2313
Bus Simulator 2008
  • Pepsi Twist
    Mennyi türelmetlen emberke van itt!
  • Gibor
    hát próbálgatni kell...
  • Misi az ezredes
    de fene honnan lehetne letölteni még a 12-13-as részt? egyiks em engedi pls.,.. segítsetek!
  • Pókmalac
  • TottiZsolt
    Angol verzió gondolom majd akkor lesz, ha valaki hozzáértő nekiáll, és megcsinálja, addig szerintem nem nagyon. Amúgy nem kell kiszedni az ISO fájlokat, hanem a letöltött fájlokat egy könyvtárba rakod, és a legutolsó, 13-mas fájlt kitömöríted, és közben bontja a többit is, ha egy könyvtáron belül van a többivel. Legalábbis én így csináltam, és maradt egy rar ISO fájlom, és azt mountoltam be Daemonba...
  • Misi az ezredes
    Am... mi a fene valaki tudna segíteni? WINRARRAL akarom kiszedni a az iso fálj-okat h összerakjam de nem tudom hogy kéne! HELP PLS....
  • Pókmalac
    mikor lesz angol verzio mer addig nem akarom letölteni vki tud erröl vmit?
  • bajusza
    nekem már jön 10. fájl.
  • Misi az ezredes
    Jólvan bocsi csak naon dühítő :@ sajnálom utólag is ha valakinek a lelkébe gázoltam!

Valaki segítsen pll... nagyon szépen köszönöm elörre is!
  • TottiZsolt
    Talán elöször tanulj meg szépen kérni, utána talán segíteni is fog valaki...
  • Misi az ezredes
    valaki adjon más letöltő linket a 11-12-13 kell
  • Misi az ezredes
    lol faxom nem tudom letölteni mert fullkapacitást ír k***va anyát!
  • akyyy
    de hogyan tudok buszozni? nemtudok pályát választani amin elindulhatnék:D

meg az is miylne már, hogy megyek vagy 5-el, kanyarodok, a bus meg hirtelen fordul 180 fokot, és beleál az ozslopba, de úgy hogy se előre se hátra
  • TottiZsolt
    Emeld a jegyek árát maxra mikor elindulsz.. Szerintem a bevételekből összejöhet egy új buszra a pénz..
  • akyyy
    am segitsetek, nincs pénzem új buszra, vettem eddig kettőt, de csak az egyikkel tudok menni, avval is csak az első két vonalon, és kiderült hogy csak 3szor lehet menni egy vonalon, és most nincs olyan buszom amivel a többi vonalon tudnék menni:S pénzem nincs, esetleg azsegitene ha el tudnám adni a bust... vagy kezdjek új kariert?
  • Máté94
    Mercedes Benz Citaro V1
  • liszike
    Hát.. igen de ami nem tetszett az a kormányzás, grafika, német nyelv, kicsi pálya, kevés jármü(forgalom), kevés ember, utcák üresek szoval... ezek csak is ->negatívumok<- Pozitiv hozzászolást nem is igen tudok szoval az én szemembe ez a játék nagyon pocsék.
  • TottiZsolt
    Én már megszoktam a hibákat, inkább csak játszom vele, unaloműzőnek pont jó ez a játék. Azt sajnálom, hogy ez is Bus Driver alapú lett, tehát 1 vonalon 1x van értelme végig menni, aztán már másikon kell. Reménykedtem benne, hogy olyan lesz, hogy egy egész műszakot kell végig csinálni, tehát mondjuk délutántól estig, ugyanazon vonalon, és változik a forgalom sűrűsége, utasok többen lesznek idővel, stb... Úgy lett volna realisztikus, de így is jó, csak a forgalmat továbbra is keveslem. Jó lesz ez, ha idővel elkészülnek hozzá a kiegészítők, teszem azt pályák, buszok, stb... Remélem valamikor lesz egy komoly busz szimulátor is, jelen állás szerint még bízom a Microsoftban, hogy egyszer csinálnak egy olyat. Addig is örülök, hogy ez már megvan, és amikor időm van játszom ezzel...
  • liszike
    Öcsém ez valami eszméletlenül egy sz@r játék! még a bus drive is jobb!!!
    De kinek mi jön be!
  • TottiZsolt
    Az ilyen minek játszik...
  • liszike
    Német a játék?
    Vagy esetleg lehet változtatni nyelvet?
  • Tomsteel
    istenem ez nagyon jó :)
  • liszike
    bocsi megtaláltam nagyon sajnálom
  • liszike
    Hol van az a kép vagy a link? bocs de vagyok!
  • Gibor
    ne csináljáktok eztvelem... KITETTEM A ROHADTKÉPET AZ ÜZENETEMBEN AMI EGS ROHADT LINK A KIBASZOTT WAREZOS RÁSZRE AHOL OTTVAN A RAPIDSHAREES FASZOMIS...
  • liszike
    Hali!
    Valaki rapidshare feltudná tenni nagyon megköszönném!!!
  • Gibor

• LeWyTy
    1000bocs a warezé de sehol sem találom a gammát.Honnan lehet letölteni??
  • TottiZsolt
    Köszi, majd megnézem..
  • akyyy
    asszem a 3-ik gomb a menüben. a hiscore alatt
  • akyyy
    jah meg kicsit bugos. ugye v meg a b az index. és nyomki kell folyamatosan, ha azt akarod hogy indexeljen, ahelyett hogy felváltba kibe kapcsolná.

illetve belső nézet: két fél eis van, van az utas nézet meg a sofőr nézet. nem lett lyan rossz végülis, csak tükör nélkül semmit nem ér, meg ha megál a megállóba, akkor külső kamerába teszi, hameg elindulsz, visszateszi, de nem abba a helyzetbe ahogy hgytad, hnem az eredetibe

az utasnézetnél meg a sofőr a középpont, és a körül forgatod a kamerát, vagyis a buszból is kimehetsz... ahelyett hogy csak a buszba tudnál mozogni.
  • TottiZsolt
    Ez a minimum meg ezeket a dolgokat hol lehet állítani? Mert nem vágom a német nyelvet, így nem is nyúltam hozzá...
  • akyyy
    nekem nagyon de minimumon szerencsére játszható.

de sztem azért mert integrált vidkarim van laptopba:(

• Tomsteel
    minimum grafikán játszol? ennyire zabálja a gépet?
  • akyyy
    nah, el akartam játsznai a csuklósig, de má nem birtam sajna.

Szép és jó dolgok vannak benne, de az irányítás, meg hát a játékmenet nagyon elronrontja.

Pozitivum:
    Az ajtók hogy te nyitod ki (egyenlőre nemtudom meg lehet e csinálni ogy csak az első ajtón száljanak fel:) )
    Meg elég sok részletre ügyeltek, jegy mennyibe kerül, reklámozás, mennyit késhetsz, meg jó sok apróság. meg az utasok is, hogy élnek, még akkor is ha leszálnak sé az utcán mennek (el is ütöttem egyet véletlenül, egyből gameover islett:D)

Negativum:
    A grafika azt nemtudom, én minimumon játszottam, szal lehet hogy maxon szebb!

Ami nagyon dúrva az iránithatóság. még ha lassan mész, el el megy, demikor megyek vagy 50el, egyenesben, és egy picit korrikálni akarok a buszo, és fordul vagy 780 fokot a tengelye körül, hát az valami rettenet!

Az is milyen már hogy ha egyetlen egy szabálytalanságot csinálsz, súlyós pénzbirságot kapsz:(

Jelezhetne hogy ne menj gyorsan, mert akkor túl korán érsz be amegállóba.

• TottiZsolt
    Amúgy valakinek már megfordult a fejében ilyen FAQ féleség összedobása, vagy ráér majd akkor ha lesz biztos hely, ahonnan lelehet szedni, és azt belerakni? És a többi általános kérdés miatt is jó lenne, játékkal kapcsolatban, hogy hány Giga, mennyit foglal, stb... És játékon belül is, míg nem lesz angol minimum, hogy mi micsoda benne, melyik gomb mi, stb? Bár, ha csak én gondolkozom ilyenen, inkább csöndbe vagyok, mert nekem nincs időm megcsinálni igazából... Csak kérdeztem...
  • Tomsteel
    kb 1.2 Gb
  • TottiZsolt
    1,2 Giga
  • N o N a m e
    mekkora a mérete a játéknak?
  • TottiZsolt
    Na aki sokat játszott már vele írhatna egy élménybeszámolót, és a többi... Remélem lesz ilyen aki megosztja velünk a véleményét, mostmár a játékról, nem csak csak képekról \ videókról...