2313
Bus Simulator 2008
  • GPx8
    Ha a program eleve 90-fokos kanyarokra készült, akkor jó, hogy valaki csinál lekerekített kanyart, de az ütközés vizsgálat attól még a sarkos kanyarra fog vonatkozni.
  • TottiZsolt
    Én a közepes beállítással is elvagyok vele, igaz tegnap óta még nem játszottam vele, de így megfelel nekem. Még csak az első busznál, és első két vonalnál járok, lehet, hogy a többi busz irányítása jobb, majd kiderül az is... Én sem fizetnék érte, így, hogy már megvan, de nem fikázom, eleget kapott már, meg újat nem is tudnék írni róla, így nem is írok... Ha a kiegészítőkkel is így fog menni, örülök majd neki, és ugyanígy elleszek vele mikor időm lesz.. Jó játékot azoknak, akik játszanak vele, a többieknek meg jó játékot máshoz!
  • Tomsteel
    most őszintén, ha ebbe a játékba beleraknál egy X-bus féle busz, meg szépen kidologoztt forgalmat(főleg ha az egész város át lesz tervezve), szerinted ki tudna azzal játszani????? ez abszurd, a jelenlegi játékhoz is erőmű kell teljesen ok nélkül !!!

nem véletlenül nem dolgozták ki jobban a szerencsétlen buszokat, meg az egész játékot, mert tudták, hogy nincs olyan gép amin normálisan futna ezzel az undorítóan optimalizálatlan motorral.

szánalom a köbön. csatlakozom az előttem szólókhoz, egy forintot se mér.
  • bepe79
    Szerintem lesz ez a game jobb is. A 90 fokos sarkos kanyarokra panaszkodoknak majd keszulnek - ha minden igaz - jobb palyak es jobban kidolgozott, nem sarkos utak, a grafikara panaszkodoknak az X-Bus es mas modderek keszitenek majd normalisan kidolgozott, szep buszokat, a fizikan es az iranyitason pedig meg mindig javitgathat az Astragon a kovetkezo patch-ekkel majd. Ugyhogy meg ne irjuk le ezt a gamet, oriasi elonye a Bus Driverrel szemben, hogy moddolhato.
  • bepe79
    Vagyok, valaszoltam a prividre.
  • momo99
    hello mindenkinek
    Igen fura egy játék. Pl nálam igen furán fordul be a jármű.
    volt olyan is hogy vissza fogot a levegö s már 100km/h fölöti sebeséget értem el:)
    nem is beszélve ha feltolom a grafikát akad mint álat.:D de a crysis, meg a stranglehold, gears of war meg normálon és high felbontáson megy :DDDD
    ez kész röhej. nekem nem tetszik a bus driver sokal jobb.
  • Tomsteel
    egyébként meg kell cáfolnom magam, mert az, hogy a rétegjátékok nem keltik fel a nagyobb szoftvergyártók figyelmét nem minden esetben igaz, példa erre a Rail Simulator, ahol a Kuju entertainment csinált egy MINŐSÉGI terméket, az EA látta, hogy az eddigi legszínvonalasabb vonatszimulátor lesz, felkarolta, és kiadta. Igaz itt csak kiadóként működött az EA, de ez is több mint a semmi.
  • TottiZsolt
    bepe, szólj ha vagy, lenne egy kérdésem majd...
  • TottiZsolt
    Kár érte, kár, hogy nem dolgoztak még rajta legalább 1 évet, és csak utána adták volna ki. Így, jelenlegi állapotában, biztos nem adnék ki érte egy forintot sem, nemhogy még 13-14 eurót... Ha lesznek kiegészítők akkor kipróbálom úgyis, addig meg marad a napi 1-2 vonal, aztán kész. Remélem a Microsoft egyszer "unalmában" készít egy valóban busz szimulátort...
  • Tomsteel
    az a baj, hogy egyetértek veled, olyannyira, hogy én már az "unins000.exe" fájlt is megismertem.

engem csak az zavar, hogy a hajószimulátorukat nagyon faxául meg tudták csinálni, a busz szimulátoruk meg pocsék, lehet, hogy ők a belvárosban hajóval közlekednek. ez a játék bekerült nálam a "no comment" kategóriába.
  • jefferson83
    Gyerekek ez a játék egy katasztrófa. Percig bírtam lefoglalni vele magam.

- Grafikailag gány, ennek ellenére akad a gépemen (amivel a COD 4 hasít)

- Lehetetlen az irányítása.

- A kamerakezelés pocsék.

Mindez 5 perc alatt. Tovább nem is mertem futtatni. Én ezért pénzt nem kérnék :)

A Bus Driverrel el tudtam lenni, pedig az tényleg egy "üres" játék volt.

• TottiZsolt
    Okés akkor majd szólj ha van valami fejlemény... Szerintem amúgy nem lesz boltokban kapható, nem lenne rá kereslet. Vagy a demóra vár mindenki és utána dobálják ki a polcokra. Én már csak a kiegészítőkre várok, bár még így is csak a második vonalon járok, mióta kijött elém egy gyalogkakukk nem kezdtem újra, úgyhogy még ráérek a kiegészítőkig. Bár a csúklósra kiváncsi lennék, de inkább megpróbálom megcsinálni kódok átírkálása nélkül...
  • bepe79
    Thx, kitalaljuk, hogy hova, nekem ugysem surgos. Meg is vennem, mert keret az van ra, de ha az online fizetos verziot veszem, nem kuldik ki DVD-n, tehat nem ert semmit az egesz. Itt Angliaban sem tudok besetalni az Argos-ba, hogy megvegyem, amig nincs kiado es nem is lehet kapni.
  • TottiZsolt
    Oks, akkor holnap megpróbálom felpakolni valahova, csak olyan kéne, ahonnan nem törlik 1 nap alatt, mert akkor semmit nem ért az egész... Nekem nem ugrik be ilyen tárhely, ha valaki tud ilyet, akkor szóljon! Köszi!
  • bepe79
    De. Ha index vagy atw-n lenne szerintem, akkor egy het alatt szepen leszedegetnem, hogy eszre sem vennek. Minden nap mondjuk 2 file-t, es akkor sem nem rapidoltam, sem nem csinaltam nagy volumenu letoltest nekik, sem nem terhetltem be a wireless halonkat. Itt mindenkinek mar a feltoltesi sebessege is sokszorosa az en le!!!-toltesi sebessegemnek.
  • TottiZsolt
    bepe, és amúgy a szolgáltatód miatt nem tudod sehonnan se leszedni? Tehát nincs itt Magyarországon olyan hely, ahova ha felrakná valaki, Te letudnád szedni anélkül, hogy a szolgáltatód bele nem szólna?
  • TottiZsolt
    Szerintem majd idővel lesznek olyan képeket is, amiket már azok csináltak akik játszanak, csak gondolom még mindenki ismerkedik, próbálgatja a játékot... Ne add fel!
  • Scharnhorst
    üdv
    én kifejezetten azok képeire lettem volna kíváncsi akik már játszanak :P de mind1 akkor nem fontos...
  • TottiZsolt
    Ja amikor fékezek, normálisan áll meg a busz, még ha hirtelen fékezek is sem vészes, szóval nem satuzik, hanem normálisan belassul, ez előnyös, főleg ha hirtelen vált sárgára a lámpa. Azzal is csak vesztem az 50 eurókat ha sárgán átmegyek, mínusz 50... Meg a gyalogosok is idegesítők néha, hogy csak átmennek elöttem, én meg át rajtuk megállóból kiindulva..
  • TottiZsolt
    Én már megszoktam az irányítást, tény, hirtelen reagál a kormányzásra, de meglehet szokni idővel. Padkázni még nem padkáztam, így erről nem tudok mit mondani. Nálam csak akkor visongattak az utasok mikor harmadszorra mentem ugyanazon pályán, és a kanyarodáskor mindig visítottak, csak nem tudom miért. Fékezéskor eddig még nem vettem észre...
  • bepe79
    Kiraly. Most olvasom a hivatalos angol forumban, hogy az UK teruletere meg hivatalos publisher / kiado sincsen.. Akkor jo, hogy varom a game megjeleneset (meg talan meg is vennem), mert akkor igy varhatom meg egy darabig...
  • bepe79
    A steering patch-el van legalabb olyan jo az iranyitas, mint a Bus Driverben? Es a fizika kb milyen?A padkahoz erve megdol kicsit a busz, mint a Bus Driverben? Satufeknel meg tud csuszni? Meg remelem, hogy nincs benne az az idegesito brake meter, mint a Bus Driverben, hogy soha nem fekezhettem akkorat, amekkorat akartam volna, mert egybol visongattak az utasok. En azt szeretem, hogyha fekezek, akkor az legyen rendes fekezes, es alljon is meg rendes belathato tavon belul a busz.
  • akyyy
    hát, is is:D

túlmentem a megállón tolatni kellet, erre ott szenvedett:D

• TottiZsolt
    Csuklós busszal hova tolatgatsz? Eltévesztetted a menetirányt?
  • Magnumrolcsi
    Majd a következő fejlesztés jobb lesz. :|
  • akyyy
    nincsmit
  • dmtuning
    sziasztok nekem nem innen van meg a játék de amikor töltene be a játék játékra akor a negyedénél megál és hibát észlelt ezért leáll.köszi
  • Máté94
    Miért van a part11-be CRC hiba!
  • akyyy
    profile1.dat irjátok át a második számotés annyi pénzetek lesz.

csuklós busz nagy királyság:D de a tolatás meg katasztrófa:DDD
  • Tomsteel
    nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem szaggat, főleg ha bekapcsolom a hdr-t, azért ez nevetséges. a nagyobb forgalom nem fogja vissza jobban a teljesítményt? egyébként ez az irányítás még a vbusban is jobb, pedig ott is ismeretlen fogalom a súrlódás, meg úgy az egész fizika nevezetű dolog.
  • Gibor
    root/data/track11.def
    root/data/track12.def

ezekben a fájlokban van olyxan hogy-

Val_AI_Cars = 35;

ezt a számot írjátok nagyobbra...
  • Gibor
    forgalmat tudom állítani....
  • Misi az ezredes
    olvassatok vissza akik le akarják tölteni!
  • TottiZsolt
    Ha már a játék motorját elrontották, annyit csinálhattak volna még, hogy raknak bele nagyobb forgalmat, és több buszt ami járkál, mert elég hülyén veszi ki magát, hogy csak mi vagyunk busszal az úton... Lehet valami kis faluban vagyunk...
  • TottiZsolt
    Szerintem is elgondolkoztak ezen. Jobban járnának ha maradnának csak a netes eladásnál. De szerintem nem csak nálunk, akinek esze van, az még 13-14 eurót se fizet ki érte...
  • Djemba
    valaki privátba honnan lehet leszedni
  • Gibor
    sztem azon filoznak hogy vae értelme egy 1999 grafikai szintü gamét kidobni 2007 végén...
  • bepe79
    ``Belemjon egy gyalogos``... lol
    Mas: a nem nemet piacra szant verzio gondolom nem nemet nyelvu lesz. A kerdes mar csak az, hogy mikor kerul a boltok polcaira mas orszagokban, es milyen nyelveken.
  • TottiZsolt
    "belém jön egy gyalogos" Amúgy minek neked végigjátszás? Ez nem NFS, hogy az számít minél jobb autóval menjél... Ja igen, és javítani kell a buszod, valószínűleg ledaráltad teljesen, azért nem enged azzal menni..
  • Djemba
    torrenten van már bus simulator?