decker
- NEOPLAN skyliner
Ezek vannak benne, a városok meg kitaláltak... -
Gibor #1719 eza cityíliner egy nagy fos 2ajtós szar :D -
#1718 Uh nem tudok gamelni nem tudom mi van de megvettem az első buszt és nem tudok elindulni mert nincs semmi izé amit kiválaszthatnék. lol -
Szabi1991 #1717 -
Szabi1991 #1716 a német verziót láttam már pár helyen.. -
Djemba #1715 semmi warez oldalon nincsen még fent!!!!ilyet -
bajusza #1714 + a 13. fájl valamelyikről. -
bajusza #1713 11. fájl a végefelé tart, a 12-et Rapidról bő 15 perc múlva. -
#1712 köszi, akkor inkább egyben töltöm le, ha megjelenik torrenten angolul (németül már megvan 1,5 gb) -
#1711 kéne ide egy nagy takarítás, a kommentelők meg mehetnek a másik topikbah. -
#1710 Én még sajna a 7-nél tartok!:(